Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Taliscaya sarı gösterdiği dakika 54
Ali Turan denen karakter yoksununa sarı göstermesi gereken dakika
Yani Konya’nın eksik kalması gereken dakika
Ne desek boş ne söylesek yalan
Burada suya yazı yazıyoruz
Bir birimizi kırıp duruyoruz
Yönetim sağlık olsun diye geçiştiriyor
Aklım almıyor arkadaş kafayı yememek elde değil

Çevrimiçi mayguntr

Baskan uzun zamandir konusmuyor, cikip agirligini koymali.

Suna benzer  bir cikis yapmasi lazim

https://twitter.com/meerigold/status/753204540179095552

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Beyler onu bunu bilmem bunun boyle olacagini sezon baslamadan soylemistim. Isi alttan alta GS goturuyor, one de bu sikeci FB mallarini suruyorlar. GS'nin durumu berbat, kayyum tehlikesi, UEFA'dan yasak yemek var. Ilk yarida FB maci rezaleti ile bizi bitirmeye calistilar, bu sefer o kadar acik bicemeyiz dusuncesiyle bir hafta oncesinden basladilar. Maalesef hoca ve yonetim de bunlara canak tuttu sessiz kalarak ve yanlis kararlarla.

Onu bunu bilmem, artik sakin makin kalma yanlisi da degilim. Biz sakin kaldikca tepemize cikiyorlar. Nedir bu ya? Yunan takimiysak cikalim Yunanistan Ligi'ne katilalim bu comarlar da kendi kendilerine oynasinlar. Bayern macini atlatalim, ardindan FB macinda kemik sesleri istiyorum. Oradan aglaya aglaya cikacak FB. Yonetim de dagitsin biletleri en tinerci taraftara bedavadan, gerekirse olay ciksin umrumda degil artik. Yeter ya, arsizligin, namussuzlugun, (Hakaret Yasak)₅ de bir siniri var. Net artik istemiyorum Besiktas'in bu ligde kalmasini. Sene basinda da soyledim, hazirlik yapmaliyiz gerekirse sene sonunda ligden cikmaliyiz diye, bunlari simdi kizginlikla soylemiyorum. Mesele sampiyonluk degil ciksin rakipler daha iyi oynasin hakkiyla sampiyon olsun dert degil ama sen hakkinla oynadigin yerde hakkinla sampiyon olamiyorsan o zaman baska alternatifler dusuneceksin. Net soyluyorum, Besiktasli olarak lig ..kimde degil, isterse Yunanistan'da, Japonya'da oynasin yine desteklerim takimi maclarini izlerim. Bu (Hakaret Yasak)₅ ahlaksizlarla muhatap olmak zorunda miyiz ya?

Çevrimdışı Librarius

senin gibi düşünen yönetim yüzünden bugün bu haldeyiz biz hakem hakem derken hakemlere toz kondurmayan sen gibilerin bugün konuşmaya hakkı yok ne takımı ne hocayı ne hakemi eleştiri hakkınız yok ! sizin bu romantizminiz polyannalığınız bugünlerin temellerini attı posbıyık gibilere düdüğü astıramazsan bugün alperler türer yarın bir başkası sen posbıyıgı savunursan yok aslında kabahat yancıda dersen bugün alpere laf etmeyeceksin manüplasyon esas böyle olurmuş die söyleme hakkın falan yok senin.

@Necmi

Abi dun Alper Ulusoy tetikçi ve Talisca'yi derbide unutun diye yazdigim icin yine aglaksin dedi abimiz. Simdide diyor ki ben sizi MHK konusunda uyarmistim. Peki bize "artık Besiktas'a operasyon çekilemez" diyen Necmi abi degilmiydi? GS'nin gucu yok diyen o degilmiydi?
Sunu iyice kafamıza sokalım: Ali Palabiyik, Alper Ulusoy, Fırat Aydınus ve Halis Özkahya bizim maca veriliyorsa bilinki operasyon var. Bu artık tartisilamaz bir gercek. FB derbisine artık bunlardan biri verilmeyecek, cunku Yusuf Namoglu simdi FB'yi harcayacak, harcayacak ki GS'ye iyice yol acilsin. Bu konuda son derece iddialıyım.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mustafa

Atiba ve Babel mac sonu aciklamakarina bakin. Tum takimin ligi sallamadigini goreceksiniz. Neymis dort gozle Bayern macini bekliyorlarmis. Ne oyuncular ne hoca ne de yonetim ne olduysa ligi sallamiyorlar. Sanki CL sampiyonu olacagiz. Bu mac ile bu sene bitti. Kayseri ile 4.culuk yarisi yapariz artik. Beni asil uzen ne oyuncularin ne hocanin ne de yonetimin gerektigi gibi resksiyon gostermemesi. Sanirim hepsi kabullenmis durumu. Seneye CL gidemezsek yeni bir FFP bizi bekliyor gibi. O zaman bi 4 sene daha zor bir surec bizi bekliyor gibi. Seneye olmaz ise en gec 1 sene sonra tekrar sikintiya duseriz Uefa ile.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

ben gerilimdir aman sükunettir falan anlamam masaya yumrugu vurup bu maçtan sonra hakemlerin de başlarınıda tffninde kurullarında anasını babasını yedi sülalesinin soy ağacını çıkarmayan bıraksın yönetimi

beşiktaşı sene başından beri kıtır kıtır kesiyorlar herkesde bir romantizm

yok hakemide yenecekmişiz

her deplasmanda penaltılarımız güme gidiyor

ama biz sükuneti korumalıyız gerilim yaramıyor hakemide yenecez kafasındayız.

talişkanın çekildiği pozisyona top outa çıkınca dön ver filipoviçe kırmızıyı şeref noksanı

ANC yaptigi açıklamalarla Turkiyeyi sarsmış abi: "Besiktas hakki en cok yenen büyük kulüptür, ha bu arada biz Bayern'den daha büyüğüz." Aferin ANC sana aferin.

Çevrimdışı Librarius

ben haftalardır hakeme değil mhk ya işaret ediyorum siz piyonlarla uğraşıyorsunuz
ne dedim palabıyıkla uğraşırsın vermezler maçına kara bıyığı verirler değişen hiç bir şey olmaz.
zamanında hakeme harcadığınız eforu mhk ya harcayacaktınız. ben geçen sene dedim daha
siz namoğlunu gs ile yarışırsak görün diye hani eski mesajlarımı bulup duruyorsunuz ya bunuda bulun
konu hakem falan değil siz hedef saptırmaya devam edin hadi söyleyin yönetim yüklensin bu hakeminde maçlarımıza verilmesini engellesin ne olacak başka bir hakem çıkmayacakmı baştakinin niyeti bozuksa
her hakeme laf ederek sadece hakem beğenmeyen camia ağlak taraftar konumuna düşersiniz.
büyüksen hedefinde büyük olacak düşmanında büyük olacak. piyonlarla uğraşmayacaksın.

Kusura bakma sahada bizi becerenler takmayın dediğin piyonlar. Abi çelişkilerin baya büyük senin.

Çevrimdışı mellfred

Adamlar alenen anamıza bacımıza namusumuza halleniyor
Yönetim sağlık olsun diyor
Taraftar başka yerde kaçırdıklarımız diyor
Bu ülkenin %60’ı vallahi gerizekalı
Caner’e 6 maç verdiler
İyi oldu diyen andavallar
Bugün biz kaçırmasaydık diyor
Aklım almıyor bu mallık kabul edilir değil

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba ve Babel mac sonu aciklamakarina bakin. Tum takimin ligi sallamadigini goreceksiniz. Neymis dort gozle Bayern macini bekliyorlarmis. Ne oyuncular ne hoca ne de yonetim ne olduysa ligi sallamiyorlar. Sanki CL sampiyonu olacagiz. Bu mac ile bu sene bitti. Kayseri ile 4.culuk yarisi yapariz artik. Beni asil uzen ne oyuncularin ne hocanin ne de yonetimin gerektigi gibi resksiyon gostermemesi. Sanirim hepsi kabullenmis durumu. Seneye CL gidemezsek yeni bir FFP bizi bekliyor gibi. O zaman bi 4 sene daha zor bir surec bizi bekliyor gibi. Seneye olmaz ise en gec 1 sene sonra tekrar sikintiya duseriz Uefa ile.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaşınızı yazarmısınız forumda zorunlu.

Çevrimdışı Librarius

Haha, burada da suçlu Talisca oldu yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyide dun Necmi abiye hak veriyordun hakemler konusunda? Cok siktiniz diyordun? Alin size Alper Ulusoy.

Daha once yazdigim gibi: Yusuf Namoglu GS ve FB'yi elemine edip GS'ye iyice yol açtıktan sonra istifa edecek.

Simdi size diger bir iddiami yazayım: haftaya derbide bizim lehimize hakem kararları olacak, FB'ye gelmeyi takacağız. o hafta veya en geç ondan sonra ki hafta Yusuf Namoglu istifa edecek. Bekleyelim görelim.

Dostum istifa mistifa bilmem, ancak GS'nin sampiyon yapilmak istendigini taa sezon baslamadan soyledim. O kadar acikti daha lig baslamadan saldirilar baslamisti o Super Kupa maciyla. Resmen cakal surusu, ahlak namus yoksunu kimseler her kose basini tutmus bu ulkede.

Çevrimdışı Librarius

Ya hangi oyuncu değişikliği ile iştahladırdı, oyuncu değiştikten bir dakika sonra gol yedik zaten.

Necmi abi kıvranıyor dun yazdiklarini temize çıkarmak icin. Bizde ustune gidip daha fazla kivranmasina sebep oluyoruz.

Bu maçta Senol Güneş'in kararlarını eleştirmek bize operasyon çekenlerin ekmegine yağ surer. Talisca'ya verdigi sari ile butun takimin ritmini silkeledi serefini şey ettigimin seyi. 

Çevrimdışı cursedofdragon

Abiler eyvallah hakem biçmiş de (özellikle Sarılar noktasında) hakem muhteşem maç yönetse de Vida-Love değişikliği yapıyorsan maçı kaybedebilirsin, berabere kalabilirsin. Çok yanlış değişiklikler bunlar. Garantisi var mı hakem müthiş olsaydı kazanacağımızın? Zaten binlerce kaçırmışsın, sonra onlar da kaçırmış. Şimdi sadece hakeme odaklanırsak da benzerini hakemlik bir maç olmadığında da yaşarız.
Tamam Talisca'nın sarısını tüm hafta dev ekrandan verip bağıralım ama hocamız da böyle garip kesme biçme ameliyat işlerine girmesin artık. Takım mis gibi oynarken kontralardaki en önemli silahı çıkıp geri ikiliyi bozmak...anlamadım.

maçı 90 dakika izlememişsin özete bakarak konuşma istersen.

Hakemin bugün neler yaptığını 90 dk izleyen insanlar gördü çünkü.

Talisca'ya yapılan sadece 1 tanesi.

rakibin 2 kırmızı kartını es geçti 2 penaltımızı es geçti tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın da bi anlamı yok.

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2018, 02:21:02 cursedofdragon ]

rakibin 2 kırmızı kartını es geçti 2 penaltımızı es geçti tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın da bi anlamı yok.

Talisca'ya yapilan harekette dogru sari kart verilse mac zaten orada bitecek Konya 10 kisi kalacak farka gidecegiz tartisacak bir sey kalmayacak, ardindan yine Talisca'ya son adam faul yapiyor en iyi ihtimalle 2. saridan kirmizi gorecek yine cikmiyor. Sonra gelmis can havliyle saldiran Besiktas'a karsi 95. dakikada Konya'nin penaltisi verilmedi demek ki hakem iki tarafa da onemli hatalar yapti diyor .. cocuklari.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2018, 02:28:45 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mertozlu

Zaten söyledim izlemediğimi abi. Yine de hakem hatasına rağmen o değişiklik olmasa kazanabilirdik diye düşünüyorum. Ona kahroluyorum...Yoksa hakemler yıllardır Beşiktaş düşmanı, aslında onlar değil üstteki irade bunu yapan. GS kazansın da batmasın istiyorlar. Yaptıkları adiliğin hepimiz farkındayız.

Çevrimdışı Necmi

Haha, burada da suçlu Talisca oldu yani.

buna suçlumu oldu dedim kendini yere atsa rakibe kırmızı göstertecek
o zorluyor ve atağı kontrolsüz bir vuruşla tamamlıyor. Biraz akıllı olcak sahtekarlık yapsın
demiyoruz faule maruz kalmış zaten daha neyin mücadelesini veriyor bak rakip faul yapıp kendini yere atıyor
sen hem faule maruz kalıp hemde kart görüyorsun. orda devam edince hakem engelleyici bir şarz değil maskesine sığınıyor ikili mücadele diyor.

Çevrimdışı Necmi

Ya hangi oyuncu değişikliği ile iştahladırdı, oyuncu değiştikten bir dakika sonra gol yedik zaten.

forvet çıkarıp savunma oyuncusu sokarsan buyur dersin rakibe benden bu kadar
oda her oyuncusuyla üstüne gelir. maçta olduğu gibi. son dönemin yeni modasıda bu oldu alakasız oyuncular çıkarıp yerine alakasız oyuncular sokmak bunu daha öncede yaptı orta sahayı savunmasız bıraktı pektemekten orta saha oyuncusu türetti. sonra bu yanlış düzeltmeye gideyim derken bir oyuncuyla yapacağını iki oyuncu değişikliği ile yapıyor. love nin oyundan çıkarılmasının hiç bir mantıkla izahı yok.

Çevrimdışı Necmi

Ben hala, ilk yarıdaki oyunu devam ettirseydi Şenol hoca Sadece ve sadece Ne Talisca'nın Sarı gördüğü pozisyonda kesilen atağımızda
ne Talisca'nın çekilmesine rağmen 90'a yazmasına ramak kaldığı pozisyonda, ne de Lens'in pozisyonu yüzünden maçı vereceğimizi düşünmüyorum.
Az da olsa Lens çıkacağına Pektemek girip önü karıştırsaydı ve 3'lü savunmaya geçseydik niye geçmedik diye aklımı kurcalıyor. Gole ihtiyac var mevkideki
adamlar değişiyor sadece. Diyeceksiniz Quaresma dışında kim ilk 11 ? Kim bu kadar yetenekli ? Saçmala ne Pektemek'i ?
Şu da soru işareti İlk yarı akıllar münih'de değildi oyuncuların 2.yarı mı Münih geldi ? Buna da katılmıyorum. 5'li savunmaya dönüp baskı kırmak mantıklı ama
15 dakika geç kaldı Sanki Santra ile basacağını bilmiyordu kimse bunların. Talisca arkası dönük oynayamıyor, verimi düşüyor bile bile bunu da göze aldı, en uca koydu.
Hatadan döneyim dedi Negredo girdi fakat oyun yine orta aç kim vurursaya döndü. İlk yarı o kadar verimli oynatmışken ikinci yarı böyle intihar etmek  :duman:
Ben bunları Hakem'in performansına rağmen 12 kişiye karşı yapamaz mıydık diye sorguluyorum. Yine fikrim Kesinlikle 12'sini de harcardık !
geriyi güçlendirmek istiyorsan taliscayı çıkart vidayı koy oyuna hem kart sınırındaki oyuncunu korursun hemde gol ayağını kesmemiş olursun yediğin golü çıkartmak için baskıya başlıyorsun ama
en önemli gol ayağını kenara almışsın. kapanan takıma karşı lens çıkarıp quaresma sokuyorsun.
bomboş bir değişiklik. insan bu kadar bacağına sıkmazki. pepeyi hakem harcamış taliscayı kurtar bari

Çevrimdışı Necmi

Sen Ali Palabıyık'a düdüğünü astırsaydın, diğer piyonların seni doğramaya büzüğü yemezdi.

kime astıracaksın mhk yamı zaten tetikçi onlar bu mhk varken hakemlere hiç bir
baskı kuramazsın direk baskıyı mhk ya kurmak zorundasın.

Çevrimiçi tolga1903

Ben anlamıyorum eyyamci sikeci fetocu denilen cuneyt çakır fırat aydınus bulent yıldırım, bizim şampiyonluğa mâl olan hakemler alper ulusoy ali palabıyık. Ulan şu ülkede bari hakemlikte liyakat olsaydı cok mu zordu. Bir insanın taliscaya o sarıyı verebilmesi, lensin pozisyonuna penaltı kırmızı kart çalmaması, taliscanin çekilişine düdük çalmaması için cidden çocukluğunda veya gençliğinde bir Beşiktaşlı tarafından çok ağır muamelelere maruz kalması lazım bu kesinlikle hata veya art niyet veya satılmışlık değil bu nefret sadece nefret ediyo bu adam bizden ben başka açıklama bulamıyorum. Bu adamın hakemlik kariyeri bölgesel amatöre falan düşürülmezse yönetime asla itimat etmem bu saatten sonra.

Şampiyonluk gitsin ilk kez kaybetmiyoruz ama bu adam da gidecek bu adam ekmek yemeyecek hakemlikten yedirilmeyecek eğer gücü yeterse yönetimin bu adamı hakemlik sonrası özel sektörde falan da iş bulamaz hale getirecek bundan sonra tek isteğim bu milyonlarca kişinin hisleriyle oynamak böyle kolay olmamalı deniz ateş bitnel nasıl bitti bu ali ve alper de öyle bitecek hadi aliye gücümüz yetmedi ama bu alpere yetecek yetmek zorunda bizler 14 senede bir operasyon yemek travma yaşamak  için tutmadik bu takımı yönetim büyüklüğünü kendini bayernle kıyaslayarak değil bu adamı bitirerek gösterecek yoksa bizim başımızda bu pasiflikle durmalarının manası yok.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi kıvranıyor dun yazdiklarini temize çıkarmak icin. Bizde ustune gidip daha fazla kivranmasina sebep oluyoruz.

Bu maçta Senol Güneş'in kararlarını eleştirmek bize operasyon çekenlerin ekmegine yağ surer. Talisca'ya verdigi sari ile butun takimin ritmini silkeledi serefini şey ettigimin seyi.
kıvrandığım hiç bir şey yok hala söylediğimi söylüyorum sen Beşiktaşsın hakem diye
ağlayamazsın senin hedefin mhk olur. hakemle uğraşırsan sırayla lig bitene kadar bütün hakemlerle uğraşmak zorunda kalırsın elinede hiç bir şey geçmez.
namoğlu orda olduğu sürece istediğin kadar hakeme ceza aldır hep bir başkası çıkacak tümörü yok etmeden kanseri tedavi edemezsin.

Çevrimdışı mellfred

uzun yazacam
bayağıdır kullanmadığım laptobu aldım dizime
sezon başından yazıyorum bu takımın plan program zaafı var her şeyden önce
defaatle söyledim şu gün 3 kulvarda yarışan tek takımız
cl'de bir üst tur gibi büyük  bir kulvardayız ama aynı zamanda zavallı bir türkiye kupası kovalıyoruz nedensizce
ardından hiç gereksiz yere fener gibi pisliğin çirkefliğin tillahı bir takımla 2 maç oynayacak bulduk kendimizi
eskilerin lafı vardır "çamura bulaşacağına etrafından dolaş"derler
biz tam tersini yaptık direk çamura gömüldük
ne gerek vardı şimdi bu boğuk kasvetli fikstürün arasına fener gibi bir çamur bulaştırmaya
biz bu fikstürün buraya varacağını gördük ama yönetim göremedi
ziraat gibi bir angaryadan kurtulmak varken ısrarla bu zahmete sokulduk
ardından fikstür tehiri gibi olmayacak işler dillendirir olduk
ya hani davora repliğiyle o kupayı alan mabadına dühul etsin allasen
ne getirisi var ? kime ne katmış ?
bu bir
ikincisi
karabük maçı öncesi söyledim, söyledik pepe ve talisca sırtında 3 sarı kamburuyla gezmesin
bu adamlar sezonun tek kolay maçı öncesinde bu kamburu atsınlar dedik
ikisi de karabük maçında cezalı olsaydı bu bizi etkilemez  üstelik sezon sonuna kadar bu ikisi kart sorunu yaşamazlar dedik
ama plan program hak getire dedik ya !
ve yönetimin pasif tavrı
bu sadece söylemlerdeki pasiflikten ötede maalesef.
beşiktaş muhabiri geçinen adam
6 ay önceki quaresma sorununu çıkarı adına bugün gündeme getirmekten gocunmuyor.
kanallarda beşiktaş kontenjanından ekmek yiyen hiç kimse beşiktaşa sahip çıkmıyor
tümer metinden metin tekine ve hatta güntekine kadar hiç biri dürüstce beşiktaşın hakkı yeniyor diyemiyor
ama bu adamlar adımıza o koltukları tutuyor
fb gs muhabirlerine spikerlerine yorumcuları bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız
yönetim "siz bu kulüpten ekmek yiyorsanız sözünüzü de sakınmayacaksınız" diyemiyor
hepsi maşşallah pollyanna
biri de çıkıp demiyor bu hakem kasıtlıydı
yok hakem iyi niyetliydi ama atfosfer bla bla bla
ali ece dışında beşiktaş ekmeği yiyip o ekmeği hak eden hakklarımıza sahip çıkan bir tane gazetecimiz yok ve bu adamlar beşiktaş kontejanından o koltuktalar maalesef
ve mhk ve tff
sezon başından beri bizi dirim dirim doğradılar
tek tek yazmayacağım
ne yazmakla biter ne tartışmakla
yönetim ne ayak peki
aşk sevgi çicekler kelebekler ....
seba ruhu tamam da o seba "Beşiktaşı Üzmesinler" diye hayıflanarak erdi uçmağa
adam gözü yaşlı aklı ankaragücü maçında göçtü dünyadan
bu işler öyle yürümüyor
bu öyle bir dünya değil anlayın artık
billahi tükendik artık

not: taktik teknik işlere girmeyeceğim
onlar sonraki şeyler
bugün  namusumuza hallendiler
oralardan uzaktayız

Çevrimiçi tolga1903

kıvrandığım hiç bir şey yok hala söylediğimi söylüyorum sen Beşiktaşsın hakem diye
ağlayamazsın senin hedefin mhk olur. hakemle uğraşırsan sırayla lig bitene kadar bütün hakemlerle uğraşmak zorunda kalırsın elinede hiç bir şey geçmez.
namoğlu orda olduğu sürece istediğin kadar hakeme ceza aldır hep bir başkası çıkacak tümörü yok etmeden kanseri tedavi edemezsin.

Mhk değişse bile bu hakemlere maruz kalıyoruz bu alper denen yaratık bugün bir camianın belki 300 milyon liralık gelirini ve milyonlarca taraftarının heyecanını bitirdi. Gidecek bu adam bu işi yaptirtmayacaksın kimse Beşiktaş nefretiyle hakemlik yapamaz bu adam bizden nefret ediyo ve bitirilmesini istemek eziklik falan değil bilakis en doğal hakkı bu camianın.

Çevrimdışı Necmi

Mhk değişse bile bu hakemlere maruz kalıyoruz bu alper denen yaratık bugün bir camianın belki 300 milyon liralık gelirini ve milyonlarca taraftarının heyecanını bitirdi. Gidecek bu adam bu işi yaptirtmayacaksın kimse Beşiktaş nefretiyle hakemlik yapamaz bu adam bizden nefret ediyo ve bitirilmesini istemek eziklik falan değil bilakis en doğal hakkı bu camianın.
sen mhk yı değiştirecek gücü gösterirsen bunlar senin kapında
bekçi olur. bunlar kukla bunların ne yapacağı ipinin kimin elinde olduğuna bağlı

Çevrimdışı Necmi

uzun yazacam
bayağıdır kullanmadığım laptobu aldım dizime
sezon başından yazıyorum bu takımın plan program zaafı var her şeyden önce
defaatle söyledim şu gün 3 kulvarda yarışan tek takımız
cl'de bir üst tur gibi büyük  bir kulvardayız ama aynı zamanda zavallı bir türkiye kupası kovalıyoruz nedensizce
ardından hiç gereksiz yere fener gibi pisliğin çirkefliğin tillahı bir takımla 2 maç oynayacak bulduk kendimizi
eskilerin lafı vardır "çamura bulaşacağına etrafından dolaş"derler
biz tam tersini yaptık direk çamura gömüldük
ne gerek vardı şimdi bu boğuk kasvetli fikstürün arasına fener gibi bir çamur bulaştırmaya
biz bu fikstürün buraya varacağını gördük ama yönetim göremedi
ziraat gibi bir angaryadan kurtulmak varken ısrarla bu zahmete sokulduk
ardından fikstür tehiri gibi olmayacak işler dillendirir olduk
ya hani davora repliğiyle o kupayı alan mabadına dühul etsin allasen
ne getirisi var ? kime ne katmış ?
bu bir
ikincisi
karabük maçı öncesi söyledim, söyledik pepe ve talisca sırtında 3 sarı kamburuyla gezmesin
bu adamlar sezonun tek kolay maçı öncesinde bu kamburu atsınlar dedik
ikisi de karabük maçında cezalı olsaydı bu bizi etkilemez  üstelik sezon sonuna kadar bu ikisi kart sorunu yaşamazlar dedik
ama plan program hak getire dedik ya !
ve yönetimin pasif tavrı
bu sadece söylemlerdeki pasiflikten ötede maalesef.
beşiktaş muhabiri geçinen adam
6 ay önceki quaresma sorununu çıkarı adına bugün gündeme getirmekten gocunmuyor.
kanallarda beşiktaş kontenjanından ekmek yiyen hiç kimse beşiktaşa sahip çıkmıyor
tümer metinden metin tekine ve hatta güntekine kadar hiç biri dürüstce beşiktaşın hakkı yeniyor diyemiyor
ama bu adamlar adımıza o koltukları tutuyor
fb gs muhabirlerine spikerlerine yorumcuları bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız
yönetim "siz bu kulüpten ekmek yiyorsanız sözünüzü de sakınmayacaksınız" diyemiyor
hepsi maşşallah pollyanna
biri de çıkıp demiyor bu hakem kasıtlıydı
yok hakem iyi niyetliydi ama atfosfer bla bla bla
ali ece dışında beşiktaş ekmeği yiyip o ekmeği hak eden hakklarımıza sahip çıkan bir tane gazetecimiz yok ve bu adamlar beşiktaş kontejanından o koltuktalar maalesef
ve mhk ve tff
sezon başından beri bizi dirim dirim doğradılar
tek tek yazmayacağım
ne yazmakla biter ne tartışmakla
yönetim ne ayak peki
aşk sevgi çicekler kelebekler ....
seba ruhu tamam da o seba "Beşiktaşı Üzmesinler" diye hayıflanarak erdi uçmağa
adam gözü yaşlı aklı ankaragücü maçında göçtü dünyadan
bu işler öyle yürümüyor
bu öyle bir dünya değil anlayın artık
billahi tükendik artık

not: taktik teknik işlere girmeyeceğim