Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5820101 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

bizim mahallede 82 öncesi manzara neydi bilmiyorum ama 82 sonrası tüm çocukları beşiktaşlı yaptığımı iyi biliyorum, mahallede sözü geçen bi veleddim  :bandit:

senle bir ortak yönümüzde marioyu vizyon kasarken ilk çarpan bizlerdik ama ekürime @mylife1903 üme ihanet etmemi bekleme lütfen  :D
Ben mario ya yapılan güzellemeleri okuyordum o sıra epeyde bir yazılmış.ne söylemiş diye bir bakayım dedim aman allahım.ben mariodan çok forumdaşların yazdıkları karşısında şoke oldum.şunu söyleyebilirimki algı kasan tiplere hak veriyorum.böyle manipülasyona gelebilen bir camiaya vereceksin algıyı hiç affetmeyeceksin.

Çevrimdışı tangaz

yunus emre 1 metreden gol kaçma ihtimali daha fazladır.kaleci açıyı kapatır.atabileceğin boşluk azalır.lens 1 metreden kaçırdığı için fazla birşey diyemem kaleci kurtardı diyebilirim o pozisyon için.

doğru bakış açısı bu işte açı yok açı,  o mesafeden önünde kaleciye dahi nişanlayamayıp  trivela vuracam die topu outa atan adamı savunup lensi eleştirmek sağlam bir gömü karakteri gerektiriyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

:biggrinking: Merhaba Arena Kartalları. Stad yapımından beri aranızdaydım. Artık birlikte olma zamanı.

Çevrimdışı mylife1903

Olaya bah
Bana moderasyon caktikca
Yeni uye sayisi artiyir

Ne demis cames bont
eceli gelen eşşek açık hava sinemasında anırır, demis

Biz ne dediysek

Çevrimdışı tangaz

:biggrinking: Merhaba Arena Kartalları. Stad yapımından beri aranızdaydım. Artık birlikte olma zamanı.

hoşgeldin savaş, nerlerdesin yahuu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

:hosgeldin

Çevrimdışı savaş altay

@tangaz abi beni tanıdın hissine kapıldım bi an  :)

Çevrimdışı sozkul

akşam lens kaçırdıkça hoca el kol haraketleri yapıyordu kenarda lensin bir gözü elbet
sürekli kenarda olur. tavırlarıyla oynatış şekliyle kesinlikle yem ediyor. ilk maçı almışsın 3-1
ikinci maçta 1-0 öndesin ve kendi oyuncuna saha kenarında tepki koyuyorsun. tamam koyabilirsinde
daha önce tepki koyman gerekirken başka oyunculara neden o tepkileri vermedin.

Bence benzeri el kol hareketlerini Q7 karşı karşıya kalıp kaçırdığındada yapıyor.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi beni tanıdın hissine kapıldım bi an  :)

sen böle deyince bi an bende böle bi hisse kapıldım  :D
@savaş altay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence benzeri el kol hareketlerini Q7 karşı karşıya kalıp kaçırdığındada yapıyor.
Ben yapmıyorum çünkü atamayacağını biliyorum :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı savaş altay

Bu sezon adına ilk yazabileceklerim , Yönetimimizin Oğuzhan'a 10 numara ve Kaptanlık yükünü yüklediğinden ötürü hata yaptıkları görüşündeyim. Lig bazında Şenol hoca'nın oyun planı oldukça yetersiz gibi ve kendi standartlarının altında duruyor. Bitiricilik sorunumuz var ama son 2 maç pozisyonlarımız çoğaldı. Alışılan görüntümüze dönemesek bile bu sezonu kurtaracak değişiklikler umuyorum en kısa sürede gerçekleşir.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı mylife1903

Masaji onayla masaji @cursedofdragon

Mod Allstar takiminin zaten parcasiyiz bismillah mod cakiyon hemen

Milli ettik seni de

Konustugum gibi yaziyom ben, ne editliyin masajlari

Gotebok takimi iste dilim donmuyor diyemiyom obur turlusunu

Queenin sarkisi var mesela calmaya baslayinca kavga cikmasin diye beni ortamdan uzaklastiriyorlar

Çevrimdışı tangaz

bu başakcity malum belediyenin yani devletin takımı (kimse boşuna şirketleşti belediyeden ayrıldı demesin belediyelerin nasıl alt şirketler oluşturup düzdüklerini iyi biliyoruz) acaba oyuncuları o bakımdan vekil dokunulmazlığı zırhına sahip olabilirler mi? adam döverler ceza yok hakeme küfrederler ceza yok son maçta konyalı bir oyuncu hücum ederken epuriyanu önüne set çekiyor  hatta omzunu çıkarıp rakibin nefesini kesiyor halis koşa koşa hücum faul verip başaklı oyuncuyla ilgileniyor oysa pozisyonda konyalı eleman nefes alamıyor ama halis oralı bile değil vekille ilgileniyor.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı mylife1903

bu başakcity malum belediyenin yani devletin takımı (kimse boşuna şirketleşti belediyeden ayrıldı demesin belediyelerin nasıl alt şirketler oluşturup düzdüklerini iyi biliyoruz) acaba oyuncuları o bakımdan vekil dokunulmazlığı zırhına sahip olabilirler mi? adam döverler ceza yok hakeme küfrederler ceza yok son maçta konyalı bir oyuncu hücum ederken epuriyanu önüne set çekiyor  hatta omzunu çıkarıp rakibin nefesini kesiyor halis koşa koşa hücum faul verip başaklı oyuncuyla ilgileniyor oysa pozisyonda konyalı eleman nefes alamıyor ama halis oralı bile değil vekille ilgileniyor.
Beyefendi uzulmesin diye abi, her macini takip ediyormus

Çevrimdışı savaş altay

hb Murat abi  :)
Evet yine acaip bir Süper Lig sezonu.başak city e acaip taviz var , fb yine bildiğimiz gibi , gs işini son maç dahil yenilgiye rağmen hakemler ile yürüyor ama Federasyon Beşiktaş'lı  :)
Medya da dağıldı. Bein'sizler ''lutfen'' pozisyon yorumluyor. Demirkol ; Beşiktaş'ın maçlarını düzgün yönetin yoksa tepenizdeyiz mesajı alıyor hakemler diyor. Böyle saldırdıkça bunlar bize daha çok hoşuma gidiyor bu Lig  :bandit:

@Necmi abinin yayıncı kuruluş artık onların tekelinde değil sözü biraz gerçeklik dışına çıktı sanırım.
Oyuncumuzun ağzının içindeler , Çıkan oyuncularımızın Hocamız ile diyalogları ilgi ile takipediliyor vb  :akuma:

Çevrimdışı cursedofdragon

Masaji onayla masaji @cursedofdragon

Mod Allstar takiminin zaten parcasiyiz bismillah mod cakiyon hemen

Milli ettik seni de

Konustugum gibi yaziyom ben, ne editliyin masajlari

Gotebok takimi iste dilim donmuyor diyemiyom obur turlusunu

Queenin sarkisi var mesela calmaya baslayinca kavga cikmasin diye beni ortamdan uzaklastiriyorlar

ben kimseye ceza vermedim daha henüz :)

Çevrimdışı mylife1903

hb Murat abi  :)
Evet yine acaip bir Süper Lig sezonu.başak city e acaip taviz var , fb yine bildiğimiz gibi , gs işini son maç dahil yenilgiye rağmen hakemler ile yürüyor ama Federasyon Beşiktaş'lı  :)
Medya da dağıldı. Bein'sizler ''lutfen'' pozisyon yorumluyor. Demirkol ; Beşiktaş'ın maçlarını düzgün yönetin yoksa tepenizdeyiz mesajı alıyor hakemler diyor. Böyle saldırdıkça bunlar bize daha çok hoşuma gidiyor bu Lig  :bandit:

@Necmi abinin yayıncı kuruluş artık onların tekelinde değil sözü biraz gerçeklik dışına çıktı sanırım.
Oyuncumuzun ağzının içindeler , Çıkan oyuncularımızın Hocamız ile diyalogları ilgi ile takipediliyor vb  :akuma:
Necmi abinin elektroliti azalmis biraz, karabukspor macindan once sarj ederler iki uj duble

Çevrimdışı tangaz

ne zaman milli olacan acep ilgiyle takipteyiz  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Olaya bah
Bana moderasyon caktikca
Yeni uye sayisi artiyir

Ne demis cames bont
eceli gelen eşşek açık hava sinemasında anırır, demis

Biz ne dediysek
kazma kürek çok takılırsan yersin modu :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Hmmmm

Necmi abimin farlari da tazelemek lazim
Yarin arabanin sis farlarini tamir edecem, seyftikar gibi cakip cakip diriyor
Necmi abinin farlari da aradan cikartirim

Sis fari demisken
Beyinsiportin mac anlatan dalaylama muritlerine de sis fari takmak lazim

Heriflerin pingleri abudan bile yuksek 5 gun sonra pozisyon tekrari verip penaltiymis diyor serrolar

Farim acik penalti net

Çevrimdışı Necmi

Q7 ve karşı karşıya kalmak birbirine uyumlu kelimeler değil :D

Çevrimdışı FedericoGiunti

Hoşgeldin. :)
BEŞİKTAŞK

Etiketler: