Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5820244 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

Ne yaptılar ettiler bizide Almanlara rezil etmeyi başardılar Millet futbol konuşmayı bıraktı hakemleri konuşuyor
ayıp ayıp.
Böyle saçma kırmızı gören oyuncunun da necip olması pek tesadüf sayılamaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Devamlılık elbette başarı için gerekir ama şart değil. Yedekten gelip geçen senelerde katkı sağlayan çok oyuncu sayılabilir. Biz ile civcivler arasındaki oyun farkı ve lensteki performans düşüklüğü temel sebep bence.
Lens oynadığı zaman Lens in oyun yapısına uygun bir oyun anlayışı da hakim olur vakti gelince
şuan Quaresma üzerinden oyun anlayışı söz konusu Lens biraz da açık alanda iş yapıyor Quaresmaya göre daha kolay gol atabilir gole daha yakın.

Çevrimiçi mayguntr

Güzel Adam Süreyya filminin ilk gösteriminden F.Orman paylasmis,

https://twitter.com/Besiktas/status/961301886904274947

Filmin büyük ihtimal alt yazısı bile yok ama Pepe orda Süreyya'yı onore etmek için gitmiş.

Pepe'nin gelecegini duydugumda bir kaç şüphem vardi ama bu samimiyeti, hırsı, sahadaki duruşu şimdiden Beşiktaş efsanelerinden olma yolunda ilerliyor bence.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Böyle saçma kırmızı gören oyuncunun da necip olması pek tesadüf sayılamaz.
Adamın ayağı kayıyor yere düşerken rakip oyuncuyu da kaymanın etkisiyle düşürdü diye tak kırmızı
Hakemler at gözlüğü takmaya devam ettiği müddetçe Futbol yerine hakemler konuşulmaya devam edilir
En gerizekalı adamı oraya hakem diye koy yine kırmızı vermez o pozisyona.

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/safaksina1903/status/961214997056630785

Ben Türkiye vatandaşı olmadığımdan böyle bir şey yapamıyorum, amma sizler yapa bilirsiniz. Susmak olmaz. Tvitterde bastırdık bein pozisyonları gösterdi, şimdi toplu halde sizler bakanlığa yaza bilirsiniz. Bir faydası olursa, bende Azerbaycanda bir kampanya başlatıp Türkiye konsolosluğuna topluca yaza biliriz. ne dersiniz ??

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı FedericoGiunti

Lens oynadığı zaman Lens in oyun yapısına uygun bir oyun anlayışı da hakim olur vakti gelince
şuan Quaresma üzerinden oyun anlayışı söz konusu Lens biraz da açık alanda iş yapıyor Quaresmaya göre daha kolay gol atabilir gole daha yakın.
Bizim oyun anlayışımız lensin açık alan bulması için uygun değil. Zaten oyunun çoğunu rakip sahada oynuyoruz. Şu gerçek ki lens q7 den daha fazla gole yakın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı underworld

Düşüncelere  yapılan müdahaleleri hiç sevmem.

Aras  kiralık  değilde  komple  gitseydi.
Underworld  : keşke!

Çevrimdışı savaş altay

Lens dün çok konuşuldu. Ben arka arkaya 4-5 maç 90 dakika ya da 75-80 dakika (pili bitiyor çünkü şimdilik) süre aldıkdan sonra yorum yapıcam.
Lens'in geçen sene ''topu al git'' eforlu oyunundan sonra bu sene doğru düzgün maç kondisyonu yapamadığı düşüncesindeyim. Ona rağmen artıları
Gole yakınlığı , ver-kaç'lada olsa adam eksiltmesi.. Vucud dilini sevmiyorum.Yapamadın tamam ama İnsan azıcık oyunundan keyif alır.
İdmanda neşeli ama sahada bir gergin arkadaş  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/safaksina1903/status/961214997056630785

Ben Türkiye vatandaşı olmadığımdan böyle bir şey yapamıyorum, amma sizler yapa bilirsiniz. Susmak olmaz. Tvitterde bastırdık bein pozisyonları gösterdi, şimdi toplu halde sizler bakanlığa yaza bilirsiniz. Bir faydası olursa, bende Azerbaycanda bir kampanya başlatıp Türkiye konsolosluğuna topluca yaza biliriz. ne dersiniz ??

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

Aslında normal bi ülkede çok saçma eylem futbol disiplin kurulunun bakanlığa şikayet edilmesi hele hele konsolosluk teklifi çok garip :) ama bizim ülkede işler farklı yürüdüğü için denenebilir de emre b. daha çok ceza alsın diye bu kadar kendimizi yıpratmanın bi anlamı yok bence vermiyolarsa vermesinler bu ülkenin fedaisi biz miyiz başakşehirin bu kadar rakibi var. Ortadaki çifte standart için yönetim nezninde tepki yoksa taraftar olarak boşa kürek çekmenin de manası yok bence.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fenerbahce ile eşleştik yari finalde. Hic iyi olmadi bu  :alala: fikstür sıkışacak, kart cezaları olacak . Umarım finale cıkarız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fenerbahce ile eşleştik yari finalde. Hic iyi olmadi bu  :alala: fikstür sıkışacak, kart cezaları olacak . Umarım finale cıkarız.
Zaten garantiydi

Giresunun Fb yı eleyebilecegini düşündünmu gerçekten :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

20 şubat bayern deplasmanı 25 şubat fener lig 27 şubat fener kupa. Güzel fikstür umarım sakat cezalı oyuncumuz olmaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Zaten garantiydi

Neden beklemeyelim?

Konu fener ise her türlü gerizekalılık beklenir cok büyütmeyin gözünüzde sunları.

Çevrimdışı cursedofdragon

20 şubat bayern deplasmanı 25 şubat fener lig 27 şubat fener kupa. Güzel fikstür umarım sakat cezalı oyuncumuz olmaz

27-28 şubat veya 1 mart'ta oynanacak maçlar.

Bizim maçı 28'e yada 1 mart'a koyarlar tahminim.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Zaten garantiydi

Daha önce de yazmıştım zaten bununla ilgili. Kesinleşnce yine yazayım dedim.

Çevrimiçi tolga1903

27-28 şubat veya 1 mart'ta oynanacak maçlar.

Bizim maçı 28'e yada 1 mart'a koyarlar tahminim.

Ha öyle mi maçkolik 27 yazmış direk bizim maçlara baktımda. İyi o zaman bi zahmet ayarlasınlar 1 mart olsa 4'ünde de ts deplasmanı var 28 şubat olur heralde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca ligde oynayacağımız fener maçı 25 şubat olduğu kesin değil.o haftanın maç tarihleri belirlenmedi daha bütün takımlara 25 şubat olarak gözüküyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ust uste 2 mac ic sahada oynayacagız fenerle. Ikisinide kaybetme gibi bir durum söz konusu olmamalı zaten. Allah korusun öyle bisey olursa hem psikolojik olarak toparlaması zor olur hem de fenerlilerin diline düseriz.
Valla bayern ve üst üste 2 tane fb macı ve sonra trabzon deplasmanı. Aklıma olumlu herhangi bisey gelmiyor maalesef.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2018, 22:45:44 riveros ]

Çevrimdışı FedericoGiunti

Ben takımımı civcivlere karşı daha çok izleyeceğim için mutluyum.  Bence ezmemiz için, saplamamamız için büyük fırsat. Ben kupayı garanti görüyorum. Sıkıntı yok gelsinler. Yeter ki kart ve sakatlık olmasın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı savaş altay

Kim ayarlıyor bu fikstürü ? Kare yapıyorum hala değişmiyor  :evillol: Ben beğendim. Belki kendimize gelmenin yolu zorluktur.
Belki Kral olduklarını hatırlarlar Hoca ve Oyuncular bu trafik içinde.  :ok:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben takımımı civcivlere karşı daha çok izleyeceğim için mutluyum.  Bence ezmemiz için, saplamamamız için büyük fırsat. Ben kupayı garanti görüyorum. Sıkıntı yok gelsinler. Yeter ki kart ve sakatlık olmasın.
Fenerbahceyi en son ne zaman yendik bu kadar rahat konusuyorsunuz anlamiyorum. O maclarda sadece fenerbahce ile oynamiyoruz. Ayrıca fb maçlarında niyeyse bizim futbolcuların eli ayagı birbirine dolaşıyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ligde yenmemiz kafi benim için. Kupaya asılıp da olur olmaz küfürden veya saçma sapan bir şeyden ceza yemesin futbolcularımız. Zaten bağıra bağıra Beşiktaş'a oyunlar oynuyorlar. Hiç gerek yok. Ligde koyalım yeter.

Çevrimiçi tolga1903

Valla ne kadar verim aldığımız tartışmalı olsa da bu kadro bugünler için oluşturuldu benim de içim rahat tek derdim dediğiniz gibi sakat cezalı olmasın yoksa bayern'le fener maçlarına iki farklı 11 çıkarabilecek kadar kaliteli kadromuz. Civcivleri sonsuz kaosa sürükleyecek fırsat geçti elimize çok iyi değerlendirmemiz lazım.

Çevrimdışı tangaz

ooo arka arkaya fenere çakmak, en sevdiğim.

alırım bir dal :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

🚨 An itibarıyla Beşiktaş'ın fikstürü:

20 Şubat - Bayern Münih (D)
25 Şubat* - Fenerbahçe
27-28 Şubat veya 1 Mart - Fenerbahçe
04 Mart* - Trabzonspor (D)
11 Mart* - Gençlerbirliği
14 Mart - Bayern Münih
18 Mart* - Başakşehir (D)

*Kesin tarihler henüz açıklanmadı..

Söyle bi uykuya yatsam da 20 mart günü falan uyansam :evillol: :evillol: