Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5820168 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

ooo arka arkaya fenere çakmak, en sevdiğim.

alırım bir dal :bandit:

ben medel'i merak ediyorum fener maçında :D  :evillol:

Çevrimiçi tolga1903

Fenerbahceyi en son ne zaman yendik bu kadar rahat konusuyorsunuz anlamiyorum. O maclarda sadece fenerbahce ile oynamiyoruz. Ayrıca fb maçlarında niyeyse bizim futbolcuların eli ayagı birbirine dolaşıyor.

Dolaşmayacak bu kadar tecrübeli sayısız dünya derbilerine çıkmış futbolcular var elimizde. Hakem şu bu demeden basıp geçmek lazım evet çok rehavet iyi değil ama karşımızda da futbolcu yokluğundan hasan ali'yi orta saha oynatan takım var abartmamak lazım

Çevrimdışı savaş altay

🚨 An itibarıyla Beşiktaş'ın fikstürü:

20 Şubat - Bayern Münih (D)
25 Şubat* - Fenerbahçe
27-28 Şubat veya 1 Mart - Fenerbahçe
04 Mart* - Trabzonspor (D)
11 Mart* - Gençlerbirliği
14 Mart - Bayern Münih
18 Mart* - Başakşehir (D)

*Kesin tarihler henüz açıklanmadı..

Söyle bi uykuya yatsam da 20 mart günü falan uyansam :evillol: :evillol:
Bence uyanık kal ve tadını çıkar  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahceyi en son ne zaman yendik bu kadar rahat konusuyorsunuz anlamiyorum. O maclarda sadece fenerbahce ile oynamiyoruz. Ayrıca fb maçlarında niyeyse bizim futbolcuların eli ayagı birbirine dolaşıyor.

3 maçada posbıyık mı atanacakmış  :bandit:

Çevrimdışı mellfred

Korkutum oldu
İki zorlu cl maçı arasına hiç gereksiz iki Fener maçı aldık
Kartlar gerginlikler olası sakatlıklarla geçecek 180 dakika belki fazlası
Yazık !
Planlamadan programlamadan gidiyoruz
Başak UEFA’dan bile el çekmişken bizim gereksiz süt kupasına bu kadar aşılmamız, adıma saçmalıktan başka bir şey değil

Çevrimdışı mellfred

hocanın rotasyonu da dar
Adım gibi biliyorum lig maçındaki kadroyu hem cl’de hem kupada oynatacak

Çevrimdışı savaş altay

Korkutum oldu
Yazık !
Başak UEFA’dan bile el çekmişken bizim gereksiz süt kupasına bu kadar aşılmamız, adıma saçmalıktan başka bir şey değil

o başak ve vizyonsuzluğu. Bize Kupa ve fb diyince hemen hemen çoğu Beşiktaş'lının aklına tokat delisi esirimiz civcivimiz gelir  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

3 maçada posbıyık mı atanacakmış  :bandit:
Kimi atayacakları fark edecek mi
Allasen sen hangi derbi de Beşiktaş Lehine hakem takdiri gördün ?
3 maçta da doğrayacaklar

Çevrimdışı mellfred

o başak ve vizyonsuzluğu. Bize Kupa ve fb diyince hemen hemen çoğu Beşiktaş'lının aklına tokat delisi esirimiz civcivimiz gelir  :evillol:
Vizyon haklılığını şimdi değerlendiremeyiz
Başağın tercihinin geçerliliğini ligin sonucu belirleyecek

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

lig sampiyonlugu kayseri ve akhisar maclarinda gitti zaten. Lig 2. Olmak ve turkiye kupasi hedef olmalı. Acıkcası bu fikstürde beklentim yok. Kupadaki fb macı en onemli mac benim icin. Ama bu fikstürden hayırlısiyla cikarsak o zaman onumuzde kimse duramaz. Bu fikstürden olumlu cikarsak  bu iletiyi paylasacagım ve linç serbest olacak :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

Vizyon haklılığını şimdi değerlendiremeyiz
Başağın tercihinin geçerliliğini ligin sonucu belirleyecek

Lig sonucuna gerek yok. Görüyorsun Liderler ve Planları tuttu. Yıpranmadan ''siz bizi çağırdınız ama
biz bu Ülkeyi temsil etmek istemiyoruz'' dediler. Liderliklerini tepe tepe kullansılanlar , Şimdilik :ok:

Çevrimiçi tolga1903

Kimi atayacakları fark edecek mi
Allasen sen hangi derbi de Beşiktaş Lehine hakem takdiri gördün ?
3 maçta da doğrayacaklar

Abi rica ediyorum şu doğrancaz katledilcez arabeskligini bırakalım. 3 0 yendigimiz gs maçında da çok büyük aleyhimize hata oldu ama ezdik geçtik. Yani napalım hakemler fener yalakası diye kabullenip bırakalım mı ben geçen sene içerdeki son dk golü yediğimiz fener maçı gibi oyun istiyorum varsın kazanamayalım ama ezelim anadolu takımı gibi hapsedelim noldu maç sonunda halay çektiler 1 puan aldık diye sene sonunda ellerine aldılar yine bizim kutlamaları izlediler. Tek isteğim feneri oyun olarak rezil etmemiz

Çevrimdışı FedericoGiunti

Oynayacağımız takım city, barca değil ki altı üstü  civcivler. 3 te 3 yaparız en kötü 2 galibiyet bir beraberlik olur bence. Hiç endişem yok. Ayküt ve tayfasının sesini kesmenin tam fırsatıdır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Abi rica ediyorum şu doğrancaz katledilcez arabeskligini bırakalım. 3 0 yendigimiz gs maçında da çok büyük aleyhimize hata oldu ama ezdik geçtik. Yani napalım hakemler fener yalakası diye kabullenip bırakalım mı ben geçen sene içerdeki son dk golü yediğimiz fener maçı gibi oyun istiyorum varsın kazanamayalım ama ezelim anadolu takımı gibi hapsedelim noldu maç sonunda halay çektiler 1 puan aldık diye sene sonunda ellerine aldılar yine bizim kutlamaları izlediler. Tek isteğim feneri oyun olarak rezil etmemiz
Ben de tam tersi düsünuyorum. Oyun olarak ezilelim ama rastgele olsa da 1 gol atıp kazanalım. Iyi oyunu kimse konusmaz netice olumlu olmadiktan sonra. Ayrıca gecen sene oynanan maci soyledin. O macta cok iyi oynadik, feneri ezdik evet. Ama mac sonucunda kimse oyunu konusmadı. Herkes skoru konuştu.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Valla ne kadar verim aldığımız tartışmalı olsa da bu kadro bugünler için oluşturuldu benim de içim rahat tek derdim dediğiniz gibi sakat cezalı olmasın yoksa bayern'le fener maçlarına iki farklı 11 çıkarabilecek kadar kaliteli kadromuz. Civcivleri sonsuz kaosa sürükleyecek fırsat geçti elimize çok iyi değerlendirmemiz lazım.
Kesinlikle bahsettiğim bu. Seslerini kesmenin tam zamanı.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ömer Kaan

🚨 An itibarıyla Beşiktaş'ın fikstürü:

20 Şubat - Bayern Münih (D)
25 Şubat* - Fenerbahçe
27-28 Şubat veya 1 Mart - Fenerbahçe
04 Mart* - Trabzonspor (D)
11 Mart* - Gençlerbirliği
14 Mart - Bayern Münih
18 Mart* - Başakşehir (D)

*Kesin tarihler henüz açıklanmadı..

Söyle bi uykuya yatsam da 20 mart günü falan uyansam :evillol: :evillol:
M
G
G
B
G
B
G

Çevrimdışı Kutay

Maç fikstürü o kadar yoğun ki futbolcularımızın  idman yapacak vakti bile vakti yok maçtan bir gün önce taktik antremanı yapsalar yeter zaten maçlara fazlasıyla hazır olurlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi tolga1903

Ben de tam tersi düsünuyorum. Oyun olarak ezilelim ama rastgele olsa da 1 gol atıp kazanalım. Iyi oyunu kimse konusmaz netice olumlu olmadiktan sonra. Ayrıca gecen sene oynanan maci soyledin. O macta cok iyi oynadik, feneri ezdik evet. Ama mac sonucunda kimse oyunu konusmadı. Herkes skoru konuştu.

Her ezdigimiz maçta da 9 kişi son dk golüyle beraberliği kurtaramazlar ya elbet skor olarak karşılığını alacağımız maçlar olacaktır. Bizim takım genelde çok kötü oynadığı derbi maçı kazanamıyor elbet istisnaları var ama benim de şahsen ilk tercihim iyi oyun ve rakipten çok daha iyi takım olduğunu ispat etmek. Berabere kaldıklarında fark atmış gibi sevinsinler öyle futbol oynayalım kim ne konuşursa konuşsun umrumda değil ama tabiki son dk gol yiyince de ufak çaplı bi sarsıntı olmadı değil bünyede allah göstermesin bidaha.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Inşallah..  ama Fazla iyimser oldu bu :evillol:
Kabul edebileceğim bi tık altı versiyonu da, bayerne içerde de yenilmek ve kupada fenerle hiç yorulmadan 0-0 a bağlayıp turu kadıköye bırakmak olur. Ligde 4 maçın 3unu kazanmamız lazım en az diğeri de beraberlik olmalı beraberlikler de fener veya başak olmamalı yoksa hedefsiz kalma ihtimalimiz var.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Korkutum oldu
Yazık !

Yahu Allah korusun ligi 3. bitirirsek ve kupayı ligi 4. bitiren FB alırsa diyelim, sezonu Temmuz başında Vardar-Östersunds vari takımlara karşı açacağız. Bu riski nasıl alırız? Tabii ki kupayı almak istememiz mantıklıydı. 3-4 günde bir maç oynamayı kaldıramıyorlarsa bu futbolcular maaşlarını haketmezler.

Kupayı alacağız inşallah, üç maç bir kupa demek :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kabul edebileceğim bi tık altı versiyonu da, bayerne içerde de yenilmek ve kupada fenerle hiç yorulmadan 0-0 a bağlayıp turu kadıköye bırakmak olur. Ligde 4 maçın 3unu kazanmamız lazım en az diğeri de beraberlik olmalı beraberlikler de fener veya başak olmamalı yoksa hedefsiz kalma ihtimalimiz var.
Tur kadikoye kalırsa o turu unut sen..

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Bence FB'yi evdeki lig maçında 1-0 yeneriz, kupada da 2-0 yapıp Kadıköy'e rahat gideriz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yahu Allah korusun ligi 3. bitirirsek ve kupayı ligi 4. bitiren FB alırsa diyelim, sezonu Temmuz başında Vardar-Östersunds vari takımlara karşı açacağız. Bu riski nasıl alırız? Tabii ki kupayı almak istememiz mantıklıydı. 3-4 günde bir maç oynamayı kaldıramıyorlarsa bu futbolcular maaşlarını haketmezler.

Kupayı alacağız inşallah, üç maç bir kupa demek :)
Katıliyorum.. niyeyse bazı taraftarlarimız turkiye kupasını kücümsüyor. Sanki son 5 sene de 5 kere kazanmısız gibi. En son 2011 de kazandık kupayı. 7 sene olacak.. cok fazla zaman bu. Feneri eleyip, kupayı almanın mutlulugu paha bicilemez..

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tur kadikoye kalırsa o turu unut sen..
Bu riski almamız gerekebilir, ayrıca her gollü beraberlikte turladığımız düşünülürse tura daha yakın olan taraf oluruz.

Etiketler: