Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811354 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gs maçını istisna tutarsak bu takımın orta sahası nerede 20 haftadır? Bu takımda orta saha diye bir şey  var mı, kaldı mı takımda orta saha diye bir şey?  Oğuzhan,Tolgay, Atiba, Medel 20 haftada toplam 1 gol atmış 6 asist yapmış. 1 tanesi formsuz dersin olmadı 2 tanesi dersin. Bunların dördü birden mi formsuz? Bir şeyler düzelecekse en önce buradan başlamak zorunda. Bu takımın sorunlarının temelinde Hocanın futbol felsefesi, bu felsefede başta orta saha olmak üzere oyunculara biçtiği roller yatıyor. Hoca olmayacak kıyafeti oyuncular üzerine giydirmeye çalışıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

-#AlvaroNegredo, 2014/15 sezonu başından bu yana, bir Süper Lig maçında hem kendi kalesine hem rakip kaleye gol atan, hem de asist yapan tek oyuncu oldu. Bonkör.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Şampiyon olamamak benim nazarımda çok da sorun değil
Nihayet sevinmek için sevmedik
ama seneye bu maaş yükü bizi yeniden krize götürür
Seneye negredo Quaresma ve lensin yükünden kurtulup orkan ve töreyi kazanmak lazım
Keza mitrovicten kolay vazgeçildi
yok yere tosic gibi F/p adamı varken vida külfeti alındı. O da satılabilir şimdiye kadarki görüntüsüyle

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk Tosun'un maçı var bakalım bugün oynucak mı ?

Arsenal ⚔️ Everton

⏰ 20:30

📺 S Sport

Çevrimdışı underworld

Düzen ,  sistem  bozuldu  ağalar.
Takım ,  ilk defa bir  araya  gelmiş  11  kişiden  oluşmuş gibi...
Kim nerde  ne yapacak bilmiyor.
Tamamiyle  o anki  etkenlere  göre  spontane  takılıyoruz.

Önceden üretme sorunu varken  şimdi pozisyon  verme  ve gol yeme  sıkıntısı  baş gösterdi.
Zor  atma kolay yemeye  karşı  3 lü  orta  saha  diyorum.
Bari  skoru  tutup 1-0 lara  yatsak.

Tolgay  -  atiba  -  ozi
Love - Negro  -  babel

Çevrimdışı Kutay

Cenk Tosun'un maçı var bakalım bugün oynucak mı ?

Arsenal ⚔️ Everton

⏰ 20:30

📺 S Sport
cenki düşünecek moralimiz mi kaldı abi  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Rasim

Yönetimden hic ses cikmamasi sizcede ilginc degilmi baskan güntekini cagirip bu özet olaylarinin nedenini soramazmi gercekten ilginc olaylar yasaniyor özete baktim Q7 nin yaptigi faulleri almislar bursanin yaptigi tek faul yok penalti pozisyonu yok  :alala:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bize operasyon yapildigi asikar hatta cbnin bizim CL maclarina gelmisinde bile art niyet aramaya basladim tepkileri kendi üzerine cekmemek icin bak benlik birsey yok diye göstermelik geldi bence :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yönetimden hic ses cikmamasi sizcede ilginc degilmi baskan güntekini cagirip bu özet olaylarinin nedenini soramazmi gercekten ilginc olaylar yasaniyor özete baktim Q7 nin yaptigi faulleri almislar bursanin yaptigi tek faul yok penalti pozisyonu yok  :alala:
Çok pasif kalındı, bence hayati bir hata yapıldı bu konuda.

Çevrimiçi Rasim

Çok pasif kalındı, bence hayati bir hata yapıldı bu konuda.
ayküt kocamal bile devamli hakem hatalarini konusuyor hakemler tarafindan yarista tutulmasina ragmen :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

dün medel ne oynadı yav helal olsun ilk gol hariç çok iyiydi bence
bipbipbupbup

cenki düşünecek moralimiz mi kaldı abi  :bandit:

yok ilk 11 başlasında para gelsin derdindeyim :)

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Karabuk'un kazanmasi guzel. Kaynasin alt taraf. Kimse kopmasin

Çevrimdışı underworld

Caner'in  dişindeki çürüğü bile gördük.
Saol lig tv

Çevrimdışı Ömer Kaan

18           D      Antalyaspor 
19           E   Kasımpaşa   
20           D   Bursaspor   
21           E   Karabükspor         
22           D   Konyaspor
*        D      Bayern Münih
23      E      Fenerbahçe          
24      D   Trabzonspor         
25      E   Gençlerbirliği    
*        E      Bayern Münih
26      D   Başakşehir       
27      E      Alanyaspor         
28      E      Göztepe         
29      D   Akhisarspor         
30      E   Y. Malatyaspor         
31      D   Galatasaray         
32      E   Kayserispor         
33      D   Osmanlıspor      
34      E      Sivasspor   
/13G-4B=43 puan./Toplam 73 puan. Bütün kara bulutların dağıldığını farzedersek, mümkün olur mu?
Acaba..?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Jeremain Lens Bey diyeceksiniz !!!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Acaba..?
Kesinlikle yapabilecek kaliteye sahibiz. Ama fazla iyimser bir tahmin bu..

Atiba'nın oynamadığı 18 maçta sadece 9 galibiyet alabildik.

Bu sezon atiba'nın oynamadığı 3.cü maçtı 3 maçta da berabere kaldık kasımpaşa,trabzonspor,bursaspor.

Atibasız olmuyor özellikle deplasman maçlarında.

Çevrimdışı kyiv

Şampiyon olamamak benim nazarımda çok da sorun değil
Nihayet sevinmek için sevmedik
ama seneye bu maaş yükü bizi yeniden krize götürür
Seneye negredo Quaresma ve lensin yükünden kurtulup orkan ve töreyi kazanmak lazım
Keza mitrovicten kolay vazgeçildi
yok yere tosic gibi F/p adamı varken vida külfeti alındı. O da satılabilir şimdiye kadarki görüntüsüyle

Şampiyonluğu kimse sadece şampiyonluk apoletinden ötürü istemiyordur sanırım. Şampiyonluk demek şampiyonlar ligi demek sıcak para demek vizyon demek bilinilirlik demek Beşiktaşın dünya kulübü olma yolunda aracı ama önemli bir aracıydı. Önümüzdeki yıl gözlerden ırak olacağız 2 yıllık alışkanlıklardan farklı bir yıl olacak , sezonu erken açmak zorunda kalacağız ve de en önemlisi 30 yaş üstü bir takım elimizde kalacak. Bu takımla bir daha yeni bir savaşa çıkmak çok zor olacak. Rakiplerin eline sıcak para geçmiş olacak istedikleri noktalara transfer yapabilecek güçte olacaklar. İnsana en çok koyanı da biri avrupa liginde basit bir gruptan bilerek çıkmayıp yan gelip yatarken diğeri östersund gibi dandiğin dandiği bir takıma elenmesine rağmen bu paralara konacak.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beni endiselendiren durum ; bu sezon 0 kupa ile tamamlarsak önümzdeki sezonlarda başarısızligın sürmesi.. ben artık sevinmek icin sevmedik gibi arabesk sözler ile kendimizi avutmak istemiyorum. Yasim geregi gordugum basarili sezon sayisi cok az. Eski günlere (3 4 yil oncesi gibi) dönmemizi istemiyorum. Ha besiktas sevgimiz elbette azalmaz ama arabesk taraftarlık yapmak istemiyorum..

Çevrimdışı kyiv

Takımın geri kalmasında en önemli sebeplerden birisi Oğuzhan. Dün akşam maçtan sonra izlediğim ropörtajında neden geri kaldığımızın ipuçları da vardı. Son 2 senenin şampiyonuyuz, daha oynanacak maçlar var hikayesi ile cümlelerini sürdürdü. Bu cümleleri eden takım kaptanımızın kaç asisti  var?Kaç golü var? Şampiyon olduğumuz 2 yılda kaç golü vardi?Kaç asisti vardı?
Yani Oğuzhan diyor ki 2 sene şampiyon olduk yeter hemen eleştirmeyin.

Paranız günün de ödeniyor, Türkiyenin en güzide kulübünde oynuyorsun kazandığın parayı bugün benim diyen insan kazanamıyor daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı?

Vallahi uzun zamandır bu hissiyatım vardı ama hadi takım kaptanı şampiyonluklarda katkısı var falan diye şımarıklıklarına göz yumuyorduk ama artık deniz bitti. Maç içinde şımarıklıkları, aleni gördüğü sarı kartlar, itirazları falan inanılmaz antipatik geliyor bana Oğuzhan. He diyeceksiniz ki diğerleri çok mu iyi?Değil elbet aynı mevki de Tolgayda var ama ne konuşurken ne de saha içindeki davranışları Tolgayın en kötü gününde bile antipatik gelmiyor. Oğuzhan için böyle düşünen bir ben miyim?Kesinlikle Beşiktaş kaptanlığına yakışmıyor!

Çevrimdışı underworld

Atiba'nın oynamadığı 18 maçta sadece 9 galibiyet alabildik.

Bu sezon atiba'nın oynamadığı 3.cü maçtı 3 maçta da berabere kaldık kasımpaşa,trabzonspor,bursaspor.

Atibasız olmuyor özellikle deplasman maçlarında.
İyi  de dikine  oynamıyor!

Çevrimdışı underworld

Ozi,  Babel ,  lens ; bu Hollandalılar biraz geniş adamlar vesselam

Çevrimiçi mayguntr

Haftaya karabük ile maçımız var, bu maç için rakip analizi, buna göre antreman vs programı  yapılıyor mu acaba kulüpte. Bu işlerle uğraşan bir ekip var mı acaba şu an ?

Eyvallah büyük takımız kendi oyunumuzu oynarız da (ne yazik ki olmayan) süper ligde özellikle bazı takımların çok açık zayıf noktaları var niye değerlendir miyoruz ?

Etiketler: