Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794850 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

deplasman maçlarımız çoğunlukla bize karşı kazanmaya çalışacak takımlar. bu lehimize çalışabilir
bursa ts gs ve başak maçları ortada geçecek. ölümüne kapanacak takımlara kıyasla daha fazla şansımız olacak
Bursa, ts, gs maçlarını deplasmanlarında sıkıntı olmaz. Ben iç saha maçlarından çekiniyorum şahsen.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

quartesmadan ne fayda gördük allah aşkına abartmayın açın ilk şampiyon olduğumuz
sezona bakım quaresma ne yapmış ikinci şampiyonluğu quaresmaya ramen olduk 370 orta
bunun 300 civarı boş orta her maç 9-10 tane atağın hiç edilmesi bir tekım maç boyu kaç atak yapabilirde
bu kadar bonkör atak harcarsın bütün takımın emeğini boşa harcayıp iki katı yorulmasına sebep oldu geçen
sene evet biz quaresmaya ramen şampiyon olduk yoksa yaptığı 13 asistin şampiyon yaptığını
düşünen hayal dünyasındadır. o kadar topa sahip olmasa o asisti yapacak başkalarıda olurdu
kimseye o şans verilmediki abounun attığı gollere bak adam hep şapkadan tavşan çıkartmış
taliscada öyle quaresmadan faydalanmışız had canım sürekli Beşiktaşı geriye götürdü bununda
artık nirvanasını yaşıyoruz iki senelik şampiyonlukta onun olumsuzluklarını bertaraf edecek yetenekler vardı
bu sene yok aslında buna hocada izin vermediği için olup olmadışını bilemiyoruz kulübede adamları psikolojik olarak bitirdi çünkü quaresma ve cenk sevdasından dolayı
Aç eski mesajlarıma bak bu günleri daha ligin başında söyledim cenk quaresma ozi eleştirirken
herkes savunuyordu alın işde bizi getirdikleri nokta. ilk yarı boyunca cenk ısrarı quaresma
ısrarı ligin son haftalarına kadar ozi ısrarı bizi bu noktaya getirdi. Medel formayı kilo vererek değil
zorla tepki koyarak aldı bunuda kabul edelim diş gösterdi hocanın oynatmamak dışında seçeneği kalmadı tepkisi
sahada oluyordu çünkü. Tribünlere yansıyordu. son demeç gerçekten oyuncu yeme
demeci haraketli forvet istiyormuş sen sürekli orta açarken haraketli forveti ne yapacaksın sana kutuda
ortayı bekleyen forvet lazım sanki ilerde paslı bir oyun oynuyorsunda bu oyuna katılacak haraketli
forvet sokuyorsun oyuna. Resmen quaresmaya teslim olmuş takım sürekli takımın enerjisini tüketiyor.
Sayesinde ve rağmen kelimelerini çok kolay kullanıyoruz.

İlk sampiyonluğun ikinci yarısında Töre su koyverdiğinde kilit adamdı. Hele geçen sene Olcay ve Kerim'den faydalanamazken tek kanat oyuncumuzdu, lig sonuna kadar da yedeksiz iyi taşıdı bizi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide bize ne kimsenin kazanamaması biz pisi pisine iyiyken kaybediyoruz şu ligde hakkıyla kaybettiğimiz maç varmı her maç sonu büyük çoğunluk maçı hocaya yazıyor bir değil iki değil hiç bir oyun değişimi deneme
sürekli aynı hataları yaparak sonuç elde etmeye çalış elinde ülkenin en geniş kadrosu varken oyuncu değişikliklerini 8 yaşındaki çocuk bile biliyor hangi dakikada kimi çıkarıp kimi alacağını
rakibin Beşiktaş maçından önce analiz yapmasına bile gerek yok. Avrupayıda fazla şey etmeyelim ordada
aslında bayağı kısırdık rakip hocaların demeçlerine bak hep söyledikleri bulduklarını attılar oldu evet girdiğimiz
her pozisyonu gole çevirdik acayip şanslıydık rakiplerde atamadı yoksa çyle gol pozisyonuna giren aktif bir
oyun falan oynamadık bir porto maçı ikinci yarısı var işde
Abi son 2 iç saha maçında girdiğimiz pozisyonları gol çevirebilseydik, iki maç üst üste 10-0 kazanırdık. Dün de maçı kazanmak için yeteri kadar pozisyona girdik. Hatta Kayseri maçında da net golleri kaçırdık 0-0'ken.

Son 4 maçtır sorun pozisyona girmek değil, gole çevirebilmek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sen haklısın quaresma en mükemmel kanat oyuncusu ve evlanınız olsa bu kadar savunmazsınız.
insanlar burada takımı nasıl düzeltebilirizin münakaşasını yapıyor siz hala quaresmaya laf edilmesin kime ne laf edilirse edilsin herkes yanlış siz doğru herkes yanlış quaresma doğru.

Yanlışa ses çıkartmazsanız bi gün o yanlış sizi bulur.
Hırsız girmiş mahallene umursamıyorsun
banane benim caddemde mi ?
aynı hırsız caddene girmiş banane benim binamda mı ?
binana girmiş banane benim katım mı ?
komşuna girmiş banane benim evim mi ?
Bir gün gelir evine girer insanlarda aynı bu cümleleri sana kurarlar.

bu adam senin komşundan çıktı senin evinde geziyor haberin yok.
Aç gözünü kafanı kaldır etrafına bir bak benden tecrübeli ve büyüksün bunları benim sana değil senin bana nasihat vermen lazım.
Burda olay şenol hocada. Q7 hocanın istediklerini uyguluyor sadece. Biz de zaten bu tekdüzelikten çıkalım diyoruz. Şöyle de bir gerçek varki Q7'nin gittiği gün önemli bir yük kalkacak takımın üzerinden. Sezon başı bi şekilde ikna edip satabilseydik çok iyi olacaktı ama olmadı.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı BORAN

abi tüm planlarını taliscayı oynatmak üzere kurgulamışsın. orta sahada oyun kurucu değil düpedüz golcü bu adam . peki q7 bu kadar orta yapıyor da talisca kaç tanesine kafa vurabiliyor.

kaç tanesi ön direği aşmış peki aştıktan sonra aşan ortalar arkaya gitmediyse aksiyon bölgesine gidenlerden kaç tanesi über forvetimizin peşine takılmayan defans oyuncuları tarafından çevrelenen adamı bulacak da vuracak ?

Çevrimdışı Berat

Burda olay şenol hocada. Q7 hocanın istediklerini uyguluyor sadece. Biz de zaten bu tekdüzelikten çıkalım diyoruz. Şöyle de bir gerçek varki Q7'nin gittiği gün önemli bir yük kalkacak takımın üzerinden. Sezon başı bi şekilde ikna edip satabilseydik çok iyi olacaktı ama olmadı.

Biz bu herif yüzünden Marcelo'yu yolladık lanet olasıca.

Çevrimdışı BORAN

Ben artık hiç aklımdan geçmeyecek şeyin adamın kötülüğünü istemek olacak satılmayacaksa sakatlanmasını isteyeceğim artık  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu halin tek sorumlusu Şenol Güneş'tir.

Geldiği ilk sezon takım harikaydı. İlk maçtan son maça. Açamadığımız rakip yoktu. Yine saçmasapan Beşiktaş golleri yiyoduk elbet(bireysel hata vs.) ama oyun olarak asla geriye gitmedik.

Sonraki sezon eyvallah, 2 as oyuncun kaçtı ülkeden. Ama sen o takır takır oynadığın oyunu denemedin bile. Daha ilk maçtan uzun toplarla oynamaya çalıştık çok iyi hatırlıyorum. Ozinin 2 senedir ortalıklarda görünmemesinin baş sebebi de budur.
Geçen seneki oyun bile bizi şampiyon yaptı ama takım yavaş yavaş bi tane şaklabanın ayağına düşmeye başlamıştı.

Bu sene artık bu çağ dışı futbol iyiden iyiye ayyuka çıktı. Sonuç, 30 puanla kapatılan bir ilk yarı. Lens, Negredo gibi adamları kullanmayıp küstürmek. Kadroyu yönetememek. Sahaya adam gibi futbol yansıtamamak. 1 tane şaklabanın elinde oyuncağa dönüp 2 senedir kurduğun saltanatını kendi ellerinle yıkmak.

Senin sadece bir tek planın varsa, güçlü falan oynayamazsın. Çünkü o 1 tane plana öyle bir panzehir bulurlar ki maç berabere bitse iyidir diyecek kıvama gelirsin.

Başta Şenol Hoca kusura bakmasın. Kendi etti kendi buldu. Değişeceğini de artık sanmıyorum.
Ama üzülüyorum. Şu takım en az 3 kere daha şampiyon olacakken Beşiktaş'ı renklilerin ağzına sakız ettiği için üzülüyorum. Kim olursa olsun Beşiktaş'ın önüne koymam ben. Şenol Güneş'miş, Fikret Orman'mış farketmez. Sen bile bile koskoca bir camiayı kendi saçmasapan inatların ve göz göre göre yaptığın hataların yüzünden üzemezsin.

Bu sene şampiyon olsak bile ben hocanın gönderilmesi taraftarıyım. Quaresma gelmek istediğinde de söyledik. Huylu huyundan vazgeçmez. Bunu 1 kere yaptıysa elbet yine yapacaktır.

Beşiktaş'tan başka hiç kimse ve hiçbir şey umrumda değil.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ömer Kaan

18           D      Antalyaspor 
19           E   Kasımpaşa   
20           D   Bursaspor   
21           E   Karabükspor         
22           D   Konyaspor
*        D      Bayern Münih
23      E      Fenerbahçe          
24      D   Trabzonspor         
25      E   Gençlerbirliği    
*        E      Bayern Münih
26      D   Başakşehir       
27      E      Alanyaspor         
28      E      Göztepe         
29      D   Akhisarspor         
30      E   Y. Malatyaspor         
31      D   Galatasaray         
32      E   Kayserispor         
33      D   Osmanlıspor      
34      E      Sivasspor   
/13G-4B=43 puan./Toplam 73 puan. Bütün kara bulutların dağıldığını farzedersek, mümkün olur mu?   

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bende oynamasını istemiyorum ama kelimelere dikkat!

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

18           D      Antalyaspor 
19           E   Kasımpaşa   
20           D   Bursaspor   
21           E   Karabükspor         
22           D   Konyaspor
*        D      Bayern Münih
23      E      Fenerbahçe          
24      D   Trabzonspor         
25      E   Gençlerbirliği    
*        E      Bayern Münih
26      D   Başakşehir       
27      E      Alanyaspor         
28      E      Göztepe         
29      D   Akhisarspor         
30      E   Y. Malatyaspor         
31      D   Galatasaray         
32      E   Kayserispor         
33      D   Osmanlıspor      
34      E      Sivasspor   
/13G-4B=43 puan./Toplam 73 puan. Bütün kara bulutların dağıldığını farzedersek, mümkün olur mu?
Fazla iyimser bir tablo olmuş bu. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fazla iyimser bir tablo olmuş bu. :evillol: :evillol:
Bayern çok bozacak kondüsyonu ahh ah.

Çevrimdışı ardiles

kaç tanesi ön direği aşmış peki aştıktan sonra aşan ortalar arkaya gitmediyse aksiyon bölgesine gidenlerden kaç tanesi über forvetimizin peşine takılmayan defans oyuncuları tarafından çevrelenen adamı bulacak da vuracak ?

taliscanın hava toplarında ezilip büzülmesinin suçlusu yine cenk oldu. yahu bu cenk ne kötü adammış, atalım gitsin. q7 de yaramaz zaten. talisca king

Çevrimdışı BORAN

taliscanın hava toplarında ezilip büzülmesinin suçlusu yine cenk oldu. yahu bu cenk ne kötü adammış, atalım gitsin. q7 de yaramaz zaten. talisca king

:evillol: sen maça 2 sol kanat ve forvetsiz çıkarsan senin forvet arkası oynayan adamın değil talisca istediğin adamı koy gene verim alamazsın.
ben insanlar gibi oyuncu savunmuyorum. lütfen okuduğunuzu anlamak istediğiniz gibi anlamayın.

ekleme: yarın gelsin mesut başlasın cenk ile arkalı önlü oynasın aynı durumdan müzdarip ya mesut da bitmiş abi ya diyecek tonla adam çıkacak  :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 20:06:13 BORAN ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Goztepe cok iyi futbol oynuyor oyunu acislar ve aksiyon bolgesine gecisler oldukca hizli. Tamer Hoca cok buyuk is basarmis bence ileride Senol Hocadan sonra kimseyi aramaya gerek yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Goztepe cok iyi futbol oynuyor oyunu acislar ve aksiyon bolgesine gecisler oldukca hizli. Tamer Hoca cok buyuk is basarmis bence ileride Senol Hocadan sonra kimseyi aramaya gerek yok.

bizden hiç gitmicekti.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bizden hiç gitmicekti.

Ayriliklar da sevdaya dahil kardesim. Ikinci adam olmak istemedi kendi macerasini yasamak istedi. Saygi duyarim. Eminim daha iyi donecek.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Geldiği ilk sezon takım harikaydı. İlk maçtan son maça. Açamadığımız rakip yoktu. Yine saçmasapan Beşiktaş golleri yiyoduk elbet(bireysel hata vs.) ama oyun olarak asla geriye gitmedik.

Sonraki sezon eyvallah, 2 as oyuncun kaçtı ülkeden. Ama sen o takır takır oynadığın oyunu denemedin bile. Daha ilk maçtan uzun toplarla oynamaya çalıştık çok iyi hatırlıyorum. Ozinin 2 senedir ortalıklarda görünmemesinin baş sebebi de budur.
Geçen seneki oyun bile bizi şampiyon yaptı ama takım yavaş yavaş bi tane şaklabanın ayağına düşmeye başlamıştı.

Bu sene artık bu çağ dışı futbol iyiden iyiye ayyuka çıktı. Sonuç, 30 puanla kapatılan bir ilk yarı. Lens, Negredo gibi adamları kullanmayıp küstürmek. Kadroyu yönetememek. Sahaya adam gibi futbol yansıtamamak. 1 tane şaklabanın elinde oyuncağa dönüp 2 senedir kurduğun saltanatını kendi ellerinle yıkmak.

Senin sadece bir tek planın varsa, güçlü falan oynayamazsın. Çünkü o 1 tane plana öyle bir panzehir bulurlar ki maç berabere bitse iyidir diyecek kıvama gelirsin.

Başta Şenol Hoca kusura bakmasın. Kendi etti kendi buldu. Değişeceğini de artık sanmıyorum.
Ama üzülüyorum. Şu takım en az 3 kere daha şampiyon olacakken Beşiktaş'ı renklilerin ağzına sakız ettiği için üzülüyorum. Kim olursa olsun Beşiktaş'ın önüne koymam ben. Şenol Güneş'miş, Fikret Orman'mış farketmez. Sen bile bile koskoca bir camiayı kendi saçmasapan inatların ve göz göre göre yaptığın hataların yüzünden üzemezsin.

Bu sene şampiyon olsak bile ben hocanın gönderilmesi taraftarıyım. Quaresma gelmek istediğinde de söyledik. Huylu huyundan vazgeçmez. Bunu 1 kere yaptıysa elbet yine yapacaktır.

Hislerime tercüman olmuşsun ama hoca nin gönderilmesi bir çözüm degil Quaresma gönderilmeli.

Çevrimdışı Ersoy

212 - Ricardo Quaresma bu sezon lig maçlarında 212 orta girişiminde bulundu (59 isabetli). Barcelona'nın bu sezon ligde takım olarak toplam 185 orta girişimi oldu (39 isabetli). (OptaCan)

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Tamamen katılıyorum. Geçen sene de biraz oyunda bozulma vardı ama Talisca,Abou kurtardı.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Quaresmayı göndermeden rahat yok bize.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada şu az gol yiyoruz muhabbeti de baya saçma az gol yemek demek Barcelona gibi 7-8 gol yemek demek ilk yarıda biz maç başına 1 gol yemişiz. Bu mu az? Aşağıdaki takımların kaç gol attığını yazmadım moralimiz bozulmasın diye. Gol atamadığımız gibi haddinden fazlada gol yiyoruz 4-5 gol az yesek belki biraz daha yukarıda olacaktık.

Bayern: 17 maç 11 gol
Napoli: 18 maç 13 gol
Barcelona : 17 maç 7 gol
Psg: 19 maç 15 gol
Man City: 19 maç 12 gol
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada şu az gol yiyoruz muhabbeti de baya saçma az gol yemek demek Barcelona gibi 7-8 gol yemek demek ilk yarıda biz maç başına 1 gol yemişiz. Bu mu az? Aşağıdaki takımların kaç gol attığını yazmadım moralimiz bozulmasın diye. Gol atamadığımız gibi haddinden fazlada gol yiyoruz 4-5 gol az yesek belki biraz daha yukarıda olacaktık.

Bayern: 17 maç 11 gol
Napoli: 18 maç 13 gol
Barcelona : 17 maç 7 gol
Psg: 19 maç 15 gol
Man City: 19 maç 12 gol
Fikret baskan iki stoper bir tane daha kaleci alirsa bu sorunu cozeriz

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu puan durumundan rahatsız değilim lakin sahada EGO’sunu takımın önüne Çıkaranlardan kurtulalım yeter.pansuman olmaz kemoterapi de kurtarmıyor maalesef artık ameliyattan başka çözüm kalmadı!

Etiketler: