Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800816 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

site size emanet ben çıkayım maç öncesi totemi yapayım :drunkard:

Çevrimdışı tangaz

site size emanet ben çıkayım maç öncesi totemi yapayım :drunkard:

ben dün akşamdan başladım toteme o zaman 18:30da kaldığım yerden dewam edem bende toteme, takım için kendimizi fedaya dewam  :serefe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

beyler @Necmi abi gitti, atış serbest die 02.02.2018 tarih ve 5896545sayılı khk yayınlayalım kendi içimizde  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Karabay

@tangaz abi geçmiş olsun
@Karabay Abi şuan aynı durumdayız kavga çıkarttım arabada oturuyom kafam rahat  :evillol:
bu işe ciddi anlamda kalıcı bir çözüm bulmalıyız. Çok ivedi.

Çevrimdışı mylife1903

bu işe ciddi anlamda kalıcı bir çözüm bulmalıyız. Çok ivedi.
Gerekli proseduru yakinda yazarim hatirlatiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler @Necmi abi gitti, atış serbest die 02.02.2018 tarih ve 5896545sayılı khk yayınlayalım kendi içimizde  :evillol:

daha gitmemiş öyle izliyor :D

gider ayak ceza verir yapmayalım :D  :evillol:

sahaya bak patates tarlası gibi.

bi sakatlık olmasa bari.

Çevrimdışı Dr.Zeck

bi sakatlık olmasa bari.

biraz insan bakım yapar yahu..

toprak sahamı çim saha mı belli değil..

biraz insan bakım yapar yahu..

toprak sahamı çim saha mı belli değil..

10 gün önce başakşehir maçında pırıl pırıl olan zemin bu hale nasıl dönüştü merak ediyorum.

Art niyet arıyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

bi sakatlık olmasa bari.

O zemini bilerek o hale getirdiler 1 önceki iç saha maçı Başak maçını izlemiştim.yazıklar olsun!

Çevrimdışı underworld

Kulüpler Birliği ilk önce  çim işine  kalıcı  bir  çözüm  bulmalı

Çevrimdışı mylife1903

Valla sitadin zemini normal
Hibrit falan degil sonucta
Parlar bahceler mudurlugu imalati

Oyle saca boyle tiras

Ne kaaa ekmeh o kaaa gofte

Çevrimiçi Kartal Ç

bakamıyorsanız stad yapmayın kardeşim :bandit: saha olaylarına merdiven boşluğuna ceza yazan federasyon zemini de saha hadisesi saymalı. yapıştır her maç kötü zeminlere 150 şer bin ceza bak bakalım bi tane tarla zemin kalıyor mu.
bugün de zevksiz bir maç olacak şu tarla yüzünden.
yerden oynanmaz bel hizasından dan dun ayak tenisine dönecek.  :s20:

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Türkiye'de 5. büyük takım (klasik dört büyükler harici şampiyon olmayı başaran tek takım sonuçta, ne kadar sevelim sevmeyelim) stadyumunun zemini böyle olmamalı. Umarım maç sırasında çok sorun çıkarmaz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Valla sitadin zemini normal
Hibrit falan degil sonucta
Parlar bahceler mudurlugu imalati

Oyle saca boyle tiras

Ne kaaa ekmeh o kaaa gofte

Abi Başak maçı öyle değildi o zemin maçı izledim.özellikle bu hale getirilmiş bence.1 hafta da nasıl bu hale geliyor şaka gibi maçta oynanmadı!

Çevrimdışı mylife1903

Abi Başak maçı öyle değildi o zemin maçı izledim.özellikle bu hale getirilmiş bence.1 hafta da nasıl bu hale geliyor şaka gibi maçta oynanmadı!

Nolcek mangal partisi vermislerdir, belediye acilis macilis yapmistir iki uc kitalari bindirseler cevre illerden biyle olur

Çevrimdışı tangaz

daha gitmemiş öyle izliyor :D

gider ayak ceza verir yapmayalım :D  :evillol:

pis ispiyoncu :boxin:

Çevrimdışı tangaz

kadro belli olmuş beklenen kadro  :bandit:

Çevrimdışı Kuntz

Güzel kadro olmuş. Ben hocanın Medel'i stopere çekip, Tolgay'ı Oğuzhan'ın yanına koyacağından korkuyordum. Umarım Lens verimli oynar.

Çevrimdışı kyiv

Rezalet yahu vallahi rezalet billahi rezalet...Şu yarı toprak sahada bu akşam koymak farz. Puan kaybında şampiyonluk kaf dağının ardında kalır.

Çevrimdışı sozkul

o bende de oluyor abi adrenalin patlaması,kalp çırpıntısı,durup dururken bi huzursuzluk girmesi.

Sadece puan kaybedeceğimiz zaman oluyor bende de.

Sabah içimde bi huzursuzluk vardı benimde sonra gitti inşallah geri gelmez  :ssss:

Bende o son 15 dakikada oluyor, stadda, biz 1-0 öndeyken ve rakip saldırırken.
Biraz daha açıklanabilir durumlarda yani.

Çevrimdışı sozkul

İşin kötü tarafı kaos onlara ilaç olurken bizde tam tersi etki yapıyor. Bu kaos neden bize yaramıyor arkadaş. Bende kaostan beslenmek istiyorum. Sürekli rezalet çıkarmak ve her seferinde haklı olmak istiyorum.

karaktersizleşmen lazım ama önce   :icool:

Çevrimdışı levitate

hoca ilk zamanlarda çıkarması gereken kadroyu yeni çıkardı :D neyse sağlık olsyn
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

karaktersizleşmen lazım ama önce   :icool:
yok abi o bizi bozar. Çok ağır oldu. İnsan alıştıra alıştıra ikna eder demi.

Etiketler: