Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Bence de Atiba'nin olmamasi iyi oldu. Hoca Medel'i oynatmak zorunda simdi. Atiba cok hizmet etti, ama artik aksamaya basladi. Rotasyon oyuncusu olarak gorulmesi lazim, Medel su an oranin adami. Atiba surekli yana pas geri pas goz boyuyor kac mactir. Medel surekli dikine oynamaya calisan bir adam. Birkac mesaj once belirttigim gibi, firsat verilir orta sahada degerlendirilirse Medel kulup tarihinin en iyi defansif orta sahasi olarak hatirlanir.
Medel başka Atiba başka ama .İkisi bir olduğu zaman herkes 2 defansif oyuncu var çok çekingen olduk diye bakıyor ama aslında öyle değil.Nasıl oynattığıın önemli bu oyuncuları.

Hoca Medel'in formunun farkında tam istediği düzeye geldi 2 aydır.Ve oynatmak istiyor hakkını vermek istiyor.Sağ bek bile oynattı en son.Medel defans oynamaz diyen adam Medel'i oynatmak için faydalanmak için defans oynatıyor.Aradaki detay çok büyük,farklı.

Atiba'nın formuna gelince.Evet aksamalar var ama bunun nedeni takımın mesafesinin çok artması.Bu durumda Atiba artık müdahale edemiyor.Eskiden yapıyordu.Yapamadığ şey artık bu yani.Ve bence normal bir şey .İnsani vasifları var artık Atiba'nın  :D

Çevrimdışı onurturan

Ben 410 blokta bir sezon geçirdim ortada mustafanın tayfa var aslında bakarsan genç nüfus yoğunlukta ancak öyle kontrol edilemez bir taşkınlık yaptıklarına şahit olmadım küfür konusında bile güveneceğim bir seviyedeler .. genelde cezayı alıyorlar ama.. çünkü genel küfür olduğunda en çok onlar dikkat çekiyorlar sanırım..

Çevrimdışı tangaz

Negredo nun kader maci olacak. Gol atamazsa formayi kaybeder.

ben hocanın gol atamasa dahi bir sonraki maç 11 başlatacağını düşünüyorum bizim hoca biraz öyle keskin geçişler yapan biri değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ligin ilk devresi negredo 11 başlasın diyorduk,istiyorduk şimdi vagner love istiyoruz. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Medel başka Atiba başka ama .İkisi bir olduğu zaman herkes 2 defansif oyuncu var çok çekingen olduk diye bakıyor ama aslında öyle değil.Nasıl oynattığıın önemli bu oyuncuları.

Hoca Medel'in formunun farkında tam istediği düzeye geldi 2 aydır.Ve oynatmak istiyor hakkını vermek istiyor.Sağ bek bile oynattı en son.Medel defans oynamaz diyen adam Medel'i oynatmak için faydalanmak için defans oynatıyor.Aradaki detay çok büyük,farklı.

Atiba'nın formuna gelince.Evet aksamalar var ama bunun nedeni takımın mesafesinin çok artması.Bu durumda Atiba artık müdahale edemiyor.Eskiden yapıyordu.Yapamadığ şey artık bu yani.Ve bence normal bir şey .İnsani vasifları var artık Atiba'nın  :D
Medel sahada olsun da nerede oynarsa oynasin önemli degil :bandit:

Evet Hoca özelikle söylemişti bunu Medeli stoperde değil orta sahada düşünüyorum diye :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

3-1 aliriz Negredo, Lens, Tolgay atar. Konstrasyonumuz bozulunca bi tane Sow'dan yeriz gibi.
Alir bu maci kartalim

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ligin ilk devresi negredo 11 başlasın diyorduk,istiyorduk şimdi vagner love istiyoruz. :evillol:
Besiktasiz biz kanser edecek bi hucre olmadan yasayamayiz

Çevrimdışı sozkul

negredo burda golcu nedir sorusuna cevap veriyor.  Negredo reisi yedirmeyiz , love severler meydanlari bosaltsin bizim kitleyi evde zor tutuyoruz. Negredonun bugun en az 4 asisti var , bide aut yerine kaleyi tutturursa golde atabilir.

Negredo sevenler ve Love sevenler arasında birinci sınıf bir aşık atışması, kinaye var kalite var. Yaftalama yok aşağılama yok...
Bravo
 :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı yoruk

Negredo sevenler ve Love sevenler arasında birinci sınıf bir aşık atışması, kinaye var kalite var. Yaftalama yok aşağılama yok...
Bravo
 :claps: :claps: :claps: :claps:

:D Negredo olmuyor demek Negredo kötü oyuncu demek değil.Bir çok kişi yazıyor "genelde yeni nesil oluyor bu yazanlar " gol atamıyor edemiyor falan çöp.Berbat oyuncu diye.Hayır.Lazım olan oyuncu değil.Yani yine lazım olur - oluyor ama asıl sorunumuza cevap verecek oyuncu değil şu an itibari ile Negredo.Love ise böyle bir oyuncu.
 Mesela 2 maç önce  o yukarıdakine benzer bir pozisyon geldi Negredo'ya.Aha dedim şansını buldu yazar dedim.Olmadı eveledi pozisyonu.Sonra aynı maç az daha geriden daha net bir pozisyon geldi önü boş hemen çaprazında da 2 rakip var.Yani direk kaleye rahatlıkla vurur idi.Ama pası denedi hemen.Ve önceki maçta özellikle dikkat ettim bir süre sonra etkili olamayınca daha çok morali bozuldu ve sonraki dakikalarda gelen her topu kaleye vurmaya başladı 4 pozisyon geldi sadece 1 tanesini kaleye vurması gerekli / mantıklıydı ama hepsinde kaleyi düşündü.Yani rahat değil stres var.Bir an evvel gol olmalı bir an evvel yapmalıyım modunda.Bu her forvet de var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu maçı hayırlısıyla atlatalım gerisi gelicek biliyoruz.
himmetçi₁ totoslar yada Basaktan biri takıldı mı bal kaymak olur.  :biggrinking:
feneri zaten saymıyorum Loser'in babası dediğiniz gibi .

Çevrimdışı murat

babel yokken aslında sol kanatta love sagda lens ile başlasak hani lazım olmaz ama bir ihtimal olursa q7 yi ikinci devre sola love santrafora deneyebiliriz.tabi babel yokken lens oynamalı.yerine love oynarsa arıza yapabilir.q7 ye sana maçın ikinci bölümünde ihtiyacım varı güzel bir şekilde anlatmak lazım.tabi bunlar benim görüşüm.şenol hoca klasiklerinden vazgecmez.mesela love kalitesiyle ve geçmisiyle pektemeği gecti ama larin bunu ispat etmek zorunda.

Çevrimdışı mylife1903

Mac oncesi sizmamak icin bi orta kahve alayim

Çevrimdışı onurturan

babel yokken aslında sol kanatta love sagda lens ile başlasak hani lazım olmaz ama bir ihtimal olursa q7 yi ikinci devre sola love santrafora deneyebiliriz.tabi babel yokken lens oynamalı.yerine love oynarsa arıza yapabilir.q7 ye sana maçın ikinci bölümünde ihtiyacım varı güzel bir şekilde anlatmak lazım.tabi bunlar benim görüşüm.şenol hoca klasiklerinden vazgecmez.mesela love kalitesiyle ve geçmisiyle pektemeği gecti ama larin bunu ispat etmek zorunda.
Antrenmanda ispat etmiştir aslında da şafağo yetmiyor çocuğun..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

negredo da love da bizim oyuncumuz bizim değerimiz hangisi atarsa atsın kazanan biz, beşiktaş olacak! umarım kalan 15 maçta tüm oyuncularımız maksimumunu verir ve 17/17 yaparız.  hiçbirimiz quaresmasporlu negredosporlu yada lovesporlu değiliz.

SİYAH ULAN...
:ok:  BEYAZ ULAN...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı cursedofdragon

gri forma ile çıkıyoruz yazıyorum 3 puanı o zaman  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beğendim yukarıdaki kadroyu. 60'ta skor sıkıntısı varsa Talisca-Love değişikliği olabilir.

Çevrimdışı tangaz

pepe talişka gidişata göre son 10 dk sararmalı bence haftaya kalan 14 haftanın en kolay maçını oynayacaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sarp

Çok güzel kadro. Sıkıntısız ve farklı kazanacağız inşallah.

Passolig, en fazla karta sahip kadın taraftarları açıkladı:

1️⃣ Beşiktaş: 90.000
2️⃣ Fenerbahçe: 72.500
3️⃣ Galatasaray: 69.100
4️⃣ Trabzonspor: 29.900

U21 takımımız bursayı 2-1 yendi  :bandit:

Çevrimdışı Karabay

gri forma ile çıkıyoruz yazıyorum 3 puanı o zaman  :bandit:
yaz yaz yaz yaz

Çevrimdışı arda

Boyu uzun fikstüre bakip stres yapmayi doğru bulmuyorum. Mac mac gitmekte fayda var. Yani önümüzde kazanılması gereken 15 mac yok, bir mac var. O da Bursaspor maci. Camia olarak, takim olarak enerjimizi daha vakti gelmemiş 15 maca bölmek yerine önümüzdeki maca yogunlastirmamiz gerekiyor. Boyle mac mac gidersek daha basarili oluruz.

NOT: Bilgisayarim kendi kendine bazi kelimeleri otomatik olarak baska kelimelerle değiştirebiliyor veya yersiz ekler ekleyebiliyor. Her yazdigimi redakte edecek vaktim olmuyor genellikle. Bu yüzden göz tırmalayan bu tur sorunlardan oturu affınıza siginiyorum. Beni boyle kabul edin lütfen.

Come whoever you are  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

atiba bu sezon ligde sadece 2 maçta oynamamış.

Kasımpaşa ve trabzonspor 2'si de berabere bitmiş  :locked:

Aykut Kocaman:
Alıntı
"Yıllardır bir düzen oluşturmuşlar. Şu an Başakşehir ve Beşiktaş’ı kollayan bir düzen var. Geçen yıl Bursa maçında Quaresma’nın 3 kırmızı kartlık  pozisyonuna kart vermeyen Bülent Yıldırım ödül olarak kupa finaline verildi."

"Atiba 13-14 maç kart sınırındaydı, kart gösterilmedi. Halbuki pozisyon olarak kart görmeye en müsait adam ama bize gelince tak tak tak kartlar  çıkarılıyor."

"Aleyhimize inanılmaz bir medya algısı oluşturuluyor. Bu, Fenerbahçe taraftarını çok olumsuz etkiliyor. 18-19 yaşında 3 tane aslan gibi genci oynatıyorum. As takımımın 5 ana karakteri sakat. Buna rağmen, sanki bundan bile biz sorumluymuşuz gibi algı oluşturuyorlar."

Bu adam bu kadar açık ağlamazdı, kaç gündür susmuyor, bir şeyler dönüyor ama bakalım.

Etiketler: