Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797188 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

:vur
atiba bu sezon ligde sadece 2 maçta oynamamış.

Kasımpaşa ve trabzonspor 2'si de berabere bitmiş

:vur  kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Aykut Kocaman:
Bu adam bu kadar açık ağlamazdı, kaç gündür susmuyor, bir şeyler dönüyor ama bakalım.
Hürriyet  masabasşı

Çevrimdışı cursedofdragon

:vur
 :vur  kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah

elemtere fiş kem gözlere şiş.

Çevrimdışı sozkul

negredo da love da bizim oyuncumuz bizim değerimiz hangisi atarsa atsın kazanan biz, beşiktaş olacak! umarım kalan 15 maçta tüm oyuncularımız maksimumunu verir ve 17/17 yaparız.  hiçbirimiz quaresmasporlu negredosporlu yada lovesporlu değiliz.

SİYAH ULAN...

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

maç havasına feci girdim bir anda çarpıntım başladı bu iyiye işaret değil her zaman olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Aykut Kocaman:
Bu adam bu kadar açık ağlamazdı, kaç gündür susmuyor, bir şeyler dönüyor ama bakalım.
şimdiden kılıf hazırlıyor eskiden çıkar iki kelime konuşur rüzgarı lehlerine çevirirlerdi hala aynı olacak sanıyor başkanına sorsun artık bunun işlemediğini söyler kendisine ezik bunlar loser bunu herkes her ortamda dile getirmeli

Çevrimdışı Necmi

maç havasına feci girdim bir anda çarpıntım başladı bu iyiye işaret değil her zaman olmaz
de git yat uyu

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Karabay

işteyim abi nereye gideyim.
haline dua et ya benim gibi işten izin alıp avm'de alışveriş yapmak zorunda kalsaydın

Çevrimdışı Necmi

işteyim abi nereye gideyim.
o zaman dünyayla irtibatını kes zaten o çarpıntı maçla ilgili değildir git kalbini göster :bandit:

Çevrimdışı Berat

Ricardo'nun Bursa maçları profili içerde dışarda rezalet, ya kart görüp olay çıkartıyor ya da yokları oynuyor. Saçmasapan bir hareket yapıp bizi zor duruma düşürmez umarım.

Çevrimiçi levitate

Aykut Kocaman:
hakemlere mesaj gibi bişey bence derbide palabıyığa yol yapıyor
bipbipbupbup

hakemlere mesaj gibi bişey bence derbide palabıyığa yol yapıyor

derbide palabığımı vericeklermiş :)

Çevrimdışı Karabay

İki hafta kala bukadar ağlıyor olmaları ve hep bizden bahsetmeleri hayra alamet değil. Yine canımız yanmaz umarım.

o bende de oluyor abi adrenalin patlaması,kalp çırpıntısı,durup dururken bi huzursuzluk girmesi.

Sadece puan kaybedeceğimiz zaman oluyor bende de.

Sabah içimde bi huzursuzluk vardı benimde sonra gitti inşallah geri gelmez  :ssss:

Çevrimdışı Karabay

İşin kötü tarafı kaos onlara ilaç olurken bizde tam tersi etki yapıyor. Bu kaos neden bize yaramıyor arkadaş. Bende kaostan beslenmek istiyorum. Sürekli rezalet çıkarmak ve her seferinde haklı olmak istiyorum.

Çevrimdışı tangaz

haline dua et ya benim gibi işten izin alıp avm'de alışveriş yapmak zorunda kalsaydın

Allah yar ve yardımcın olsun dostum

Çevrimdışı tangaz

o bende de oluyor abi adrenalin patlaması,kalp çırpıntısı,durup dururken bi huzursuzluk girmesi.

Sadece puan kaybedeceğimiz zaman oluyor bende de.

Sabah içimde bi huzursuzluk vardı benimde sonra gitti inşallah geri gelmez  :ssss:

bende nadir olur oluncada sonu kötü olur.
Allahım sen akşam yüzümüzü güldür.

Çevrimdışı Necmi

İşin kötü tarafı kaos onlara ilaç olurken bizde tam tersi etki yapıyor. Bu kaos neden bize yaramıyor arkadaş. Bende kaostan beslenmek istiyorum. Sürekli rezalet çıkarmak ve her seferinde haklı olmak istiyorum.
gücüne inanıyorsan sakin kalmayı bilirsin kaosdan etkilenmezsin kaos çıkartan sana
zarar veremezse o kaos döner kendisini vurur.
Fener maçlarında hoca sürekli etkileniyor nasıl beceriyorsa bütün takımada yansıyor bu olay
şu anda daha olgun daha profesyonel bir oyuncu grubu var arık kaosdan etkileneceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı Necmi

bende nadir olur oluncada sonu kötü olur.
Allahım sen akşam yüzümüzü güldür.
dua et ankaradasın yoksa odunu kapıp gelirdim çarpıntıya bire birdir :D

Çevrimdışı tangaz

dua et ankaradasın yoksa odunu kapıp gelirdim çarpıntıya bire birdir :D

vekalet ver ankaradan birine biz kazanalım da ben çarpılmaya razıyım :icool:

Çevrimdışı tangaz

gücüne inanıyorsan sakin kalmayı bilirsin kaosdan etkilenmezsin kaos çıkartan sana
zarar veremezse o kaos döner kendisini vurur.
Fener maçlarında hoca sürekli etkileniyor nasıl beceriyorsa bütün takımada yansıyor bu olay
şu anda daha olgun daha profesyonel bir oyuncu grubu var arık kaosdan etkileneceğimizi sanmıyorum.

maç içsahada ayküt ve avanesi kıçını başını da yırtsa kedinin fareyle oynadığı gibi tokatlayacaz bu sefer kalan 15 maçtan en kolay ikinci maç fener maçı olacak :bandit:

Gri formanın galibiyet oranı %75. 🔐

Çevrimdışı onurturan

@tangaz abi geçmiş olsun
@Karabay Abi şuan aynı durumdayız kavga çıkarttım arabada oturuyom kafam rahat  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi geçmiş olsun
@Karabay Abi şuan aynı durumdayız kavga çıkarttım arabada oturuyom kafam rahat  :evillol:

ooo avm girişinde ayakta takılıp dumanlanmak hatta bu esnada çevredekilere göz atmak, vay uyanık way  :eyes

Etiketler: