Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795336 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Geldiğimiz şu durumda Şenol Güneşten başka sorumlu varsa o da 2 aydır yapılan yanlışları görmeyip, konuşmayıp hala takımı, hocayı pohpohlayan Beşiktaş kamuoyudur. Muhabirlerdir, yorumculardır, Twitterdaki büyük hesaplardır, herşey çok iyiymiş gibi davranan bütün Beşiktaşlılardır. İş işten geçtikten sonra tepki vermenin hiçbir manası yok. Tecavüze uğrayıp iş bittikten sonra çığlık atmanın bir faydası var mı? 2 aydır bas bas bağırıyoruz takım Şenol Hocanın elinde oyuncak oldu, umutsuzluğun dibine doğru gidiyor diye.

Çevrimdışı Berat

ne iyi futbolu ben sadece q7 ve bos ortalari arti olarak q7 bos kornerlerini izledim

Tripleri unutmuşsun :D

Çevrimdışı ProjectOrigin

Negredo değişikliğinden sonra maçı kapattım, söyleyeceğim bu kadar. Negredon'nun oynatılmadığı her maç bize zarar

Geçenlerde Sivas deplasmanından çıkacak sonuç sezonun geri kalanı hakkında bilgi verir demiştim.Olası beraberlikte şampiyonluğun ş'sinden bahsetmeyecektim. Ancak yenilmeyi kesinlikle beklemiyordum.

Çevrimdışı BORAN

Yine saçma sapan işler... 90 dakika ölümüne saldırdığın, futbolun biraz adaleti olsa farka gidecek maçtan 2 abuk sabuk gol yiyip 0 puanla ayrılıyorsun. Maç sonunda taraftarı teselli etmek mi gelir aklına... 2 kişi gitmiş, aferin ne güzel yapmışlar. Ama bütün takımın el ele tutuşup taraftara gitmesini beklemek de çocukluk... Biz televizyon başında deliriyoruz, çocukların psikolojisini düşünmüyor mu sabahını akşamını Beşiktaş'la geçiren Fırat Günayer...

:evillol: 90 dakika ölümüne saldırırsan karşındaki takım sana en fazla 1 cevap verir 2 cevap verir ama sen boğazını sıkar alırsın o maçı. Cidden yanlış taraftan bakıyorsunuz yol yakınken yapıcı ve doğrucu eleştiri yapalım lütfen rica ediyorum.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tepkiler yine abartılı...

Lens'in 'yaşayan ölü' olduğunu her fırsatta görüyoruz. Yerine daha iyisi gelmediği sürece Quaresma'nın takımda olmama ihtimali yok. Apaçık ortada...

Ciddi sekilde hakareti hakediyor bu tip yorumlar yapanlar.

Lens oluyse o da oynamasin. Orkan diye genc, hirsli bir yetenek var elinde. O da yoksa sisteminde degisiklik yap.

Sistem degisecek acik ve net. Hoca inat ediyor. Siz hala kuarezma 3 tane golluk orta acti diyorsunuz. Su takimda o ortalari kimi koyarsan acar, 50 tane topu cizgiyi veriyoruz orta acilsin diye. Gozun kapali acsan o kadar ortayi 3 tanesi isabet eder zaten.

Adam takimin butun kimyasini bozuyor. Futbolumuz tek boyutlu, kolayca durdurulabilen cinsten. Problemin kaynagi Q7'in ilk 11 baslamasi.  10 kisi baslasak Q7'siz iddia ediyorum daha etkili ataklarimiz olur. Belki yeniliriz ama guzel ataklarimiz olur.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Allah allah Quaresma'ya neden toz kondurmayayım. Kim oynayacak Quaresma'nın yerine, şunu bana bir söylesenize? Lens mi?

Lens oynayacak orkan oynayacak. Lens e olu diyoraun quaresmanin kime faydasi var. Sadece kendine oymayi seven egoistin teki

Çevrimdışı BORAN

Allah allah Quaresma'ya neden toz kondurmayayım. Kim oynayacak Quaresma'nın yerine, şunu bana bir söylesenize? Lens mi?

Orkan oynasa daha iyi oynar  :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Bide surekli neden kanatlardan gidiyoruz onuda anlamiyorum. Barcelona son 5. 6 macinda 15 ortayi gecen maci olmamis hele hele bi macinda sadece 5 orta yapmis. Bizim ilk yarilarda sadece 20 orta oluyor.

Çünkü 10 numaramız yok.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Valla benim de seninkileri aklım almıyor.

Kenarda Robben oturuyor, hoca Quaresma'yı oynatıyor. Kenarda Lewandowski var, adam inatla Cenk'i, Negredo'yu oynatıyor. Ne rezil hoca bu ya... Hemen bu akşam istifa etsin, sezon sonunda kesin şampiyonuz!

Maç bitince herkes pozisyonları unutup suçlayacak birini arıyor, bulunca da rahatlıyor.

Yatın uyuyun. Sabah açıp tekrar izleyin. İlk dakikalarda Quaresma ortalıyor, tam adrese, Talisa kafayı vuruyor, Ziya çizgiden çıkarıyor. Dönen topa yine vuruyoruz, yine aynı adam, yine çizgiden çıkarıyor. Olabilecek en net gol pozisyonu. Sonra bin tane orta... İsabetli olanların neredeyse hepsi yüzde yüzlük gol pozisyonu... Atiba, Taslica, Negredo, Tosic... Neler kaçtı ya... Nasıl unutuyorsunuz hemen...

Ben maç esnasında yazdım, Quaresma çıksın yerine kimse girmesin. Daha iyi oynarız. 10 kişi... Ama buna gerek yok, elinde Lens var, Orkan var, Cenk var. Cenk Beşiktaşta 20den fazla maçta kanat oynadı. Ama bizim hocamız Negredo'yu çıkartıp yerine Cenk'i sokuyor. Neden? Quaresma oyundan çıkamaz çünkü kuran ayeti var.

Çevrimdışı Savaş

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 19:04:14 Savaş ]

Çevrimdışı Berat

Cenk'i gol kralı yapacam diye 20 hafta Aboubakar'ı oynatmadın,

Negredo'yu bitirdin, Lensi mobbing ile beter ettin.

Aman olmaz böyle bir şey hoca haklıdır, hocanın bir bildiği vardır(!)

Çevrimdışı Alper1903

Lens oynayacak, olmadı Orkan oynayacak. Quaresma oynamayacak. Artık yararı yok safi zarar. Bana göre Quaresma yerine sağ kanada odun koyalım daha mantıklı. En azından diğer oyuncular çarptırır oduna verkaç falan yapar.

Çevrimdışı underworld

La bu talisca ya rüzgar deyse yere düşüyor.
Geçen seneki talisca ysa şimdiki Çin malı veya ikizi.
Bunun başka açıklaması yok

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hoca miladını doldurdu artık.
Belli kalıplardan çıkamıyor, çıkamadığı için hep aynı sonuçları görüyoruz.
Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu boşa gitti suanda. Acil aksiyon alınması lazım.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tepkiler yine abartılı...

Lens'in 'yaşayan ölü' olduğunu her fırsatta görüyoruz. Yerine daha iyisi gelmediği sürece Quaresma'nın takımda olmama ihtimali yok. Apaçık ortada... Ayrıca yine aynı şeyler... Hatırladığım üç tane, çok net, gollük ortası var adamın. Birinde Negredo, birinde Atiba uygun durumda kafayla kaçırdılar, öbürünü soldan ayağının dışıyla yaptı, Talisca değerlendiremedi. İkisi gol olsa farklı galibiyeti konuşuyor olacaktık. 25 şut var, 1'i girse maç fazlasıyla liderdik.

Negredo'nun çıkması ciddi bir hataydı, Cenk de kötü günündeydi. Peki bu mudur? Negredo çıktı diye mi gitti 3 puan? Şimdi yine 'hocaya teşekkür edilsin', 'Quaresma gebersin', ... Hakkaten sıkıldım ben bu işten.
Siz maçı izledinizmi? Onu bilelim de ona göre beyanda bulunalım Yorumlarınız aklıma izlemediğinizi getiriyor
Ne yapsın bu insanlar mutluluk kahkahaları mı atsın?
Sen Lens i Ligin başından itibaren kaç kere oynattın da beklenti içerisine giriceksin Lens ten ? Sen Lens i oynatmayarak zaten açık bir şekilde ben sana güvenmiyorum Kardeşim sen katkı yapamazsın demeye getiriyorsun Lens te anlıyor çocuk değil bu adam
Bir oyuncudan oynatmadığın müddetçe faydalanamazsın Maçın başından itibaren her topu öldüren Açtığı ortaları auta atan Negredo ya ahkam kesen Quaresma değilde maçın bitimine 10 dakika kala oyuna giren Lens mi suçlu
oldu şimdi ?
Ha bu arada Negredo nun Alanya maçında galibiyeti getirip 3 puanı getiren adam olduğunu da unutma.

Çevrimdışı Alper1903

La bu talisca ya rüzgar deyse yere düşüyor.
Geçen seneki talisca ysa şimdiki Çin malı veya ikizi.
Bunun başka açıklaması yok

Az önce yaptığım kişisel Quaresma yorumum Talisca için de geçerli. Ağaç veya odun parçası şu an Talisca'dan da daha fazla iş yapar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çünkü 10 numaramız yok.

Bi msjimda yazdim ki quaresma takimdan kendini ustun goruyor ve bazi arkadaslarda ole goruyor diye. Orda isim vermedim de o arkadaslarin en basinda sen varsin.

Takim sampiyonluktan oluyor ama sakin toz kondurma cunku dunyanin en iyi topcusu .

Senin icin sampiyonluk onemli degil tabi o sahada olsun yeter.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ciddi sekilde hakareti hakediyor bu tip yorumlar yapanlar.

Lens oluyse o da oynamasin. Orkan diye genc, hirsli bir yetenek var elinde. O da yoksa sisteminde degisiklik yap.

Sistem degisecek acik ve net. Hoca inat ediyor. Siz hala kuarezma 3 tane golluk orta acti diyorsunuz. Su takimda o ortalari kimi koyarsan acar, 50 tane topu cizgiyi veriyoruz orta acilsin diye. Gozun kapali acsan o kadar ortayi 3 tanesi isabet eder zaten.

Adam takimin butun kimyasini bozuyor. Futbolumuz tek boyutlu, kolayca durdurulabilen cinsten. Problemin kaynagi Q7'in ilk 11 baslamasi.  10 kisi baslasak Q7'siz iddia ediyorum daha etkili ataklarimiz olur. Belki yeniliriz ama guzel ataklarimiz olur.

Hakareti mi hakediyor? Bravo, süper... Karşılıklı hakaret edelim, belki kurtarırız takımımızı...

Problemin kaynağı Quaresma'nın ilk 11 başlaması değil, Quaresma'nın alternatifinin olmaması...
Problemin kaynağı Talisca'nın boş boş gezinmesi değil, Talisca'nın bu takımın ve bu sistemin oyuncusu olmaması...

Ne kadar ekmek, o kadar köfte... Ben niye Quaresma'yı koruyayım, banane Quaresma'dan... İlk golü onun yüzünden yedik, çıkarken salak salak hareketler yaptı, bunları görüyoruz, kızıyoruz. Ama maçta en az 5 net pozisyonumuz var, öyle ya da böyle 5'ini de Quaresma yarattı. Elimizdeki malzeme bu. Bir şey söylenecekse, sezon başında kadroyu kurana söylenmeli...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

quaresma her maç milyon tane orta yapıyor, duran topları sabote ediyor. ligin ikinci devresinde lens yapsın bunları. en kötü quaresmanın istatistiklerini tutturur zaten. 2 sene önce de gelmesini hiç istemiyordum quaresmanın. o zamandan beri söylüyorum arkadaslara, herkese quaresmanın gittigi gün bayram diye.. bu forumda ilk başlarda küçümsenen nabil dirar emin olun daha "VERİMLİ" oynuyor. valbuena yedekten girip maç kazandırıyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Senol hocayi severim, kesinlikle kalmali. Ama su taktik anlamindaki inadini anlamiyorum. Cenk-Negredo degisikliginide elestirmem. Kesin vardir bir sebebi, sorun zaten santraforlarda degil. Ben Negredo'nun Cenk'ten iyi oldugunu dusunmuyorum. Cok agir vasita Negredo. Problem oyun sisteminde ve hocanin bu sistemden taviz vermemesi.

Çevrimdışı 38life

İsteyen istediği kadar Polyannacılık oynamaya devam edebilir. Artık bu taraftar iç saha maçlarında tepkisini koyacak. Bunun kaçışı yok. Artıp futboldan anlamayanlar bile gördü çünkü olayı. Oyüzden tepkiler başlayacak.

Çevrimdışı BORAN

Cenk'i gol kralı yapacam diye 20 hafta Aboubakar'ı oynatmadın,

Negredo'yu bitirdin, Lensi mobbing ile beter ettin.

Aman olmaz böyle bir şey hoca haklıdır, hocanın bir bildiği vardır(!)

Ya ne, Medel bu takıma girebilmek için 6 kilo verdi, Orkan tecrübesiz zaten 5-0 da olsa giremez çünkü tecrübesiz, Lens de bi 10 kilo versin seneye bizde olursa o zaman oynar, ayıca Negredo da sırasını beklesin devrecilik var işine gelirse.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Senol hocayi severim, kesinlikle kalmali. Ama su taktik anlamindaki inadini anlamiyorum. Cenk-Negredo degisikliginide elestirmem. Kesin vardir bir sebebi, sorun zaten santraforlarda degil. Ben Negredo'nun Cenk'ten iyi oldugunu dusunmuyorum. Cok agir vasita Negredo. Problem oyun sisteminde ve hocanin bu sistemden taviz vermemesi.
sonunda aynı fikirde oldugum birisi çıktı. :claps: :claps: :claps: negredo abartılıyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Negredo , Q7 yüzünden alınmış oyundan. Eğer öyleyse yazıklar olsun bize

Çevrimdışı ozankarakoc

Bi msjimda yazdim ki quaresma takimdan kendini ustun goruyor ve bazi arkadaslarda ole goruyor diye. Orda isim vermedim de o arkadaslarin en basinda sen varsin.

Takim sampiyonluktan oluyor ama sakin toz kondurma cunku dunyanin en iyi topcusu .

Senin icin sampiyonluk onemli degil tabi o sahada olsun yeter.

Saçma sapan laflar...

Banane kardeşim Quaresma'dan... Toz kondursam ne olur, kondurmasam ne olur... Takım, rakiplerinin 5-6 puan gerisine düşmüş olacak yarın, ben Quaresma mı düşüneceğim?

'Şampiyonluk önemli değil, o sahada olsun yeter'miş... Hasta mısınız allahaşkına, kim, neden öyle düşünsün...

Bana mantıklı bir çözüm üret. 'Quaresma'nın yerine Lens oynasa takım şaha kalkar' diyorsan ben sana 'rüya görüyorsun' derim. Bunun Quaresma'nın mükemmelliğiyle, ya da benim Quaresma aşkıyla yanıp tutuşmamla alakası yok. Al-ter-na-tif yok!

Etiketler: