Serdar Sarıdağ: Ben bu Quaresma'ya zaman zaman kızıyorum ama şu bir gerçek, bu tribünler Cigano'yu çok sevdi. Mario Gomez'i tekrar ayağa kaldıran isimlerden biri. Yer yüzünde onun kadar yetenekli kanat oyuncusu olmadığı için hala Portekiz Milli Takımı'nda. Hala Ronaldo'nun saygı duyduğu bir isim. Hala, Pepe'nin hayranlıkla baktığı bir isim. İkinci kez Beşiktaş'a gelmese kulüpsüz mü kalacaktı sanki? Çok net hatırlıyorum, bir basın toplantısında Mario Gomez onun için "Quaresma, gördüğüm en iyi hücum oyuncularından biri" demişti. Evet zaman zaman topu eziyor. Evet zaman zaman pas vereceğine kaleye şut çekiyor. Ama şu bir gerçek; Quaresma terör merör dinlemedi, çoluğu çocuğu hanımı aldı İstanbul'a getirdi. Güzel ülkemin saldırı altında olduğu günlerde, o İstanbul sokaklarında geziyordu. Bu fotoğraf beş sene önce çekildi. Beşiktaş'tan ayrıldığı gündü. Vedalaşmadık, çünkü @ricardoquaresmaoficial 'ın geri geleceğini biliyorduk. Transferde bumerang etkisinin en önemli örneği. Helal sana Cigano...
Anlayana...