Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5798164 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Yarınki maçın ikinci yarısında karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. Sonumuz hayrolsun. Yeni stat için bir test olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Serdar Sarıdağ: Ben bu Quaresma'ya zaman zaman kızıyorum ama şu bir gerçek, bu tribünler Cigano'yu çok sevdi. Mario Gomez'i tekrar ayağa kaldıran isimlerden biri. Yer yüzünde onun kadar yetenekli kanat oyuncusu olmadığı için hala Portekiz Milli Takımı'nda. Hala Ronaldo'nun saygı duyduğu bir isim. Hala, Pepe'nin hayranlıkla baktığı bir isim. İkinci kez Beşiktaş'a gelmese kulüpsüz mü kalacaktı sanki? Çok net hatırlıyorum, bir basın toplantısında Mario Gomez onun için "Quaresma, gördüğüm en iyi hücum oyuncularından biri" demişti. Evet zaman zaman topu eziyor. Evet zaman zaman pas vereceğine kaleye şut çekiyor. Ama şu bir gerçek; Quaresma terör merör dinlemedi, çoluğu çocuğu hanımı aldı İstanbul'a getirdi. Güzel ülkemin saldırı altında olduğu günlerde, o İstanbul sokaklarında geziyordu. Bu fotoğraf beş sene önce çekildi. Beşiktaş'tan ayrıldığı gündü. Vedalaşmadık, çünkü @ricardoquaresmaoficial 'ın geri geleceğini biliyorduk. Transferde bumerang etkisinin en önemli örneği. Helal sana Cigano...

Anlayana...

Çevrimdışı tuncaboylu

eyşan eski takımı stuttgart'a transfer olmuş 3.5 mnilyon €'ya bize yazıp durmazlar artık.
Küme düşme hattına 2 puan daha yaklaştı vizyon reis.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Yahu şu GS taraftarı harbiden acayip. Forumlarına gireyim bakıyım dedim uçmuş vaziyetteler. "Nerede kalmıştık" lafını "Come to Beşiktaş"'la kıyaslayıp twitter tarihinin en iyi twiti ilan eden mi istersin, Real Madrid'le kapıştığımız dönemlere geri döndük diyen mi.. Kulüpten kovaladıkları adam geri döndü diye 20 yıl önceki başarılarının geri geleceğini sanmaları gerçekten normal insan beyninin kuramayacağı mantıkta.. Şaşkınlıkla izliyorum.. Nasıl bi kitle bunlar yahu?

Bunun nedenlerinden biri kadrolarini cok acaip ultra kaliteli bir kadro olarak gormeleri. Puan kayiplari Tudor'un aptalligindan yoksa acik ara Turkiye'nin en kaliteli kadrosu onlardaymis.  :D

Tudor Malatya macinda soyledi gercegi aslinda ama goremediler: "puan kayiplarinda hep oyun formasyonu ve hoca hedef aliniyor ama gercek gorulmuyor." Yani adam sorun kadroda demek istedi. Terim Goztepe macinda gazla iyi sonuc alir ama Kayseri deplasmaniyla birlikte gercek, yuzlerine carpilir. Baslarlar Tudor daha iyiydi demeye. 
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 15:19:45 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Berat

Başkandan hatırlatma geldi.

+ Resmi site de paylaştı.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 15:52:16 Berat ]

Çevrimdışı underworld

Hadi lan ordan serdar domino Sarıdag ..!

Çevrimdışı Berat

Hadi lan ordan serdar domino Sarıdag ..!

Hayatımda gördüğüm en boş konuşan insanlardan bir tanesi, yine zırvalamış.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Serdar Sarıdağ kadar popülist bi adam olamaz. Uydurduğu transfer haberleriyle yeterince takipçi kasamadı herhalde şimdi de duygusal kanallardan yürümeye çalışıyor. Bomboş bi tip. Ciddiye almak hatta hakkında yazmak bile vakit kaybı. Ben yaptım bu hatayı siz yapmayın. 2 dakikanızı kaybetmeyin şu tipten bahsederek.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

eyşan eski takımı stuttgart'a transfer olmuş 3.5 mnilyon €'ya bize yazıp durmazlar artık.
İsabet olmuş Muhtemelen bizimkiler yine kapıyı gösterdi gitti stuttgart a imzayı attı
En azından Gomez haberlerinden kurtulduk.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Temkinli ol bence bunlar yildiz futbolcudur, tak bi hareket yapar oguzhan, cenk ayagini sokar uzulursun, quaresma orta yapar top kaleye girer sonra uzulursun.

Yanlis sorular sorup dogru cevap ariyorsun.

Bu kadar cok orta yapilmasinin sebebi quaresma degil orada messi olsa o da orta yapacak, verilen komut bu. Adriyano bile orta kesiyor, tosic ileri yukleniyor orta kesiyir, negredi kanada acilip orta kesiyir.

20 yildir futbol oynayan quaresmanin orta yapmadan oynayamayacagini mi saniyorsun, verilen komutu uyguluyor adam.

3 senedir ayni seyi yaziyorum burasi dingonun ahiri mi futbolcular kafasina gore orta yapacak, korner kullanacak, oyunu kanada acacak falan.
Senol gunes kendisini dinlemeyeni gonderiyor her mac ilk11 oynatmiyir.
Haklısın abi

Benim şahsi fikrim Hocanın özellikle duran toplara son noktayı koyması

Quaresma nasıl penaltı olduğunda topu Cenke veriyorsa Frikiklerde de Topu Taliscaya bırakmalı haa kaleye uzak mesafede olur orta açılacak tarzda bir serbest vuruş olur basim üstüne ama kaleye vurulacak yerde topu Talisca almalı

Hoca burada hata yapıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yahu şu GS taraftarı harbiden acayip. Forumlarına gireyim bakıyım dedim uçmuş vaziyetteler. "Nerede kalmıştık" lafını "Come to Beşiktaş"'la kıyaslayıp twitter tarihinin en iyi twiti ilan eden mi istersin, Real Madrid'le kapıştığımız dönemlere geri döndük diyen mi.. Kulüpten kovaladıkları adam geri döndü diye 20 yıl önceki başarılarının geri geleceğini sanmaları gerçekten normal insan beyninin kuramayacağı mantıkta.. Şaşkınlıkla izliyorum.. Nasıl bi kitle bunlar yahu?
Abi ciddi ciddi korktuğumuzu hatta titredigimizi sanıyorlar en komiği de bu :kop: :kop: :kop:

Sabahtan beri benim kuzenle kavga ediyorum Facebook'ta bu yüzden

Küme düşme hattına 2 puan daha yaklaştı vizyon reis.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı sozkul

Haklısın abi

Benim şahsi fikrim Hocanın özellikle duran toplara son noktayı koyması

Quaresma nasıl penaltı olduğunda topu Cenke veriyorsa Frikiklerde de Topu Taliscaya bırakmalı haa kaleye uzak mesafede olur orta açılacak tarzda bir serbest vuruş olur basim üstüne ama kaleye vurulacak yerde topu Talisca almalı

Hoca burada hata yapıyor

Frikikler Talisca ve Cenk arasında paylaşılmalı bence...

Çevrimdışı Berat

Penaltı : 1) Negredo 2) Cenk
Frikik : Talisca
Kornerler : 1) Lens 2) Oğuzhan

Tabii rüya bunlar.

Çevrimdışı mylife1903

Çok iyi oldu bu abi hocanın motivasyonu da artacaktır bence.yalnız nasıl omurgasız 2 camiayla yarışıyoruz belli değil.kazanmak için herşeyi yapabilirsin mottosuna karşı Şeref’inle oyna hakkınla kazan!@tangaz abi nerde abi Ekürin valla çok özledik

Kafa izninde, kampa girmis

Çevrimdışı abdusta

Serdar Sarıdağ: Ben bu Quaresma'ya zaman zaman kızıyorum ama şu bir gerçek, bu tribünler Cigano'yu çok sevdi. Mario Gomez'i tekrar ayağa kaldıran isimlerden biri. Yer yüzünde onun kadar yetenekli kanat oyuncusu olmadığı için hala Portekiz Milli Takımı'nda. Hala Ronaldo'nun saygı duyduğu bir isim. Hala, Pepe'nin hayranlıkla baktığı bir isim. İkinci kez Beşiktaş'a gelmese kulüpsüz mü kalacaktı sanki? Çok net hatırlıyorum, bir basın toplantısında Mario Gomez onun için "Quaresma, gördüğüm en iyi hücum oyuncularından biri" demişti. Evet zaman zaman topu eziyor. Evet zaman zaman pas vereceğine kaleye şut çekiyor. Ama şu bir gerçek; Quaresma terör merör dinlemedi, çoluğu çocuğu hanımı aldı İstanbul'a getirdi. Güzel ülkemin saldırı altında olduğu günlerde, o İstanbul sokaklarında geziyordu. Bu fotoğraf beş sene önce çekildi. Beşiktaş'tan ayrıldığı gündü. Vedalaşmadık, çünkü @ricardoquaresmaoficial 'ın geri geleceğini biliyorduk. Transferde bumerang etkisinin en önemli örneği. Helal sana Cigano...

Anlayana...

Teşekkürler

Evet Anlayana..

Yazıcıdan çıktı alıp Duvara asmalıyım bu tarihi yorumu

Saygılar
A.Usta

Çevrimiçi tolga1903

Arda turan'ın instagram sayfasına come to Beşiktaş diye binlerce yorum yazan kitle gerçekten bizim taraftarımız mı?

Çevrimdışı underworld

Arda turan'ın instagram sayfasına come to Beşiktaş diye binlerce yorum yazan kitle gerçekten bizim taraftarımız mı?
Trolldur

Çevrimdışı Berat

Negredo yarın ilk 11 başlayacak.

Çevrimdışı quaresmaq7

Temkinli ol bence bunlar yildiz futbolcudur, tak bi hareket yapar oguzhan, cenk ayagini sokar uzulursun, quaresma orta yapar top kaleye girer sonra uzulursun.

Yanlis sorular sorup dogru cevap ariyorsun.

Bu kadar cok orta yapilmasinin sebebi quaresma degil orada messi olsa o da orta yapacak, verilen komut bu. Adriyano bile orta kesiyor, tosic ileri yukleniyor orta kesiyir, negredi kanada acilip orta kesiyir.

20 yildir futbol oynayan quaresmanin orta yapmadan oynayamayacagini mi saniyorsun, verilen komutu uyguluyor adam.

3 senedir ayni seyi yaziyorum burasi dingonun ahiri mi futbolcular kafasina gore orta yapacak, korner kullanacak, oyunu kanada acacak falan.
Senol gunes kendisini dinlemeyeni gonderiyor her mac ilk11 oynatmiyir.

Son zamanlarda gördüğüm en güzel yorumlardan biri. Bazıları Quaresma oyundayken  takımı o yönetiyor zannediyor.Bu futbol anlayışı defalarca vurgulandı Şenol Güneş basın toplantılarında söyledi ; '' Negredo atar, Cenk atar, Babel atar, Quaresma atmaz orta yapar dedi. Geçen sezonki oyun anlayışımız da bu şekildeydi. Şenol güneşin taktiği bu kadar Quaresma ' nın orta yapması ilk geldiğinde quaresmanın orta yaptığını mı daha çok gördünüz yoksa yay üzerinden şut atarak gol attığını mı ? Töre, Quaresma, Olcay rotasyonun da bu kaadar orta yapıyor muydu ? Çünkü Sosa Oğuzhan Gomez üzerinden bir pas oyunu oynuyorduk. Benim fikrim Quaresma dan en çok yararlanınan geçen sezon taktiğiydi o yüzden Şenol hoca da bu taktik üzerinden gitmeye çalışıyor fakat artık takımlar bunun üzerine daha fazla önlem alıyor creatif olarak orta sahanın daha çok iş yapması lazım artık ki geçen maçki medel performansı buna örnek bu şekilde orta sahadan fazla katkı alırsak Quaresmanın ortalarını paslarını kaçıranlar daha az göze batacak. Şenol Güneşi eleştireceğim noktada şu bu performans düşüklüğünde Quaresmayı kenera alması gerkiyordu o ise taraftarın önüne bıraktı. Gerçi yerini Lens gibi bi türlü takıma alışamayan futbolcuya bırakması da zor Şenol Güneş için.

Saygılarımla iyi forumlar.

Penaltı : 1) Negredo 2) Cenk
Frikik : Talisca
Kornerler : 1) Lens 2) Oğuzhan

Tabii rüya bunlar.
Penaltı

1. CENK

2.Negredo

FRIKIKLER ( kaleye vurulacak mesefe)

Talisca ,Talisca sahada değilse CENK

SERBEST VURUŞ ( kaleye orta açılacak mesafe)

Quaresma

KORNERLER

Quaresma

Adriano

KAPTANNN

ATİBA

PEPE

Galatasaray , Fatih Terim ile anlaştıktan sonra Arda Turan'ın kişisel İnstagram hesabına çok sayıda 'Come To Beşiktaş' yorumları atılmaya başlandı

Çevrimdışı Alper1903

Onlara gore artik tek aday kendileri, bizi yenecekler 3. yapacaklar komidin pankarti acacaklar, feneri yenecekler aglama diyecekler hatta SL'yi falan alacaklar. Artik agzimla gulmeyi biraktim baska yerlerimle guluyorum. Bunlari 2 sene once fener yapiyordu basaksehir maciyla selasi okundu. Neyse o zamanlar bunlar yine ortaliktan kaybolmuslardi ama bu sefer sira onlarda. Gercegi er gec anlayacaklar.

Etiketler: