Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5798239 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Erkenden uyumusum yorgunluktan iyi mevzular olmus

Amerikalardan yildirimlarin imparatoru sagkolunu atamis gsnin basina
Bu fetoculerin bu isi yapacagi belliydi
Pensilvanyali raki pankarti, sonra agzina yuzune vurduk cikartip cikartip soktuk topu aglarindan
Sonra sanal ortamda boyle elli kollu guruplu muruu bi feto paylasami daha
Simdi de terim

Bitti ulan o devirler senol hocam benim son samuraydir, gotunu keser adamin

Çevrimdışı mylife1903

Ben onume geleni gommuyorum. Skora gore de yorum yapmiyorum. ilk 11 de basladigi her macta, takimin kimyasini bozan adam bu q7. 50 ortada 1 asist yapacak diye oyunu kanatlara tasiyoruz. Tabiki kanattanda atak yapicaz ama baska alternatifi yok takimin. Osmanli macini rahat kazandik diye hepiniz gevsemissiniz. 50 kusur mactir ayni seyi yapiyoruz, israrla q7 ilk 11 basliyor. Iddia ediyorum senol hoca Sivas deplasmanina  q7 ve oguzhanla baslarsa 1 puan zor cikartiriz. Q7, Oguzhan ikilisi ile 3 puan alirsak bir daha bu kadar elestirmicem bunlari.
Temkinli ol bence bunlar yildiz futbolcudur, tak bi hareket yapar oguzhan, cenk ayagini sokar uzulursun, quaresma orta yapar top kaleye girer sonra uzulursun.

Yanlis sorular sorup dogru cevap ariyorsun.

Bu kadar cok orta yapilmasinin sebebi quaresma degil orada messi olsa o da orta yapacak, verilen komut bu. Adriyano bile orta kesiyor, tosic ileri yukleniyor orta kesiyir, negredi kanada acilip orta kesiyir.

20 yildir futbol oynayan quaresmanin orta yapmadan oynayamayacagini mi saniyorsun, verilen komutu uyguluyor adam.

3 senedir ayni seyi yaziyorum burasi dingonun ahiri mi futbolcular kafasina gore orta yapacak, korner kullanacak, oyunu kanada acacak falan.
Senol gunes kendisini dinlemeyeni gonderiyor her mac ilk11 oynatmiyir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Q7 hep boyleydi. Senol hocayla alakasi yok oyun tarzinin. Adamin futbol anlayisi sadece kendisi uzerine. Takim oyununa ters dusuyor yapisi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İkinci yarı büyük bir Gs eyyamı geliyor hazır olun.Şampiyon olamazlarsa mazi olacaklar,Ankara’ya çıkarmalar falan başlar işimiz zor

Ankara'nın başka işi gücü kalmadı kimi şampiyon yapalım tasasına düşecek
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 08:11:05 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı mylife1903

Hocam benim...

Devrim yapacak senol gunes imparator falan birakmayacak, egiltip bukecek hepisini ustuste koyacak, sokup sokup cikartacak ne isterse onu yapacak

Yuruyedur aslanim yururken de yaslarim

Çevrimdışı levitate

Ben zaten artık 2018 sezon açılışına yetişirim :) Kupa maçına bilet ayarlayabilirsem laflariz abi son son.
nereye abi?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kupa maçları hariç ilk yarı resmi maç performansımız :

Antalya (E) ✔ (3 puan)
Kasımpaşa (D) ■ (1 puan)
Bursa (E) ✔ (3 puan)
Milli Maç
Karabük (D) ✔ (3 puan)
Porto (D) ✔ (3 puan)
Konya (Ev) ✔ (3 puan)

Fenerbahçe (D) X (0 puan)
Leipzig (Ev) ✔ (3 puan)
Trabzon (Ev) ■ (1 puan)
Milli Maç
Gençlerbirliği (D) X (0 puan)
Monaco (D) ✔ (3 puan)
Başakşehir (Ev) ■ (1 puan)
Alanya (D) ✔ (3 puan)
Monaco (Ev) (1 puan)
Göztepe (D) ✔ (3 puan)
Milli Maç
Akhisar (Ev) ■ (1 puan)
Porto (Ev) ■ (1 puan)
Malatya (D) ■ (1 puan)
Galatasaray (Ev) ✔ (3 puan)
Leipzig (D) ✔ (3 puan)
Kayseri (D) ■ (1 puan)
Osmanlı (Ev) ✔ (3 puan)

Sivas (D)

Oraya, en alta bir yeşil daha rica edeyim  :lol:

Aslında eleştirdiğimiz takımımız resmi maçlarda sadece 2 mağlubiyet almış. Biri hakem ittirmesiyle FB'ye, biri de nasıl olduğunu anlamadığımız şekilde Gençlere.. Şu berabere bitirdiğimiz maçların çoğunu rahat kazanabilirdik. Neyse 2. yarı artık.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 09:25:22 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben zaten artık 2018 sezon açılışına yetişirim :) Kupa maçına bilet ayarlayabilirsem laflariz abi son son.
Askere mi gidiyorsun?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Devrim yapacak senol gunes imparator falan birakmayacak, egiltip bukecek hepisini ustuste koyacak, sokup sokup cikartacak ne isterse onu yapacak

Yuruyedur aslanim yururken de yaslarim
Çok iyi oldu bu abi hocanın motivasyonu da artacaktır bence.yalnız nasıl omurgasız 2 camiayla yarışıyoruz belli değil.kazanmak için herşeyi yapabilirsin mottosuna karşı Şeref’inle oyna hakkınla kazan!@tangaz abi nerde abi Ekürin valla çok özledik

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hadi şu maçıda alalımda devre arasına kafa rahat girip transfer konuşalım.  :boxin:

Çevrimdışı İhsan

Hadi şu maçıda alalımda devre arasına kafa rahat girip transfer konuşalım.  :boxin:

18 macimiz kaldi.
Sampiyon olmak icin bunlardan 14 galibiyet cikarmamiz lazim.  :hiho:
Buna göre ilk dört macimizi kazanmasakta olur ...
 :outtahere:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdemm

Kesinlikle katılıyorum Necmi abi.. @Necmi

Şenol Hoca bir çok konu için devre arasında konuşuruz diye defalarca tekrarladı malum..
bu anlamda ikinci yarı artık Hoca'nın da Şamp. liginde yeterli hedefe ulaştığını düşünerek hazırlanacağını düşünüyorum.
Gruptan çıkmaktı hedef cümlesi de öylesine söylenmiş gibi gelmedi bana..
Bayern i geçmek istemeyeceğiz, ona hazırlanmayacağız anlamına gelmez tabi bu..
Zihin olarak hocanın artık tatmin oduğunu düşünüyorum bu sene için Şamp. liginde..
Hoca oyun olarak da şampiyonlar ligi pratiğinden o kadar vazgeçmek istemiyor gibi geliyordu ligteki maçlarda..
Yoksa hocanın da ligte yeterli konsantrasyonu olsaydı bu kadar kayıp olmayacağının rakipler de biz de farkındayız..

Dün habertürkte yayınlanan röportajdan...

bize karşı birleşik cephe falan oldukları yok bunlar zaten hep birdi ve böyle kalacak
birbirlerinin yarattığı kaosdan beslenirler. burda köpekbalığı olan fenerdir gs klavuz balıktır artıklarla beslenir
saldıran fenerdir nemalanan gs bu her zaman böyle oldu. saldıran fener olduğu içinde hep yarayı o alır
Birleşik cephe olmak için denk güçler olmak zorunda
diğer türlü bunun tanımı bu olmaz. fenerin güçlü olmadığı zamanda ortada gs diye birşey olmaz.
Başkan bunun tahlilini doğru yaptı direk feneri saf dışı bırakmak için saldırdı. feneri pasifize ettiğinde gs nin
bir etkisi olmayacağını biliyordu. nitekimde öyle oldu.
takmayın artık bundan sonra biz istedikleri kadar birlik olsunlar topu gelse yutamayacakları bir lokma olduk.
şampiyon oluruz olmayız önemli değil önemli olan bundan sonra hepsinin karşısındaki tek rakibiz.
bu bizi hergün biraz daha güçlendirecek. tepedeki takımsan en fazla saldırı sana olur alışın artık buna.
kimseye kolay şampiyonluk yedirilmez bunun için daha zaman var. Mesela bu sene şampiyon olduğumuzda
bundan sonraki seneler çok daha kolay olacak o nedenle bu sene lig avrupadan daha önemliydi bence stratejik bir hata yaptılar
yoksa biz ligi şimdi kopartmışdık. umarım bundan sonra önem verirler bayerni yenmek güzelde bize
burda kaybettiklerimizi kazandırmaz. iki tarafı güçlü şekilde götürememeyeceksek ligi götürmeliyiz
şl bizim için bitmiş olmalı. çeyrek final güzel görünüyorda seneye şl ye katılamazsak bir anlam ifade etmiyor.
ligi ilk ikide mutlaka bitirmemiz gerekir şampiyon olmak güzel olsada unutmamak bizim için ikinci olmak bile şampiyonluk kadar olmasada değerli. şampiyon olup ikinci olmakla gelir açısından büyük fark doğmuyor ama şlye katılamamak büyük maddi kayıp demek

Çevrimdışı cursedofdragon

eskiden ne güzel şu beinsports'a maç öyküsü koyuyorlardı onuda kaldırmışlar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yahu şu GS taraftarı harbiden acayip. Forumlarına gireyim bakıyım dedim uçmuş vaziyetteler. "Nerede kalmıştık" lafını "Come to Beşiktaş"'la kıyaslayıp twitter tarihinin en iyi twiti ilan eden mi istersin, Real Madrid'le kapıştığımız dönemlere geri döndük diyen mi.. Kulüpten kovaladıkları adam geri döndü diye 20 yıl önceki başarılarının geri geleceğini sanmaları gerçekten normal insan beyninin kuramayacağı mantıkta.. Şaşkınlıkla izliyorum.. Nasıl bi kitle bunlar yahu?

Çevrimdışı Berat

Evet Onur abi. @tuncaboylu Şubat'tan itibaren yolcuyum.

Çevrimdışı cursedofdragon

eyşan eski takımı stuttgart'a transfer olmuş 3.5 mnilyon €'ya bize yazıp durmazlar artık.

Çevrimdışı federo

Çevrimdışı onurturan

Yahu şu GS taraftarı harbiden acayip. Forumlarına gireyim bakıyım dedim uçmuş vaziyetteler. "Nerede kalmıştık" lafını "Come to Beşiktaş"'la kıyaslayıp twitter tarihinin en iyi twiti ilan eden mi istersin, Real Madrid'le kapıştığımız dönemlere geri döndük diyen mi.. Kulüpten kovaladıkları adam geri döndü diye 20 yıl önceki başarılarının geri geleceğini sanmaları gerçekten normal insan beyninin kuramayacağı mantıkta.. Şaşkınlıkla izliyorum.. Nasıl bi kitle bunlar yahu?
bunlar çok iyide kitle çok güzel iyi kitle taam mı .. 

Çevrimdışı underworld

Sucugun yan etkileri

Çevrimdışı arda

Kader aglarini oruyor. Ilahi adalet yılların çarpık ve kokusmus iliskilerinden kaynakli adaletsiz duzenini olmasi gereken sekilde dizayn ediyor.

Once Besiktas ve Senol Gunes'in yollari kesisti. Bu birinci adimdi. Yillarca haklari yenmis iki degeri bir araya getirdi kader.

Bu birlikteligin ilk ve en siddetli tokati Turk futbolunun son 20 yilini kokusturan, Besiktas ve Senol Gunes'in sampiyonluklarini calan Fenerbahce'ye indi. Haksizliklar, sikeler ve adaletsizlikler uzerine insa ettigi "efsane baskan" imajini Aziz'in bir yerine monte edip onu FB taraftari nezdinde dalga gecilen bir soytariya cevirdi. Kendine gelmeye calisiyor FB ama Besiktas ve Senol Gunes'ten yedigi tokatlarin etkisiyle yere yapismis bir bocek gibi kivranip duruyor oylece.

Kader simdi Turk futbolunun genelinde en haramzade kulubune cevirdi elini. Siddetli bir tokat icin hazirlik yapiyor. Oyle bir tokatki sadece GS'ye inmeyecek, karanlik iliskiler uzerinden haksiz payeler kazanmis cakma imparatora da indirecek. Bu oyle bir tokat ki Rasim Kara'nin gaspedilen emekleri uzerinde kariyer yapan cakmatoru da tarihin kanalizasyonuna atacak. Evet kader aglarini oruyor ve biz heyecanla izliyoruz.

Nerde kalmistik diye sormus. Hemen hatirlatalim: Dusleri calinan Besiktasli cocuklar haramla kurulmus dunyanizi yikmaya gelmisti. Evet tam da orda kalmistik. Izleyelim hep birlikte. Allah utandirmasin.

Daha "Kader aglarini oruyor. Ilahi adalet yılların çarpık ve kokusmus.." derken ayağa kalkmış bulundum, birbaktım ellerim açılmış gökyüzüne Inönü'de İstiklal Marşı okur pozisyonunda okuyorum gerisini.. Allah utandirmasin.

Siyah ULAN
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Gerzek kitle. Böyle beyni olmayan, beyincikle idare eden canlılar gibi.

Dursun'a kızıyorlar falan, ama kulübü kendileri yönetiyorlar aslında. Dursun bunlar ne derse yapıyor, sonra sonuç kötü olunca istifaya çağrıyorlar. Aslında kendi tercihlerinin sonuçlarını görüyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

düzelteyim floryada gitti. :D
Florya icin ihale yapildi mi?
Oradanda para gelecek mi
?!? :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

selam. gs-nin forumunu bana ata bilirmisin arkadaşım? okuyub keyiflenmek istiyorum))))
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: