Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu seneki şampiyonluk çok keyifli olacak. renklilerin kırmızı olanı bir sene daha kredi kazandı
işde şampiyon olamadıklarında kendi kurduğu takım değildi çok eksik vardı seneye tam olur
denir bu seneyide yırtarlar seneyede devre arası terim kovulur. :D
hocanın koloksiyonuna birde imparator eklenecek :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Yağız abi bi' transfer haberi saldı da Cumartesi'yi bekleyelim gerçi nefret ettiğim bir isim.

gider ayak burda transfer konuşup ceza alma son günlerini nopost yemiş olarak geçirme derim. :bandit:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu seneki şampiyonluk çok keyifli olacak. renklilerin kırmızı olanı bir sene daha kredi kazandı
işde şampiyon olamadıklarında kendi kurduğu takım değildi çok eksik vardı seneye tam olur
denir bu seneyide yırtarlar seneyede devre arası terim kovulur. :D
hocanın koloksiyonuna birde imparator eklenecek :evillol:

Su anda hepsi bize karsi birlesmis durumda yalniz. Ikisi de boyle atese dusmusken birbirlerine kirdirmamiz lazim. Gerci birlesseler kac yazar? Devre arasi daha da guclenecek takim, orta saha ve defans zaten ligin en guclusuydu simdi bir seviye daha atlayacak.

Çevrimiçi Necmi

İkinci yarı büyük bir Gs eyyamı geliyor hazır olun.Şampiyon olamazlarsa mazi olacaklar,Ankara’ya çıkarmalar falan başlar işimiz zor

yok o ankaradaki çıkartma yaptıkları kişilerin bir kısmı pensilvanyaya kaçtı diğer kısmıda
kaçanları kovalıyor. ankarada kimseyi bulamazlar hatta sonraki tavırlarıyla ankaraya gidip dönememekte var.
orda kara zindanlara atılabilirler bunu bildikleri için gitmezler ankaraya falan.

Çevrimdışı Ersoy

bu sefermi bütün transferlerimiz riskli bizim :D
ama hep tutuyor. Her zaman büyük takımlarda havlu atmış oyuncuları alıyoruz
bizim bünyede tedavi ediyoruz. Hani hasta ölmeden önce son bir dirilir eski günlerindeki gibi
olur ya işde öyle birşey :D bunları alıp üst seviye performans alıyoruz.

Bu senekiler ciddi risk abi. :lol: Arda lobi falan derken kulübü karıştırabilir.Alacaksak kiralık alalım o zaman kendini göstermeye çalışır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

gider ayak burda transfer konuşup ceza alma son günlerini nopost yemiş olarak geçirme derim. :bandit:

Yazmadım abi zaten şimdiden cezaya alışayım şurda :D

Kupa maçında görüşebiliriz umarım bi' son.

Çevrimiçi Necmi

Su anda hepsi bize karsi birlesmis durumda yalniz. Ikisi de boyle atese dusmusken birbirlerine kirdirmamiz lazim. Gerci birlesseler kac yazar? Devre arasi daha da guclenecek takim, orta saha ve defans zaten ligin en guclusuydu simdi bir seviye daha atlayacak.
kimsenin bize karşı birleştiği falan yok öyle bir durumdalarki hepsi şampiyonluğu istiyor
kurtuluş orda görünüyor hepsine bu yolda karşılarına kim çıksa saldırırlar hepsinin bize
karşı birleşmiş görünmelerinin nedeni
aslında bir değiller ama hepsinin şampiyonluk hedefinin önünde birtek biz duruyoruz.yoksa herkes birbirini bir kaşık suda boğar.
hepsi biliyorki bu sene Beşiktaş şampiyon olursa film bitecek onlar için karanlık bir salon kalacak geriye

Çevrimiçi Necmi

Yazmadım abi zaten şimdiden cezaya alışayım şurda :D

Kupa maçında görüşebiliriz umarım bi' son.
bakalım daha var kupa maçına inşallah görüşürüz uzun zaman vodafonedan ayrı kaldık birde araya gireceğimiz için bu
süre dahada uzayacak son bir defa hasret giderebiliriz.

kimsenin bize karşı birleştiği falan yok öyle bir durumdalarki hepsi şampiyonluğu istiyor
kurtuluş orda görünüyor hepsine bu yolda karşılarına kim çıksa saldırırlar hepsinin bize
karşı birleşmiş görünmelerinin nedeni
aslında bir değiller ama hepsinin şampiyonluk hedefinin önünde birtek biz duruyoruz.yoksa herkes birbirini bir kaşık suda boğar.
hepsi biliyorki bu sene Beşiktaş şampiyon olursa film bitecek onlar için karanlık bir salon kalacak geriye

Ben de onu diyorum. Tabii ki birbirlerine de saldiriyorlar ama bize gelince birlesik cephe oluyorlar. Ilk devre boyunca her serzenislerinde bizi araya katmadan duramadilar. Takim cok guclu olmasa altindan kalkamayabilirdik. Su anki tabloya bakip yasananlar unutulmamali, FB maci 5 puanimiza mal oldu. GS macinda net tarafli bir yonetim vardi, GS'lilere cikmayan kirmizilar verilmeyen penalti (ama o bile kurtaramadi GS'yi).

Çevrimdışı Alper1903

Fazla güçleri yok fakat ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Mhk malum, bi de Terim'i getirdiler. Gerçi pek hatırlamıyorum yaşım yetmiyor fakat benim bildiğim şey, Terim'in ilk defa bu kadar ciddi ve güçlü rakiple yarışmaya girmesi. Büyük risk. ŞL'den yenilgisiz lider çıkan ilk Türk takımı, Bayern'in rakibi, son 2 senenin şampiyonuna rakip oldu ve gs'nin eskisi kadar görünmeyen tarafta gücü yok. Gerçekten hatalı işler yaptı sezonun başından bu yana kadar ama ülke'de futboldan anlayan herkes itiraf etse de edemese de ligin kaderini değiştirecek tek adamın Şenol Güneş olduğunu biliyor. ŞL'de Bayern'i elemek gerçekten büyük sansasyon yaratır. Olamaz demiyorum ama zor. Ligde de işler ciddileşti. Artık oklar Şenol Hoca'nın lige odaklanmasını gösteriyor. Gerçekten çok önemli bir şampiyonluk olacak inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Bu senekiler ciddi risk abi. :lol: Arda lobi falan derken kulübü karıştırabilir.Alacaksak kiralık alalım o zaman kendini göstermeye çalışır.
arda bizden çok gsyi karıştırır boş ver arda Beşiktaşa zor gelir
anca bu Ahmet bulutun ricasıyla olur bize çok şey kazandırdı kırmaz alırız takım bulamazsa :D
sonrada ardaya iki kelime etmesini söyleriz olur biter terimin bütün pislikleri dökülür :D
terim arda kavgasında haklı olan arda tabi bu onun karakter yoksunluğunu örtmüyor.
Beşiktaşa yakışmayan bir oyuncu. Herşey iyi giderken bir sorun olmazda kötü gittiği anda bunlar çıban başıdır.
bir takımda gruplaşma olması için bunu besleyecek bir yönetim olması lazım birde bu tavizi
verecek hoca olması lazım daha önce denedi oyuncular ayrım yapmadan hepsini paketlediler.
bu huzur ortamı kolay kazanılmadı kolayda kaybetmeyiz. zaten arda olmazda olursada kiralık olur
kimseye bonservis verecek durumda değiliz heleki ardaya o kadar para hayatta verilmez
bırak parayı gelirse maaşını bile barça ödeyecek deniyor. ama ihtimal vermiyorum. yönetim
artık bu konudan ders almış görünüyor taraftarın istemediği bir oyuncu kolay kolay kadroya
katılmaz. Bence alınması çokda kötü olmaz alıp tribünde oturturuz :D bedava olduktan sonra

Çevrimiçi Sinan66

İçinde 'Beşiktaş' geçmeyen post yazmaya içim zor elverdi ama, şunu da paylaşmadan geçemedim...

Andrea Pirlo'nun kitabındaki Fatih Terim bölümlerini hatırlayalım:

"Berlusconi ve Ancelotti arasında karşılıklı sevgiye dayanan, oldukça sağlam bir ilişli vardı. Fakat bunun Milan'ı çalıştıran herkes için geçerli olduğunu söyleyemem, örneğin Fatih Terim...
Fatih oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi görünen garip bir insandı. Daha en başından Milan'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu.

Terim Milan'dan önce canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası Milan'dı. Burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi...
Mesela, öğle yemeğine canı isteyince geç katılıyordu. Milan'ı temsil etmesi gereken resmi aktivitelere kravat takmadan gelebiliyor, sonra bu aktivitelerden 'evinde Biri Bizi Gözetliyor' izlemek için kimseye haber vermeden erkenden ayrılıp, Galliani'yi masasında tek başına bırakıyordu. Kendisini tesislerde John Travolta gibi garip, cafcaflı ve renkli kıyafetler giyerken görüyorduk.

Görevi boyunca kendisinin adeta gölgesi gibi olan deli bir tercümanı vardı. Terim'in 5 dakikalık ateşli konuşmalarını, duygusuz bir şekilde 5 saniyede tercüme eden bir adam... Tercümanı bir ara Terim'e medya ile tüm ilişkilerini süresiz kesmesini tavsiye etti... Medya ile ilişkileri kesmek... Süresiz... Milan'da... İletişimin her şeyden önemli olduğu ve mükemmel yönetilen bir kulüpte...

Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurta, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.

İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."

vallahi iyi güldüm ha buna :lol:

Çevrimiçi Necmi

Fazla güçleri yok fakat ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Mhk malum, bi de Terim'i getirdiler. Gerçi pek hatırlamıyorum yaşım yetmiyor fakat benim bildiğim şey, Terim'in ilk defa bu kadar ciddi ve güçlü rakiple yarışmaya girmesi. Büyük risk. ŞL'den yenilgisiz lider çıkan ilk Türk takımı, Bayern'in rakibi, son 2 senenin şampiyonuna rakip oldu ve gs'nin eskisi kadar görünmeyen tarafta gücü yok. Gerçekten hatalı işler yaptı sezonun başından bu yana kadar ama ülke'de futboldan anlayan herkes itiraf etse de edemese de ligin kaderini değiştirecek tek adamın Şenol Güneş olduğunu biliyor. ŞL'de Bayern'i elemek gerçekten büyük sansasyon yaratır. Olamaz demiyorum ama zor. Ligde de işler ciddileşti. Artık oklar Şenol Hoca'nın lige odaklanmasını gösteriyor. Gerçekten çok önemli bir şampiyonluk olacak inşallah.
hiçde göründüğü kadar zor değil bayerni eleyebiliriz elemesek bile kök söktürürüz.
bana göre ortada bir maç.
terim olayına gelince gs denize düştü yılana sarılıyor. Bu transfer ne kadar çaresiz olduklarını gösteriyor. :D
biz şlde kalıp lige dönemezsek kötü artık işi ciddiye almak lazım ikinci yarı hiçbirşeyin telafisi yok
ilk yarıdaki gibi bol keseden puan kayıpları yapamayız. zaten kaybettiklerimizi çok arayacağız

Çevrimdışı Berat

bakalım daha var kupa maçına inşallah görüşürüz uzun zaman vodafonedan ayrı kaldık birde araya gireceğimiz için bu
süre dahada uzayacak son bir defa hasret giderebiliriz.

Ben zaten artık 2018 sezon açılışına yetişirim :) Kupa maçına bilet ayarlayabilirsem laflariz abi son son.

Çevrimiçi Necmi

Ben de onu diyorum. Tabii ki birbirlerine de saldiriyorlar ama bize gelince birlesik cephe oluyorlar. Ilk devre boyunca her serzenislerinde bizi araya katmadan duramadilar. Takim cok guclu olmasa altindan kalkamayabilirdik. Su anki tabloya bakip yasananlar unutulmamali, FB maci 5 puanimiza mal oldu. GS macinda net tarafli bir yonetim vardi, GS'lilere cikmayan kirmizilar verilmeyen penalti (ama o bile kurtaramadi GS'yi).
bize karşı birleşik cephe falan oldukları yok bunlar zaten hep birdi ve böyle kalacak
birbirlerinin yarattığı kaosdan beslenirler. burda köpekbalığı olan fenerdir gs klavuz balıktır artıklarla beslenir
saldıran fenerdir nemalanan gs bu her zaman böyle oldu. saldıran fener olduğu içinde hep yarayı o alır
Birleşik cephe olmak için denk güçler olmak zorunda
diğer türlü bunun tanımı bu olmaz. fenerin güçlü olmadığı zamanda ortada gs diye birşey olmaz.
Başkan bunun tahlilini doğru yaptı direk feneri saf dışı bırakmak için saldırdı. feneri pasifize ettiğinde gs nin
bir etkisi olmayacağını biliyordu. nitekimde öyle oldu.
takmayın artık bundan sonra biz istedikleri kadar birlik olsunlar topu gelse yutamayacakları bir lokma olduk.
şampiyon oluruz olmayız önemli değil önemli olan bundan sonra hepsinin karşısındaki tek rakibiz.
bu bizi hergün biraz daha güçlendirecek. tepedeki takımsan en fazla saldırı sana olur alışın artık buna.
kimseye kolay şampiyonluk yedirilmez bunun için daha zaman var. Mesela bu sene şampiyon olduğumuzda
bundan sonraki seneler çok daha kolay olacak o nedenle bu sene lig avrupadan daha önemliydi bence stratejik bir hata yaptılar
yoksa biz ligi şimdi kopartmışdık. umarım bundan sonra önem verirler bayerni yenmek güzelde bize
burda kaybettiklerimizi kazandırmaz. iki tarafı güçlü şekilde götürememeyeceksek ligi götürmeliyiz
şl bizim için bitmiş olmalı. çeyrek final güzel görünüyorda seneye şl ye katılamazsak bir anlam ifade etmiyor.
ligi ilk ikide mutlaka bitirmemiz gerekir şampiyon olmak güzel olsada unutmamak bizim için ikinci olmak bile şampiyonluk kadar olmasada değerli. şampiyon olup ikinci olmakla gelir açısından büyük fark doğmuyor ama şlye katılamamak büyük maddi kayıp demek

Ben Bayern konusunda umutsuz degilim, tamamfavori degiliz ama kadrolara bakinca bizim de butun oyuncularimiz ust duzey, milli takimlarinda oynayan adamlar. Turk futbol tarihinde gorulmemistir ama Bayern'e ustun oldugumuz konumlar var. Mesela bence Adriano - Pepe - Vida - Gonul defansi bence Avrupa'nin en iyi defans dortlulerinden, lig tarihinin tartismasiz en iyi defansi. Juventus, Chelsea'nin istedigi bir adam forvetimiz. Neticede iki macta da Bundesliga ikincisini yenip gonderdik, bu tesaduf degil takimin kalitesinden.

Ayrica Terim daha once de guclu rakiplerle yaristi, dort defa ust uste sampiyon olduklari donemde en az 1 sampiyonlugumuzu caldilar ama o zamanlar takimlari ve federasyon himmetcilerin takimiydi. Artik oyle bir durum yok. Gelmesi iyi oldu Fatih Terim'in, artik ak koyun kara koyun belli olur. Bos bos sisirdiklerini gorecekler. Bu sene alacagimiz sampiyonluk da artik GS ve FB'yi hep istedikleri kendileri arasinda verecekleri bir yarisa sokacak, tek bir farkla o yarisi artik ikincilik icin verecekler cunku onumuzdeki yillarda sampiyonlugu domine edecegiz.

Çevrimdışı Berat

Sivas maçına odaklanalım kadro zaten gayet yeterli habire transfer haberi çıkıyor.

Çevrimdışı Librarius

Kader aglarini oruyor. Ilahi adalet yılların çarpık ve kokusmus iliskilerinden kaynakli adaletsiz duzenini olmasi gereken sekilde dizayn ediyor.

Once Besiktas ve Senol Gunes'in yollari kesisti. Bu birinci adimdi. Yillarca haklari yenmis iki degeri bir araya getirdi kader.

Bu birlikteligin ilk ve en siddetli tokati Turk futbolunun son 20 yilini kokusturan, Besiktas ve Senol Gunes'in sampiyonluklarini calan Fenerbahce'ye indi. Haksizliklar, sikeler ve adaletsizlikler uzerine insa ettigi "efsane baskan" imajini Aziz'in bir yerine monte edip onu FB taraftari nezdinde dalga gecilen bir soytariya cevirdi. Kendine gelmeye calisiyor FB ama Besiktas ve Senol Gunes'ten yedigi tokatlarin etkisiyle yere yapismis bir bocek gibi kivranip duruyor oylece.

Kader simdi Turk futbolunun genelinde en haramzade kulubune cevirdi elini. Siddetli bir tokat icin hazirlik yapiyor. Oyle bir tokatki sadece GS'ye inmeyecek, karanlik iliskiler uzerinden haksiz payeler kazanmis cakma imparatora da indirecek. Bu oyle bir tokat ki Rasim Kara'nin gaspedilen emekleri uzerinde kariyer yapan cakmatoru da tarihin kanalizasyonuna atacak. Evet kader aglarini oruyor ve biz heyecanla izliyoruz.

Nerde kalmistik diye sormus. Hemen hatirlatalim: Dusleri calinan Besiktasli cocuklar haramla kurulmus dunyanizi yikmaya gelmisti. Evet tam da orda kalmistik. Izleyelim hep birlikte. Allah utandirmasin.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 03:43:19 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

bu sefermi bütün transferlerimiz riskli bizim :D
ama hep tutuyor. Her zaman büyük takımlarda havlu atmış oyuncuları alıyoruz
bizim bünyede tedavi ediyoruz. Hani hasta ölmeden önce son bir dirilir eski günlerindeki gibi
olur ya işde öyle birşey :D bunları alıp üst seviye performans alıyoruz.

Hem katıldım, hem katılmadım bu yorumunuza Necmi Abi.

Benim 'bu adamdan bir şey olmaz artık' dediğim ve yüksek performans alınca şaşırdığım tek adam Babel oldu açıkçası...

Sosa, Gomez, Adriano, Pepe ve Medel'in başarılı olacakları çok belliydi. Sosa top tekniği ve pas alışverişindeki etkinliğiyle tam ihtiyacımız olan oyuncu tipiydi, Gomez'de tek korkumuz sakatlığının nüksetmesiydi, kalitesinden ve profesyonelliğinden hiçbirimiz şüphe duymadık, Adriano İsmail'in yerine Barcelona'dan geldiği için zaten baştan başarılı sayılırdı, Pepe'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı bile tek başına faydalı olacağının habercisi gibiydi, Medel de İnter'de bütün sezon direkt oynamıştı.

Negredo'nun bileklerini ve topa vuruş şeklini yeterince net bulmadığım için Demba Ba, Mario Gomez veya Aboubakar etkisi yaratmayacağından çok emindim. Demba Ba'nın da sakatlıktan kurtulup kadroya giremeyeceği ortadaydı. Bence bu iki oyuncuda ciddi risk alındı ve hata yapıldı. Lens'in bugünkü isteksiz, bıkkın, etkisiz, silik halini ise doğrusu ben hiç beklemiyordum.

Ve az kalsın unutuyordum. Talisca, risklerin en büyüğüydü, çünkü bizim sistemimizde 'hiç' yeri olmayan türde bir oyuncuydu. Hayret verici şekilde, alınabilecek 'maksimum' verimi aldık. Maalesef daha da fazla alamıyoruz. Ufak ufak yerini gerçek bir 'ileriye dönük orta saha oyuncusu'na bırakırsa dünyalar bizim olacak.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 03:49:24 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Sivas maçına odaklanalım kadro zaten gayet yeterli habire transfer haberi çıkıyor.

Kadro gerçekten yeterli. Birçok oyuncunun çok iyi (en azından yeterli) alternatifleri var.

Fabri -> Tolga
Adriano -> Caner
Gökhan -> Adriano, Necip, Atiba
Pepe -> Vida
Vida -> Tosic
Atiba -> Medel
Oğuzhan -> Tolgay
Quaresma -> Lens, Töre
Babel -> Orkan, Lens, Töre, Caner

Ama ileriye dönük orta saha ve forvet eksiği de hafife alınacak cinsten değil.

Talisca -> ?
Cenk -> Negredo

Sosa - Gomez, Sneijder - Aboubakar, Emre Belözoğlu (ıyk) - Adebayor gibi bir ikili, ligin bütün seyrini baştan değiştirirdi diye düşünüyorum.

Kadro gerçekten yeterli. Birçok oyuncunun çok iyi (en azından yeterli) alternatifleri var.

Fabri -> Tolga
Adriano -> Caner
Gökhan -> Adriano, Necip, Atiba
Pepe -> Vida
Vida -> Tosic
Atiba -> Medel
Oğuzhan -> Tolgay
Quaresma -> Lens, Töre
Babel -> Orkan, Lens, Töre, Caner

Ama ileriye dönük orta saha ve forvet eksiği de hafife alınacak cinsten değil.

Talisca -> ?
Cenk -> Negredo

Sosa - Gomez, Sneijder - Aboubakar, Emre Belözoğlu (ıyk) - Adebayor gibi bir ikili, ligin bütün seyrini baştan değiştirirdi diye düşünüyorum.

Kimse gonderilmese dahi Fellaini buyuk ihtimal gelecek. Tam bir joker.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kimse gonderilmese dahi Fellaini buyuk ihtimal gelecek. Tam bir joker.

Oğuzhan devre arasında gitmezse sezon sonunda bedavaya gide..... Ops, transfer konuşmayacaktık. Öhmm... Fellaini'nin saçlar acayip yeaaa...

Çevrimdışı Mehmet57

Fellaini Everton’da 10 numara olarak da oynadi. Bir sezon da 12 PL golu atmisligi var. Super Ligi dagitabilecek ofansif guce sahip, ama istedigimiz o kisa paslasmalarin adami degil.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben onume geleni gommuyorum. Skora gore de yorum yapmiyorum. ilk 11 de basladigi her macta, takimin kimyasini bozan adam bu q7. 50 ortada 1 asist yapacak diye oyunu kanatlara tasiyoruz. Tabiki kanattanda atak yapicaz ama baska alternatifi yok takimin. Osmanli macini rahat kazandik diye hepiniz gevsemissiniz. 50 kusur mactir ayni seyi yapiyoruz, israrla q7 ilk 11 basliyor. Iddia ediyorum senol hoca Sivas deplasmanina  q7 ve oguzhanla baslarsa 1 puan zor cikartiriz. Q7, Oguzhan ikilisi ile 3 puan alirsak bir daha bu kadar elestirmicem bunlari.

Gevsemizstiniz, gercege donun.

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 18:35:56 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimiçi COB

ImPARAtor'un gelmesi iyi oldu. Bu sene lig cok cekismeli gecekecek, mucadele sonuna kadar surecek, hakem kararlari, algi operasyonlari, kulupler arasi gerginlikler ve sayre. Cok eglenceli bir ikinci yariya hazir olun derim. Sahsi fikrim, lig ikinciligi icin Abdullah Avci'nin avantajli oldugu yonunde ama lig ucunculugu icin Aykut Kocaman ile Fatih Terim arasinda cok buyuk bir yaris olacak, hatta bu ikilinin savasindan Riza Calimbay'li Trabzon bile siyirip 3'cu olabilir.

Etiketler: