Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796607 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Bence söyledikleri hem doğruydu hemde tam zamanındaydı. Bize thy sponsorluğunamı mal oldu bence hiçde önemi yok
değerli bir sponsorluk değildi uçak bileti parasına sponsorluk. o sponsorlukla thy bizim kazandığımızdan fazla kazanıyordu.
sponsorun küsecek diye ana çizgindenmi sapacaksın böyle bir tepki verdiklerine göre demekki taş hadefe isabet etmiş
bir konu tartışmaya açılmalıydı bu tartışma ön doğru zamanda gündeme getirdiği için gayette etkili oldu.
Başkanın dediği doğru eurolig değerli bir organizasyon değil yüksek katılımlıda değil nba ı örnek gösteriyorlarda orda
kulüpler kazanıyor burdaki gibi organizasyonu yapan bir firma değil. bir kaç kulübün para vererek tekelleştirdiği
bir yapı bir kere yarışma ruhuna aykırı. Başkan iyi yaptı fenerin kupayı değersizleştirdi. yıllarca bu pisliklerin yaptıklarına
maruz kaldık artık sıra bizde Beşiktaşın artık can yakacağını bilsinler. Onlar euroligi öne çıkarıp Beşiktaşın şampiyonluğunu
gündemden çıkaracaklardı Başkan euroligi gündemden çıkardı. hırsızlık organizasyonu dedi ve bunuda doğru temellere
oturttu. karşı gelemedi kimse zaten thy nin verdiği tepkide hedefin vurulduğunu gösteriyor. thy sponsorluktan vaz geçmiş
çokta tın devlet kuruluşu türk takımı yerine yabancı firmayı tercih ediyorsa bu kendi bileceği iş. Günü gelir
bu ona hatırlatılır. kaybeden biz değiliz.

Başkan artık benim gibi düşünüyor @Necmi, son cümlesine bak özellikle. 😀

Alıntı

TRT Spor'da konuşan Orman şu ifadeleri kullandı:

"Bu yaz başı, Ramazan ayında, ki ben o gün oruçluydum, Euroleague ile ilgili fikirlerimi söyledim, bugün de aynı fikirdeyim. Ama ben Euroleague'de Fenerbahçe'nin başarısını küçümsemedim. Euroleague'in yönetimi, doğru değil. Euroleague'e katılım şartları hakkında eleştiride bulundum. O gün yaptığım açıklamada hırsızlar dedim. O gün oruçluydum, yoksa öyle demezdim. Euroleague'e katılım için bazı takımların kartları var. Liginde 6. olsa da katılıyorsun. Sponsor olan takımlar katılabiliyor lige. Kim o takımlar? İspanyollar. Bu paralar hep Euroleague'e gidiyor. Ligin 1.'sini almayacaksın, turnuvaya sponsor olan Doğuş Grubu'nun takımını alacaksın. Euroleague'de şampiyon olan 1 milyon euro alıyor. Daha büyük paralar kazanılmalı. Siz Euroleague'de yarışacak bir takım kurup, 20-30 milyon para harcıyorsunuz. Seyahatler var, maçı taraftar izliyor, sonra parayı kim alıyor, Euroleague alıyor. Böyle organizasyon olur mu?

''TÜRK HAVA YOLLARI BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEDİ''

Türk Hava Yolları, Beşiktaş ile çalışmak istemediğini söyledi. İstemiyorlarsa istemesin. Bizim armamızda Türk ay yıldızı var. Biz bu ülkeyi temsil ediyoruz. Onlara laf ettim diye böyle bir fikre kapılmalarına üzüldüm. Ben Türk Hava Yolları'na demedim, Euroleague yönetimine dedim. THY, Euroleague'e sponsor olarak iyi bir iş yaptı."

Çevrimdışı sozkul

Neyine defansif olacak herkes ayni tepkiyi verdi
Tolgay desen quaresma ile es seviye bi kabiz golunu hatirlamiyorum ligde
Oguzhan desen o da quaresmanin bir tik ustu golculuk konusunda bos kale gorunce auta atan degil kaleciye nisanlayan modeli

Sanki oguzhan ile tolgay her mac golleri siraliyor da kesip adamlari defansif oynayacaz yahu sekenleri toplar doldur bosalt oynariz, senol hoca kendini cimdikler zevkten dortkose olur

Taliskanin da kafasi falan karisik topa ayagini uzatmamaya basladi

Gol atmak değilde gol pası vermek anlamında baktılar galiba ki kısmen katılıyorum, fellaini tolgay ve ozi nin toplamından fazla gol atar ma Ozi kadar asist yapabilir mi?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

paragöz geri geldi kürkçü dükkanına.
Artık şampiyonluk daha önemli hale geldi .

Çevrimiçi mayguntr

Premier ligde oynayan X takımısınız, forvet alacaksınız. 23-27 yaş aralığında, minumum 2-3 senedir üst seviyede oynayıp her sezon +15 atan, ülke ve şampiyonlar ligi seviyesinde sürekli gol atan bi adam alacaksınız. Listeniz kaç kişilik olur ? Cenk şu an bu listede.

Premier lig gibi deli paraların dolandığı , bu sezon 1 gol atabilen Benteye 30 milyon euronun ödendiği bi lig. Cenk eğer olur da bayern maçlarında üst düzey bir performans gösterir, ligi de 20+ gol ile bitirir, 40 milyondan aşşağısına masaya bile oturmamız lazım. 

Çevrimdışı ferdi1903

bu hic iyi olmadi simdi bir gazla takimi toparlar terim

Çevrimdışı sozkul

paragöz geri geldi kürkçü dükkanına.
Artık şampiyonluk daha önemli hale geldi .

Parator o parator, şenol hocam ellerini ovuşturuyordur şimdi. Bayern'e şerefli biçimde elenip lige dönelim artık, penaltılara kalmasın gereksiz yere yorulmayalım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sozkul

Tam tersini düşünüyorum, büyük hata yaptı ama mecbur kaldı, eski çamlar bardak oldu artık.

Çevrimdışı ferdi1903

terim kim ya :D

öle deme kardes, bu herifin bali gassarray balindan daha büyük bal

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Hoca için de motivasyon olur bu iyi oldu aslında.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

O yabanci ilk 11 gaz almaz. O iş Türklere özel:)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yabancı oyuncular gazla calısmıyo abi.
Eski takımlar yok karsısında

Çevrimdışı Alper1903

ohohohohohohoho geliyor demek ha terim  :D Bunu bekliyordum işte... Gel bakalım gel...  :bandit:

Çevrimdışı underworld

Kebapçı Selahattin bunu beğendi

Çevrimdışı sozkul

Yabancı oyuncular gazla calısmıyo abi.
Eski takımlar yok karsısında

Yabancılara kuru fasulye, turp ve bulgur pilavı üçlemesini yemeyi öğretmek lazım.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

GS'nin saçma sapan bi hamlesi daha.. Artık "Haydi aslanlarım", "Kendinizi gösterin" vs diye gazla presle taktiksiz maç kazanma devri geçeli çok oldu. Anadolu takımları eskisi gibi kolay değil. Mutlaka başta bi iyi gidiş olacak ama çöküşü daha da hızlı olacak.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bırakın fatih terim i onu bunu Biz kendi işimize bakalım
Sivas maçını muhakkak kazanmalıyız alacağımız farklı bir galibiyet rakiplere yine korku salar.
Sivas maçı çok zor olacak bide fenerin kankaları oluyor tabi kendileri Ahbap gibiler
aziz üç beş tutuşturmuştur ellerine beşiktaşı yenin diye ama Artık toparlandık yeneceğiz inşallah.

Çevrimdışı Alper1903

Bu hamlenin de Hoca'yı toparlayacağına, konsantresini tamamen lige vereceğine inanıyorum.

Çevrimdışı bordele

Safları sıklaştırma zamanı. İnanıyoruz hocam

Av zamanı

Çevrimiçi emre_1978

31. Hafta sonunda Terim istifa diye inler Toki

Çevrimdışı tuncaboylu

GS'nin saçma sapan bi hamlesi daha.. Artık "Haydi aslanlarım", "Kendinizi gösterin" vs diye gazla presle taktiksiz maç kazanma devri geçeli çok oldu. Anadolu takımları eskisi gibi kolay değil. Mutlaka başta bi iyi gidiş olacak ama çöküşü daha da hızlı olacak.

Sosyal medya tepkilerine göre kulüp yönetiyorlar.

Sosyal medya ergenleri Hamza gitsin dedi, gönderdiler Denizli'yi getirdiler.

Sosyal medya ergenleri "Denizli olmuyor" dediler, Riekerink'e döndüler.

Sosyal medya ergenleri "Riekerink Bey diyeceksiniz" dediler, arkasında durdular.

"Rierkirink'le olmuyor, hırslı biri gelsin. Beşiktaş'ı yenen Tudor'u isteriz" dediler, hoop Tudor geldi.

"Tudor gitsin" dediler, Tudor'u gönderdiler.

"Terim gelsin" dediler, Terim'i getirdiler.

Bu kafayla burunları pislikten kurtulmaz.

Terim Efendi'yi de göreceğiz bakalım.

Biz Ohen'lerle Sellami'lerle oynarken Hagi'lerle Popescu'larla ve hakemlerle şampiyon olmak kolaydı; ya da feda dönemindeyken Sneijder ve Drogba'larla olmak da zor değildi.

Şimdi görelim el mi yaman, bey mi yaman. Tahminimce bunun sonu da Denizli gibi olacak, bir daha açılmamak üzere tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz.

Çevrimdışı sermet00

Terimin tek pozitif etkisi hakem ve medya baskısı olur.Daha çok Anadolu takımı bunlara yatmaya başlar.Yoksa oyun olarak öne taşıyamayacağına eminim
Gs’nin ne kadrosu var ki gaz verecek.2012’deki kadronun çeyreği değil ellerindeki oyuncular

Çevrimdışı sermet00

İkinci yarı büyük bir Gs eyyamı geliyor hazır olun.Şampiyon olamazlarsa mazi olacaklar,Ankara’ya çıkarmalar falan başlar işimiz zor

Çevrimdışı cursedofdragon

Sene sonu gs'liler yav kadroyu terim kurmadı asıl siz seneye görün bizi :D  :kop:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İkinci yarı büyük bir Gs eyyamı geliyor hazır olun.Şampiyon olamazlarsa mazi olacaklar,Ankara’ya çıkarmalar falan başlar işimiz zor

Yok öyle bişey rahat ol kardeşim.  Bazı devirler kapandı artık. Bu seneki paket daha janjanlı olacak. Tabi sene sonunu görebilirse.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: