bu sefermi bütün transferlerimiz riskli bizim 
ama hep tutuyor. Her zaman büyük takımlarda havlu atmış oyuncuları alıyoruz
bizim bünyede tedavi ediyoruz. Hani hasta ölmeden önce son bir dirilir eski günlerindeki gibi
olur ya işde öyle birşey
bunları alıp üst seviye performans alıyoruz.
Hem katıldım, hem katılmadım bu yorumunuza Necmi Abi.
Benim
'bu adamdan bir şey olmaz artık' dediğim ve yüksek performans alınca şaşırdığım tek adam
Babel oldu açıkçası...
Sosa, Gomez, Adriano, Pepe ve
Medel'in başarılı olacakları çok belliydi.
Sosa top tekniği ve pas alışverişindeki etkinliğiyle tam ihtiyacımız olan oyuncu tipiydi,
Gomez'de tek korkumuz sakatlığının nüksetmesiydi, kalitesinden ve profesyonelliğinden hiçbirimiz şüphe duymadık,
Adriano İsmail'in yerine Barcelona'dan geldiği için zaten baştan başarılı sayılırdı,
Pepe'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı bile tek başına faydalı olacağının habercisi gibiydi,
Medel de İnter'de bütün sezon direkt oynamıştı.
Negredo'nun bileklerini ve topa vuruş şeklini yeterince net bulmadığım için Demba Ba, Mario Gomez veya Aboubakar etkisi yaratmayacağından çok emindim.
Demba Ba'nın da sakatlıktan kurtulup kadroya giremeyeceği ortadaydı. Bence bu iki oyuncuda ciddi risk alındı ve hata yapıldı.
Lens'in bugünkü isteksiz, bıkkın, etkisiz, silik halini ise doğrusu ben hiç beklemiyordum.
Ve az kalsın unutuyordum.
Talisca, risklerin en büyüğüydü, çünkü bizim sistemimizde 'hiç' yeri olmayan türde bir oyuncuydu. Hayret verici şekilde, alınabilecek 'maksimum' verimi aldık. Maalesef daha da fazla alamıyoruz. Ufak ufak yerini gerçek bir 'ileriye dönük orta saha oyuncusu'na bırakırsa dünyalar bizim olacak.