Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

4 mü , 6 mi bir karar verin !

şenol hoca 4 dedi en son gazete 6 yazdıydı 5 de anlaşalım :D

Devami da var ama: kaybetmeyi sevmem :)

Canini disine takacak belli.

Bayern taraftarıda korkuyor zaten :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şu Sivas maçını muhakkak almamız lazım. Maçtan 3 puanla dönersek çok önemli bir adım atmış olucaz.
Cumartesi 16:30'da başlıyor maçımız. Saatlik hava durumuna bakınca maç saatlerinde yağmur görünüyor hava da 8-10 °C civarı. Hissedilen de 7 °C olacak. Şanslıyız biraz hava daha kötü de olabilirdi. Şu an İstanbul'daki hava da buna benzer zaten.

Şu Sivas maçını muhakkak almamız lazım. Şu maçtan 3 puanla dönersek çok önemli bir adım atmış olucaz.
Cumartesi 16:30'da başlıyor maçımız. Saatlik hava durumuna bakınca maç saatlerinde yağmur görünüyor hava da 8-10 °C civarı. Hissedilen de 7 °C olacak. Şanslıyız biraz hava daha kötü de olabilirdi.

şenol hocanın çıkartacak olduğu kadro çok önemli.

Çevrimdışı mertozlu

Cüneyt Çakır atandı. Yanılmıyorsam sene başındaki seyircisiz Antalya maçından sonra ilk kez atandı maçımıza.

Bayern-PSG'yi yönettiğin gibi yönet Cüneyçiğim adil ol.

Çevrimiçi Necmi

Yahu Fikret Orman hata yaptı demek bu kadar mı zor? Adam bile çıktı oruçluydum o gün filan diye açıklama yaptı.
söylediği şeylerin ana fikrinin doğru olduğunu biliyoruz zaten.
Değil THY benzeri şartlarda hiçbir firma altında kalamazdı.
Bana başkan dobra dobra doğruyu söyledi diye savunmayın, hepimiz biliyoruz başkanımızın o dobralığı gösteremediği başka doğrularda var. Ve bu konuda gıdım eleştirmiyorum, ülkemizin gerçekleri diyoruz.
O açıklamanın bir tek içeriği doğruydu, zamanlaması bir faciaydı (tam rakibin Euroligi almış...), üslup orucun başa vurması yüzünden tamamen yanlıştı zaten.  :)
Bence söyledikleri hem doğruydu hemde tam zamanındaydı. Bize thy sponsorluğunamı mal oldu bence hiçde önemi yok
değerli bir sponsorluk değildi uçak bileti parasına sponsorluk. o sponsorlukla thy bizim kazandığımızdan fazla kazanıyordu.
sponsorun küsecek diye ana çizgindenmi sapacaksın böyle bir tepki verdiklerine göre demekki taş hadefe isabet etmiş
bir konu tartışmaya açılmalıydı bu tartışma ön doğru zamanda gündeme getirdiği için gayette etkili oldu.
Başkanın dediği doğru eurolig değerli bir organizasyon değil yüksek katılımlıda değil nba ı örnek gösteriyorlarda orda
kulüpler kazanıyor burdaki gibi organizasyonu yapan bir firma değil. bir kaç kulübün para vererek tekelleştirdiği
bir yapı bir kere yarışma ruhuna aykırı. Başkan iyi yaptı fenerin kupayı değersizleştirdi. yıllarca bu pisliklerin yaptıklarına
maruz kaldık artık sıra bizde Beşiktaşın artık can yakacağını bilsinler. Onlar euroligi öne çıkarıp Beşiktaşın şampiyonluğunu
gündemden çıkaracaklardı Başkan euroligi gündemden çıkardı. hırsızlık organizasyonu dedi ve bunuda doğru temellere
oturttu. karşı gelemedi kimse zaten thy nin verdiği tepkide hedefin vurulduğunu gösteriyor. thy sponsorluktan vaz geçmiş
çokta tın devlet kuruluşu türk takımı yerine yabancı firmayı tercih ediyorsa bu kendi bileceği iş. Günü gelir
bu ona hatırlatılır. kaybeden biz değiliz.

Çevrimiçi Necmi

şenol hoca 4 dedi en son gazete 6 yazdıydı 5 de anlaşalım :D
medel kendisi 6 kilo verdim dedi

Çevrimiçi Necmi

Abi bu konuda kısmen katılıyorum, ama benim şirketim olsa gelir dağılımı konusunda şüpheler olan bir organizasyona sponsor olmak da benim için bir çekince olurdu.

Kaldı ki Euroleague İspanya, Yunanistan, Rusya ve Türkiye dışında kimsenin pek umrunda olmayan bir organizasyon, zaten katılan 16 takımın 11'i bu ülkelerden. Kime neyin reklamını yapıyor ya da yaptıklarını sanıyorlar, cidden bilmiyorum.

Bu arada o uçak Beşiktaş'a bedava tahsis edilmemiş zaten, başkan parasıyla kiraladık dedi.

Zaten bizim kafilenin yurtdışında Munih'e gidip gelmemizin maliyeti taş çatlasın 80-90 bin liradır. Onu PFDK her hafta kesiyor zaten. Oysa bu adamların o uçakla yapacakları reklam milyonlarla ölçülebilirdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle katılıyorum. Bu sponsorluğun bitmesinin bize maddi anlamda bir kaybı olmaz bu konuda
thy daha büyük yara alır. Euroligin tartışmaya açılması gerekiyordu gayet güzel açtı. can damarından vurarak
söyledikleri doğruydu ve haklıydı. Birde ülkeleri saymışsında atladığın bir şey var bu ülkeler değil bu ülkelerdeki bazı takımlar
mesela Türkiye için önemli değil burdaki bir kaç takım için önemli en son kararla Türkiye şampiyonununda katılmayacağını söylemişlerdi
sanırım sadece kart sahibi takımlar katılacaktı kendi ülke şampiyonunun katılamadığı bir turnuvaya önem verecekse
thy buyursun versin bunu yaparken resmi devlet kuruluşu olduğunuda unutmasın. Ben başkan olsaydım
sponsorluğu iptal ettikten sonra direk thy nin devlet kuruluşu olduğunu hatırlatırdım.

Çevrimiçi Necmi

Pepe: "Real'in başarılı olacağına inanıyorum, ancak Beşiktaş'la karşılaşana kadar."

İnşallah pepe böyle birşey dememiştir :D
neden büyümenin yolu önce büyük düşünmekten geçiyor. birini sahada yenmeden önce kafanda yeneceksin.
kafanda kaybettiğin bir maçı sahada kazanamazsın bırak onu mücadele bile edemezsin.
biz lyonu elerdik geçen sene ama bütün camia maçtan önce kafasında kaybetti. oynayıp maçları bitirince dank etti
eleyebileceğimiz. aslında biz gözümüzde büyüttük ama adamların gözünde biz daha büyüktük. Bunu farkedemedik.
Bayerne karşıda herkes öldük bittik diyorda aslında gerçeği gören bayernin bir hocası var. akşam seyrettiğim bayerni biz
eleriz eleyemesek bile kan kustururuz. Herkes dortmunta şöyle böyle başladı top göstermedi falan diyorda bizim karşımızda
yapabilecekmi bizim en iyi yaptığımız şey rakibin pas trafiğini kesmek birde hızlı diyorlarda bayern bana hiçde hızlı gelmedi
dortmunt leş olmuş o halleriyle bile ikinci yarı bayerni bozabildiler biz dortmunttan daha iyi bir takımız.
şampiyonlar liginde devam edeceksek bu takımlarla hep karşılaşacağız artık bu takımları yenebileceğimize eleyebileceğimize
kafa olarak inanmamız gerekiyor. Pepe nin dediği gibi maçlar hakem düdük çalmadan başlamıyor. kimin üstün olduğuda
sahada belli oluyor.

neden büyümenin yolu önce büyük düşünmekten geçiyor. birini sahada yenmeden önce kafanda yeneceksin.
kafanda kaybettiğin bir maçı sahada kazanamazsın bırak onu mücadele bile edemezsin.
biz lyonu elerdik geçen sene ama bütün camia maçtan önce kafasında kaybetti. oynayıp maçları bitirince dank etti
eleyebileceğimiz. aslında biz gözümüzde büyüttük ama adamların gözünde biz daha büyüktük. Bunu farkedemedik.
Bayerne karşıda herkes öldük bittik diyorda aslında gerçeği gören bayernin bir hocası var. akşam seyrettiğim bayerni biz
eleriz eleyemesek bile kan kustururuz. Herkes dortmunta şöyle böyle başladı top göstermedi falan diyorda bizim karşımızda
yapabilecekmi bizim en iyi yaptığımız şey rakibin pas trafiğini kesmek birde hızlı diyorlarda bayern bana hiçde hızlı gelmedi
dortmunt leş olmuş o halleriyle bile ikinci yarı bayerni bozabildiler biz dortmunttan daha iyi bir takımız.
şampiyonlar liginde devam edeceksek bu takımlarla hep karşılaşacağız artık bu takımları yenebileceğimize eleyebileceğimize
kafa olarak inanmamız gerekiyor. Pepe nin dediği gibi maçlar hakem düdük çalmadan başlamıyor. kimin üstün olduğuda
sahada belli oluyor.

d0ru.

Çevrimdışı arena_t2000

Galatasaray 2018 de (5 sene ust uste ) zarar aciklarsa kayyuma devredilecekmis.Acaba bizde durum nedir?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Galatasaray 2018 de (5 sene ust uste ) zarar aciklarsa kayyuma devredilecekmis.Acaba bizde durum nedir?

Bana çok saçma geliyor bu haber.. Şirket bu zarar da eder kar da eder.. Sonuçta borsaya açık bi şirket.. Zarar ederse hisse değeri düşer neden kayyum atansın ki? Böyle bişey olamaz bence..

Çevrimdışı Karabay

biz iki yıldır kar açıklıyoruz. İnşallah komidinin yerini unutmamışlardır.

Çevrimdışı Karabay

Bana çok saçma geliyor bu haber.. Şirket bu zarar da eder kar da eder.. Sonuçta borsaya açık bi şirket.. Zarar ederse hisse değeri düşer neden kayyum atansın ki? Böyle bişey olamaz bence..
dün tv'de gs.li yorumcular anlatıyordu. Bir şirket 5 yıl üst üste zarar açıklarsa devlet kayyum atıyormuş.

Bize neden kayyum atanacaksa bunlarada ondan atanacak.

Bizde kayyumun eşiğinden döndük.

Ama hiç sanmıyorum kayyum filan atanmaz gs'ye hemde seçim önü vergisini silerler kar gösterirler gerekli bütün kolaylığı sağlarlar.

Bi biz varız yetim biz hariç herkese destek çıkılıyor şu ülkede.

Kepler Pepe : Quaresma Beşiktaşı çok seviyor. Buraya gelmemdeki en büyük etken.

Pepe: "Zirve mücadelesi veren takımlardan sadece Başakşehir Avrupa'da oynuyordu. Diğerlerinin avantajları haftada tek maç yapmaları. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ederken, yarış içinde kalmamız ve liderle arada sadece 3 puan fark olması başarıdır."

Pepe: "Birçok teklif vardı. Ancak ben Türkiye'deki sıcakkanlı insanları tercih ettim. Benim için maddi şartlardan daha önemli bir etken bu. Başka kulübün formasını giyseydim, bu kadar mutlu olacağımı düşünmüyorum."

Beşiktaş, Cüneyt Çakır'ın yönettiği 39 karşılaşmada 18 galibiyet, 10 baraberlik ve 11 yenilgi elde etti.

Cüneyt Çakır bu karşılaşmalarda Beşiktaş'a 7 kırmızı kart çıkartırken, rakiplerine 5 kırmızı kart gösterdi.

Çevrimiçi Koa_lAA

Beşiktaş, Cüneyt Çakır'ın yönettiği 39 karşılaşmada 18 galibiyet, 10 baraberlik ve 11 yenilgi elde etti.

Cüneyt Çakır bu karşılaşmalarda Beşiktaş'a 7 kırmızı kart çıkartırken, rakiplerine 5 kırmızı kart gösterdi.

aha tiripıl dabıl yapmış adam bize karşı... helal valla..

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Mutluluk Pozitiflik güleryüzlülük hakim takımda bu sene şampiyon olacak bu takım
Güzel günler geliyor hep birlikte göreceğiz şampiyon kartal yazacağız Sene sonu tüm kanallar şampiyon Beşiktaş yazacak.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Fellaini cidden geliyor galiba. Önce kendi instagram paylaşımı,sonra Pascal'ın videosu... Bu orta saha rotasyonunda kimi kesecek merak ediyorum. Çok başarılı bulduğum bir oyuncu değil ama burda fark yaratabilir orası ayrı.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2017, 17:00:03 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Fellaini cidden geliyor galiba. Önce kendi instagram paylaşımı,sonra Pascal'ın videosu... Bu orta saha rotasyonunda kimi kesecek merak ediyorum. Çok başarılı bulduğum bir oyuncu değil ama burda fark yaratabilir orası ayrı.
Taliskayi kesebilir

Ortayi medel atiba felyani yapsan gol yemezsin yani

Mata falan da kokuyor ama belli olmaz bizim yonetimin isi

Çevrimiçi Koa_lAA

Taliskayi kesebilir

mata lazım bize.. yada genç imitasyonu..

Çevrimdışı Karabay

Taliskayi kesebilir

mata mı fellaini mi dersen ben mesutu isterim.

Etiketler: