Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797411 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

en son sneijder deneyip bi taraflarını kırıyordu :)

Herkes Quaresma olamaz  :bandit:
Deneyip rezil olan çok futbolcu var bak futbolcu diyorum işi top oynamak olan adam yapamıyor.

Bizim çok bilmiş taraftarımız da vay efendim orda trivela yapılırmı rabona kesilir mi

Benim evel akıllı arkadaşım adam bu hareketleri normal ortadan daha kolay yapıyor neyini anlamıyorsun daha.

Babel ya da ozi yada lens yaparsa kızabilirsin ama b u adama niye rabona yapıyorsun diye kızılmaz.

Çevrimdışı underworld

İngilizler boş kaleye gol atması içinde bir şeyler söylese bari.
Kuru kuru rabona karın doyurmuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Sanırım pazartesi bu hareketlerin Q7 nin imza hareketleri olduğunu söylemiştim.

Bazı arkadaşlar da eleştirmişti anlatmak istediğimi ingilizler güzel şekilde anlatmış.

Ey  İngiltere  siz bizim futbol ulemalarımızdan daha mı iyi biliyorsunuz futbolu yok neymar taklitmiş yok Q7 en iyi yapanmış falan

Geçiniz efenim bunları geçiniz bu adamlar bizim türk furbolunu bitirmek için içimize sokulmuş ajanlardır tiz kelleleri vurula bunların. :D

Şaka bir yana Q7 ye bu haraketi için sallanyan çok bilmişler geçen gün de söylediğim gibi yapmaya kalksalar gözlerini hastahanenin acilinde bir ayağı alçıda açarlar

Milletin düz yapamadığı ortayı adam bu şekilde yapıyor diye ne şaklabanlığı kaldı ne soytarılığı kaldı ayıptır ya ayıptır biraz saygı gösterelim.Bak tansiyonum çıktı gene. :bandit:
Eyyy ingilterenin dingilleri rubanoyu sizden ogrenecek degiliz

Çevrimdışı mylife1903

İngilizler boş kaleye gol atması içinde bir şeyler söylese bari.
Kuru kuru rabona karın doyurmuyor.
Bos kaleye gol atamamasi haber degeri tasimiyir, gol attiginda cnn canli yayini kesip kiyamet alameti gibi veriyir haberi

Çevrimdışı mylife1903

Qarabağlı Genç Futbolcu Beşiktaşımıza imza atmıştır Mahir Madatov 👏🏼👏🏼👏🏼😎😎

Böyle bir haber var doğru mu ?

Gelsin gardasim benim, abuk sabuk pedrolar falan oynayacagina bu gardasimizi deneyelim.

Dil problemi yok, yemek problemi yok daha nolcek

Bana boyle transferlerle gelin, bu cocuk mesela iki tepsi midye dolma yese 3m adana yese boyle acili acili en cok aksam 5 dakika fazla oturur tuvalette.

Simdi negredoya versen baklava borek ustune adana herif 6-7 hafta gotunu tutamaz, oturakla dolasir, sonra senol hoca yeni transferleri neden oynatmiyir, herif tuvalete kosup sicmaktan antremana cikamiyor hoca napsin
Bak medele gariban 6kg vermis midesi alisti antreman yapmaya basladi ve oynuyor

Kendimden biliyom yahu, kac sefer donlara doldurduk yurtdisinda, gavurun yemegine yavina alisana kadar telef oluyon, cikis hizini da ayarlayamiyorsun, boyle direkten donuyor ortalik mahvoluyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gelsin gardasim benim, abuk sabuk pedrolar falan oynayacagina bu gardasimizi deneyelim.

Dil problemi yok, yemek problemi yok daha nolcek

Bana boyle transferlerle gelin, bu cocuk mesela iki tepsi midye dolma yese 3m adana yese boyle acili acili en cok aksam 5 dakika fazla oturur tuvalette.

Simdi negredoya versen baklava borek ustune adana herif 6-7 hafta gotunu tutamaz, oturakla dolasir, sonra senol hoca yeni transferleri neden oynatmiyir, herif tuvalete kosup sicmaktan antremana cikamiyor hoca napsin
Bak medele gariban 6kg vermis midesi alisti antreman yapmaya basladi ve oynuyor

Kendimden biliyom yahu, kac sefer donlara doldurduk yurtdisinda, gavurun yemegine yavina alisana kadar telef oluyon, cikis hizini da ayarlayamiyorsun, boyle direkten donuyor ortalik mahvoluyor.
Bu çocuk gelsin. Alt yapısı yeterli değil ama ilk izlenimim yetenekli ve bizde doğru bir süreçten geçerse çocuğun içindeki potansiyeli kinetiğe dönüştürme şansımız hiç de az değil.

Çevrimdışı mellfred

Bu çocuk gelsin. Alt yapısı yeterli değil ama ilk izlenimim yetenekli ve bizde doğru bir süreçten geçerse çocuğun içindeki potansiyeli kinetiğe dönüştürme şansımız hiç de az değil.
Gelsin  kulübede çürüyecek ama.
Buna sıra gelmez ne yazık. Bunların hepsini toplayıp bir kulübe taşıyacan oynatacan  başlarına da mentor verecen takip edecen yoksa ziyan
Aras orkan mitrovic Kerim vb...

Çevrimdışı cursedofdragon

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gelsin  kulübede çürüyecek ama.
Buna sıra gelmez ne yazık. Bunların hepsini toplayıp bir kulübe taşıyacan oynatacan  başlarına da mentor verecen takip edecen yoksa ziyan
Aras orkan mitrovic Kerim vb...

Doğru bir proje ortaya koyulduğunda başarısız olma şansı da minimuma iner. Doğru oyuncuyu bulup ve oyuncunun gelişimi için doğru imkanları sağlayacağız.

Elimizdeki ilk 11 kanat oyuncuları +30 yaşında. Bunların yerine koymak için ya yine tecrübeli kariyerleri üst düzey kanat oyuncusu alacağız ya da genç, potansiyelli kanat oyuncularını tarayıp onları kulübe kazandıracağız;  gelişebilmeleri, bu kulübün sistemine, düzenine adapte olabilmeleri için önlerine gerekli fırsatları sunacağız. Kadro mühendisliği açısından baktığımızda yanlış bir iş yapmıyorlar.

Saat : 22:45'te BVB-Bayern maçı var.

Yayın : Ntvspor

İzlenebilir rakibimizi analiz edelim :)

Çevrimdışı onurturan

7.5 milyon luk bir futbol sayfası bakın kimi paylaşıyor :)

Ve video 1 milyon kere izleniyor :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Quaresma güzellemeleri başlamış. Rabona ve Trivela ile çözülmüyor anadolu deplasmanları hatırlatırım.

Quaresma güzellemeleri başlamış. Rabona ve Trivela ile çözülmüyor anadolu deplasmanları hatırlatırım.

Şampiyonlukta böyle yaratıcı oyunculularla geliyor bende onu hatırlatayım da.

Düz oyuncularla lig 2.cisi olabiliyorsun en fazla.

Aynen iki şekil yapsın eli tane orta açsın kesin şampiyon oluruz bu sene. Lens bu hareketleri yapamadığı için düz oyuncu haklısın. Lens oynarsa ikinci oluruz bence de.

Aynen iki şekil yapsın eli tane orta açsın kesin şampiyon oluruz bu sene. Lens bu hareketleri yapamadığı için düz oyuncu haklısın. Lens oynarsa ikinci oluruz bence de.

Örneği var yahu :D

Quaresma'lı Beşiktaş geçen sene şampiyon lens'li fb 3.cü :)

Ayrıca ben lens oynamasın demedim ki bütün oyuncular bizim.Yaratıcı oyuncuda gerekiyor böyle dedim.

Quaresma'yı paylaşınca neden rahatsızlık veriyor neden güzelleme başlamış diyorsunuz Quaresma bizim oyuncu değil mi ?

Çevrimdışı underworld

7.5 milyon luk bir futbol sayfası bakın kimi paylaşıyor :)

Ve video 1 milyon kere izleniyor :)

Uvvvvv
7,5 milyon sayfa
Kişi Başı 1 euro dan , iyi iyiii

Örneği var yahu :D

Quaresma'lı Beşiktaş geçen sene şampiyon lens'li fb 3.cü :)

Ayrıca ben lens oynamasın demedim ki bütün oyuncular bizim.Yaratıcı oyuncuda gerekiyor böyle dedim.

Quaresma'yı paylaşınca neden rahatsızlık veriyor neden güzelleme başlamış diyorsunuz Quaresma bizim oyuncu değil mi ?

Quaresma takımın el freni. Atakları yavaşlatıyor. Ben de çok seviyorum ama bu sirk topçusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kariyeri ortada zaten. Bizi ilk sene Gomez ikinci sene de Aboubakar şampiyon yapmıştır. Q7 bu sene sadece CL'de işe yaradı sağolsun.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko bile mutlu yahu  :)
Çok normal abi.

Adam takımın 4. kalecisi ve senelik 1 milyon euro alıyor. Ben olsam, ağzım kulaklarımda gezerim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluk oranları güncellenmedi mi daha?

Fenerbahçe 2.90
Galatasaray 3.10
Beşiktaş 3.35
Başakşehir 3.75

Çevrimdışı Berat

Bomboş bir yorum.

Çevrimdışı yoruk

Leipzig ile 2 maç oynandı ama Atınç muhabeti hiç geçmedi sanki Atınç onların oyuncusu değil sanki Atınç hiç orada oynamadı gibi.Hiç konu olmadı acaba neden? Nedir Atınç'ın durumu ? Sakatlık sonrası seneye bizde devam mı geri mi dönecek ? İstiyorlar mı ?

Etiketler: