Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794703 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar uzun anlatmaya gerek yok aslında. Dünkü maçta 2. Dakikada topu bir de kesmeyip sola cekip rabona yapması Negredo'yu bozması ve ofsayta düşürmesi, bizi golden etmesi Quaresma'nın özetidir bence.

Her anlamda...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yani..
 https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/942437635624177665

Çevrimdışı fani madida

Dun aksamdanberi  Q7  Q7  diye bayilanlar var da ... 
Konuyla ilgili  sunu  dile  getiren olmamis pek.
Adamin  dun yaptigi  top  kaybi  26! 
Evet yanlis okumadiniz; 26 !!
Soyleyecek  baska bir seyim yok   :bandit: tesekkurler  :ebebe:
bu düşünce çok yanlış. ben de Q7 ye bazen aşırı sinirleniyorum. atiba da hiç top kaybı yapmıyor ama skora bi etkisi var mı
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı sametbagan

Bu kadar uzun anlatmaya gerek yok aslında. Dünkü maçta 2. Dakikada topu bir de kesmeyip sola cekip rabona yapması Negredo'yu bozması ve ofsayta düşürmesi, bizi golden etmesi Quaresma'nın özetidir bence.

Her anlamda...

Peki negredonun kafasına attığı ve negredonun gol yapamadığı tekte kestiği asistine ne diyeceksiniz çok bilmiş arkadaşlarım.Deyiverin hele.

İkisi aynı şey demeyin babel daha zorunu göğsü ile gol yaptı.Nispeten babele çarptırıp gol yaptırdı.

Artık kabul edin bu adam böyle , hoca da memnun ki oynatıyor.Demek ki hoca lensi hala hazır bulmuyor ki 11 çıkartmıyor.

Ya da Q7 yi daha önde görüyor arızalarına rağmen.Bi salın artık şu adamı arkadaş ya bi salın gerçekten.

Yav bu Q7 size ni itti arkadaş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun aksamdanberi  Q7  Q7  diye bayilanlar var da ... 
Konuyla ilgili  sunu  dile  getiren olmamis pek.
Adamin  dun yaptigi  top  kaybi  26! 
Evet yanlis okumadiniz; 26 !!
Soyleyecek  baska bir seyim yok   :bandit: tesekkurler  :ebebe:
İsabetsiz ortaları da top kaybı diye yazıyorlar ondan o istatistik :lol:

O kadar top kaybı yapması imkansız bir futbolcunun 90 dakika boyunca zaten en fazla 40 kez falan topla buluşur bir oyuncu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Mesut Bakkal'ı getirsinler. Beşiktaş'ı yendi.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Peki negredonun kafasına attığı ve negredonun gol yapamadığı tekte kestiği asistine ne diyeceksiniz çok bilmiş arkadaşlarım.Deyiverin hele.

İkisi aynı şey demeyin babel daha zorunu göğsü ile gol yaptı.Nispeten babele çarptırıp gol yaptırdı.

Artık kabul edin bu adam böyle , hoca da memnun ki oynatıyor.Demek ki hoca lensi hala hazır bulmuyor ki 11 çıkartmıyor.

Ya da Q7 yi daha önde görüyor arızalarına rağmen.Bi salın artık şu adamı arkadaş ya bi salın gerçekten.

arkadas o kadarınıda yapsın bi zahmet 100 tane ortadan o kadar da olsun yani

Çevrimdışı Dr.Zeck

50 orta yapabiliyorsan, bir asist yapabiliyorsan, buyur gel yarin basla  :D
Bir maclik degerlendirilmez diyorsun, rakip zayif diyorsun, ama pesinden CL sayilmaz diyorsun. Bu durumda genel Bakis nasil olacak ?  :alala:

Ben CL nin ayrı bi platform oldugunu belirttim çünkü topçular oraya farklı bi motivasyonla hazırlanıyorlar. tek maclık değerlendirmiyorum dedim çünkü genel olarak çok kötü bi performans sergiliyor. Dünde bana göre kötüydü herkes isabetli bi tane ortasını söylüyor. Adriano da 3 orta kesti 1i gol oldu mesela. yani olay surekli orta kesmek değil bilinçli orta kesmek ama bu zaten çoğunu önündeki adama çarptırdı dün zaten.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı underworld

arkadas o kadarınıda yapsın bi zahmet 100 tane ortadan o kadar da olsun yani
Körün taşi olsa çarpar diyorsun yani

Çevrimdışı mylife1903

neyi abartacağım burda sürekli bir tarafınızdan birşeyler uydurmanızı okuyorum
bana abartma diyorsunuz. Ben Beşiktaşı oyuncu endeksli tutmam benim için katkı veren oyuncu değerlidir.
herkes akıma kapılıp birilerini gömerken burda savunuyordum yada birilerini yağlarlarken
burda eleştiriyordum dön geçmiş bütün mesajlarıma bak eleştirirkende överkende abartmışmıyım
sadece bir çok insan gibi sürünün peşinde giden koyun olmadım. asla hiç kimseyi damgalamam kötü olduğunda kötü iyi olduğundada iyi
derim. adam şl deki en iyi performans veren 3 stoperden biri olarak gösteriliyor uefada
ben sizin gibi mükemmelliyetçi değilim hata kabul ederim düntanın en iyi oyuncularınında
bariz hatalar yaptığına şahit olarak geldim bu yaşa. şu anda tosiç üst seviye bir stoper.
topa vuramıyor oyuna sokamıyor dediğiniz adamın direk asistleri var. sürekli kendini geliştiren
savaşan bir oyuncu iyidir. uzun zamandır riskli yatışlarda yapmıyor. stoper hatalarını bir topla istersen
pepenin hata sayısı tosiçi geçer. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum tosiçten ramos katkısı beklersen
kötü dersin sen birileriyle mukayese etmeden önce takıma verdiği katkıya bakacaksın iki şampiyonluğada imza atan oyunculardan biri
sezon başından beride resmen oyunu zirve yaptı. suya sabuna dokunmaz tek bir kere bile saha dışında
adı geçmez görev verildiğinde formasını sonuna kadar terletir. Bazen üst seviyelere çıkan bir performans
göstersede hiç bir zaman ortalamanın altına düşmez ne vereceğini biliyorsun gözü kapalı tahtaya yazarsın
kafanda acaba diye bir şey olmaz bir standartı var altına düşmez o standartta bize yetiyor.
Ben gecen sezon tosic boyle oynasin bu yasinda eplye 8 milyona transfer yapar dedigimde gotuyle guluyordu millet forumda.

Bunlar hep turk insanin algisi.

Tosice ayagi kotu diyorlar, yahu adam bek oyuncusu tak tak top kesen oyuncu ceza sahasina ayagi kotu olur mu?
Sanki senelerce stoperde barezi, maldini, nesta falan izlediler tosici begenmiyorlar.

Tosic sakar oyuncu, azicik savruk, manevi babasinin deyimi ile "dusko maceraci"
Orman cozugu janim evladum

SU futbolculari degerlendirirken real, psg seviyesinde degilsek azicik onceliklerimizi kontrol etmekte fayda var. fiziken hazir mi, guclu mu, iyi calisiyor mu, sahada herseyini veriyor mu, profesyonel yasiyor mu bunlara bakmamiz lazim, sonra azicik bombaciymis, eh kadi kizi

Ayni seyler babele yapildi, babel dosyasini bi acsam forum karisir yeminle

Dedik livirpul seviyesi topcu, kasimpasa aktarmali degil direkt livirpul ucusu ile geleydi babel havalimanini yikacak adamlar burun kivirdi.

Tosic iyidir hostur, bizim seviyemiz icin yeterlidir. 40 yasina kadar da oynasin

Çevrimdışı mylife1903

Valla yer misin gargara mı yaparsın artık orasını bilmem ama adam bunları yapmak için doğmuş yada bunu yapınca daha iyi oynuyor.

Kayseri maçında da tekte oynadı noldu ozi 7metrelik kale yerine auta attı nerden bileceksin gol olacağını bilemezsin.

Demek ki her doğru doğru değilmiş.Hasta fenerli gs li tanıdıklarım top Q7 ye gelince tırnaklarını yiyor ha gol oldu ha olacak diye

Ben sadece Q7 şut attığında ve kaleciyle karşı karşıya kaldığında heyecanlanmıyorum.Diğer bütün pozisyonlarda tehlike yaratıyor.

Bana bile Q7 savundurttunuz ya helal olsun size.
Valla gommeye zaman bulamiyom, iplere sikistirip koseye ittiler savunmadayiz

Çevrimdışı mylife1903

Izlememekle ne alakası var bunun şimdi anlamadım? izlemeden niye yorum yapalım?
Pepe ve Tosic i mukayese ediyorsunuz bilmem farkındamısınız  :) Ben Pepe nin Tosicten daha fazla hata yaptığını görmedim Tosic iyi oynuyor iyi oyununa kimsenin lafı yok ama pepeyle karşılaştırmanız yanlış olmuş
Şahsen buna katılmıyorum Tosicin iyi oynadığı konusunda zsten hemfikiriz ben yaptığı hatalardan muzdaribim
Üstelik Tosic bu seneki oyununu Pepe ye borçlu ondan öğrendikleri sayesinde bu denli şaşırtıyor insanları performansıyla Kaldı ki Pepe den çok hata yaptığı söylenemez.
Tosic i seviyorum ama Vidayı o konuma daha uygun görüyorum hepsi bu.
Vida ile tosic arasindaki farklari siralayalim
Biri sagbek oynayabilen stoper
Biri stoper oynayabilen solbek
Biri sag ayakli
Biri sol ayakli
Biri hirvat
Biri sirp
Biri 32 yasinda
Biri 29 yasinda
Biri 1.2m
Biri 2.5m

Çevrimdışı mylife1903

ben istatistiki verilerin herzaman gerçeği yansıtmadığı kanısındayım... oyun bu adamın üzerinden oynanıyor... nekadar çok topla buluşursa sayıda o derece artabilir... çünkü oynadığı mevki al topu dön geri değil... devamlı zorluyor.. devamlı bi aksiyon içinde... deniyor sonuçta... beğenirsin beğenmezsin eyvallah ama biraz fazla gömüyoruz adamı gibi...

sözlerimi tanju çolak ın nasıl bukadar çok gol attın sorusuna verdiği cevapla bitiriyorum...

denedim oldu... denemeden olmaz...
Oguzhan gibi yana hep yana sonra geriye en geriye oynasa %100 pas isabeti yapar, herif dun durdu bakti 60m ayaga top atti, ayagi kotu degil yana geriye oynar ozaman da lan hep yana geriye oynuyon orta yapsana olur.

Ileri oynamak risktir, risk almayan sampanya icemez

Çevrimdışı mylife1903

Yahu tosic iyi zaten kimse kalkıpta bu adam bu takımın stoperi olamaz demiyor o ayrı bişey
hata yapmaya biraz daha müsait yoksa Vida nın tosici zor keseceği konusu hepimizce aşikar. :)
Zor keser biraz

Çevrimdışı mylife1903

Iyi güzel ama defansin son ada cikardigi, kalecini iyi bir hamleyle tuttugu, direge patlayan top, 1-0 öncesi rakipten seken orta bile top kaybi olarak o rakamin icinde.
Direkten donen sut bizim turkiyede isabetsiz sut olarak deftere kaydediliyor abi, top kaybi degil.

Çevrimdışı mylife1903

Kardeşim şu renkli forumlarını nereden okuyorsunuz özelden atarmısın zahmet olmazsabu arada yosmalarda kaos var alırım bir dal

BEnzini aldim gidiyom

Çevrimdışı mylife1903

Sen gecen sene iyi gomuyordun bu karijmayi, noldi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı sermet00

Gs bitti,sırada balon Fb’yi bitirmek var en sona başşağı saklayalım da renklilerin destekleyeceği bir takım olsun :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Direkten donen sut bizim turkiyede isabetsiz sut olarak deftere kaydediliyor abi, top kaybi degil.
Dünyada da böyle.

Hangi gerzek akıl ettiyse direkten dönen top isabetsiz, kalecinin kıçı ile tuttuğu şut isabetli sayılıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs bitti,sırada balon Fb’yi bitirmek var en sona başşağı saklayalım da renklilerin destekleyeceği bir takım olsun :)

hepsi başaklı olunca çok zevkli oluyor. geçen sene çok zevkliydi. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı İhsan

Oguzhan gibi yana hep yana sonra geriye en geriye oynasa %100 pas isabeti yapar, herif dun durdu bakti 60m ayaga top atti, ayagi kotu degil yana geriye oynar ozaman da lan hep yana geriye oynuyon orta yapsana olur.

Ileri oynamak risktir, risk almayan sampanya icemez

Birde gel görki adam alkol içmiyor ve kendisine iyi bakıyor, şımarmıyor.
tatilde bile çalışıyor, kilolu kampa gelmiyor
Böyle futbocu mu olur ?  :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

Valla gommeye zaman bulamiyom, iplere sikistirip koseye ittiler savunmadayiz
Arkadaşlar 5 sene holosco gördü bu gözler her transfer dönemi bir miktar para ile takas etmediğimiz adam kalmadı

Ali tandoğanlarla şampiyon olduk.Bi ara Hayyam Ekrem Dağ vardı bilir misiniz siz  :D Kestiği ortalar saha içerisinde kaldımıydı şükür namazına dururduk.

Bakın isabetten bahsetmiyorum bile auta gitmesin yeter düzeyinde.

Şimdi bu Q7 yok 25 isabetsiz orta 50 isabetsiz orta diyonuz da hocadan da mı iyi biliyonuz arkadaşlar yapmayın etmeyin.

Yanlış yaptığını düşünse sahada tutar mı hiç.Yoksa hocanın kaseti falan mı var Q7 de

Çevrimdışı sametbagan

Sen gecen sene iyi gomuyordun bu karijmayi, noldi
Evet artık zevk almaya bakıyorum  :D

Şaka bir yan birincisi ben bu kadar acımasız değildim gömen arkadaşlar önce artezyen kuyusu açıp sonra beton mikseriyle geliyorlar ondan şeyettim.

İkincisi hala Q7 nin çok iyi bir alternatif oyuncu olduğunu düşünüyorum.Avrupada ful konsantrasyonla oynuyor çünkü

Kısacası maç seçiyor hoca da ona göre maçlarda oynatırsa çok daha verimli kullanabiliriz.

Ama biraz arıza olduğu için huzursuzluk da çıkartabilir.Sanırım bu sen son senesi olabilir.Ya memlekete yada çine gidebilir.

Etiketler: