abi sen ne anlatmaya çalışıyorsun hiçbir şey anlamadım. Abuk sabuk salakca haberler giren basin mensubu olsun daha bayernin tesislerine giremez diyorsun sonra ismail er saçma haberler girsin reklamın iyisi kötüsü olmaz taraftarın tepkisi yanlıştı diyorsun. Yönetim kurulu da her seçimde yenileniyor lafın başkanaysa açık açık söyle herkes tutturmuş bi yönetim kurulu yönetim kurulu transferleri başkan yapıyor adamı 4-5 sene önce yaptığı transferlerden vurmaya çalışmak ne ki şimdi. Allah'tan başkan 2013 de enaramoyu aldı ee sen 2017'de kweuke falan diyordun burda adam ptt 1. ligde sürünüyor süper ligden hiçbir takım istemedi. Savunduğun ismail er in de tesislere niye alınmadığını bilmiyor musun yoksa bilmezlikten mi geliyorsun anlamadım

Yahu ben kendim anlamiyorum ne dedigimi sen nasil anlayacaksin.
Dusunmeden de anlayamazsin.
Sacma ve yalan haberi yonetim kendi yazdiracak fbnin yaptigi gibi bunlar taraftar kazanmaya yonelik, rakibi karistirmaya yonelik ismarlama masa basi haberleri olacak.
Ha sen gucsuz yonetimsen seni karistiracak haberleri rakiplerin ismarlar.
Basini besleyeceksin derken bunu kastediyorum
Mesela cikip ismarlama VAR haberi yaptiracan. Lig basindan beri vidyo hakemolsaydi gs lider olamiyordu, lider besiktas olacakti, maclarda su su su hatalarin tespit edildigi kulislerde konusuluyor, diye haber ismarlayacaksin
Gsnin fetocu futbolculari ile haber yaptiracaksin, fbnin fetocu savcilar ile oynadigi maclari haber yaptiracaksin.
Hakem konusuna gelince, sen guclu yonetimsen maclarina palabiyik 2 sefer gelmez, hadi geldi insan gibi mac yonetir.
Baskana gelince, kendisi guc zehirlenmesi yasiyor, fazlaca ben kelimesi kullaniyor, oyle yoneticilik yapilmaz. Yoneticilik bir ekip isidir. Son karari sen veriyor olsan bile, butun sorumluluk senin bile olsa iyi sonuclardan sonra biz, biz demek kotu sonuclardan sonra ben demek, yoneticilikte en buyuk erdemdir.
Kuveke konusuna gelince, adam surunmuyor, karakter koyup camiadini terk etmeyip, tekrar super lige cikartmaya calisiyor ikinci ligde. Herkes gemiyi terk ederken, kaptanlik yapiyor ikinci ligde takasina.
Senin ayranin yok icmeye 4.2 maas 2.5 bonservis ile negredo transfer ediyorsun ucuncu santraforunda 1.7 alan pekto. Taliskanin ise hala yedegi yok.
Ha yok kuveke yerine pekto oynasin diyorsan onu bilmem, nukalma da yazdik adam gitti nantesda oynuyor.
Tecrubeli lig futbolcusu lazimdir takima. Kuveke negredo performansini da tek ayakla verirdi ustune de 1 milyona mal olurdu. Gozumuzun onundekileri gormuyoruz, komsunun tavuguna kaz muamelesi yapiyoruz.
Rizesporda oynuyor diye kucumsemeye gerek yok
Sunu da koyalim vakti olan izlesin
Cenkle negredoyu sirtina alip pektoyu da beline dolasan 3unden de fazla gol atar, ayi gibi adam
Bilmiyorum anlatabildim mi