Bu arada yarın için taraftardan yapan endişesi olanlar varsa içlerini ferah tutsunlar.
Leipzig bir Doğu Alman şehri olduğu için, zamanında fazla Türk gidip yerleşmemiş oraya. Gezip gördüm, güzel ve şirin bir şehir, fazla Türk yoktu.
Güzel bir tren istasyonları, güzel bir kütüphaneleri ve devasa Zafer anıtı var. Pasajlar şehri diye geçiyor, ama Üsküdar'da daha fazla pasaj var 
Ben gittiğim gün 3. ligdelerdi, Rostock ile normal bir lig maçları vardı ve polis teyakkuz halindeydi. Yerel basın bile bundan bahsediyordu.
İlaveten Leipzig taraftarı çok tutkulu, büyük bir çoğunluğunun kendi sahasında oynayacakları bu kritik maç için kombinesini satacaklarını sanmıyorum.
Yani kısacası yarın cezalık bir durum olmayacaktır bence.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ev kiraları nasıl acaba ben yükseldim şuan maça gider gibi yapıp iltica edesim geldi..
Yaw bu türkler size niitti abey yerli milli mesajlar atın biraz bu almanlar yıkanmayı bizden öğrenmediler mi kısa boylu,çirkin bir kadın tarafından yönetiliyır insan biraz başkanını seçerken boyuna posuna bakar hele bi üçüncü havaalanını yapak da asıl ozaman görecekler ..
bynlara üç koyun versen kaybedip gelirler hepsi birer haindir statikocu dışmihraktır..
Yani velhasıl bu layPzikliler bi anda bizim formaları giyip olay çıkarabilirler diyecektim..