Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778043 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri

Adriano   Mitrovic   Tosic    Caner

Medel  Oguzhan

Lens            Talisca             Cenk

Negredo

Çıkacak kadro %100 budur , Rezan alın
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Paylaşılar fotoğraflara göre götürüken oyuncular, bunlara Fabri ve Tolga'yı da ekleriz
Medel, Adriano, Tosic, Orkan, Mitrovic, Fatih, Talisca, Cenk, Caner, Necip, Oğuzhan, Lens

Pepe ceza sınırında değil. Sadece Tolgay ve Caner sınırda. Tolgay gitmedi.
Pepe nasıl sınırda değil , Monaco deplasmanında Sarı gördu

S.L de 2 sarı görünce cezalı duruma düşüyorsun :tabe:

Çevrimdışı cagdas44

Pepe ceza sınırında değil. Sadece Tolgay ve Caner sınırda. Tolgay gitmedi.

Pepe'nin ağrısı varmış önlem amacıyla dinlendirilecekmiş yazdı Fanskepler hesabı

Çevrimdışı yoruk

Yaw arkadaş amma abartınız bu kadar mı güvensiz bakıyorsunuz yedeklere  :D 2 adam yok diye..Aaaa...
Yoksa yine totem falan mı ?

Yeni 3 'lü oynuyor işte daha ne.Zayıf kadro mu çıkacak şimdi yarın ? Pepe hariç değişiklikler iyi .Ben hiç korkmuyorum.Yani eksik rotasyonlu gitseydik de yenilme ihtimalimiz var idi şimdi de .Adamlar atacaksa her türlü atacak.Pepe Q7 Babel olmayacak diye 5 yiyeceksek oynamayalım boşa mı geniş kadro diye yırtıyoruz kendimizi  :D

Fabri

Adriano   Mitrovic   Tosic    Caner

Medel  Oguzhan

Lens            Talisca             Cenk

Negredo

Çıkacak kadro %100 budur , Rezan alın
Kötü kadro değil ezilmeyiz :ok:

Yaw arkadaş amma abartınız bu kadar mı güvensiz bakıyorsunuz yedeklere  :D 2 adam yok diye..Aaaa...
Yoksa yine totem falan mı ?

Yeni 3 'lü oynuyor işte daha ne.Zayıf kadro mu çıkacak şimdi yarın ? Pepe hariç değişiklikler iyi .Ben hiç korkmuyorum.Yani eksik rotasyonlu gitseydik de yenilme ihtimalimiz var idi şimdi de .Adamlar atacaksa her türlü atacak.Pepe Q7 Babel olmayacak diye 5 yiyeceksek oynamayalım boşa mı geniş kadro diye yırtıyoruz kendimizi  :D
2 mi ? 6 as oyuncumuz yok :D

Çevrimdışı Ottoman

Çevrimdışı mertozlu

Pepe nasıl sınırda değil , Monaco deplasmanında Sarı gördu

S.L de 2 sarı görünce cezalı duruma düşüyorsun :tabe:

son kural değişikliğiyle 3 sarıya çıkarıldı o ceza. tolgay iki monaco maçında da sarı kart gördü. o yüzden sınırda. araştırabilirsin  :icool:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

atibada götürülmedi herhalde
birşey değil kayseri havaya girecek adamlar bizle oynayacak diye şlde rotasyon yapıyorlar diye
bu arada ne üçü bu kadro direk şampiyon olur.

O zaman bundan sonra bu kadroyla çıkalım lige.. Şu an 4. yüz çünkü  :evillol:

son kural değişikliğiyle 3 sarıya çıkarıldı o ceza. tolgay iki monaco maçında da sarı kart gördü. o yüzden sınırda. araştırabilirsin  :icool:
O zaman :ishock: :ishock: :ishock: :super: :super:

Çevrimdışı arda

Sanırım GG de kadroda yok Babel ile şut çalışıyor.

@Berat Nasıl bir gömücülük varsa sende, şimdi dank etti gs maçında kaçırdığı pozisyona atıfta bulunmadığın! :D O zaman Caner-Adri ama Adride dinlensin yahu.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

@Berat Nasıl bir gömücülük varsa sende, şimdi dank etti gs maçında kaçırdığı pozisyona atıfta bulunmadığın! :D O zaman Caner-Adri ama Adride dinlensin yahu.

Hahaha @arda abi, çok fazla dillendirmeyelim taktikleri işe yarıyor Necmi abi de gaza gelip bana kızıyor  :evillol:

Lens olsa hat-tricki vardı  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada yarın için taraftardan yapan endişesi olanlar varsa içlerini ferah tutsunlar.

Leipzig bir Doğu Alman şehri olduğu için, zamanında fazla Türk gidip yerleşmemiş oraya. Gezip gördüm, güzel ve şirin bir şehir, fazla Türk yoktu.

Güzel bir tren istasyonları, güzel bir kütüphaneleri ve devasa Zafer anıtı var. Pasajlar şehri diye geçiyor, ama Üsküdar'da daha fazla pasaj var

Ben gittiğim gün 3. ligdelerdi, Rostock ile normal bir lig maçları vardı ve polis teyakkuz halindeydi. Yerel basın bile bundan bahsediyordu.

İlaveten Leipzig taraftarı çok tutkulu, büyük bir çoğunluğunun kendi sahasında oynayacakları bu kritik maç için kombinesini satacaklarını sanmıyorum.

Yani kısacası yarın cezalık bir durum olmayacaktır bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 16:57:22 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sozkul

Evet Hırvatistan teknik direktörü de tiner içiyordu Mitrovic'i grubun en kritik maçı olan Ukrayna deplasmanında saha sürdü.

Arkadaşlar, tineri içiyor muyuz kokluyor muyuz, ben bugüne kadar koklayarak kafayı bulmuştum hep, yanlış mı yapıyormuşum?  :)

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş şu ana dek Almanya'da oynadığı Avrupa maçlarında 1 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Galibiyetimiz yok yani. Bir ilki başarabiliriz.
Bu ne cesarettir yarabbi, seni tanimak isterim yiidim, beni mutlaka ara

Çevrimdışı mylife1903

selam arkişler,

Yedek takıma bakar mısınız?

Fabrı

Caner   Medel     Tosic    GG

Atiba    Ozzy

Talisca

Lens                       Orkan

Negro

Lan su kadro TR'de ilk 3'e oynar, bizim bilicin 2. sezonunda şampiyonluğu kaçırdığımız kadrodan 2 kat daha iyi :D
Gg gg olursa bizde gg olmus sayilacagiz

Çevrimdışı mylife1903

GG de yoksa sağ bekte kim oynayacak? Necip mi?
Peketemek tolga boyko milos aras birini koysunlar hatta ismaeli cagirip sagbek oynatsinlar agzimi acmam.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar, tineri içiyor muyuz kokluyor muyuz, ben bugüne kadar koklayarak kafayı bulmuştum hep, yanlış mı yapıyormuşum?  :)
Abi en temizi nasil anlatsam nasil anlatsam anlam veremedim anlamadim anlatamadim, doktor usulu abi

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada yarın için taraftardan yapan endişesi olanlar varsa içlerini ferah tutsunlar.

Leipzig bir Doğu Alman şehri olduğu için, zamanında fazla Türk gidip yerleşmemiş oraya. Gezip gördüm, güzel ve şirin bir şehir, fazla Türk yoktu.

Güzel bir tren istasyonları, güzel bir kütüphaneleri ve devasa Zafer anıtı var. Pasajlar şehri diye geçiyor, ama Üsküdar'da daha fazla pasaj var

Ben gittiğim gün 3. ligdelerdi, Rostock ile normal bir lig maçları vardı ve polis teyakkuz halindeydi. Yerel basın bile bundan bahsediyordu.

İlaveten Leipzig taraftarı çok tutkulu, büyük bir çoğunluğunun kendi sahasında oynayacakları bu kritik maç için kombinesini satacaklarını sanmıyorum.

Yani kısacası yarın cezalık bir durum olmayacaktır bence.

Yurtdisinda ayna disinda turk gorunce ben
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 17:22:15 mylife1903 ]

Çevrimdışı arda

Hahaha @arda abi, çok fazla dillendirmeyelim taktikleri işe yarıyor Necmi abi de gaza gelip bana kızıyor  :evillol:

Lens olsa hat-tricki vardı  :D

İlk birkaç kere okuğumda seni Şeref Çiçek, Necmi abiyi Şenol Güneş olarak resmettim hayalimde, dillendirmeyelimi dinlendirmeyelim olarak okumakta ısrarın sonucu bu heralde :) diyorum amma kaptırmış kendini dinlensin işte Adri robot mu alla allaa :) ama sonunda anladım şimdi ki o sonuncuyu içmeyecektim. :D

CL maçı bu hırs azim kararlılık görmek istiyorum o kadar, gerisi zaten formalite..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yoruk

2 mi ? 6 as oyuncumuz yok :D
Ama yerine oynayacak adamlar "yedek" olarak değerlendirelecek adamlar değil benim gözümde.Hani bir kalite düşüşü olmayacak ? Hep diyordu millet bu adamlar ne zaman oynayacak ? Tamam işte oynuyorlar.Sezon başı %80 taraftarın 11 kadrosunda yer alan 3 oyuncu yani bu adamlar  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ama yerine oynayacak adamlar "yedek" olarak değerlendirelecek adamlar değil benim gözümde.Hani bir kalite düşüşü olmayacak ? Hep diyordu millet bu adamlar ne zaman oynayacak ? Tamam işte oynuyorlar.Sezon başı %80 taraftarın 11 kadrosunda yer alan 3 oyuncu yani bu adamlar  :D
Medel, Negredo ve Lens gibi düzenli oynamayan adamlar daha hırslı, hepsi kendini göstermek isteyecek yarın.

Üstüne Porto'dan ilk yarım saatte 2-3 gol haberi gelirse, yarın puan alma ihtimalimiz epey yükselir.

Çevrimdışı yoruk

Medel, Negredo ve Lens gibi düzenli oynamayan adamlar daha hırslı, hepsi kendini göstermek isteyecek yarın.

Üstüne Porto'dan ilk yarım saatte 2-3 gol haberi gelirse, yarın puan alma ihtimalimiz epey yükselir.

Aynen.
Pek "Pepe kaynaklı hariç " kalite düşüşü olacağını sanmıyorum hatta daha iyi oyun bile bekliyorum.

Çevrimdışı yoruk

İlk 15 dakika bizim de ikilik olma ihtimalimiz var :D
Yaw güvenin az ya..Bu güvensizlik niye ? Sanki paf takım çıkıyor. Rotasyon olmadan normal kadro ile çıksak mesela ben az umutlu olacaktım ama şimdi daha olumlu umutlu bakıyorum yarın maça.

Yenilirsek Leipzig 'in son şansı olduğu için yeniliriz yani.Rotasyon yaptığımız için değil

Etiketler: