Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779075 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yaw güvenin az ya..Bu güvensizlik niye ? Sanki paf takım çıkıyor. Rotasyon olmadan normal kadro ile çıksak mesela ben az umutlu olacaktım ama şimdi daha olumlu umutlu bakıyorum yarın maça.

Yenilirsek Leipzig 'in son şansı olduğu için yeniliriz yani.Rotasyon yaptığımız için değil
Yarin yenilmek dunyanin sonu degil

Çevrimdışı oblomov

"Twitter 2017 verilerine göre Türkiye’de bu sene en çok konuşulan hashtag #Beşiktaş oldu. Bu gurur tüm Beşiktaşlıların. 114 yıllık Şerefli tarihimizden aldığımız güçle, her alanda yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. "

https://twitter.com/Besiktas/status/937981718920925184
ASAP

Çevrimdışı Librarius

Dursun, hoca degistirmeyecegiz demis. Fatih Terim'in bir yeri yemez gelmeye. Ortam musait degil cunku. Karsisinda kapi gibi Besiktas ve Senol Gunes var. Karizmayi cizdirmemek icin gelmeyecektir. GS macinda oyle bir govde gosterisi yaptik ki herkes ayagini yorganina gore uzatacaktir.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 17:44:55 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı onurturan

Bu arada yarın için taraftardan yapan endişesi olanlar varsa içlerini ferah tutsunlar.

Leipzig bir Doğu Alman şehri olduğu için, zamanında fazla Türk gidip yerleşmemiş oraya. Gezip gördüm, güzel ve şirin bir şehir, fazla Türk yoktu.

Güzel bir tren istasyonları, güzel bir kütüphaneleri ve devasa Zafer anıtı var. Pasajlar şehri diye geçiyor, ama Üsküdar'da daha fazla pasaj var

Ben gittiğim gün 3. ligdelerdi, Rostock ile normal bir lig maçları vardı ve polis teyakkuz halindeydi. Yerel basın bile bundan bahsediyordu.

İlaveten Leipzig taraftarı çok tutkulu, büyük bir çoğunluğunun kendi sahasında oynayacakları bu kritik maç için kombinesini satacaklarını sanmıyorum.

Yani kısacası yarın cezalık bir durum olmayacaktır bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ev kiraları nasıl acaba ben yükseldim şuan maça gider gibi yapıp iltica edesim geldi..
Yaw bu türkler size niitti abey yerli milli mesajlar atın biraz bu almanlar yıkanmayı bizden öğrenmediler mi kısa boylu,çirkin bir kadın tarafından yönetiliyır insan biraz başkanını seçerken boyuna posuna bakar hele bi üçüncü havaalanını yapak da asıl ozaman görecekler ..
bynlara üç koyun versen kaybedip gelirler hepsi birer haindir statikocu dışmihraktır..
Yani velhasıl bu layPzikliler bi anda bizim formaları giyip olay çıkarabilirler diyecektim..

Çevrimdışı oblomov

Bunu görmemiştim. Osmanlıspor taraftarının bile umudu Beşiktaş!
"Başakşehirli tam 5 oyuncu ilerde kalmışken +4 verilen maçta 93.07’de Halis maçı bitiriyor.

Rezilsiniz hepiniz?

Başakşehiri şampiyon mu yapacaksınız?

Hiç uğraşmayın hakemleride yenerek BEŞİKTAŞ Şampiyon olacak. Ne gücünüz yeter ne de futbolunuz.

https://twitter.com/Osmanli_SporFK/status/937345508028362752
ASAP

Çevrimiçi Necmi

Ev kiraları nasıl acaba ben yükseldim şuan maça gider gibi yapıp iltica edesim geldi..
Yaw bu türkler size niitti abey yerli milli mesajlar atın biraz bu almanlar yıkanmayı bizden öğrenmediler mi kısa boylu,çirkin bir kadın tarafından yönetiliyır insan biraz başkanını seçerken boyuna posuna bakar hele bi üçüncü havaalanını yapak da asıl ozaman görecekler ..
bynlara üç koyun versen kaybedip gelirler hepsi birer haindir statikocu dışmihraktır..
Yani velhasıl bu layPzikliler bi anda bizim formaları giyip olay çıkarabilirler diyecektim..
olay çıkarırlar biz men ediliriz onlarda turu garantiler :D

Çevrimdışı onurturan

olay çıkarırlar biz men ediliriz onlarda turu garantiler :D
İşte büyük resim  :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şu kayserispor u sağlam bi 5 lememiz lazım Seyirci rekoru kracaklarmış bizim maçta başkanları diyor
Beşiktaş olmasa napacaksınız merak ediyorum uyuz oluyorum böyle şeylere.

Çevrimiçi Necmi

Şu kayserispor u sağlam bi 5 lememiz lazım Seyirci rekoru kracaklarmış bizim maçta başkanları diyor
Beşiktaş olmasa napacaksınız merak ediyorum uyuz oluyorum böyle şeylere.
iyide gelenler hep Beşiktaşlı olur biletler ucuz tutulmuş

Çevrimdışı Ottoman

15 aralik cuma gunu insaAllah Istanbula gelicem ve Fatih camisine yakin bir otelde kalicam. Izinimi Besiktas macina gore ayarladim. Macimiz pazar gunu Osmanlispor ile. Simdi benim sorum: hayatimda ilk defa stada gidecegim icin sistemi tam olarak bilmiyorum. Cuma gunu Fatih kentinde pasolig yaptirip bilet alma imkanim olurmu, ve o gun stadin orta kismindan bilet kalirmi? Gec kalirim diye bir endisem var. Nereden pasolig actirip bilet alabilirim acaba?

Çevrimiçi murat

Okan Buruk yatmaz, çünkü GS için küçük bir yüzdeylede olsa konuşuluyor, gol atarlarsa gereksiz sevinç gösterisi yapmaz o kadar.
kuşlar haber getiriyordur şimdi.gs içinde konuşuluyorsun fazla zorlma ,seyircinin tepkisini çekme devre arası gs ile sözleşmen hazır vs.gs de işler böyle yürüyor. takımdan da iki parlayan bir iki isimle temasa geçilir.

Çevrimiçi murat

Selamun Aleykum abiler,

Yaklasik iki yil bu forumu takipteyim. Sayenizde futbol adina, genel kultur adina cok sey ogrendim. Herkesin farkli dusuncelerde olmasina ragmen ortak noktamiz olan Besiktas'da bulusabilmemiz cok guzel birsey.

Adim Malik, 24 yasindayim, Hollandada ikamet etmekteyim. Hafta ici dort gun Islam Universtesine gidiyorum. Hafta sonlarida fabrikada calisiyorum. Evliyim ve insaAllah bende bundan sonra bu forumda sizinle guzel vakit geciririm.

Sampiyon olmamiz dilegiyle, hayirli gunler!
@Ottoman hoşgeldin.

Çevrimdışı sozkul

Gri pasaportun mu var yoksa?  :)

Çevrimdışı sozkul

kuşlar haber getiriyordur şimdi.gs içinde konuşuluyorsun fazla zorlma ,seyircinin tepkisini çekme devre arası gs ile sözleşmen hazır vs.gs de işler böyle yürüyor. takımdan da iki parlayan bir iki isimle temasa geçilir.

Aslında haklısın, tam GS'nin doktora yaptığı konular bunlar, genlerine işlemiş üçkağıtçılık. Hayatın normal akışı haline gelmiş.

Çevrimdışı Berat

15 aralik cuma gunu insaAllah Istanbula gelicem ve Fatih camisine yakin bir otelde kalicam. Izinimi Besiktas macina gore ayarladim. Macimiz pazar gunu Osmanlispor ile. Simdi benim sorum: hayatimda ilk defa stada gidecegim icin sistemi tam olarak bilmiyorum. Cuma gunu Fatih kentinde pasolig yaptirip bilet alma imkanim olurmu, ve o gun stadin orta kismindan bilet kalirmi? Gec kalirim diye bir endisem var. Nereden pasolig actirip bilet alabilirim acaba?

http://www.passolig.com.tr/ burdan kart başvurunu yap hiç bekleme, maç günü gişelerden tek geçişlik kart verilecek sana öyle giriş yapacaksın basit gayet.

Çevrimiçi murat

Yarin yenilmek dunyanin sonu degil
hatta birçok ilk gerçekleşmiş olacak.

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/vinyadur/status/937949861290405889

mehmet ayan ve barış ertül lig tv ve radyosporun genel yayın yönetmenleridir.renklilerele geyik yapıp lafı uzatırlar beşiktaşlının ağzına lafı tıkarlar.dinlemeyin dinlettirmeyin efendiler.ikisini de @onurturan ve şişeşine havale ediyorum.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Muhtemel 11

Cenke bu denli yüklenmenin mantığı nedir onu anlamadım Orkan ın oynaması hem kendine güveni gelmesi hemde onu tam anlamıyla kazanmak açısından daha iyi olurdu Cenk'e gerek yoktu Bu şekilde o adamı kazanamazsın onu böylesine önemli bir maçta 11 de oynatmak Meyvelerini alma anlamında önemli bi hamle olurdu.

Çevrimdışı scarfright

Cenke bu denli yüklenmenin mantığı nedir onu anlamadım Orkan ın oynaması hem kendine güveni gelmesi hemde onu tam anlamıyla kazanmak açısından daha iyi olurdu Cenk'e gerek yoktu Bu şekilde o adamı kazanamazsın onu böylesine önemli bir maçta 11 de oynatmak Meyvelerini alma anlamında önemli bi hamle olurdu.
Satılacaksa eğer vitrinde olmalı her daim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Cenk'in gösterebileceği her iyi performans bize nakit girişi sağlayacak, Orkan tabii ki denenmeli ancak zaten TR ligiyle ŞL arasında uçurum fark varken Orkan'ı direkt 11'de denemek bana göre fazla macera olur. Duruma göre 15-20 dakika süre alabilir.

Çevrimdışı Liquidator

Beşiktaşımız galatasaraya tecavüz ettdiği gerekcesiyle PFDK-ya sevk edilmiş.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Ottoman

Murat ve Berat, eyvallah abiler sagolun..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mertozlu

Etiketler: