Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774632 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

@Necmi bu hakaretvari söz için değerlendirme talep ediyorum
siz devam edin ben arta kalanları toplarım. :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sağdan içeri durmadan orta kesen Q7 görmemek ne güzelmiş ya.. Geçiçi tabii ki.. Derbi hücum hattı Babel Cenk Q7 Talisca olur yine. Hayırlısı.

Çevrimdışı sametbagan

Acaba diyorum biz bu orkanı taliscanın yerine 10 numarada oynatablir miyiz?

taliscanın yorulduğu zamanlar 65-75 gibi girip yorulan defansın fişini çekebilir.

Geçen sene ve daha önce kerimin böyle 2-3 maçı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Dr.Zeck

he hee taam

sana bir daha yanıt verip muhatap olmayacağım okudugunu anlamamakda direnen birine ayıracak vaktim yok :bandit:

Adam doğru söylemiş

bu yazı şeklinden de bunu belli ediyorsun doğru düzgün cevap vermek yerine he he taam diye ergen vari kelimelerle üste çıkmaya çalışıyorsun

yazdıklarında gocunacak bişey yok. o Arkadaşın söyledikleri doğru canım abim ;)

Çevrimdışı BavyeraKartali

Kerimde kupa oyuncusuydu. Orkanin kumas iyi insallah lig de de ayni olur.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Alper1903

Bir kez maci izlemeyeyim dedim 9 tane atmisiz bu ne ya :D
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 20:04:32 Alper1903 ]

Çevrimdışı mertozlu

Çevrimdışı mertozlu

Bosuna demiyorum bu takimin kanser hucresi q7 diye. Su macta q7 oynasa kesinlikle boyle bir mac oynayamazdik.  Q7 sahadayken takimin oyun anlayisi, bu adamin futbol anlayisina gore sekilleniyor. Senol hoca buna nasil musade ediyor anlayamiyorum. Onceden de demistim; q7'nin elinde santaj kasedi falan mi var acaba ...

Talisca'nin da orta saha oyuncusu olmadigini bu macta daha iyi anlamis oldunuz.  Necmi abi hala anlayamadi ama, adamin oyun anlayisi gol atmak uzerine. Iyi bir hamle oyuncusu olur ilerde cesitlilik yaratmak icin. Ama kesinlikle Talisca uzerine sistem kurulmaz. Acik ve net.

Bu saatten sonra Senol hocanin sistem degisikligine gidecegini dusunuyorum. Gecen gunde soylemistim cozum oyuncu degisikligi degil, SISTEM degisikligidir. Elimizdeki butun oyuncular kaliteli zaten.

Eline sağlık.

Q7+Talisca kitliyor takımı. Kurtulmaz lazım, hamle oyuncuları olarak kullanmak gerek. Portekiz milli takımı da Q7'yi hep öyle kullandı euro 2016'da.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Orkan'ın Lens veya Quaresma'dan maç temposu haricinde bir eksiğini göremedim.

Çevrimdışı levitate

inş 4-4-2 ile gs maçına çıkarız amin
bipbipbupbup

Çevrimdışı mertozlu

Kesinlikle bu takımın ilacı Talisca'sız 4-4-2. Ne kadar efektik olduğunu denersek görecek herkes.

Çevrimdışı Berat

Kerimde kupa oyuncusuydu. Orkanin kumas iyi insallah lig de de ayni olur.

Özelden yazdım ama görmediniz sanırım profilinize yaşınızı girer misiniz?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen öyle hücumda resmen bir kişi eksik oynuyoruz Atiba'yla. Zaten kısır olan hücum çeşitliliğimiz iyice durağanlaşıyor.
Sorun orta saha değil Atiba da değil oynadığımız oyun ve sürekli orta açamaya çalışmamız

Bas bas bağırıyoruz bu takım Çift forvet oynamali diye haftalardır

Yap Ozi - Atiba veya Atiba - Tolgay , Onelirinde de Cenk - Negredo tamamdır ister orta aç ister ortadan del ama yok yapmıyor hoca
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sorun orta saha değil Atiba da değil oynadığımız oyun ve sürekli orta açamaya çalışmamız

Bas bas bağırıyoruz bu takım Çift forvet oynamali diye haftalardır

Yap Ozi - Atiba veya Atiba - Tolgay , Onelirinde de Cenk - Negredo tamamdır ister orta aç ister ortadan del ama yok yapmıyor hoca

Kanatta Q7 olmasın da ne olursa olsun. Oyunu inanılmaz derecede statikleştiriyor. Cl'de oynasın tamam ama artık ligde kesik yeme vakti geldi apaçimizin.

Çevrimdışı underworld

Lens hem bireysel hem oyun hızı anlamında  ciddi katkı sağlar

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş: "Rakibin defans yapması işime gelir..."  :alala:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Almar

Macin tamamini izleyebilecegim bir yer var mi arkadaslar?

Çevrimdışı İhsan

Bir kez maci izlemeyeyim dedim 9 tane atmisiz bu ne ya :D

Çözüm kolay  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bosuna demiyorum bu takimin kanser hucresi q7 diye. Su macta q7 oynasa kesinlikle boyle bir mac oynayamazdik.  Q7 sahadayken takimin oyun anlayisi, bu adamin futbol anlayisina gore sekilleniyor. Senol hoca buna nasil musade ediyor anlayamiyorum. Onceden de demistim; q7'nin elinde santaj kasedi falan mi var acaba ...

Talisca'nin da orta saha oyuncusu olmadigini bu macta daha iyi anlamis oldunuz.  Necmi abi hala anlayamadi ama, adamin oyun anlayisi gol atmak uzerine. Iyi bir hamle oyuncusu olur ilerde cesitlilik yaratmak icin. Ama kesinlikle Talisca uzerine sistem kurulmaz. Acik ve net.

Bu saatten sonra Senol hocanin sistem degisikligine gidecegini dusunuyorum. Gecen gunde soylemistim cozum oyuncu degisikligi degil, SISTEM degisikligidir. Elimizdeki butun oyuncular kaliteli zaten.

Beşiktaş'a ve Q7 ye kanser ve kanser hücresi yakştırması hıç şık olmamış !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Çözüm kolay  :evillol:

feda edemem kendimi abi kusura bakmayın  :evillol: Hem 9 çok fazla. 4 tane de atsalar herkes memnun olur  :evillol:

Çevrimdışı Egos

feda edemem kendimi abi kusura bakmayın  :evillol: Hem 9 çok fazla. 4 tane de atsalar herkes memnun olur  :evillol:

o halde hiç değilse ilk yarıları izleme.

GS'nin en zayıf yeri hava topları, duran toplar.. Bizim de şikayetimiz sezon başından beri bam güm sürekli orta açmamız. Şenol Hoca ister misiniz bu maç taktik değiştirip hiç orta açtırmasın  :lol: Tam da ortaların işe yarayacağı maçta  :evillol:
:lol: :lol: :lol:

Orkanı daha yeni mi Farkettiniz :alala:

Ben 2 senedir yazdım burada bu çocuğu kapatalım çok aşırı yetenekli diye 50 kere yazmışımdır

Inanilmaz oynuyor ve Antepi tek basina tasiyordu Sonrasında ağır bir sakatlık gecirdi 6 Ay oynamadı sonra geçen sezon tekrar oynamaya başladı form tutması biraz uzum sürdü ama toparladi sonra zaten biz transfer ettik

En çok ben sevindim transferine aslında geç bile kaldık ama olsun herşeyde bir hayır vardır

Etiketler: