Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771403 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

maçı izleyemedim ama yorumlardan görüyorum ki orkan başta olmak üzere lens medel vbvb malatyadır akhisardır gençlerdir pek çok maçta kullanılabilirmiş ama hocanın inadı ortada!

kaç gündür hocayı boşuna eleştirmiyoruz...

Sadece Hoca işi de değil mesaj vereceksin gollerinle futbolunla HOCAM BEN BURDAYIM! Senelerdir yedeklerin kendini hissettirdiği ender maçlardan biri şimdi Şenol Hoca düşünsün.

Çevrimdışı 38life

Negredo - Talisca
Medel - Atiba
Lens & Orkan - Quaresma
İlaveten kapanan takımlara karşı Tolgay değil Oğuzhan...

Quaresma yine ona ihtiyaç olduğu anlarda, ona uygun oyunlarda sahada olabilir. Ama Negredo ve Medel dururken Talisca ve Atiba'nın oynaması adaletsizlikten başka birşey olmaz.

Çevrimiçi Necmi

maçı izleyemedim ama yorumlardan görüyorum ki orkan başta olmak üzere lens medel vbvb malatyadır akhisardır gençlerdir pek çok maçta kullanılabilirmiş ama hocanın inadı ortada!

resmen ilk şampiyonluktaki oyunumuza döndük 9 gol var kafayla gol yok

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Taliscayi q7 yi izlemek istemiyorum :( senol gunese nasil ulasabilirim mail adresi filan varmi 

Çevrimdışı kyiv

resmen ilk şampiyonluktaki oyunumuza döndük 9 gol var kafayla gol yok

Zaten oldum olası anlayamadım kafa gollerini bu sporun adı football. Headball değil ki?  :alala:

Çevrimdışı sametbagan

Biz eleştiriyoruz sen gömüyorsun ikisi çok farklı maalesef

Biz hoca niye yenileri kazanmıyor rotasyon yapmıyor diye eleştri getiriyoruz sen ize hoca miyadını doldurdu aklı şl de ligi önemsemiyor kan değişikliği lazım vs gibi söylemlerde bulunuyorsun.

Sen de tabiki bunu söylerken Beşiktaşımızın iyiliği için söylüyorsun ama yanlış pencereden bakıyorsun maalesef.Çözüm hocanın gitmesi değil hatalarından ders çıkartıp doğruyu bulması

Bunu yapması için de epeyice bir kredisi var benim ve benim gibi düşünenlerin gözünde

Çevrimdışı tangaz

Biz eleştiriyoruz sen gömüyorsun ikisi çok farklı maalesef

Biz hoca niye yenileri kazanmıyor rotasyon yapmıyor diye eleştri getiriyoruz sen ize hoca miyadını doldurdu aklı şl de ligi önemsemiyor kan değişikliği lazım vs gibi söylemlerde bulunuyorsun.

Sen de tabiki bunu söylerken Beşiktaşımızın iyiliği için söylüyorsun ama yanlış pencereden bakıyorsun maalesef.Çözüm hocanın gitmesi değil hatalarından ders çıkartıp doğruyu bulması

Bunu yapması için de epeyice bir kredisi var benim ve benim gibi düşünenlerin gözünde

he hee taam

sana bir daha yanıt verip muhatap olmayacağım okudugunu anlamamakda direnen birine ayıracak vaktim yok :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Lensin geçen yıl neden iyi oynadığı ortaya çıktı.adam boş türübünlerde daha iyi oynuyor (Alıntı)

:D

Çevrimiçi Necmi

Lensin geçen yıl neden iyi oynadığı ortaya çıktı.adam boş türübünlerde daha iyi oynuyor (Alıntı)

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Hahahahhahaha tam ben alıntilıycaktim btd den

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Fabri
Gokhan-pepe-tosic-adri
Medel-oguzhan
Lens-negredo-babel
Cenk

Miss gibi derbi 11 i (alıntı)   bu arkadaşa katılıyorum

Çevrimdışı Berat

evet kaleye şişirilen bir tane orta olmayınca böyle oluyor. Lensin ortaları artık orta denmez al at asistleri

Kısa, net ve etkili. Portekizliyi sadece yedek ya da tribünde görmek dileğiyle.

Çevrimdışı tangaz

:biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

he hee taam

sana bir daha yanıt verip muhatap olmayacağım okudugunu anlamamakda direnen birine ayıracak vaktim yok :bandit:
Gerçekten neden hep haklı çıkmaya çalıştığın belli oluyor şu yazdıklarından.Sanırım kompleksli bir insansın ve bence tedavi olmalısın.

Abou konusunda da böyle laflar etmiştin o zaman da büyüğümüzdür uzatmayalım diye cevap vermemiştim ama hata etmişim.

Paşa gönlün bilir sanırım engelleme tuşu da var engellersin bırak cevap vermemeyi yazdıklarımı bile görmezsin olur biter.

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten neden hep haklı çıkmaya çalıştığın belli oluyor şu yazdıklarından.Sanırım kompleksli bir insansın ve bence tedavi olmalısın.

Abou konusunda da böyle laflar etmiştin o zaman da büyüğümüzdür uzatmayalım diye cevap vermemiştim ama hata etmişim.

Paşa gönlün bilir sanırım engelleme tuşu da var engellersin bırak cevap vermemeyi yazdıklarımı bile görmezsin olur biter.

@Necmi bu hakaretvari söz için değerlendirme talep ediyorum

Çevrimdışı Liquidator

:kop: :kop: :lol:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

rakip kaleciyi ağlatmışız  :bandit:
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 17:09:21 tangaz ]

Çevrimdışı Ersoy

rakip kaleci maç sonu ağlamış :(

Yıllar öncesine ait tweeti.Gram üzülmedim. :bandit:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

bak şimdi iyice keyiflendim

Çevrimdışı mellfred

Bu maç ölçüt değil ama gol organizasyonu açısından güzel tatbikat oldu.
Medel bu takıma ilaç olur önünde Tolgay Atiba
At taliscayı yedeğe skora göre oynat.
Negro lens ilk 11’e

Çevrimdışı Berat

Kupada 9 ligde 19 hoşuma da giderse..  :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

@Necmi bu hakaretvari söz için değerlendirme talep ediyorum
Ne o şimdide ilkokulda konuşanları şikayet eden ispiyoncu çocuk moduna mı girdin.

Bence beni şikayet etmeden önce geçen sezon sonu abou ve transferle ilgi bana yazdığın cevapları oku

Kim daha hakaretvari konuşmuş görürsün , sen bulamazsan ben burada ifşa edebilirim istersen.

Çevrimdışı ekrembaser

Sanırım play  station muhabbetiymiş bizimle alakası yokmuş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sevgili Büyüklerimiz surda biraz az polemiğe girmeye çalısın lütfen.
Koca koca adamlara yakısmıyo sayfalarca birbirine laf sokmak .
Biraz Beşiktaş konuşalım su platformda lütfen.  :hiho:

Çevrimiçi uno_bjk

biletler tükendi malesef bulamadım :(
gidemiyecek olan var ise ve devretmek isteyen iletişime geçerlerse sevinirim

**_bjk1903bjk_**

Etiketler: