Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780609 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Reyting icin ustunu basini yirtan bir mal goruyorum ekranda. Dikkate almaya degmez.

Ne şampiyonlar liginin formatını biliyor, ne fikstürü biliyor, ne futbol tarihinden haberdar.

Bu kadar az bilgisi olan bir konuda 100 dakika konuşabiliyor, ulan ne özgüven var insanlarda.

Çevrimdışı cagdas44

10,5 nedir Allah aşkına

Cenk Tosun ilk sırada ama sadece o yok 10 kişilik listede Cenk Tosun, Babel, Q7, Tolgay ve Talisca var bizden arada Ronaldo, Messi, Neymar, Abou ve Porto'nun sağ açığı var. Kısacası liste bizim

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ne şakası yaauuv ! neymiş, insan maymundan geliyormuş! Sen aouv aouv deyip muz mu arıyosun? hayır. çıplak mı dolaşıyosun? hayır. afedersin kamu alanında ahlaka mugayir livatan eylemleri mi giriyorsun? ona da hayır! E maymun insanın neresinde karşim?

Bugün kendine maymun diyen yarın kendine afedersin Rum da der Ermeni de!!

Olmaz böyle!
ben Rumum kardes cahilligine mi  vereyim  yoksa irkcilik mi diyeyim ? Saka dicem bunun sakasi  olmaz en fazla  kaka olur !!!
Yorgo

Çevrimdışı arda

Cenk Tosun ilk sırada ama sadece o yok 10 kişilik listede Cenk Tosun, Babel, Q7, Tolgay ve Talisca var bizden arada Ronaldo, Messi, Neymar, Abou ve Porto'nun sağ açığı var. Kısacası liste bizim

Nerden bakabiliyoruz o listeye?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cagdas44

Panic13 adli arkadasi  esefle  kiniyorum , bu ulkede  yasayan askerligini  15  ay  guneydoguya yakin bolgede terorist telsiz karistirmasi  yaparken  nobeti benim devralmam istenen  bir  bolukte  bu memlekete , bu  vatanin tum halkalrina  hizmet etmis  biriyim  ..  Bu  paylasimi okuyup da arkadasa tepki vermeyen bu  duzeyli  forumun da  beni agzi  acik biraktigini  acik ve secik bir sekilde ifade etmek isterim... Buyuk bir saskinlik ve derin bir uzuntuyle ..
Yorgo

Çevrimdışı arda

https://www.transfermarkt.com.tr/ ana sayfada hemen sağda yer alıyor

Hmm .com diye girdim.. Liste Ronaldo, Messi, Neymar.. diye gidiyor :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı cagdas44

Panic13 adli arkadasi  esefle  kiniyorum , bu ulkede  yasayan askerligini  15  ay  guneydoguya yakin bolgede terorist telsiz karistirmasi  yaparken  nobeti benim devralmam istenen  bir  bolukte  bu memlekete , bu  vatanin tum halkalrina  hizmet etmis  biriyim  ..  Bu  paylasimi okuyup da arkadasa tepki vermeyen bu  duzeyli  forumun da  beni agzi  acik biraktigini  acik ve secik bir sekilde ifade etmek isterim... Buyuk bir saskinlik ve derin bir uzuntuyle ..

Abi Panic13 abi orada bir siyasinin söylemine atıf yapıyor konu evrim olduğu için o taraftan bir söylem kullanmış. Normalde böyle bir şeyi söylemez

Çevrimdışı scarfright

O arkadaş yazdığı neredeyse hiç birşeyi gerçek düşüncesi olarak yazmıyor. Eğer dikkatli takip ederseniz ırkçılık yapan kişilere ironi yapıyor. Bu forumda olması gerektiği şekliyle ırkçılığa hiç tolerans yok gördüğüm kadarıyla.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Uyar abi tiye aliyor konuyu @yorgo_d(geodem)  Kendisi asla ırkçılık ya da ayrımcılık yapacak insan değildir gayet iyi tanıdığımdan gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

O arkadaş yazdığı neredeyse hiç birşeyi gerçek düşüncesi olarak yazmıyor. Eğer dikkatli takip ederseniz ırkçılık yapan kişilere ironi yapıyor. Bu forumda olması gerektiği şekliyle ırkçılığa hiç tolerans yok gördüğüm kadarıyla.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dedigim gibi bunun sakasi  bile hos degil ..  Hassasiyet arzeden toplumsal etigi yakindan alakadar eden temel bir konudur kanimca ..
Yorgo

Çevrimdışı cagdas44

Hmm .com diye girdim.. Liste Ronaldo, Messi, Neymar.. diye gidiyor :)

İstatistikler muhtemelen ülkeden ülkeye göre şekillendirilmiştir diyebiliriz o zaman

Uyar abi tiye aliyor konuyu @yorgo_d(geodem)  Kendisi asla ırkçılık ya da ayrımcılık yapacak insan değildir gayet iyi tanıdığımdan gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
tanimiyorum.. Oyledir eminim Ugur bey  ama  biraz dikkat edilmeli... Konu  ozellikle bizim medeniyetler  besigi  halkalr  mozaigi  cografyamizda prim verilince yanlsi anlamalara meyil veren bir konudur
Yorgo

Çevrimdışı ozankarakoc

Eskiden hem bu seviyenin çok altında futbol oynuyorduk, hem de ne kadar çok sakat veriyorduk...

Her hafta iki sakat... Sıklıkla uzun süreli sakatlıklar... Bir forvetin gider 2 hafta, bir stoperin gider 4 hafta, bir kalecin sakatlanır... Biri antrenmanda, öbürü maç öncesinde ısınırken gider... Kabus gibi günlerdi.

Şimdi bu müthiş tempoya rağmen çok az sakat veriyoruz. Gereksiz macera aramıyoruz, hafif ağrı hisseden hemen oyundan alınıyor, haftaya mutlaka iyileşiyor. Sanırım kondisyonerlerimiz ve doktorlarımız da artık çok daha iyi. Oyuncular da kendilerine iyi bakıyorlar gibi görünüyor (en azından Babel'in videolarından heheh)... Bir yandan da alternatifli bir kadromuz var. Doğru planlama meyvesini veriyor. En kötü günümüz böyle olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

@yorgo_d(geodem) ayni seyleri ben yazsam kizmazdin bence. O yazi dizisinde aslinda cok agir laf sokma ve elestiri var. simdi sen ustune alininca sabah sabah cok uzuldum.
@panic13 kotu niyetle yazmadigina ben eminim okurken fark ederdim niyet kotu olsa tepki verirdim.

Iki konuyu birlestirmek gerekirse sen bizden farkli degilsin zaten anadolu insanisin, son zamanlarda kulturumuzde bir kayma olmus olasa da ben sahsim adina seni kendimden farkli gormuyorum, ibadet icin cuma degil pazar gunu ibadethaneye giden bir turkiye vatandasisin.

Sen alininca ustune konu hassaslasti. Ne desem bilemedim simdi. Ne mutlu turkce konusana ne mutlu besiktasli olana

Çevrimiçi Necmi

vida önümüzdeki sezonun zorunlu erken transferi. devre arası için anlaşmasaydık başka kulübe giderdi. kiev yazın verseydi ona göre kadro kurulurdu.

boyko panik transferiydi sezon başı hocanın anlamsız tolga ısrarı yüzünden yönetim ikileme düştü. iyi bir kaleci almaktansa hocaya itimat ettiler. sonuç olumsuz olunca devre arası apar topar çözüm bulmaya çalıştılar.

veli pedro milo pektemek gibi isimler beşiktaşın agresif büyüme hızının altında kaldılar. öngörülen büyümeye göre bir-iki sezon daha oynayabilirlerdi. transfer olmak istemediler zorla kovamazdık. büyüme hızının altında kalanlar listesine bu sene şenol hocada dahil oldu. işin kötüsü bu hıza ayak uydurabilecek bu basıncı kaldırabilecek kimse yok ne mou ne pep... o yüzden ne zamandır yırtınıyorum td tanımını değiştirmeliyiz antrenörler top toplayıcı hükmünden çıkmalı bu işe bi el atmalı.
çoğunlukla katılıyorum ama boyko transferi taraftara yapıldı ya alacaklardı yada taraftarı kaybedeceklerdi. Fabri ile anlaşılmışdı genede alındı. Alınmayıp tolganın ilk hatalı yediği golde
yapılan her şey yıkılırdı. Taraftarın tahammül limitinin kalmadığını farkettiler.
Şenol hoca evet haklısın Beşiktaşın büyümesinin biraz gerisinde kalıyor ama daha iyisini bulamayız Şenol hocanın bir artısı var değişime ayak uydurabiliyor. Kendini sorguluyor. hatalarından dönebiliyor katı ısrarcı değil Beşiktaşla birlikte oda büyüyecek saydığın hocalar zaten büyümüş takımlarda hocalık yaptı. Büyüyen takımda hocalık yapmak için herşeyden önce aç olmak gerekiyor hırslı olmak gerekiyor bunlar Şenol hocada var. Biliçdede vardı ama onun hırsı Beşiktaşın büyümesindende daha fazlaydı. Beşiktaşı küçük görüyordu. Sadece hocada değil oyuncu profilininde böyle olması lazım. Beşiktaşın bu kadar hızlı büyüyeceğini bence kimse öngöremedi hedefde vardı ama hedefinde önüne geçti. O nedenle alınan oyuncular sürekli yetersiz kalıyor. İki sene önce medel hayali kuramazdık şimdi stoperde pepe oynuyor. Medeli beğenmiyoruz.Kaliteli yabancıların yanında hedeflerini çok yukarıya koyan yerli oyuncularda olunca hızlı büyüme oluyor işde ama bu büyümenin esas sebebi camia bundan 3 sene önce takım camiayı çekiyordu şimdi camia takımı itmeye başladı. güçlü camia iyi bir takımla birleşince ve bu potansiyeli iyi yöneten kişiler başta olunca hızlı büyüme kaçınılmaz. Dikkatli olmak lazım hızla yükselen çabuk düşer.

Çevrimdışı mylife1903

çoğunlukla katılıyorum ama boyko transferi taraftara yapıldı ya alacaklardı yada taraftarı kaybedeceklerdi. Fabri ile anlaşılmışdı genede alındı. Alınmayıp tolganın ilk hatalı yediği golde
yapılan her şey yıkılırdı. Taraftarın tahammül limitinin kalmadığını farkettiler.
Şenol hoca evet haklısın Beşiktaşın büyümesinin biraz gerisinde kalıyor ama daha iyisini bulamayız Şenol hocanın bir artısı var değişime ayak uydurabiliyor. Kendini sorguluyor. hatalarından dönebiliyor katı ısrarcı değil Beşiktaşla birlikte oda büyüyecek saydığın hocalar zaten büyümüş takımlarda hocalık yaptı. Büyüyen takımda hocalık yapmak için herşeyden önce aç olmak gerekiyor hırslı olmak gerekiyor bunlar Şenol hocada var. Biliçdede vardı ama onun hırsı Beşiktaşın büyümesindende daha fazlaydı. Beşiktaşı küçük görüyordu. Sadece hocada değil oyuncu profilininde böyle olması lazım. Beşiktaşın bu kadar hızlı büyüyeceğini bence kimse öngöremedi hedefde vardı ama hedefinde önüne geçti. O nedenle alınan oyuncular sürekli yetersiz kalıyor. İki sene önce medel hayali kuramazdık şimdi stoperde pepe oynuyor. Medeli beğenmiyoruz.Kaliteli yabancıların yanında hedeflerini çok yukarıya koyan yerli oyuncularda olunca hızlı büyüme oluyor işde ama bu büyümenin esas sebebi camia bundan 3 sene önce takım camiayı çekiyordu şimdi camia takımı itmeye başladı. güçlü camia iyi bir takımla birleşince ve bu potansiyeli iyi yöneten kişiler başta olunca hızlı büyüme kaçınılmaz. Dikkatli olmak lazım hızla yükselen çabuk düşer.
Hizli kosan atin boku seyrek duser abi

@yorgo_d(geodem) ayni seyleri ben yazsam kizmazdin bence. O yazi dizisinde aslinda cok agir laf sokma ve elestiri var. simdi sen ustune alininca sabah sabah cok uzuldum.
@panic13 kotu niyetle yazmadigina ben eminim okurken fark ederdim niyet kotu olsa tepki verirdim.

Iki konuyu birlestirmek gerekirse sen bizden farkli degilsin zaten anadolu insanisin, son zamanlarda kulturumuzde bir kayma olmus olasa da ben sahsim adina seni kendimden farkli gormuyorum, ibadet icin cuma degil pazar gunu ibadethaneye giden bir turkiye vatandasisin.

Sen alininca ustune konu hassaslasti. Ne desem bilemedim simdi. Ne mutlu turkce konusana ne mutlu besiktasli olana
tesekkurler  @mylife1903  ... Ama bana  uzulme  kardesim yoksa  ben de  uzulmene uzulurum :) hem yanlis anladiysam  arkadasi sorun yok zaten ... Benim de degindigim nokta bu aslinda... Gecen seneki UEL Besiktas Olympiakos macindan ornek  verebilirim  en guzel .. Eski acik  tribun onunde  kale arkasinda cekim yaparken  Besiktasin 3 ve 4 uncu gollerinde  sevinmekten cekim yapamamis  biri olarak soyluyorum :) . Benim icin  asla etnisitenin, irkin, dilin dinin  onemi olmadi degerler ve onun etrafinda biraraya gelebilen insanlar  on planda  olmustur.  Besiktas benim icin degerdir, Olympiakos  hic  bir sey  ifade etmez. Anlatabiliyor muyum ! Arkadasin  sectigi  dil, siaysilerin soylemine atifta bulunmak adina mustehzi bir dil ise  benim icin sorun  kalmaz  ama  saka olmus  olsa ya da  -negatif soylemi  dusunemiyorum bile-  kirilirdim elbet. Yine de  bunu  @panic13@ten  duymak daha iyi  olacaktir. Sevgiler saygilar..
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 08:24:02 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

tesekkurler  @mylife1903  ... Ama bana  uzulme  kardesim yoksa  ben de  uzulmene uzulurum :) hem yanlis anladiysam  arkadasi sorun yok zaten ... Benim de degindigim nokta bu aslinda... Gecen seneki UEL Besiktas Olympiakos macindan ornek  verebilirim  en guzel .. Eski acik  tribun onunde  kale arkasinda cekim yaparken  Besiktasin 3 ve 4 uncu gollerinde  sevinmekten cekim yapamamis  biri olarak soyluyorum :) . Benim icin  asla etnisitenin, irkin, dilin dinin  onemi olmadi degerler ve onun etrafinda biraraya gelebilen insanlar  on planda  olmustur.  Besiktas benim icin degerdir, Olympiakos  hic  bir sey  ifade etmez. Anlatabiliyor muyum ! Arkadasin  sectigi  dil, siaysilerin soylemine atifta bulunmak adina mustehzi bir dil ise  benim icin sorun  kalmaz  ama  saka olmus  olsa ya da  -negatif soylemi  dusunemiyorum bile-  kirilirdim elbet. Yine de  bunu  @panic13@ten  duymak daha iyi  olacaktir. Sevgiler saygilar..
Online olunca yazar zaten ya da ozelden aciklar durumu. Ben de kullaniyorum benzer soylemleri afedersin ermeni soylemi mesala en sevdigim. Aras oynasa biktirina kadar kullanacaktim ama afedersin ermeni aras beni hayal kirikligina ugratti kandirdi, aldatti beni

Arasin da ne kadar ermeni oldugunu da sabahlara kadar tartisim, turkce konusamayan kerim firay turk olacak bakirkoy dogumlu benden daha iyi turkce konusan aras ermeni olacak.

Turk derken aslinda bu topraklardan cikma ortak kulture sahibi insanlar kastedilmeli. Sovyetler birliginde
Mesela yunani ermenisi tatari rusu yakutu hepsi ust kimlik olan sovyet insani tabiri altinda birlesmislerdi mesela biz hala kullaniriz deyim olarak azicik yavas calisan verilen gorevi yaparken inisiyatif kullanmayan burokrasi esiri insanlara sovyet insani deriz. Turk kimligi de benzer olarak kullanilmali yoksa kafatasi olcup dna analizine girersek yogurtcudan da sobacinda da sutcden de ahci ve usaktan da cikmis olabiliriz.

Anlatamadim gene, sen kirilma kardesim

Çevrimdışı mylife1903

Seyi soracaktim unuttum, askerde baltaylan sunnet ettiler mi? :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

günaydın beyler, (müslümanlar için) cumanız mübarek olsun.

bugün 24 kasım öğretmenler günü;

ülkemizin kurucusu aynı zamanda da baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e,

bir diğer mesleği öğretmen olan futbol takımımızın teknik direktörü Şenol Hocamıza

ve dünyadaki bütün öğretmenlere kutlu olsun.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 09:57:12 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı mylife1903

günaydın beyler, (müslüman olanlar için) cumanız mübarek olsun.

bugün 24 kasım öğretmenler günü;

önce ülkemizin kurucusu aynı zamanda da baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e

sonra bir diğer mesleği öğretmen olan futbol takımımızın teknik direktörü Şenol Hocamıza

ve dünyadaki bütün öğretmenlere kutlu olsun.
Takim insallah senol gunesin ogretmenler gununu kutlamayi unutmaz yarin da hediye versinler

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Öğretmenler!... Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. ( Mustafa Kemal Atatürk )

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Zaman zaman @mylife1903 @tangaz @Cagatay ve @Egos ile saçma sapan konularda gönderiler yazıp kafamızı dağıtıyoruz. arada siyasi mevzularda da kendimizce yarı ironi yarı saçma göndermeler yapıyoruz. Dün yine evrim konusunda @Osvaldonun Saçı ile takılırken gönderimin sonunda o an için bana komik gelen ama şimdi büyük eşeklik olduğunu farkettiğim bir cümle kullandım. aslında o cümle'yi de (@mylife1903'ün açıkladığı gibi, kendisine çok ama çok teşekkür ederim açıklamaları ve yardımları için) ben üretmedim, daha önce siyasilerimizden birinin söylediği bir sözdü. İroni olsun diye, yaptığımız yazışmaların ne kadar saçma olduğunu anlatmak için oraya ekledim. Bazen aptallık ile espri arasında ince bir çizgi oluyor. Onu fazlası ile aştım. Yaptığım eşeklik için o gönderiyi okuyup üzülen tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. Ne kadar üzgün olduğumu kelimelerle anlatamam. Hiç bir özür veya bahane ile açıklaması yok bu konunun. Dikkatli olmam lazımdı, tekrar çok ama çok özür dilerim.

Sevgili @yorgo_d(geodem)

Benim bu konuda sana (senin özelinde tüm Rum ve Ermeni arkadaşlarıma) yazacak maalesef hiç bir şeyim yok, umarım benim eşekliğimi mazur görürsün de beni affedersin (iz). Ben Bakırköylüyüm... sen de bilirsin, bizim memlekette Rum, Ermeni ve Müslüman mezarlıkları, kiliseleri, okulları aynı yerdedir. Bizim Bakırköylü arkadaşlar kahveye girerken "selamın aleyküm" der, evlerine gitttiğimizde aileleri bize enfes şaraplarında ikram eder, noel zamanlarında bizi mutlaka evlerinde ağırlar. Dostlarımla olan samimiyetini her yere taşıyabileceğini düşünüyor insan, eşeklik de burada başlıyor. Tekrar başta sen olmak üzere alınan ve üzülen tüm arkadaşlarımda özür dilerim.

Son olarak gelecek maçtan önce, eğer gelirsen seninle Beşiktaş'ta beraber bir masa kurmak isterim, rakı, balık, şarap ne istersen işte. Yüzyüze konuştuğumuzda gerçekten o tip düşüncelere sahip olmayan bir adam olmadığımı belki anlatabilirim.

Tüm arkadaşlarımdan ve forum ahalisinden özürler dilerim.

not: ayrıca @cagdas44 @scarfright ve @Berat 'a destekleri için çok teşekkür ederim. Kendimi yanlış tanıtmadığım için bana çok büyük destek oldular.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 09:08:51 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Koa_lAA

Cenk Tosun, Dünya'nın en popüler spor sitelerinden olan "Transfermarkt'ta", en çok tıklanan profil durumuna yükseldi.

10. sırada da babel var :)

Etiketler: