Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779928 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pepe Ronaldoyu aramış hoparlör e vermiş bunu yaparken de fanatik yanındaymış milliyet gazetesi beşiktaş11 i yapıyor muhtemel11 diye paylaşıyor bi bakıyorsun kadroda 10 kişi e muhtemel 11 yazmışsın oraya ?  Talisca var babel quaresma var cenk yok
Türkiye de gazetecilik böyle işte komedi filmlerinde yazılan senaryolardan farksız.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 21:02:53 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı arda

Milo ve Pedro alt ligte yaşıyorlar mi ?

Valla nasıl yaşıyorlarsa yaşıyorlar, yaşarlarsa Ekime yaşamazlarsa 30.06.2018'e kadar.. Ama ikisi de pırlanta gibi çocuktur. :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla nasıl yaşıyorlarsa yaşıyorlar, yaşarlarsa Ekime yaşamazlarsa 30.06.2018'e kadar.. Ama ikisi de pırlanta gibi çocuktur. :D

bizi alakadar etmiyor zaten  bizim oyuncularımız değiller artık nasıl olsa :D

Çevrimdışı atalay

Infantino: "2026 Dünya Kupası'nda 48 takım olacak. Bu kararı almamızın nedeni Türkiye, İtalya gibi takımların katılamıyor olması."

Bu rezillik bize yeter.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sihirli kelimemiz "kutu" değil, seçimler. Sayma becerisine sahip olan herhangi biri box'ın içinde kaç kişi olduğunu söyleyebilir. Bu ardışık aksiyonlardan hangi tercih net pozisyonla sonuçlanıyor?
https://www.youtube.com/embed/c2R_9eSrSYk?start=5520&end=5600

Bence buna uzaktan şut seçimini de eklemek lazım. Uzaktan şutla böyle kapanan takımları açabiliriz ama pek şut tercih etmiyoruz.

Cenk Tosun, Dünya'nın en popüler spor sitelerinden olan "Transfermarkt'ta", en çok tıklanan profil durumuna yükseldi.

O'Sullivan ve Higgins elendiler. @Osvaldonun Saçı

Evet malesef elendiler. Higgins'tan pek hoşlanmam açıkçası şike olaylarına karıştıktan sonra.. Ama Sullivan için üzüldüm. Bu arada numpties muhabbetini takip edebildin mi bilmiyorum ama böyle turnuvaların son 128'den başlaması gerçekten yorucu ve sıkıcı iyi oyuncular için. Hem seyir kalitesi düşüyor hem de büyük oyuncular saçma tiplere eleniyor.

Çevrimdışı atalay

Bence buna uzaktan şut seçimini de eklemek lazım. Uzaktan şutla böyle kapanan takımları açabiliriz ama pek şut tercih etmiyoruz.

Elbette. Şut, herhangi bir aksiyonu sonlandırmak için önemli. Fakat doğru şut tercihleri ve pozisyonları yaratmak kaydıyla. Bu ardışık aksiyonda dört farklı oyuncu pozisyonu şutla sonlandırabilir. Bu pozisyonlarda dört farklı oyuncu yerine Talisca olsaydı, muhtemelen pozisyon şutla sonlanırdı. Yanlış seçim olursa ne olur: Aut, rakip kaleci 30/40 sn. yer, ardından kale vuruşunda uzun oynar, yüksek top sonrası sekeni/düşeni alıp-aynı bölgeye gitmek için bir bu kadar daha süre geçer. Zaten aynı maçta 22 şut attığımızı ve sadece 6 isabet kaydettiğimizi hatırlatırım.

Gary Medel : Beşiktaş büyük bir kulüp çok kaliteli oyuncu var. Ben buraya oynamaya geldim.Ekstradan çalışmalar yapıyorum çok çalışıyorum 11'e gireceğim.

Çevrimdışı atalay

Örnek: Pozisyon finalleri böylesine oyun ezberleri ile son bulabiliyor. 6 kişi box'ın içerisinde kenar ortası bekliyor. Pozisyon box'ın içerisindeki orta seçimi son buluyor. Kaleci 45 sn.yedi. Aynı bölgeye gelip, Babel'in şut ile aksiyonu sonlandırması ile de bir 30.sn geçti. Şut tercihi yanlış değil. Bir önceki tercih yanlış. @Osvaldonun Saçı
https://www.youtube.com/embed/c2R_9eSrSYk?start=5780&end=5865
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 23:09:58 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Cenk Tosun, Dünya'nın en popüler spor sitelerinden olan "Transfermarkt'ta", en çok tıklanan profil durumuna yükseldi.

10,5 nedir Allah aşkına

Çevrimdışı tuncaboylu

Soru: 14/15 sezonunda merkezden savunma arkasına sızma koşular yapan ligin en iyi merkez orta saha oyuncusu kimdi? @tuncaboylu

Sosa.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Infantino: "2026 Dünya Kupası'nda 48 takım olacak. Bu kararı almamızın nedeni Türkiye, İtalya gibi takımların katılamıyor olması."

Bu rezillik bize yeter.
katilmiyorsa hak etmemistir boyle devam ederlerse isteyen katilsin konsepti yapsinlar kus kalmaz herkes mutlu olur  :claps:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Evet malesef elendiler. Higgins'tan pek hoşlanmam açıkçası şike olaylarına karıştıktan sonra.. Ama Sullivan için üzüldüm. Bu arada numpties muhabbetini takip edebildin mi bilmiyorum ama böyle turnuvaların son 128'den başlaması gerçekten yorucu ve sıkıcı iyi oyuncular için. Hem seyir kalitesi düşüyor hem de büyük oyuncular saçma tiplere eleniyor.

Bunu çekmiş. Söyleminde haklı fakat tavır tartışılır.
https://twitter.com/Eurosport_UK/status/931952662723010560
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 23:45:08 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Oyun kurgusu yetersiz Ozan. Bu sezon on haftada altı gol atan oyun kurgusu bir diğer yetersiz isim Tolga gibi. Bu, teknik direktörlerin oyuncuya verdiği rol ile alakalı. Futbola bakış ezberlerle dolu olduğu için eldeki daha iyi isimler ile garip kıyaslar görebiliyoruz. @tuncaboylu

Çevrimdışı Librarius

GS, Besiktas macina tam kadro ciksin diye Huseyin Gocek verilmis maca. Bize de eyyamci Bulent Yildirim verilmis. Bulo buldugu ilk firsatta bize karti yapistirir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Berat

Bizim için #BlackWhiteFriday! 24 Kasım Cuma gününe özel %20 indirim http://kartalyuvasi.com.tr  ve kartalyuvasi.eu’da.

https://twitter.com/BJKKartalYuvasi/status/933729419616800769

Bunu çekmiş. Söyleminde haklı fakat tavır tartışılır.
https://twitter.com/Eurosport_UK/status/931952662723010560

Ronnie her zaman bu üslupta oldu zaten. Bir sporda bu kadar baskın karakter olup egosuz olmak mümkün değil zaten. O da bunu kullanıp beğenmediği şeyleri eleştiriyor özgürce. Geçen ay da Masters kupasının orijinalini verecektiniz tartışması olmuştu yöneticilerle..

Çevrimdışı tangaz

milan bu sene portekizli bi golcü aldı 40 milyona yakın bonservis bayıldı ligde golü yok herifin zaten toplasan 400 dk süre alamamıştır arada uefada yetersiz₁ rakiplere gol atabiliyor sadece.

demem o ki tosun paşa 50 milyon o da yaşı nedeniyle 3 yaş dha küçük olsaydı 100dü. :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

milan bu sene portekizli bi golcü aldı 40 milyona yakın bonservis bayıldı ligde golü yok herifin zaten toplasan 400 dk süre alamamıştır arada uefada yetersiz₁ rakiplere gol atabiliyor sadece.

demem o ki tosun paşa 50 milyon o da yaşı nedeniyle 3 yaş dha küçük olsaydı 100dü. :money:

İş menajerde bitiyor.

Cenk'i Mendes'e ver, bu yaz 50'ye okutur. Ha kulübün kasasına yine 30 girer, ama ciro yapmış olursun.

Çevrimdışı Librarius

Bu cahil kim ya sosyal medya hesaplarimiz haddini bi bildirsin. Yok yere kufur edip gunaha girdim !

Reyting icin ustunu basini yirtan bir mal goruyorum ekranda. Dikkate almaya degmez.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Andre Silva'yı diyorsun sanırım.. Bize Cenk için 15 milyon teklifle gelenler, Cenk Porto'da oynasa 60 milyonla masaya otururlardı. Bu anlayışı kırmak lazım artık. Başkan satmasın elbet yükselecektir fiyatı.

Çevrimdışı atalay

Lindelöf gibi overrated bir ismi dostunun takımına 35 milyona sattı. Network ve kasa boşaltma işlemi böyle bir şey. @Osvaldonun Saçı @tangaz @tuncaboylu

Etiketler: