Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesut Özil Ocak ayında Barcelona'ya gidiyormuş. Bu domino etkisi yaratıp Oğuzhan'ın Arsenal yolculuğuna sebep olabilir, devre arası Oğuzhan'ı 10 milyon civarında bir paraya gönderebiliriz belki.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Henüz maçın başı: Lens'in kazandığı topta Negredo'nun pas tercihi doğru olmasa da kendini boş alana doğru atması ve Talisca-Lens'in tek topları ile iyi bir geçiş hücumu. Quaresma sondaki ikili yardıma rağmen yine 1v1. İlk deneme-yüksek orta. Ve bir kenar oyuncusunun ortasını diğer kenar oyuncusu sonlandırıyor. Fark: 3x2 iken hızlı hücumda yapılmış bir yüksek orta.
https://www.youtube.com/embed/c2R_9eSrSYk?start=30&end=50
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 18:08:35 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Mesut Özil Ocak ayında Barcelona'ya gidiyormuş. Bu domino etkisi yaratıp Oğuzhan'ın Arsenal yolculuğuna sebep olabilir, devre arası Oğuzhan'ı 10 milyon civarında bir paraya gönderebiliriz belki.

Milo,Aras,Pedro,Pektemek,Boyko'yu 4'e gönderdiğimiz gibi mi ?

Çevrimdışı mylife1903

Veli var daha bu gurup azalicagina artiyor devamli. Adamlara verdigimiz paraya zlatan oynar

Çevrimdışı Berat

Veli var daha bu gurup azalicagina artiyor devamli. Adamlara verdigimiz paraya zlatan oynar

Pardon abi haklısın, yazın derin hesaplarını yapıyorlardı ondan.

Çevrimdışı mylife1903

Pardon abi haklısın, yazın derin hesaplarını yapıyorlardı ondan.
@Serhat Akkaya damlar birazdan hepsinin aldigini bonservisini falan yazar kara deligi goruruz
Bu verimsizlere verilen parayi clde zor bela kazaniyoruz

Çevrimdışı Berat

@Serhat Akkaya damlar birazdan hepsinin aldigini bonservisini falan yazar kara deligi goruruz
Bu verimsizlere verilen parayi clde zor bela kazaniyoruz

Daha dur yahu, Medel ve Tosic varken stoper geliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır, "Tolgay'a 1 milyon veren çıkmaz"daki gibi.

Çevrimdışı Berat

Öyle bir şey söylemediğim için üzerime alınmıyorum, eleştirdiğim oyuncular belli.

Çevrimdışı mylife1903

Tolgaya bir milyon kimse vermez abijim

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bir şey söylemediğim için üzerime alınmıyorum, eleştirdiğim oyuncular belli.
Ben de o adamlardan 4 milyon gelir demedim.

Münasebetsiz Mehmet Efendi hikayesindeki Mehmet Efendi rolünü üstlendin herhalde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgaya bir milyon kimse vermez abijim
Kesme işareti kullanmayarak kelime oyunu yapıyorsan, ben yemem :tabe:

"Tolgay'a demedim, Tolga'ya dedim" diye yazarsın sonra.

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 18:18:01 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Berat

Ben de o adamlardan 4 milyon gelir demedim.

Münasebetsiz Mehmet Efendi hikayesindeki Mehmet Efendi rolünü üstlendin herhalde.

Kadroda yer bulamayan isimlerden gelecek paraları hesaplıyordun diye aklımda kalmış net bir şekilde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadroda yer bulamayan isimlerden gelecek paraları hesaplıyordun diye aklımda kalmış net bir şekilde.
İyi bak bakalım, o ben miydim?

Çevrimdışı atalay

Sihirli kelimemiz "kutu" değil, seçimler. Sayma becerisine sahip olan herhangi biri box'ın içinde kaç kişi olduğunu söyleyebilir. Bu ardışık aksiyonlardan hangi tercih net pozisyonla sonuçlanıyor?
https://www.youtube.com/embed/c2R_9eSrSYk?start=5520&end=5600

Çevrimdışı Berat

İyi bak bakalım, o ben miydim?

Genellikle kolay al-sat yaptığından öyle yer etmiş :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Genellikle kolay al-sat yaptığından öyle yer etmiş :D
Kolay alan da ben değilim, hatta transfermarkt'ta sözleşmesi bitenleri listeleyip niye almıyoruz diyenleri frenliyorum. :tabe:

Kiralık gittiği takımın 1 milyon satın alma opsiyonu kullanmadığı Milosevic'ten ve 1.7 milyon maaş alan Pektemek'ten bonservis geleceğini umanları da tutmaya çalıştım.

Bence senin balık hapı zamanın gelmiş.

Çevrimdışı Berat

Kolay alan da ben değilim, hatta transfermarkt'ta sözleşmesi bitenleri listeleyip niye almıyoruz diyenleri frenliyorum. :tane:

Kiralık gittiği takımın 1 milyon satın alma opsiyonu kullanmadığı Milosevic'ten ve 1.7 milyon maaş alan Pektemek'ten bonservis geleceğini umanları da tutmaya çalıştım.

Bence senin balık hapı zamanın gelmiş.

xD

Çevrimdışı underworld

Milo ve Pedro alt ligte yaşıyorlar mi ?

Çevrimiçi Necmi

kutuya top gelmiyor ki abi

q7 ortala babam ortala
babel içe kat et şut dene
talisca goller dışında casper
atiba asla asistlerde yok
tolgay desen 6,5dan 8 oynuyor asistlerde oda yok
bekler hücuma gitmiyor pek

ee bu saydıklarım arasında kimse topu kutuya sokmazsa nolucak halimiz
dediklerinin hepsi doğru ama birazda oyuncu topu ister girecek ve isteyecek gerekirse çirkefleşecek
herkes bilecek cenk orda ve topu ona ulaştırmak gerekiyor bir yolda gitmek için önce bir hedef koymalısın.
bütün oyuncuların hedefi cenki topla buluşturmak olmalı sadece porto maçına özel konuşmuyorum o maç
hocanın yapmak istediği vardı belliki kaleci dahil herkes cenke uzun top attı. Pepede kaç top attı. zaten golün
gelişide fabrinin attığı topla oldu. Demirkoldu sanırım yorumlayan bu adam futbolu gerçekten iyi biliyor iyide
yorumluyor hoca için porto Beşiktaşı üstüne haldur huldur saldıracak şekilde beklemiş oyun planlarını buna göre kurmuş
Beşiktaş durup üstlerine gelmeyince ilk yarı dağıldılar ne yapacaklarını şaşırdılar dedi ikinci yarı buna hazırlandılar
bu sefer Beşiktaş şok baskıyla oynadı o nedenle ikinci yarının ilk 15 dakikası sildi portoyu dedi aslında dedikleri doğru
bende maç esnasında bunu düşündüm ilk yarı diğer maçlara göre farklı oynadık geride kalıp uzun toplarla çıkmayı denedik kontra hayallerini çöpe attık.
bunun dışında forvet forvet gibi olmalı topu istemeli cenkde bu yok istemiyor kendi almaya uğraşıyor bu nedenlede
orta sahaya kadar geliyor garanti içinde kanatlara kayıyor topa sahip olma sayısı aaldıkca garantiye gidiyor
bu onn top kaybını azaltıyor ama Beşiktaşın pozisyon zenginliğinide azaltıyor hadi kaydı stoperleri çekti üzerine taliscaya boş alan yarattı bu sefer takımın talisca merkezli oynaması gerekiyor. Bunuda yapmayınca kendi kendimize maçı kitliyoruz

Çevrimdışı scarfright

Güzel makale.
https://www.google.com.tr/amp/s/www.sportskeeda.com/amp/football/5-reasons-why-besiktas-is-a-dangerous-dark-horse-in-the-champions-league

Burada beğenilmeyen cenk dışarıdan bakan bir göz için bizim kilit adamımız olarak görülüyor. Değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bir diğeri de istanbulda çok iyi gibi görünüyoruz. Tamam yenilmiyoruz ama 1 maç haricinde kazanamıyoruz da. Esas biz deplasmanda bitirdik bu işi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Daha dur yahu, Medel ve Tosic varken stoper geliyor.

vida önümüzdeki sezonun zorunlu erken transferi. devre arası için anlaşmasaydık başka kulübe giderdi. kiev yazın verseydi ona göre kadro kurulurdu.

boyko panik transferiydi sezon başı hocanın anlamsız tolga ısrarı yüzünden yönetim ikileme düştü. iyi bir kaleci almaktansa hocaya itimat ettiler. sonuç olumsuz olunca devre arası apar topar çözüm bulmaya çalıştılar.

veli pedro milo pektemek gibi isimler beşiktaşın agresif büyüme hızının altında kaldılar. öngörülen büyümeye göre bir-iki sezon daha oynayabilirlerdi. transfer olmak istemediler zorla kovamazdık. büyüme hızının altında kalanlar listesine bu sene şenol hocada dahil oldu. işin kötüsü bu hıza ayak uydurabilecek bu basıncı kaldırabilecek kimse yok ne mou ne pep... o yüzden ne zamandır yırtınıyorum td tanımını değiştirmeliyiz antrenörler top toplayıcı hükmünden çıkmalı bu işe bi el atmalı.

Çevrimdışı atalay

Son pozisyon: Merkez orta saha-Quaresma bilindik pas bağlantısı. Yine "kutudaki" isim "Atiba". Bu low-cross ortaları daha sık görebiliriz. Burada dolaylı yoldan pozisyonla sonlansa da sezon içerisinde doğru birkaç aksiyon hatırlıyorum.
https://www.youtube.com/embed/c2R_9eSrSYk?start=1860&end=1885

Çevrimiçi Sinan66

evet zaman hızlı geçer birde tv de seyrettiğin gibi heyecanlanmazsın. takıma
stadda daha fazla güven oluyor. Oyuncunun direk yüzünü görüyorsun tepkilerini her an hissediyorsun
buda güven veriyor biliyorsun ellerinden geleni yapıyorlar. Puan kaybı yaşasan bile huzur oluyor
takım mücadele etti olmadı diyorsun.

aynen öyle abi. futbolculara pek sövmedim cogunlukla alkisladim. genelde cok sinirliyimdir maç izlerken  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Soru: 14/15 sezonunda merkezden savunma arkasına sızma koşular yapan ligin en iyi merkez orta saha oyuncusu kimdi? @tuncaboylu

Etiketler: