Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780809 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Aslinda getirme sansimiz da oldu, su pozisyonun sonunda http://twitter.com/forzabesiktas/status/933250063819665408 Quaresma direk Cenk'e oynasa takim tarihine gececek gollerden biri olurdu.

sol tarafta 1 dk pas yapınca Q7 hemen o bölgeye sızma yapmış  :lol: cenkin önüne yuvarlasa gol vuruşu şansı olucak ama bizim q7 eliştirmizin en basit örneği orta dışında asistti yapmıyor ,düşünmüyor ( gol mevzusuna girmiyorum bile ).

Çevrimdışı panic13

pencereden dışarı bak orda bi kurum wardı sizin orda hani, hah işte orası eyşanın geri dönmesini ümidedenlerle dolu  :evillol:

:D :D

eyşaaaan
Ne olur geri döööyn
Seni çog özledim aşgım bitanem
Sensiz yapamıyom Eyşaaan
Nerdesiiiin
Nerdesiiiiiiooooouuuuuvvvnnnn!!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Evrim kompleks yapıya doğru ilerler.

Bir de kontrollü deney için 20 milyon yıl sonra bir daha konuşalım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki sayın @tuncaboylu o zaman daha kompleks bir soru sorayım;

Eskiden maymunlar insan oluyorsa, şimdiki maymunlar neden insan olmuyor?

Çevrimdışı panic13

Oda olacak @panic13 , ozon tabakası delindikten sonra olacak..

ya @sozkul abi şimdi ozon küresel ısınma falan eyvallah da, dışarıda hava 5 derece, totom üşüyor. Madem dünya ısınıyor, ben neden burda üşüyorum?

Çevrimdışı tangaz

:D :D

eyşaaaan
Ne olur geri döööyn
Seni çog özledim aşgım bitanem
Sensiz yapamıyom Eyşaaan
Nerdesiiiin
Nerdesiiiiiiooooouuuuuvvvnnnn!!!

evci izini alıp dışarı mı çıktın :alala:

sorduğun evrim sorunları bu sorunun yanıtı niteliğinde gerçi niye soruyorum ki :icool:

toton üşüyorsa termal içlik giy tek sıkıntı çok sıkıyor belli yerleri  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

psg özetine baktım ve ceza sahasından çizgiye inmediğimizi fark ettim.

Çevrimdışı tangaz

bu arada mevzuyu ilk ben açayım

en kritik maçımıza çıkıyoruz. maça gidecek taraftarlarımıza büyük görev düşüyor asla taşkınlık yapmadan gırgır şamata içinde maçı izleyip maç sonu alkışlayıp staddan çıkmalılar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Babel'in yeni videosu düştü.

Sadece şu videoyu izleyip Atiba hayranı olmak mümkün.

Çevrimdışı mylife1903

muhteşem pas trafiği zaten gereksiz birşey ani ve şok baskınlarla eveleyip gevelemeden sokuşturuyor adamlar. muhteşem pas trafiği dediğiniz şey aslında bildiğin eveleyip gevelemektir.
Abi hep romantizmden kaynaklaniyor devamli onsevisme devamli onsevisme yok izleyenlerin mutlulugu rakip yani partnerin mutlulugu onlar da gol atsin hesabi falan

Hic ugrasmayacan bam bam bam saplayacan isini yapacan

Bizim negredo mesela nasil abi hep onsevisme asist yapmalar boylem paylasimci ama icraata gelince tiss
Cenk desen hep gozu disarda bi ordan sapliyim bi burdan tadina bakayim
Gomez mesela nasildi, onsevisme yok, saga sola bakmak yok iki pozisyona girip sokuyordu kafasini sonra bir tane daha normal sokuyordu bosaliyordu hemen stad yani

Bam bam bam

Çevrimdışı tangaz

Abi hep romantizmden kaynaklaniyor devamli onsevisme devamli onsevisme yok izleyenlerin mutlulugu rakip yani partnerin mutlulugu onlar da gol atsin hesabi falan

Hic ugrasmayacan bam bam bam saplayacan isini yapacan

Bizim negredo mesela nasil abi hep onsevisme asist yapmalar boylem paylasimci ama icraata gelince tiss
Cenk desen hep gozu disarda bi ordan sapliyim bi burdan tadina bakayim
Gomez mesela nasildi, onsevisme yok, saga sola bakmak yok iki pozisyona girip sokuyordu kafasini sonra bir tane daha normal sokuyordu bosaliyordu hemen stad yani

Bam bam bam

özetle tam bir eyşan diyebiliriz reis.

@panic13 bunu sevdi  :evillol:

bide @Egos

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

nasil yani? Hepsi Ocak ta mi serbest?  :alala:

ocak olmadı şubat mart oldu o da olumlu  :evillol:

şair burda kontratlarının son 6 aylarına girip diledikleri yataga geçiş yapabilirler eş değiştirebilirler demek istemiş  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı furkankaya1903

Haftanın hakemleri açıklandı

Y.Malatya - BEŞİKTAŞ => Bülent Yıldırım
GS - Alanya => Hüseyin Göçek
Antalya - FB => Mete Kalkavan

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bizim o 15 dk.lık dilimde yaptığımız şey bahsi geçen muhteşem pas trafiğine bir örnek değildi zaten, biz orda iyi bir baskı kurduk ama topu ceza sahasına getiremedik süreçte biri direkte patlayan diğeri 90a giden ve kalecinin çeldiği hepi topu 2 pozisyonumuz var.

underworldün sıkca dile getirdiği gibi bizim gol sorunsalımız var.
gol sorunsalımız yok kendisini kanat sanan forvetimiz var
iki gindir methiye düzülüyor hiç kimse onun solda ne aradığını sormuyor
aslında golü atan taliscanın yerinde onun olması gerektiğinide söylemiyor
mesela herkes talisca bir şey yapmadı ozi oynamalıydı diyorda ozi oynasaydı o pozisyonda girermiydi
forvetimizin bile girmediği kutuya ozi girermiydi. ozi oynasa gol falan atamaz 1-0 nağlup bitirirdik.
talisca bunu yapabildiği için işde sahada oluyor. dediğin gibi iki quaresmanın kelicinin kurtardığı top var
iki tane babelin biri direkte patlayan diğerini kurtardığı şut var. forvetimizin gol girişimi bile yok
girişimi geçtim kutuya bile girmiyorki.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@sozkul abi, eski tek hücreliler şimdi tavuk oluyorusa, şimdiki tavuklar neden tek hücreli olmuyor?

Offf :ebebe: umarım şaka amaçlı bir sorudur.

Çevrimdışı Berat

3'te 3 heralde, rezalete bak.

Çevrimdışı Egos

bide @Egos

haklısın ağabey, ama benimkisi dudak tiryakiliği, içime çekmiyorum.

Çevrimdışı Egos

Offf :ebebe: umarım şaka amaçlı bir sorudur.

şaka şaka, panic her zaman sağ gösterir sol vurur.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vagner Love sakat sanırım. O yüzden GS'ye 3 puan yazıyorum.. Love Alanya'ya çok şey katıyor..

Çevrimdışı mylife1903

Hakem Bülo oldu seversin @mylife1903
Bulojan sapitmaz insallah

Aziz yildirimin kendisi hakkindaki beyanlarini hatirlatmak lazim

En guzel atama fbye olmus. Ali palabiyik. Bu cocuk yeni firat olma yolunda ilerliyir.
Gozum ustunde pala oglan

Not: meteymis hakem te trollendik. Neyse fark goremiyorum mete ike arasinda. Metenin suratindaki pis ifade bana kuddiziyi hatirlatiyor. Ayni bokun laciverdi
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 13:21:48 mylife1903 ]

Çevrimiçi sozkul

bu arada mevzuyu ilk ben açayım

en kritik maçımıza çıkıyoruz. maça gidecek taraftarlarımıza büyük görev düşüyor asla taşkınlık yapmadan gırgır şamata içinde maçı izleyip maç sonu alkışlayıp staddan çıkmalılar...

Hiç gitmesek onlar 3-0 kazansa bize ceza gelir mi?   :D  Riske girmeye gerek yok, Almanyadaki vatandaşlarımıza hiç ama hiç güvenemiyorum.
Yorulmayız ve ligde basıp basıp geçeriz..

Çevrimiçi sozkul

gol sorunsalımız yok kendisini kanat sanan forvetimiz var
iki gindir methiye düzülüyor hiç kimse onun solda ne aradığını sormuyor
aslında golü atan taliscanın yerinde onun olması gerektiğinide söylemiyor
mesela herkes talisca bir şey yapmadı ozi oynamalıydı diyorda ozi oynasaydı o pozisyonda girermiydi
forvetimizin bile girmediği kutuya ozi girermiydi. ozi oynasa gol falan atamaz 1-0 nağlup bitirirdik.
talisca bunu yapabildiği için işde sahada oluyor. dediğin gibi iki quaresmanın kelicinin kurtardığı top var
iki tane babelin biri direkte patlayan diğerini kurtardığı şut var. forvetimizin gol girişimi bile yok
girişimi geçtim kutuya bile girmiyorki.

Şenol hoca demiş kanata geç diye, Benfica maçında 3-0 gerideyken kanata geçip sen çözmüştün maçı yine aynısı olacak hissediyorum demiş.  :D

Çevrimdışı İhsan

Bulojan sapitmaz insallah

Aziz yildirimin kendisi hakkindaki beyanlarini hatirlatmak lazim

En guzel atama fbye olmus. Ali palabiyik. Bu cocuk yeni firat olma yolunda ilerliyir.
Gozum ustunde pala oglan

Not: meteymis hakem te trollendik. Neyse fark goremiyorum mete ike arasinda. Metenin suratindaki pis ifade bana kuddiziyi hatirlatiyor. Ayni bokun laciverdi

:alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

bide @Egos

eğer forvet kaleyi gördüğü halde ilk olarak pası süşünüyorsa bilin ki o negredodur, önünü açın pas vermesini veya dripling yapmasını bekleyin...

* eğer kendini kanat forvet sanıyorsa ama 10 numara sprint ve yeterli bitiricilik özelliği varsa o Cenk'tir. iyi marke edin ve top aldırmayın

* eğer top geldiğinde stadta bir anlık sessizlik olup sonrasında çığlıklar duyuyorsan işte o Gomez'dir. Hiç uğraşma dön santraya koş...

Yaktın bizi eyledin viran Eyşan :( :( @Egos @tangaz @mylife1903

Etiketler: