Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784421 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı scarfright

yeni nesil Pierluigi Collina desek kısaca?

Hakem olarak bir bu Lahoz bir mark clattenburg var 2 si favorim. İkisinin de kıçları başları oynamıyor.

Bir de craig thomson var...Nasıl bilirsiniz kendisini?
Portoyla ilk maçımıza çıkan hakem de iyi yönetmişti hatasız yönetti diye hatırlıyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

İndirim avcısından selamlar, geçtiğimiz sezonun formaları Kartal Yuvası'nda 60 TL'ye düşmüştür bilginiz olsun.

Çevrimiçi Necmi

Neden girmiş olsun kardeşim Para Beşiktaşa gidiyor , bütçeni asiyorsa atmasaydın keşke
Bilmediğin konularda yorum yapıyorsun @Yunus Emre Dökmeci
arkadaşı dolandırdılar bilmiyor passo sistemi internetten bilet almış
tabi olmayan bileti satmışlar daha sonra kulüpten aldı yani o paranın büyük kısmı kulübe gitmedi.

Çevrimiçi Sinan66

Bilmediğin konularda yorum yapıyorsun @Yunus Emre Dökmeci
arkadaşı dolandırdılar bilmiyor passo sistemi internetten bilet almış
tabi olmayan bileti satmışlar daha sonra kulüpten aldı yani o paranın büyük kısmı kulübe gitmedi.

Bilet gelmedigi için paranin geri iadesini istedim. InsAllah geri verirler  :D

Çevrimiçi Necmi

inşallah kardeşim

Çevrimiçi Necmi

bu arada stada ilk gittin sanırım izlenimlerini alalım

Çevrimdışı Berat

Viagogo'dan sıkıntı çıkmaz bence, benim arkadaşım geçen sene ordan bilet satmıştı sorunsuz bir şekilde. Umarım kısa zamanda paranızı geri alırsınız.

Çevrimiçi Sinan66

bu arada stada ilk gittin sanırım izlenimlerini alalım

öncelikle giris çikis zor olmadi. zaten hersey detayla yaziliydi bilet alirken. kaybolacam diye korkuyordum.

Stad çok guzel diyecek birsey yok.

Ama hakkaten staddan izlemek çok farkli imis. Tuttugun takimi canli canli izlemek  farkli bir duygu. Pek yabancilik da hissetmedim. Kimsede niye bagriyorsun diye bakmiyo öyle ters ters

418. bloktaydim uzak diye dusunuyordum ama öyle degil, çok net seyredebildim.

Bazen sessizlik oluyordu ama senkronize tezahurat olunca güzel atmosfer olusuyordu. cok begendim. bizim bloktan pek öyle birsey olmadi sanki. daha çok küfürleri duyuyordum  :D

Yanliz Tv ye göre zaman çok çabuk geçiyor, nasil geçti anlamadim :D

Maç sonunda bogazim agriyordu  :lol: InsAllah yine nasip olur giderim  :ok:

evet ilk defa böyle buyuk bir stadda maç seyrediyorum  :iblush:
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 02:48:57 Sinan66 ]

Çevrimiçi Sinan66

Viagogo'dan sıkıntı çıkmaz bence, benim arkadaşım geçen sene ordan bilet satmıştı sorunsuz bir şekilde. Umarım kısa zamanda paranızı geri alırsınız.

Aslinda bileti satmistim baska birisine, ama bilet gelmedigi için aktaramadim. satisi iptal etmek zorunda kaldim. siteleri çok karisik..

Çevrimdışı mylife1903

Gördük muhteşem dediğimiz Abou (-ki iyidir) Pepe’ye karşı bir şey yapamadı.
Seviye farkı çok fazla. Bu yüzden alacaksak bir forvet, yetenek vs... tartışmadan, yaşına da bakmadan direk Pepe seviyesinde almalıyız. Çok fark ediyor.
Hayal demeyin olur olur.(Alıntı)
Zlatan nasil?

Çevrimdışı mylife1903

Normal değil çok yakışıyordu bize , Deli deliyi fizanda bile bulurmuş bizde bulduk ama erken ayrıldık
Deli mi dedin

Deli var var

Buyur
Gelsin baslasin

Çevrimdışı Librarius

Benfica taraftarlarinin bizim Porto macinda gosterdigimiz yorumlarina baktim, baya baya gurur duydum. Birisi uzun uzun sunu yazmis: bugune kadar bireysel oyunculariyla basarilar elde eden Turk takimlarina sahit oldum ama Besiktas gibi sadece oyuncu yetenekleri ile degil takim olarak da boyle gelisen bir Turk takimina sahit olmadim. Defansif olarak biraz sorunlari olsa da bu takim baya baya olmus.

Birisi de demiski eger Talisca'yi istiyorlarsa Tolgay'la takas yapalim. Cenk Tosun hayrani olmuslar.
Bunu Portekizlilerden duymak guru kaynagi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Benfica taraftarlarinin bizim Porto macinda gosterdigimiz yorumlarina baktim, baya baya gurur duydum. Birisi uzun uzun sunu yazmis: bugune kadar bireysel oyunculariyla basarilar elde eden Turk takimlarina sahit oldum ama Besiktas gibi sadece oyuncu yetenekleri ile degil takim olarak da boyle gelisen bir Turk takimina sahit olmadim. Defansif olarak biraz sorunlari olsa da bu takim baya baya olmus.

Birisi de demiski eger Talisca'yi istiyorlarsa Tolgay'la takas yapalim. Cenk Tosun hayrani olmuslar.
Bunu Portekizlilerden duymak guru kaynagi.
Sanssizlik iste veliyi seyretmediler. Son macta oynatalim veliyi sonra taliska ile takasa sokariz.

Çevrimiçi Necmi

öncelikle giris çikis zor olmadi. zaten hersey detayla yaziliydi bilet alirken. kaybolacam diye korkuyordum.

Stad çok guzel diyecek birsey yok.

Ama hakkaten staddan izlemek çok farkli imis. Tuttugun takimi canli canli izlemek  farkli bir duygu. Pek yabancilik da hissetmedim. Kimsede niye bagriyorsun diye bakmiyo öyle ters ters

418. bloktaydim uzak diye dusunuyordum ama öyle degil, çok net seyredebildim.

Bazen sessizlik oluyordu ama senkronize tezahurat olunca güzel atmosfer olusuyordu. cok begendim. bizim bloktan pek öyle birsey olmadi sanki. daha çok küfürleri duyuyordum  :D

Yanliz Tv ye göre zaman çok çabuk geçiyor, nasil geçti anlamadim :D

Maç sonunda bogazim agriyordu  :lol: InsAllah yine nasip olur giderim  :ok:

evet ilk defa böyle buyuk bir stadda maç seyrediyorum  :iblush:
evet zaman hızlı geçer birde tv de seyrettiğin gibi heyecanlanmazsın. takıma
stadda daha fazla güven oluyor. Oyuncunun direk yüzünü görüyorsun tepkilerini her an hissediyorsun
buda güven veriyor biliyorsun ellerinden geleni yapıyorlar. Puan kaybı yaşasan bile huzur oluyor
takım mücadele etti olmadı diyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

evet zaman hızlı geçer birde tv de seyrettiğin gibi heyecanlanmazsın. takıma
stadda daha fazla güven oluyor. Oyuncunun direk yüzünü görüyorsun tepkilerini her an hissediyorsun
buda güven veriyor biliyorsun ellerinden geleni yapıyorlar. Puan kaybı yaşasan bile huzur oluyor
takım mücadele etti olmadı diyorsun.
Abi sen nasil
Goruyon oyuncunun yuzunu  :evillol:

Onundeki penaltiyi goremiyon  :photo:

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas habere bak ya
Gul gul sabah sabah

Beşiktaşlı oyuncular soyunma odasında gruptan çıkmanın sevincini yaşarken Ronaldo Pepe’yi telefonla aradı. Portekizli yıldız kendisini ve Beşiktşa’ı kutladı. Pepe bu sürpriz arama üzerine hoparlörü açarak Ronaldo’nun sesini dinletti. Soyunma odasında kahkalar koptu

Beşiktaş'ın Porto ile berabere kalarak gruptan 1. sırada çıkmayı garantilemesi takımda büyük bir sevince yol açtı. Zaferi önce sahada kutlayan Siyah- Beyazlı oyuncular ardından soyunma odasında sevinmeye devam ederken Pepe'nin telefonu çaldı. Arayan R.Madrid'in yıldızı Ronaldo'dan başkası değildi.

​APOEL MAÇI ÖNCESİNDE ARADI

Güney Kıbrıs'ta Apoel ile oynadıkları maç öncesi Portekiz Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Pepe'yi telefonla arayan yıldız futbolcu Cristian Ronaldo onu kutlayarak yaşadığı sevince ortak oldu.

​PEPE HOPARLÖRÜN SESİNİ AÇTI

Ronaldo'nun bu sürpriz araması karşısında önce şaşıran Pepe ardından takım arkadaşlarına seslenerek telefonda Ronaldo ile konuştuğunu aktardı. Bunu söyledikten sonra da telefonun hoparlörünü açtı.

​BİR ANDA KAHKALAR KOPTU

Beşiktaşlı oyuncular Ronaldo'nun sesini duyunca soyunma odasında bir anda kahkahalar koptu. Futbolcuların "Beşiktaş" diye yaptığı tezahüratı bile duyan Ronaldo'nun bu araması mutluluk yaşattı.

Haber Kaynağı: Takvim

Ya arkadas bu nasil medyadir sabaha kadar otur salla iskembeden soran yok inanan cok.
Neyse real dusunsun neden ronaldo ariyor pepeyi

Çevrimiçi Necmi

Abi sen nasil

hadi leynnn

Çevrimiçi Necmi

Arkadas habere bak ya
Gul gul sabah sabah

Beşiktaşlı oyuncular soyunma odasında gruptan çıkmanın sevincini yaşarken Ronaldo Pepe’yi telefonla aradı. Portekizli yıldız kendisini ve Beşiktşa’ı kutladı. Pepe bu sürpriz arama üzerine hoparlörü açarak Ronaldo’nun sesini dinletti. Soyunma odasında kahkalar koptu

Beşiktaş'ın Porto ile berabere kalarak gruptan 1. sırada çıkmayı garantilemesi takımda büyük bir sevince yol açtı. Zaferi önce sahada kutlayan Siyah- Beyazlı oyuncular ardından soyunma odasında sevinmeye devam ederken Pepe'nin telefonu çaldı. Arayan R.Madrid'in yıldızı Ronaldo'dan başkası değildi.

​APOEL MAÇI ÖNCESİNDE ARADI

Güney Kıbrıs'ta Apoel ile oynadıkları maç öncesi Portekiz Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Pepe'yi telefonla arayan yıldız futbolcu Cristian Ronaldo onu kutlayarak yaşadığı sevince ortak oldu.

​PEPE HOPARLÖRÜN SESİNİ AÇTI

Ronaldo'nun bu sürpriz araması karşısında önce şaşıran Pepe ardından takım arkadaşlarına seslenerek telefonda Ronaldo ile konuştuğunu aktardı. Bunu söyledikten sonra da telefonun hoparlörünü açtı.

​BİR ANDA KAHKALAR KOPTU

Beşiktaşlı oyuncular Ronaldo'nun sesini duyunca soyunma odasında bir anda kahkahalar koptu. Futbolcuların "Beşiktaş" diye yaptığı tezahüratı bile duyan Ronaldo'nun bu araması mutluluk yaşattı.

Haber Kaynağı: Takvim

Ya arkadas bu nasil medyadir sabaha kadar otur salla iskembeden soran yok inanan cok.
Neyse real dusunsun neden ronaldo ariyor pepeyi
reklamın kötüsü olmaz şimdi burdan yabancı basın alır yazar sonra ordan bizim basın alır.
önemli olan Beşiktaşın konuşulması :D

Çevrimdışı mylife1903

reklamın kötüsü olmaz şimdi burdan yabancı basın alır yazar sonra ordan bizim basın alır.
önemli olan Beşiktaşın konuşulması :D
Abi ismael er bu isin fahise haberler yapanidir. Son zamanlarda sapitti
Eskiden klayvirt besiktasli, kiz arkadasi turk kendisi turk mahallesinde hyudu sutanadi turktunfalan diye haber girerdi

Yapsinlar bomba haber ama ronaldo aradi herkes guldu nedir abi

Messi aradi adriyano telefona cikmadi, tekefonda messinin aradigini goren negredi telefonu kapti ve turkce sen gelme ulan ayi, dedi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

yalnız dün pepe reis abuşu duman etti sümük gibi yapıştırdı
appayrı bir seviye pepe
Başka bi stoper olmuş olsa o adam en az iki gol atardı
Pepe yedi yuttu aboubakarı nefes aldırmadı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Günaydın  :ok:
Biraz da Süper Lig'e odaklanalım. Malatya maçı için ne düşünüyorsunuz? Maç günü hava açık ve 5-6 derece olacakmış.. Hoca yine rotasyon denemez umarım.. 2-0 olsun sonra rotasyon yapsın yapacaksa  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

son 16'ya kalmayı garantileyen takımlar.

Beşiktaş
Tottenham
Manchester City
Manchester United
Chelsea
Barcelona
Real Madrid
Bayern Münih
Paris Saint-Germain

Ne garip bi sezon oluyor yav son haftaya 7 takım bir üst turu garantilememiş şekilde girdi çok ilginç.
Normal, geçen sene sırf bizim grupta
hiç bir takım garantilememişti son hafta.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi sen nasil

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: