Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780808 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol hoca inceden avrupalılara msj da verdi sanırım... cenk sizin 25-30 m yuro verdiğiniz adamdan çok daha iyi forvet... 90 dk çıkarmam oyundan tadında.. algıyı seçitilerse avrupalılar mesajı almışlardır sanırım.. 30+ yuro  :biggrinking:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tolgay'ın sözleşmesinde "Serbest Kalma Bedeli- 10 Milyon Euro " şeklinde belirlenmiş.

Çok az geldi bana en azından bir 15-20 arası bişey olabilirdi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada @atalay merakımdan soruyorum PSG'yi izliyor musun bu sene? Adamların bu kadar kolay gol atıp az gol yemesini aklım almıyor. İzliyorum maçlarını öyle muhteşem pas trafiği vs de yok. Acayip yetenekli ve uyumlu bi kadro leblebi gibi gol atıyor. Nasıl durdurulur bu PSG allahaşkına.. ŞL'de bu sezon 24 gol atıp 1 gol yemişler.. Averajları 5 maçta +23.. Olacak iş değil.. Hem de Bayern'li grupta..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tolgay'ın sözleşmesinde "Serbest Kalma Bedeli- 10 Milyon Euro " şeklinde belirlenmiş.

Çok az geldi bana en azından bir 15-20 arası bişey olabilirdi.

Şu serbest kalma maddelerini neden çok uçuk tutmazlar anlamıyorum.. Hele piyasanın şu dönemki gibi saçma sapan fiyatlara sıradan oyuncuların alındığı dönemde..

Çevrimdışı Neo Nesil

Şu serbest kalma maddelerini neden çok uçuk tutmazlar anlamıyorum.. Hele piyasanın şu dönemki gibi saçma sapan fiyatlara sıradan oyuncuların alındığı dönemde..

dün fikret orman, ntvspor programında cenk'in serbest kalma maddesini 150 m eu olarak belirlemişti.

fakat tolgay'a neden yapılmadı, orasını ben de anlamadım   :alala:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

+1903 Sana kardeşim....  10 Milyon nedir ya ? Sattık aynı tarzdaki adam için en az iki katını isticekler.
Şaşkaza çeyrek - yarı final gördüğümüzde cok pişman olcaz  :ok:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

dün fikret orman, ntvspor programında cenk'in serbest kalma maddesini 150 m eu olarak belirlemişti.

Yalnız o 150 Milyon Euro'yu şaka olarak söyledi kardesım  :biggrinking:
Keşke gerçek olsa.

Çevrimdışı İhsan

zlatan oyuna girdi ya be ya

Seneye transferlerimiz kesinlesti:

Sol Ronaldo
Forvet Zlatan
Sag Messi
Forvet arkasi Mesut Özil

Come to Besiktas
 :hiho:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

oyuncu istemez tabiki.
Pazarlik belki bunu gerektirdi.
Ama bence 10m Dogru degildir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

150m baskanin sakasiydi.
Cenke kontrat yapilmadiki 150 yazilsin.

Herseye inanmayin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Bu arada @atalay merakımdan soruyorum PSG'yi izliyor musun bu sene? Adamların bu kadar kolay gol atıp az gol yemesini aklım almıyor. İzliyorum maçlarını öyle muhteşem pas trafiği vs de yok. Acayip yetenekli ve uyumlu bi kadro leblebi gibi gol atıyor. Nasıl durdurulur bu PSG allahaşkına.. ŞL'de bu sezon 24 gol atıp 1 gol yemişler.. Averajları 5 maçta +23.. Olacak iş değil.. Hem de Bayern'li grupta..

muhteşem pas trafiği zaten gereksiz birşey ani ve şok baskınlarla eveleyip gevelemeden sokuşturuyor adamlar. muhteşem pas trafiği dediğiniz şey aslında bildiğin eveleyip gevelemektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

muhteşem pas trafiği zaten gereksiz birşey ani ve şok baskınlarla eveleyip gevelemeden sokuşturuyor adamlar. muhteşem pas trafiği dediğiniz şey aslında bildiğin eveleyip gevelemektir.

Bizim POrtoya ikinci yarida yaptigimiz eveleme gevele degildi.
Pas trafigini rakip ceza sahasinda yaparsan iyidir.
Kendi yari sahanda yaparsan rakip dinlenir.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

katılıyorum.aklınca vizyon koydu.şampiyonlar liginde başarılı bir takım kurulması için demek ki önce onun takıdan gitmesi gerekiyormuş.

GS yüzünden gitti Gomez, adamlar CL de her maç dörtlenince gözü korktu çocuğun..

Çevrimiçi sozkul

Benzetme süper oldu   :claps:
bir kova süt verip kıcıyla deviren inek

Evet, bir tek kendi kovasını devirmedi ama..

Çevrimiçi sozkul

ilk yumurtayı yumurtlayan tavuk nerden çıkmış peki

Evrim teorisi @Necmi, tek hücreli bir canlıyken doğaya uyum sağlayıp yavaş yavaş Tavuk olmuş..

Çevrimdışı tangaz

Bizim POrtoya ikinci yarida yaptigimiz eveleme gevele degildi.
Pas trafigini rakip ceza sahasinda yaparsan iyidir.
Kendi yari sahanda yaparsan rakip dinlenir.

bizim o 15 dk.lık dilimde yaptığımız şey bahsi geçen muhteşem pas trafiğine bir örnek değildi zaten, biz orda iyi bir baskı kurduk ama topu ceza sahasına getiremedik süreçte biri direkte patlayan diğeri 90a giden ve kalecinin çeldiği hepi topu 2 pozisyonumuz var.

underworldün sıkca dile getirdiği gibi bizim gol sorunsalımız var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı solar

bizim o 15 dk.lık dilimde yaptığımız şey bahsi geçen muhteşem pas trafiğine bir örnek değildi zaten, biz orda iyi bir baskı kurduk ama topu ceza sahasına getiremedik süreçte biri direkte patlayan diğeri 90a giden ve kalecinin çeldiği hepi topu 2 pozisyonumuz var.

underworldün sıkca dile getirdiği gibi bizim gol sorunsalımız var.

Aslinda getirme sansimiz da oldu, su pozisyonun sonunda http://twitter.com/forzabesiktas/status/933250063819665408 Quaresma direk Cenk'e oynasa takim tarihine gececek gollerden biri olurdu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sozkul

Atalay, Oğuzhan gömüyorlar burda şut var mı frikik var mı diyorlar. Oğuzhan kız gibi koşarak NE YAPMAK, NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR diyorlar. Gör bunları

Hep Fatih Terim'in yüzünden, orta sahayı ele geçireceğim diye orta saha futbolcularına halter çalıştırdı, futbol güreşe döndü, hakemlerde destekledi, piyasa Hürriyetlere kaldı.. Beğendiremezsin kolay kolay narin futbolcu artık bu ülkede.. :D
Messi gelseydi futbol hayatı 3 hafta sürerdi bu ülkede..

Çevrimdışı panic13

Evrim teorisi @Necmi, tek hücreli bir canlıyken doğaya uyum sağlayıp yavaş yavaş Tavuk olmuş..

@sozkul abi, eski tek hücreliler şimdi tavuk oluyorusa, şimdiki tavuklar neden tek hücreli olmuyor?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Bu arada forumda Eyşan'a laf söylyenler var, kırılıyorum. Eyşan hakkında tek bir kelime daha etmeyin yoksa inanırım :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi sozkul

Oyuncu kabul etmemiştir, direk oynamıyordu çünkü, oynayamazsam 10 miyonu veren takımı havada karada bulurum ve giderim diye düşünmüştür.
sene sonu serbest taliplisi var yani bizim elimiz zayıf..
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 11:45:36 sozkul ]

Çevrimiçi sozkul

@sozkul abi, eski tek hücreliler şimdi tavuk oluyorusa, şimdiki tavuklar neden tek hücreli olmuyor?

Oda olacak @panic13 , ozon tabakası delindikten sonra olacak..

Çevrimdışı tuncaboylu

Evrim kompleks yapıya doğru ilerler.

Bir de kontrollü deney için 20 milyon yıl sonra bir daha konuşalım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bu arada forumda Eyşan'a laf söylyenler var, kırılıyorum. Eyşan hakkında tek bir kelime daha etmeyin yoksa inanırım :(

pencereden dışarı bak orda bi kurum wardı sizin orda hani, hah işte orası eyşanın geri dönmesini ümidedenlerle dolu  :evillol:

Etiketler: