Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı bordele

İlk Porto maçının 45-65, ikinci Porto maçının ilk yarısı, içerideki Monaco maçının 70-90 ve Leipzig maçının 45-80 arasını yeniden gözden geçirmek lazım. Bundan sonraki iki maçta buradaki eksiklikler bize lazım olacak.

Atalay, Oğuzhan gömüyorlar burda şut var mı frikik var mı diyorlar. Oğuzhan kız gibi koşarak NE YAPMAK, NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR diyorlar. Gör bunları
Av zamanı

Çevrimdışı mellfred

celtic psg.ye kazara 1.dk gol attı maç 36.dk 4-1 oldu bu psg.de hayvan gibi şaapıyor :evillol:
Şu an Avrupa’nın en formda takımı city’lr beraber. Umarım denk gelmeyiz

Çevrimdışı Neo Nesil

Ne alaka?

ikisi de alman çünkü. ancak çeyrek, yarı finalde eşleşme ihtimalin yüksek. grupta zaten bir alman takımıyla oynamışsın üstüne son 16'da bayern'i vermek akla abes olur :)

şimdi diyeceksiniz ki; "geçen sezon uefa avrupa ligi elemelerinde olympiakos üst üste iki Türk takımıyla eşleşti."

15 temmuz'dan dolayı uefa güvenlik amaçlı türkiye'ye en yakın olan ülkeleri eşleştirdi ve o da bir kere oldu. israil, yunanistan vs.,

çeyrekte ise belçika, ingiltere, ispanya, hollanda dururken, bizden sonra en çok bomba patlayan ülkeye yani fransa'ya yollamıştı bizi.

yarı final'e gelseydik; bizi celta ile eşleştirirlerdi "size yakın" diye.

bana kalırsa; 2 ispanyol takımı(real, sevilla) ve chelsea bize gelme ihtimali yüksek olan takımlar

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 23:58:58 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı cursedofdragon

ikisi de alman çünkü. ancak çeyrek, yarı finalde eşleşme ihtimalin yüksek. grupta zaten bir alman takımıyla oynamışsın üstüne son 16'da bayern'i vermek akla abes olur :)

şimdi diyeceksiniz ki; "geçen sezon uefa avrupa ligi elemelerinde olympiakos üst üste iki Türk takımıyla eşleşti."

15 temmuz'dan dolayı uefa güvenlik amaçlı türkiye'ye yakın olan ülkeleri eşleştirdi ve o da bir kere oldu. israil, yunanistan vs.

bana kalırsa; 2 ispanyol takımı(real, sevilla) ve chelsea bize gelme ihtimali yüksek olan takımlar

Talisca’yı aldık Benfica çıktı
Aboubakar’ı aldık Porto çıktı
Pepe’yi aldık kesin Real Madrid cıkar 😬😅😂🦅

Çevrimdışı Neo Nesil

Talisca’yı aldık Benfica çıktı
Aboubakar’ı aldık Porto çıktı
Pepe’yi aldık kesin Real Madrid cıkar 😬😅😂🦅

e yani :D 

veya başakşehir'e elenmekten zor kurtulan sevilla'yı çekebilirler bize. olur mu olur.

Çevrimdışı bordele

15 temmuz'dan dolayı uefa güvenlik amaçlı türkiye'ye en yakın olan ülkeleri eşleştirdi ve o da bir kere oldu. israil, yunanistan vs.,

çeyrekte ise belçika, ingiltere, ispanya, hollanda dururken, bizden sonra en çok bomba patlayan ülkeye yani fransa'ya yollamıştı bizi.

yarı final'e gelseydik; bizi celta ile eşleştirirlerdi "size yakın" diye.

Güzel kardeşim, sen nası bir kafa yaşıyorsun ya  :)
Av zamanı

Çevrimdışı Neo Nesil

beşiktaş'ın şampiyonlar liginde gruptan çıkmasından sonra fenerbahçe kadrosu (temsili)
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 00:11:40 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gel seneye bizde başla.
Q7 yı Linç edenler bu adamı harcarlar diyeceğim ama sanmıyorum onların derdi Q7

Simdi bu Brahimi , q7 nin çok daha bencili çok daha kendine oynayanı , çok daha topu ayağında tutanı

Neden bu adamı bu kadar çok istiyor herkes ??

Pas oyunu istemiyormuydunuz ?? Bu adam Pas oyununu by-pass eder ve baltalar ama çok yetenekli orası ayri Q7 nin 26 yaşındaki halinin aynısı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Neo Nesil

Güzel kardeşim, sen nası bir kafa yaşıyorsun ya  :)

11 aralıktaki kura çekimleri sonucu bu mesajınızı alıntılarım, o zaman "kim, nasıl ve ne kafası yaşıyor?" görürüz.

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 00:13:39 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Q7 yı Linç edenler bu adamı harcarlar diyeceğim ama sanmıyorum onların derdi Q7

Simdi bu Brahimi , q7 nin çok daha bencili çok daha kendine oynayanı , çok daha topu ayağında tutanı

Neden bu adamı bu kadar çok istiyor herkes ??

Pas oyunu istemiyormuydunuz ?? Bu adam Pas oyununu by-pass eder ve baltalar ama çok yetenekli orası ayri Q7 nin 26 yaşındaki halinin aynısı

q7 de pas oyununu baltalıyor bu da, ama bize talisca, q7 ve babel gibi yaratıcı oyuncu şart. q7'nin sezon sonu çin'e gitmesi durumunda brahimi yerinde transfer olur. fakat porto bu oyuncuyu bize vermez.

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 00:19:03 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

atletico 1-0 roma

gol griezmann.

böyle biterse muhtemel rakibimizden biri roma olur. chelsea lider bitirebilir.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 00:26:25 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 00:29:50 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı İhsan

atletico 1-0 roma

gol griezmann.

böyle biterse muhtemel rakibimizden biri roma olur. chelsea lider bitirebilir.

2 0
oldu
Chealsea yerinr Roma daha iyidir
Come to Beşiktaş

2 0
oldu
Chealsea yerinr Roma daha iyidir

italyan savunmasını nasıl aşacaz :D

Çevrimdışı Egos

ne vizyon reis hayranlığıymış be ya

si ya!

en büyük! beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

qarabağ ya senin atletico'yu elemiş olacak ya da roma'yı, grubun kaderiyle oynadılar.

Çevrimdışı tangaz

bırakın bu fantazileri basel iyidir basel :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

zlatan oyuna girdi ya be ya

o yavaştan form tutsun, çeyrek finalde united ile eşleşiriz ağabey.

si ya!

Çevrimdışı Neo Nesil

qarabağ ya senin atletico'yu elemiş olacak ya da roma'yı, grubun kaderiyle oynadılar.

qarabağ chelsea maçı aynı bizim dinamo kiev maçındaki hakem faciası gibi olmuş. penaltı pozisyonunda qarabağlı oyuncu aynı beck gibi haksız yere atılmış ve maç kopmuş.

nedir bu qarabağ'ın hakemlerden çektiği? daha 3 sene evvel avrupa liginde inter maçında attıkları golü hakem saymamış, gruptan elenmişlerdi.

Çevrimdışı kyiv

Bu ingiliz takımları ne yapmış öyle yahu. 8 grupta 5 ingiliz takımının tamamı lider. Beşiktaş, psg, barcelona hariç domine etmişler ligi.

Çevrimdışı Neo Nesil

bana kalırsa; shakhtar'ın gelmesini istemiyorum. ukrayna'da mevsim, atmosfer, oyun anlayışı vs. tamamen bize ters.

gelecekse napoli gelmeli. hiç değilse liglerinde liderler ve fazla kasmazlar bize karşı.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 01:03:48 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşımıza şampiyonlar ligi ve ligde sonsuz başarılar. Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamıyordum. Bütün işaretler artık Vida ve kaliteli bir orta saha ile şampiyonlar liginde her takımla başabaş kapışabileceğimizi gösteriyor. Yönetim ve Başkan Fikret Ormanı ayrıca tebrik ediyorum. Başkan'ın hayalini kurduğu büyük zaferler artık yaklaşıyor. Allah yardım etsin.
Abi sen nerelerdesin ya :hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

kura çekiminin popüler çocuğuyuz bebeğim. biz basele halleniyoruz bütün 2. lerde bize

son 16'ya kalmayı garantileyen takımlar.

🇹🇷 Beşiktaş
🇬🇧 Tottenham
🇬🇧 Manchester City
🇬🇧 Manchester United
🇬🇧 Chelsea
🇪🇸 Barcelona
🇪🇸 Real Madrid
🇩🇪 Bayern Münih
🇫🇷 Paris Saint-Germain

Ne garip bi sezon oluyor yav son haftaya 7 takım bir üst turu garantilememiş şekilde girdi çok ilginç.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 01:29:00 cursedofdragon ]

Etiketler: