Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786107 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı cagdas44

Dostum Quaresma bad boy imajiyla ayartir bunu sonra takim icinde kavga cikar vay efendim ona veriyorsun bana vermiyorsun (formayi tabi) ugras dur. Saka maka profesyonel bayan futbolunun seviyesi lise takimlari seviyesinde. Arada cok fark, bayan takimi yonetmekle erkek takimi yonetmek ayni sey degil. Gerci boyle bir sey olmayacagi icin konusmaya gerek yok.

Dunyaya acilma konusunda hedefimiz belli zaten, Asya'a yoneliyoruz ozellikle Cin ve Musluman / Turk ulkelerine. Cin'in futbol konusunda cok onemli projeleri var, dunyada one cikmak istiyorlar alt yapiya cok yatirim yapiyorlar. Idare edebilecek Cinli bir oyuncu alabilirsek sene sonu cok faydali olur.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile Futbol A Takım Direktörümüz Ali Naibi, Azerbaycan kulübü Qarabağ’ı ziyaret etti ve Qarabağ teknik direktörü Gurban Gurbanov ile bir araya geldi.
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Qarabağ futbol takımının teknik direktörü Gurban Gurbanov’a futbolcularımızın imzaladığı Pepe formasını hediye ederken Gurbanov da Güneş’e isminin yazılı olduğu 1 numaralı Qarabağ forması takdim etti.
Ziyaretin ardından Şenol Güneş ile Ali Naibi, Qarabağ’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile oynadığı karşılaşmayı izledi.
#Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

HABER- Dünyaca ünlü Hava Yolu firması ‘Emirates’ Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi uçuş sponsoru olmak için teklif yapabilir. Firma detaylı döküman için 3 Aralık’ta Türkiye’ye yetkilisini gönderecek.

Emirates - Madrid , Milan , Paris G ve Arsenal sponsorudur..

(BesiktasGo)

Çevrimdışı Karabay

HABER- Dünyaca ünlü Hava Yolu firması ‘Emirates’ Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi uçuş sponsoru olmak için teklif yapabilir. Firma detaylı döküman için 3 Aralık’ta Türkiye’ye yetkilisini gönderecek.

Emirates - Madrid , Milan , Paris G ve Arsenal sponsorudur..

(BesiktasGo)
dün protokolde cb'nın yanında bir arap vardı. Ben o adamda ciddi potansiyel sezdim. Kimdi o herif bilen varmı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

dün protokolde cb'nın yanında bir arap vardı. Ben o adamda ciddi potansiyel sezdim. Kimdi o herif bilen varmı.

Kuveyt Meclis Başkanı Marzouq Al-Ghanim.

Çevrimdışı ardiles

Dostum Quaresma bad boy imajiyla ayartir bunu sonra takim icinde kavga cikar vay efendim ona veriyorsun bana vermiyorsun (formayi tabi) ugras dur. Saka maka profesyonel bayan futbolunun seviyesi lise takimlari seviyesinde. Arada cok fark, bayan takimi yonetmekle erkek takimi yonetmek ayni sey degil. Gerci boyle bir sey olmayacagi icin konusmaya gerek yok.

Dunyaya acilma konusunda hedefimiz belli zaten, Asya'a yoneliyoruz ozellikle Cin ve Musluman / Turk ulkelerine. Cin'in futbol konusunda cok onemli projeleri var, dunyada one cikmak istiyorlar alt yapiya cok yatirim yapiyorlar. Idare edebilecek Cinli bir oyuncu alabilirsek sene sonu cok faydali olur.

*dostum beşiktaş devrimcidir. sosyal dokusu büyük değişimleri talep eder. ilklerin takımıyız ve futbolda çağ açıp kapatacak kudretimiz var çok şükür.

*eğer kadın-erkek açısından bakarsak stattaki en büyük beşiktaşlı atatürk posterinin hakkını vermek gerek. avrupanın çoğu ülkesinden önce kadınlara seçme/seçilme hakkını veren atatürktü.

*o kadınlar q7 nin annesi yaşında  :) hem td ye hallenmekse konu, gay futbolcularda var. böyle birşey yaşanmaz aradaki mesafe belli.

*erkek futbol takımında çalışan bayanlarda var ama 2. lig seviyesinde yukarı çıkamıyorlar. bunun nedeni yetenek değil. avrupada sosyal hayata bakıyorsun yarısı afrika kökenli kulüplere bakıyorsun çok sayıda siyahi oyuncu var ama nedense hiç siyahi td yok veya bir iki tane. neden görev vermediklerini biliyorsun sanırım. bayanlarda benzer gerekçelerle görev alamıyor. ayrıca futbol oynamakla td lik yeteneği farklı şeyler. mourinho da futbol oynamadı.

*kaleci,stoper,bek,orta defans,orta ofans,kanat,santrafor toplam 7 bölgede ayrı ayrı antrenörlerin olduğu sistemde td nin görev alanı şimdikine nazaran kısıtlanıyor bir nevi kötü olan çalışma koşulları iyileştiriliyor.

*dünya kulüplerinde değeri bilinmeyen yetenekli antrenörler var. sen yetkiyi ver onlarda oyuncunu geliştirsinler ama adam gibi yetkilendireceksin oyuncunun bütün sorumluluğunu alacak hangisinin oynayacağına karar verecek diğer oyuncularına nedenlerini izah edecek oyunculara da adil rekabet şansı tanıyacak. adına üst yapı antrenörü diyeceğimiz bu insanlar oyunculara yaşam boyu gelişim imkanı sunar ve bireysel antrenörler gibi çalışır. bireysel antrenörlerle alınan sonuçları biliyorsun. hem emin ol maç başlama düdüğü çaldığında td nin yapabileceği çok iş kalmıyor. asıl iş oyuncuyu maça hazırlamak.

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2017, 10:20:25 ardiles ]

Çevrimdışı bordele

leipzigle karşılaştığımız için bayern'i vermezler bize, relax  :ok:

Ne alaka?
Av zamanı

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

*erkek futbol takımında çalışan bayanlarda var ama 2. lig seviyesinde yukarı çıkamıyorlar. bunun nedeni yetenek değil. avrupada sosyal hayata bakıyorsun yarısı afrika kökenli kulüplere bakıyorsun çok sayıda siyahi oyuncu var ama nedense hiç siyahi td yok veya bir iki tane. neden görev vermediklerini biliyorsun sanırım. bayanlarda benzer gerekçelerle görev alamıyor. ayrıca futbol oynamakla td lik yeteneği farklı şeyler. mourinho da futbol oynamadı.

Q7'nin ayartmasi isin sakasi. Fakat arada cok fark var, hem psikolojik hem fiziksel olarak, bayanlarin yapabilmesi gibi bir durum olsa Avrupalilar simdiye yapardi demek ki olmuyor. Siyahlarin gorev alamamasi ile bayanlarin gorev alamamasini benzer nedenlere baglamak mantik hatasi. Kaldi ki Avrupali siyahlara bu gorevler veriliyor, ama sirf liginde oynadi diye kimse Tanzanyali, Kongolu adami tutup da TD yapmaz adam cok istisna degilse haricinde, zaten onlar da ulkelerine donup cumhurbaskani oluyor Weah gibi  :evillol:. Bizim ligde de Kompela, Kona, Youla falan oynadi TD mi yapalim yani arada kultur farki var, dil farki var, vatandaslik/pasaport meseleleri var hepsinden once bu adamlarin yuzde kaci TD'lik sertifikalari alip bu isi yapmak istiyor ona bakalim.

Çevrimdışı ardiles

Q7'nin ayartmasi isin sakasi. Fakat arada cok fark var, hem psikolojik hem fiziksel olarak, bayanlarin yapabilmesi gibi bir durum olsa Avrupalilar simdiye yapardi demek ki olmuyor. Siyahlarin gorev alamamasi ile bayanlarin gorev alamamasini benzer nedenlere baglamak mantik hatasi. Kaldi ki Avrupali siyahlara bu gorevler veriliyor, ama sirf liginde oynadi diye kimse Tanzanyali, Kongolu adami tutup da TD yapmaz adam cok istisna degilse haricinde, zaten onlar da ulkelerine donup cumhurbaskani oluyor Weah gibi  :evillol:. Bizim ligde de Kompela, Kona, Youla falan oynadi TD mi yapalim yani arada kultur farki var, dil farki var, vatandaslik/pasaport meseleleri var hepsinden once bu adamlarin yuzde kaci TD'lik sertifikalari alip bu isi yapmak istiyor ona bakalim.

avrupada nüfusunda siyahi oranıyla bizimki bir mi? oranın vatandaşlarından bahsediyorum bizdeki youla falan ülkesine döndü.
kaçı td lik sertifikası alıyor demişsinde çalıştırmayacaklarını bildiklerinden hiç bulaşmıyorlar geçmişte yaşanmış çok örnek var

Çevrimdışı İhsan

Ne alaka?

Rakip belli: Chealsea.
Şenol Güneş izlemeye bile gitti
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

bayanlarin yapabilmesi gibi bir durum olsa Avrupalilar simdiye yapardi demek ki olmuyor.

avrupanın çok medeni olduğunu sanma. maddi imkanları bizim ülkemiz gibi düşük seviyelerde olsaydıda izleseydin. neyse...bayanlara seçme/seçilme hakkı verilmeden önce iyi ki avrupaya bakmamışlar ki baksalardı onlardan daha mı çok bileceğiz derler hiç hak hukuk vermezlerdi.

Çevrimdışı Neo Nesil

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 5. maçında sahasında Porto ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'a kardeş ülke Azerbaycan'dan destek geldi.

Bugün Karabağ-Chelsea maçının oynanacağı Bakü Olimpiyat Stadı’nda siyah-beyaz ışıklandırma ve “Come to Beşiktaş” yazısı ile Beşiktaş’a destek verildi.
68 bin kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda Türkiye saati ile 18.00'den 23.00'e kadar siyah-beyaz ışıklandırma ve Beşiktaş armasıyla ekibimize destek verildi.

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Reis her zaman ki gibi :lol: :lol:

Herkes bakar Aboubakmaz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gördük muhteşem dediğimiz Abou (-ki iyidir) Pepe’ye karşı bir şey yapamadı.
Seviye farkı çok fazla. Bu yüzden alacaksak bir forvet, yetenek vs... tartışmadan, yaşına da bakmadan direk Pepe seviyesinde almalıyız. Çok fark ediyor.
Hayal demeyin olur olur.(Alıntı)

Çevrimdışı bordele

Yatmadan önce ekşisözlük okudun sanırım rüyana girmiş  :lol:

Dün ilk ekşisözlükte yazılıp, sonra Twitter'da haber kartalı adlı sayfa tarafından paaylaşılan, bizi rezil etmekten başka işlevi olmayan, ergence bir paylaşım.

https://twitter.com/HaberKartali/status/933056437579800576
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

transfer sezonu başlar: gomez?
şampiyonlar ligi'nde galibiyet alırız: gomez!
şampiyonlar ligi'nden eleniriz: gomez...
ara transfer sezonu başlar: gomez?
uefa ligi'nde çeyrek final: gomez!
şampiyon oluruz: gomez...
bir transfer sezonu daha başlar: gomez?
şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkarız: gomez!

değil tekmelemek, başkan yanlışlıkla ayağına bassaydı ortalık yıkılırdı.

ayrıca tavuk yumurtadan çıkar ve olaylar gelişir.

ne vizyon reis hayranlığıymış be ya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Aboubakar Beşiktaş'ta olsaydı ve berabere biten maç sonunda Dragao'da Porto tribünlerine üçlü çektirseydi, büyük ihtimalle sabaha çıkamazdı :D Medeniyet mi desem, Abou'nun manyaklığı mı desem, Beşiktaş aşkı mı desem bilemedim. Biraz garipsin ama, güzel çocuksun be Abou!

Şşşşşşşşşş... Biiiiir.... ikiiiiii.... Üüüüççç!
Normal değil çok yakışıyordu bize , Deli deliyi fizanda bile bulurmuş bizde bulduk ama erken ayrıldık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

matematik böyle diyor
Chelsea Romaya ve ve diger birinci olan ingilizlere karşı oynayamaz. BUndan dolayı bize çıkma olasılığı en yüksek takım onlar.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

yalnız dün pepe reis abuşu duman etti sümük gibi yapıştırdı
appayrı bir seviye pepe

Çevrimdışı bordele

Oğuzhan da Sut ve frikik var mı ? Dripling var mı? Ya yürüyor adam sahada yürüyor 7 yaşındaki çocuklar daha hızlı koşuyor Oguzhandan

Ozan konusunda hemfikiriz forumun %90 i Ozan da ozan  derken ben tek başıma direniyordum bu adam kazmanın en önde gideni diye

Al sana frikik. Bu maç 76. dk'ya kadar gol atamamıştık bilmem hatırlar mısın. Quaresma'dan sıra gelse daha çok atardı emin ol

http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/goller/2015-2016/3/besiktas/oguzhan-ozyakup-16411

Av zamanı

Çevrimdışı İhsan

Reis her zaman ki gibi :lol: :lol:

Herkes bakar Aboubakmaz :D

Daha kamerayı arıyor   :captain:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

celtic psg.ye kazara 1.dk gol attı maç 36.dk 4-1 oldu bu psg.de hayvan gibi şaapıyor :evillol:

Çevrimdışı atalay

İlk Porto maçının 45-65, ikinci Porto maçının ilk yarısı, içerideki Monaco maçının 70-90 ve Leipzig maçının 45-80 arasını yeniden gözden geçirmek lazım. Buradaki eksiklikler bundan sonraki iki maçta bize lazım olacak.

Etiketler: