Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786094 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

bizde bir vizyon koyalım gomez in önüne ztk ve bazı maçlarda sonradan girebilecek  yada şl de grubu garantilediğimiz de rotasyon yapabileceğimiz vizyonu geniş bir arkadaşa ihtiyacımız var.bu şartlarda gelirmisin.

Çevrimiçi Necmi

bu sene maçımızı yöneten bütün hakemler iyiydi.top ten e girerler.biraz  maziçten kıllanıyorum.
top clas hakemler verildi maçlara önce bizle sorun yaşamamış olanlar hep tercih edildi
uefa Beşiktaşın futbol potansiyelini keşfetti sanırım. Bu sene avrupa futboluna renk kattık bakmayın
verdiğimiz mesajlar sempatik dünya kamuoyunun dikkatini çeken mesajlardı her maçımız bu nedenle göz önünde oldu
kalitesiz bir hakemle doğransak kamu oyunun toplumsal vicdanını rahatsız ederdi. UEFA için bir
rol modeli olduk.

Çevrimiçi murat

ilk yumurtayı yumurtlayan tavuk nerden çıkmış peki
ilk tavuk ve horoz yaratılmıştır diye düşünüyorum .

Çevrimdışı mylife1903

ilk yumurtayı yumurtlayan tavuk nerden çıkmış peki
Yumurtaya taktin abi git bi menemen ye
Yok yumurta falan unut yumurtayi yok oyle bi madde
Direkt tavuk ve horoz var yumurta bir sonraki evre

Çevrimiçi Necmi

bence hangi dino tavuğa dönüşdüyse artık işe ordan bakalım

Çevrimiçi murat

paolo tagliavento da güzel maç yönetmişti.geçen seneki damir skomina da öyle.otoriteyi sağlayınca gerisi geliyor zaten.

Çevrimiçi Necmi

Yumurtaya taktin abi git bi menemen ye
Yok yumurta falan unut yumurtayi yok oyle bi madde
Direkt tavuk ve horoz var yumurta bir sonraki evre

ben zaten horoz evresindeyim gerisi beni ilgilendirmiyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Hehehe
@Necmi abinin mantiga gore ilk yumurtadan horoz cikti mi yandi bitti kul oldu

Çevrimdışı abdusta

Domagoj Vida en son maçını Oleksandirya deplasmanında 10.aralıkda oynayarak
Dinamo kievdeki serüvenini tamamlayacak.geçn hafta Dinamo Kiev kontratını uzatması için 1 teşebbüsde daha bulunmasına
ragmen Beşiktaşla ön anlaşma imzaladıgını belirten Vida teklifi reddetmiş.

Fikret başkanın bir bildiği var umuduyla her mikrafona Oguzhan bizim evladımız uzun süreli sözleşme yapacagız desede
son haftalarda kadroya girememesi,Tolgay gibi Oguzhanın net konuşmaması,Fikret başkanın Oguzhan kalacak söyleminin bir temenni olabilecegi endişelerim var

Saygılar

Çevrimdışı Egos

Tam maasa zam ise son aniydi fikret baskan kacirdi treni

Biz vizyonu senden ogrencek degiliz, sen kimsin eyy marina koymez, diyecek kicine tekmeyi basacaktik

transfer sezonu başlar: gomez?
şampiyonlar ligi'nde galibiyet alırız: gomez!
şampiyonlar ligi'nden eleniriz: gomez...
ara transfer sezonu başlar: gomez?
uefa ligi'nde çeyrek final: gomez!
şampiyon oluruz: gomez...
bir transfer sezonu daha başlar: gomez?
şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkarız: gomez!

değil tekmelemek, başkan yanlışlıkla ayağına bassaydı ortalık yıkılırdı.

ayrıca tavuk yumurtadan çıkar ve olaylar gelişir.

Çevrimdışı underworld

Yemişin gomezi
Negre > las palmas (söylenti)
Ba > Beşiktaş
Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Yemişin gomezi
Negre > las palmas (söylenti)
Ba > Beşiktaş
Saygılar
Las palmas guzel yer kizgin kumlardan serin sulara 35 kez atlayabilir

Çevrimdışı underworld

Las palmas guzel yer kizgin kumlardan serin sulara 35 kez atlayabilir
Herkes mutlu olsun reyis
Kuma atlarken saymasi için yanına Bülent ullgeni de veririz mis gibi

Çevrimdışı mylife1903

Herkes mutlu olsun reyis
Kuma atlarken saymasi için yanına Bülent ullgeni de veririz mis gibi
Peketemek de takilsin peslerine bir tane kahvecinscar las palmasta ohh mis

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mınako Laypziği yensin veya puan alsın yoksa son maç ızdırap olur bize. Bir bakmışsınız Mınako 2 de 2 yapmış ve gruptan çıkmış :bandit:
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

Atiba'nın bu durumu daha çok Talisca kaynaklı.Adam artık ileri bile koşu yapıyor.Hem kendi işini hem hücuma çıkarma boşa aralara kaçma işini yapıyor.2.yarı Tolgay daha sağlam seri oynadı,Adriano da orta alana tam destek verdi yükü azaldı.Zaten o anlarda da pas yapıp çıkmaya başladık.

Kanat bekleri orta alana destek verdiğinde özellikle Adriano hep olumlu oluyor zaten bize.Daha seri oynamaya başlıyoruz.

Dün neden ilk yarı boyunca şişir dur oyunu oynadık aklım almıyor.Daha doğrusu biz genel oyun olarak neden böyle oynuyoruz bilmiyorum.Evet Talisca sahada diye ama başka bir plan denemek lazım artık.Zaten Pepe'nin tek vasat noktası bu bir de onunla başlatıyoruz oyunu .

bunlar ve daha fazlasının nedeni teknik direktörlerin krallık merakından kaynaklanıyor. 1950 yılındaki td tanımı ne ise bugünde hala aynısı geçerli. futbolda değişmeyen tek şey td tanımı.

geçmişte futbolun üzerindeydiler "w","m", 4-4-2, 3-5-2 farklı oyun anlayışları, oyuculara roller biçme vs. derken futbola değer kattılar. bugünün td leri ise üretemiyor, üretemeyince de futbolun altında kalıyor. hazır modellerden sentez futbolu lego gibi evirip çeviriyor.

td lik yeniden tanımlanmalı, "kişisel" olmaktan çıkarılmalı, görev ve sorumlulukları daraltılmalı diye düşünüyorum. . herşeyi tek elden yönetme iştahı yüzünden uzmanlaşma ve üretim engelleniyor.

kabaca maç öncesi ve maç sırası şeklinde iki ana kategoriye ayırırsak; maç öncesi görevlerine koca bir darbe vurulmalı. kaleci antrenörü olduğu gibi stoper antrenörü de olmalı. bek, santrafor, orta saha ofans ve defans, kanat... her bölge için farklı biri. 3-4 oyuncu grubuna tek antrenör düşüyor. oyuncuların gelişiminden antrenörler sorumlu tutulmalı. kimin oynayacağına da bu antrenörler td ile birlikte karar vermeli.

farklı modeller de geliştirilebilir. ne olursa olsun futbolu şu tek adamların elinden almak gerekiyor. çünkü futbol kontrol edemeyecekleri kadar büyüdü.

Fikret Orman: "Geçenlerde Marcelo mesaj atmış 'Çok özledim' diyor, 'ben de özledim' dedim."
valla bizde özledik en azından ben kendi adıma çok ozledim ki Taraftarın da büyük çoğunluğu özlemiştir

Vida yerine 10 kere Marceloyu tercih ederim :)

Çevrimdışı ardiles

görev ve yetkileri daraltılıp daha belirgin hale geldikten sonra hayalim bayan teknik direktör. hem dışarıya açılma projesine destek olur. şampiyonlar ligi seviyesinde maçta bayan td olduğunu düşünsene. çine vs gitmene gerek kalmaz dünya sana gelir... böyle bir şey +300 milyon taraftar demek.

beşiktaş teknik direktörü helena costa

Çevrimdışı ardiles

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşımıza şampiyonlar ligi ve ligde sonsuz başarılar. Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamıyordum. Bütün işaretler artık Vida ve kaliteli bir orta saha ile şampiyonlar liginde her takımla başabaş kapışabileceğimizi gösteriyor. Yönetim ve Başkan Fikret Ormanı ayrıca tebrik ediyorum. Başkan'ın hayalini kurduğu büyük zaferler artık yaklaşıyor. Allah yardım etsin.

Tekrardan passolig 6. Kategiriden bilet aldim. 700 TL bana girmis oldu. Hayirli olsun :D
Neden girmiş olsun kardeşim Para Beşiktaşa gidiyor , bütçeni asiyorsa atmasaydın keşke

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

görev ve yetkileri daraltılıp daha belirgin hale geldikten sonra hayalim bayan teknik direktör. hem dışarıya açılma projesine destek olur. şampiyonlar ligi seviyesinde maçta bayan td olduğunu düşünsene. çine vs gitmene gerek kalmaz dünya sana gelir... böyle bir şey +300 milyon taraftar demek.

beşiktaş teknik direktörü helena costa

Dostum Quaresma bad boy imajiyla ayartir bunu sonra takim icinde kavga cikar vay efendim ona veriyorsun bana vermiyorsun (formayi tabi) ugras dur. Saka maka profesyonel bayan futbolunun seviyesi lise takimlari seviyesinde. Arada cok fark, bayan takimi yonetmekle erkek takimi yonetmek ayni sey degil. Gerci boyle bir sey olmayacagi icin konusmaya gerek yok.

Dunyaya acilma konusunda hedefimiz belli zaten, Asya'a yoneliyoruz ozellikle Cin ve Musluman / Turk ulkelerine. Cin'in futbol konusunda cok onemli projeleri var, dunyada one cikmak istiyorlar alt yapiya cok yatirim yapiyorlar. Idare edebilecek Cinli bir oyuncu alabilirsek sene sonu cok faydali olur.

Çevrimdışı underworld

Gol çeşitliliğimiz artmali.
Tekduze oyunda sapkadan tavşan çıkartmak zorunda kalıyoruz.
Iyi baskı kuruyoruz, ediyoruz ama pozisyon ve gol adedimiz çok düşük kalıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Dostum Quaresma bad boy imajiyla ayartir bunu sonra takim icinde kavga cikar vay efendim ona veriyorsun bana vermiyorsun (formayi tabi) ugras dur. Saka maka profesyonel bayan futbolunun seviyesi lise takimlari seviyesinde. Arada cok fark, bayan takimi yonetmekle erkek takimi yonetmek ayni sey degil. Gerci boyle bir sey olmayacagi icin konusmaya gerek yok.

Dunyaya acilma konusunda hedefimiz belli zaten, Asya'a yoneliyoruz ozellikle Cin ve Musluman / Turk ulkelerine. Cin'in futbol konusunda cok onemli projeleri var, dunyada one cikmak istiyorlar alt yapiya cok yatirim yapiyorlar. Idare edebilecek Cinli bir oyuncu alabilirsek sene sonu cok faydali olur.
Cine mine asyaya gidene kadar semt icindeki okullara gitsin yonetim. Hazirlik maci yapiyoruz tribunler
Bos. Mustafa pektemek gibilerine 10 milyon verecegine semt icindeki cocuklari maca gotursunler forma hediye etsinler. Hazirlik maci alirsin haftada bir antreman yaparsin otobuslerle semtteki cocuklari goturursun maca bayram havasinda tanitim yaparsin hem sporu futbolu sevdirirsin hem de cocuklara besiktas kani asilarsin.
Maclara gelenlerden yarisinin yarisini devsirsen 20 sene sonra potansiyel musteri olur. Yatirim budur, insana yapilandir

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Cine mine asyaya gidene kadar semt icindeki okullara gitsin yonetim. Hazirlik maci yapiyoruz tribunler
Bos. Mustafa pektemek gibilerine 10 milyon verecegine semt icindeki cocuklari maca gotursunler forma hediye etsinler. Hazirlik maci alirsin haftada bir antreman yaparsin otobuslerle semtteki cocuklari goturursun maca bayram havasinda tanitim yaparsin hem sporu futbolu sevdirirsin hem de cocuklara besiktas kani asilarsin.
Maclara gelenlerden yarisinin yarisini devsirsen 20 sene sonra potansiyel musteri olur. Yatirim budur, insana yapilandir

Turkiye'de israf her alanda var. Olmasa kuluplerin 400-500 milyon dolar borcu olmazdi. Sayi saymayi bilmeyen insanlar yonetici olunca boyle oluyor, biz yine iyiyiz en azindan baskan sacmalamiyor. Pektemek maalesef en buyuk hata oldu. Menajer tuzagina dustuk sanirim yok Fener'e gidecek bilmem ne diye, keske gitseydi.

Etiketler: