Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Fikret Orman: "Kur arttı. Bütün kontratlar euro bazından. Hamdolsun biz bu kadar gelir elde etmemize rağmen sıkıntı yaşıyorsak, diğer kulüplerin Allah yardımcısı olsun."

Kilit nokta. Bu senede şampiyon olup şampiyonlar ligine gidelim diğerleri elemeleri geçemeyeceği için tüm parayı yine biz alırız. Sonra renklilerin ruhuna bir fatiha okuruz  :icool: :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: "Kur arttı. Bütün kontratlar euro bazından. Hamdolsun biz bu kadar gelir elde etmemize rağmen sıkıntı yaşıyorsak, diğer kulüplerin Allah yardımcısı olsun."

Kilit nokta. Bu senede şampiyon olup şampiyonlar ligine gidelim diğerleri elemeleri geçemeyeceği için tüm parayı yine biz alırız. Sonra renklilerin ruhuna bir fatiha okuruz  :icool: :icool:

o yüzden bütün paralar bize akmalı :D

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı panic13

GG dün harika oyun çıkardı yanlız onuda ekle canlı izlemekle tvden izlemek o kadar farklıki maçı
geldim eve tekrarını izledim maçın sanki iki farklı maç izlemiş gibiyim porto nun kaçırdığı gol mesela
tvde görünen fabri kapatmış adam dışarı vurmuş gibi ama yüreğimiz ağzımıza geldi tam kale arkasından görüyoruz
kapatma falan yok bomboş kaleye atamadı tıpkı lensin pozisyonunun eşiydi. pepe için oyun kuramıyor deniyor ama
sahada öyle görünmüyor öyle iyi toplar atıyor hücum başlatıyorki arkada durmuş maestro izliyorsun
mükemmel toplar kesiyor akşam defansın bir özelliğide sürekli birbirlerinin kademesine girdiler birinden kurtulan diğerine çarpıldı
tolgay mesela bana canlı izlerken çok kötü göründü fena top kayıpları yaptı atibayıda iyi bulmadım en zayıf bölgemiz
göbekti gibi duruyordu evde izlerken bunların arı gibi çalıştığını gördüm hataları canlı izlerkenki kadar batmıyor göze

Tam tersi alan paylaşımları/değişimleri, ilerideki pas istasyonu oyunları ve dönen topları iyi toplamaları ile bana efsane gözüktüler. Atiba ve Tolgay en az 5 pozisyonda doğru müdahaleler ile atakları kestiler. Bu kadar formda olmasalardı oyunu öne bu kadar yıkamazdık.

Ayrıca Tolgay'ın gördüğüm 2 kritik uzun pası var, Xavi gibi kestiği.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Sakarya Beşiktaşlılar Derneği ricasıdır, Seba'ya oy verirseniz sevinirim.

http://kurumsal.sakarya.bel.tr:83/PG_sakarya_bel/AnketCevapla.aspx?anketId=34

:ok:

bi an çocukluk kahramanım naim süleymanoğluna oy verecektim ama beşiktaşlılık ağır bastı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

:o_o: doğrumu okudum  :alala: yok yok sanırım elin sürçtü yanlış yazdın. güneşi en çok geliştiren adam atiba diyecektin birden elin kaydı.

hocanın yanlışlarını saha içinde çözebilen telafi eden adamdır atiba

hayır doğru okudun, Şenol güneş'in en temel kararı 2 ön liberolu sistemden (veli+Atiba), tek ön liberoya dönüp orta sahayı ikilemesi oldu. Böylece Atiba'nın gerçek potansiyeli ortaya çıktı. Atiba'nın oyun içi zekası ve oyun yönlendirme özelliği ve Şenol güneş'in dediklerini sahaya koyması ayrı ama dediğin çok aşırı bir yorum. Hoca'nın oyun kurgusundaki en temek öge orta saha yapısı, sen hepsini Atiba'ya mal ettin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Liquidator

Pepe vs Porto

1:16 Müdahilesinden sonra Abuş tam olaraq tırsdı)) Stopper dediyin böyle olmalı. Forvetler psikolojik olarakta çekinmeli)))
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ardiles

şampiyonlar ligi parkurunun en zor virajına geldik. bu turda yüksek g kuvvetine maruz kalıcaz. son 16 turunda rakipler askerden yeni gelmiş gibi saldırıyor. takımların devre arası kampları, oyuncuların fiziksel zihinsel hazırlık süresi, yeni transferlerin kendini gösterme isteği vs derken çok zevkli maçların oynanmaına sebep oluyor. öyle final serilerindeki gibi kontrollü sakin oynatmıyorlar adamı. ben sakin ve dominant olacam yok abi olamazsın. bu yolda nice yiğitler telef oldu. napoli ve m.citye 6 tane tıkıştırdılar, arsen wengeri 10 golle paket yapıp evine yolladılar. psg 4-0 rövanşında 6-1 yenilip elendi. monaco 6 gol yemesine rağmen çeyrek finale çıktı. en az gol atılan maçları juve oynadı ama rakip porto iki maçtada k.kart yemişti mecburen kapanarak oynadılar.

monaco maçında taliscasız oyunumuzu hatırlayın. bol pozisyonlu dinamik oyunla şenol hocanın kenardan yırtındığı maç hatırladın mı heh öyle bir oyun bekliyor bizi. o maçta son vuruşlar kötüydü inşallah bu sefer bulduğumuzu yabıştırırız.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi sozkul

"Son düdüğün çalmasıyla Beşiktaş’lı futbolcuların yedek kulübesine doğru koşarak sevinmesini bekledim ama hiç biri olmadı. Sanki hepsi halı saha turnuvasını geçmiş gibi çok sakindi. Bu beni çok etkiledi."
- Yacine Brahimi

kaynak?

Çevrimiçi murat

Yok, ters takım. Napoli, Lyon gibi hızlı ve tempolu takımlar bize ters geliyor oyun olarak. Napoli ligde de iyi gidiyor epey, yani Napoli yerine Chelsea daha uygun bir kura olur bizim için

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende biraz top oynayabilen ama fiziken zayıf bir takım tercih ederim.napoli bu tanıma uyar.sevilla da olabilir ama varsa basele de hayır demem.

Çevrimdışı tangaz

bende biraz top oynayabilen ama fiziken zayıf bir takım tercih ederim.napoli bu tanıma uyar.sevilla da olabilir ama varsa basele de hayır demem.

basel 2. olursa gerisi teferruattır  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı Berat

Sağolun @tangaz @Liquidator @kyiv

Memlekete bir güzellik katalım bari :D

Çevrimdışı mylife1903

benzer görüntüleri maç sonu portolularla da vermiş. pek çok otorite tarafından dünyanın en iyi hakemi kabul ediliyor. ben de oyumu lahozdan yana kullanıyorum. kendi çapımızda otoriteyiz ya  :D
Orusbi cocuk var abi napoli macini yoneten o da iyi hakem sifir hata mac yonetiyor cani isterse

Çevrimdışı kyiv

Orusbi cocuk var abi napoli macini yoneten o da iyi hakem sifir hata mac yonetiyor cani isterse

clattenburg...dil falan çıkarıyor...sıyırk :D

Çevrimdışı ardiles

hayır doğru okudun, Şenol güneş'in en temel kararı 2 ön liberolu sistemden (veli+Atiba), tek ön liberoya dönüp orta sahayı ikilemesi oldu. Böylece Atiba'nın gerçek potansiyeli ortaya çıktı. Atiba'nın oyun içi zekası ve oyun yönlendirme özelliği ve Şenol güneş'in dediklerini sahaya koyması ayrı ama dediğin çok aşırı bir yorum. Hoca'nın oyun kurgusundaki en temek öge orta saha yapısı, sen hepsini Atiba'ya mal ettin.

atiba gerçek potansiyelini biliç zamanındada gösteriyordu. veli gibi pas alamayan ve pas atamayan, pozisyon bilgisi vasat, ne zaman nerede duracağını nasıl pozisyon alacağını bilmeyen bir partneri bile idare edebiliyordu

edit: idare edebiliyordu tabiri hafif kalmış. veliyi bu takımın dinamosu ve değişmez oyuncusu gibi gösterebiliyordu. veliden sonra yanına oğuzhan geldi ve onu parlattı takımın en önemli oyuncusu gibi gösterdi oğuzhan yerine başka biri oynasaydı onu parlatacaktı
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 17:37:18 ardiles ]

Çevrimiçi murat

benzer görüntüleri maç sonu portolularla da vermiş. pek çok otorite tarafından dünyanın en iyi hakemi kabul ediliyor. ben de oyumu lahozdan yana kullanıyorum. kendi çapımızda otoriteyiz ya  :D
bu sene maçımızı yöneten bütün hakemler iyiydi.top ten e girerler.biraz  maziçten kıllanıyorum.

Çevrimiçi Necmi

sevillayı her halukarda tercih ederim başaksporun yarım bıraktığı işi tamamlarız.

Çevrimdışı mylife1903

iki farklı yenilgi ilede biz çıkıyorduk iki farklı yenilgide
eşitleniyor ikili averaj ama bizim genel averajda üstünlüğümüz oluyor
kaldıki 10-10-10 gibi bir sonuçda çıkabilirdi o zaman ikili averajlar
geçerli olmaz genel averajada bakabilirdi.
neyse neyi hesap ediyoruzki :D
onlar yapsın hesaplarını biz horozuz yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan
bizi ilgilendirmiyor.
Ilk yumurta icin once tavuk lazim abi tavuk bizim onermede monako oluyor herkes monakoydu sirayla

Çevrimiçi murat

Polemige girmek istemiyorum ama.
1. Cl de sifir cekmek istemiyorum deyip Wolfsburga gitmenin anlami ne oluyor ? O kümede zor kaliyor, hakaret ettigi oyuncular (Tolga, Beck, Rodolfo, Marcelo, Tosic) CL de basarilar elde ediyor.
2. Marcelo zaten bizdeydi, yeni gelmedi. Konyaya karsi penalti yaptirmadi.
3. Alexis son maclarda oynamiyordi ki
4. CL de Tosic Marcelo Rodolfo Beckle oynadik puanlar aldik.
5. Gomez begenmedigi oyuncular sayesinde tekrar milli oldu
6. Zor bela sampiyon mu olduk ? Saka yapiyorsun galiba.
7. Tolga Lizbonda Komik gol yedi ama onun teke tekte inanilmaz top kurtardigini unutma. O an bizi oyunda tuttu ve bir puani aldik.

Gomez düsüncelerinde hakli olabilir, ama bunu TV de söyleyemez. Bizde aynisini kendi hayatimizda yapamayiz. Is arkadasim iyi degil, o gitsin bu gelsin uluorta diyemeyiz.

Ben Gomezim, TV  de digerlerinden iyiyim, sizi begenmiyorum ve gidiyorum demesini ve takimimiza hakaret etmesini kendime yediremedim. Kümede kalma mücadelesi veren 120.000 nufüslü bir kasaba büyüklügünde sehire gitmesine "oh iyi oldu" diyorum.
Daha Beter Olsun !

katılıyorum.aklınca vizyon koydu.şampiyonlar liginde başarılı bir takım kurulması için demek ki önce onun takıdan gitmesi gerekiyormuş.

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum.aklınca vizyon koydu.şampiyonlar liginde başarılı bir takım kurulması için demek ki önce onun takıdan gitmesi gerekiyormuş.

o günü unutmak istiyorum zaferlerle dolu bir yıl sonunda sevincimizi yarım bırakan buruklaştıran gereksiz bir röportajdı, bir kova süt verip kıcıyla deviren inek gibi görünmüştü gözüme...

Çevrimdışı İhsan

o günü unutmak istiyorum zaferlerle dolu bir yıl sonunda sevincimizi yarım bırakan buruklaştıran gereksiz bir röportajdı, bir kova süt verip kıcıyla deviren inek gibi görünmüştü gözüme...

Benzetme süper oldu   :claps:
bir kova süt verip kıcıyla deviren inek
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Tam maasa zam ise son aniydi fikret baskan kacirdi treni

Biz vizyonu senden ogrencek degiliz, sen kimsin eyy marina koymez, diyecek kicine tekmeyi basacaktik

Çevrimiçi Necmi

Ilk yumurta icin once tavuk lazim abi tavuk bizim onermede monako oluyor herkes monakoydu sirayla
ilk yumurtayı yumurtlayan tavuk nerden çıkmış peki

Etiketler: