Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784947 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Az yüksek, lider Barcelona dışındaki 6 takımla eşleşebiliyor onlar. Shaktar'dan Bayern'den falan hafif yüksek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayern gelmesin yeter.
Bayern sehrinde bir suru turk yasiyor maca giderler abuk sabuk isler gelir basimiza

Bu laypsik deplasmanindan da tirsiyom zaten. Simdi orda iki olay cikar uefa atar bizi turnuvadan. Uefada da bi hayal kirikligim oldu mal herifler bizi bu ffpnin reklaminda kullanmalari lazimdi aslinda adam hala elde sopa kafamiza kafamiza vuruyorlar.

Habire sosyal meydandan paylasim yapiyorlar bizi kivama getiriyorlar sonra bam bam bam ceza cakiyor herifler.

Futbol olarak da bayern gelmesin zaten real gelsin iki tokat atalim zodan istifa etsin

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün rüyamda fener son şampiyonlar ligi maçını biz oynuyalım mı lütfen diye yalvarıyordu :D  :evillol:

Neyse ligi koyalım beyler ligi.

Artık ligde 5/5 yapma zamanı.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bugün rüyamda fener son şampiyonlar ligi maçını biz oynuyalım mı lütfen diye yalvarıyordu :D  :evillol:

güzeldi bu :D

23 nisan'da cb'nin çocukların başbakan koltuğuna oturmalarına izin verdiği gibi, son grup maçımızda biz de gs-fb'den birini bizim yerimize oynamalarına izin verelim. hevesini alsın garipler :D
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 13:15:31 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı mylife1903

Stok da oynadi mi

Çevrimdışı underworld

iç sahada iyi oynayıp skor alamama olayına saplandık.
 :duman:

Çevrimdışı El Nino

Örulig var ama  :biggrinking:

Çevrimdışı fani madida

iç sahada iyi oynayıp skor alamama olayına saplandık.
 :duman:
normal renkli medya her maç öncesi Beşiktaş şu kadar maçtır evinde yenilmiyor muhabbeti yapıyor resmen kötü enerji pompalıyorlar devamlı   :steamed:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Messi yıllık ne kadar kazanıyordu?  :D

€550,000 a week (after tax )

€29.2 million yearly (after tax)

Aslında alırız Messiyi ama onun alanı dolu oynamayaz bizde gerek yok.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yatmadan önce ekşisözlük okudun sanırım rüyana girmiş  :lol:

Alıntı
gruptaki son maçı fenerbahçe'ye oynatmak
beşiktaş'ın lider çıkmayı garantilemesinin ardından beklediğim fair play'lik hamle. hem yıllardır şampiyonlar ligine hasret olan ezeli rakibimize tekrar bu fırsatı vermiş oluruz, hem de fenerbahçe'den seneye alabileceğimiz oyuncuları bir de avrupa'da izleme şansımız olur. umarım böyle bir şey gerçekleşir.
paramount   21.11.2017 22:26

Yatmadan önce ekşisözlük okudun sanırım rüyana girmiş  :lol:

Şimdiye kadar hiç girmedim desem :)

Adlarını duydumda ekşisözlük,incisözlük filan hiç girmek nasip olmadı :)

Çevrimdışı kyiv

Futbol olarak da bayern gelmesin zaten real gelsin iki tokat atalim zodan istifa etsin

Yürek mi yedin bugün?  :D

Bu arada grup maçlarındaki sarı kartlar bir üst tura taşınmıyormuş.Aslı astarı nedir?

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada grup maçlarındaki sarı kartlar bir üst tura taşınmıyormuş.Aslı astarı nedir?

no kaynak, no güven.

Çevrimdışı İhsan

bir de dün akşam forumu okurken, şampiyonluğa ulaştıran ve bugünlere gelmemize vesile olan gomez hakkında alaycı ifadeler içeren birkaç mesaj gördüm. gruptan çıkma başarımızın arkasından kutlamak varken, bu tarz saygısızlık biz Beşiktaşlılara yakışmaz.

Hayır yani gruptan çıkmışsın gomez ne alaka?  :) bırak gomez'i. gomez momez yok artık. 2 sene önceydi o. sen eğlenmene, sevinmene bak.

şuna bir açıklık getirelim; gomez takımımızın şampiyonlar ligi kadrolar oluşturulmamasından dolayı değil, 15 temmuz olayından dolayı gitti. o olay yaşanmasa halen bizim futbolcumuzdu. giderken de sosa gibi kulübümüze terbiyesizlik yapmadı.

adam kendince bir seçim yapmış. wolfsburga transfer olmuş. wolfsburg'a gitmesi iyi/kötü tartışılır ama eleştirirken de kulübümüze yaptığı katkıları da göz ardı etmeyin.

ismaile bakarak "şampiyonlar liginde sıfır çekmek istemiyorum" lafını söylemişmiş de kulübümüzü küçük düşürmüşmüş. sadece ismail'e bakarak değil, tolga, rhodolfo, alexis, tosic, beck gibi oyunculara bakarak da söyledi lafı ki haklı da. o defans ve kale sayesinde ztk, uel'i kaybetmiştik. gomez de normal olarak çıldırır tabi. o kadar gol at, emek ver. arka 5 li'nin hatalarında emeğin sülfür olup havaya karışsın.  o defansı aynen bu ve geçen sezonki şampiyonlar ligi maçlarını koy, puan alamazdık puan.

maradona da 80 lerin sonunda napoli başkanına "ya taraftarlar tarafından yuhalanan oyuncuları takımdan postalarsın ya da beni kaybedersin" demişti. kadroları yeniledikleri sezon uefa kupasını kaldırmıştı.

o değil de beyler, lider çıktık lider. Türk futbolu bir süre daha böyle olay göremez  :)

Öncelikle Gomeze verdigi emeklerinden dolayi tesekkür ederiz, amaaaa.....
Kusura bakma ama kendi takim arkadaslariyla dalga gecip assagiladiktan sonra , ve küme düsmeme icin oynayan bir takima gittikten sonra nasil bir muamele bekliyordu ?
Hakli olsada olmasa. Bir oyuncu böyle birsey derse haddini asar, kendi arkadaslarina hakaret etmis olur.

Ayrica O defansla gecen sezon bayagi puan aldik CL de.
Gomez daha Beter olsun !
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 13:51:01 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Benim gönderdiğim linke baktın mı abi? Orada ülke puanı yok ve 24'üz. Ülke puanı bildiğim kadarıyla iki takım aynı puandaysa önemli olacak, onun için Monaco'yu geçmemiz için bu sene en az 3 puan daha almamız lazım

senin gönderdiğin linke baktım ben sana uefanın gerçek linkini gönderdim
birilerinin yaptığı listeyi değil. şu anda puanımız 55 değil orda gruptan çıkma puanları vs
eklenmişde daha oynanmayan şl maçları var ben şu anki durumu değil sene sonunda bir sonraki senenin
yerleştirme listesini konuşuyorum şu anda uefa sıralamasında yerimiz 28 sürekli yükselişdeyiz bizi geçebilecek takım yok ama bizim geçeceğimiz çok takım var sen 24 diyorsun şimdiki puanla gelecek sene için karar veriyorsun yok öyle bir şey
geçen senede sıralamaya girerken bir önceki aldığımız puanlar dahil olmuşdu önümüzdeki senede şl de oynarsak bu sene aldığımız puanlar dahil olacak sadece bilmediğim beşinci seneki puanlar silinipmi sıra yapılıyor yoksa silinmedenmi yapılıyor geçen sene silindi gibi geliyor bana yoksa üçüncü torbaya giremezdik

Çevrimdışı Neo Nesil

Bayern gelmesin yeter.
Bayern sehrinde bir suru turk yasiyor maca giderler abuk sabuk isler gelir basimiza

Bu laypsik deplasmanindan da tirsiyom zaten. Simdi orda iki olay cikar uefa atar bizi turnuvadan. Uefada da bi hayal kirikligim oldu mal herifler bizi bu ffpnin reklaminda kullanmalari lazimdi aslinda adam hala elde sopa kafamiza kafamiza vuruyorlar.

Habire sosyal meydandan paylasim yapiyorlar bizi kivama getiriyorlar sonra bam bam bam ceza cakiyor herifler.

leipzigle karşılaştığımız için bayern'i vermezler bize, relax  :ok:

"Son düdüğün çalmasıyla Beşiktaş’lı futbolcuların yedek kulübesine doğru koşarak sevinmesini bekledim ama hiç biri olmadı. Sanki hepsi halı saha turnuvasını geçmiş gibi çok sakindi. Bu beni çok etkiledi."
- Yacine Brahimi

Çevrimdışı İhsan

önümüzdeki sene ülke puanı sayılmıyor ve 5 sene öncesi silinecek şu an üstümüzde olan 7-8 takımı daha altımıza alıyoruz şu anda 10. sırada olan Benfica bile altımıza inecek şu anki durumda 17. gibi olabiliriz leipzigi yensek ve 16 turundanda puan çıkartsak ilk 16 içinde olabileceğiz
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/
uefa şu anda ülke puanlarını en sağda yazdı ve ana puanlardan çıkardı bu gün aldığımızla 50.00 puanımız
var aslında 56.60 puanımız olması lazımdı.şu anda üçüncü torbayı kesin sağlamlaştırdık büyük ihtimal üçüncü torbanın en iyi takımı olacağız ama ikinci torbayıda zorluyoruz çeyrek falan yaparsak kesin ikinci torbada oluruz. tabi uefa kupasını kimin alacağıda önemli

Demirörenin Üstün yönetici zekasi bizi 6 sene geriye atti.
Halen daha sifir cektigimiz avrupa puanlari duruyor orada
 :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Neo Nesil

"Son düdüğün çalmasıyla Beşiktaş’lı futbolcuların yedek kulübesine doğru koşarak sevinmesini bekledim ama hiç biri olmadı. Sanki hepsi halı saha turnuvasını geçmiş gibi çok sakindi. Bu beni çok etkiledi."
- Yacine Brahimi

gel seneye bizde başla.

Çevrimdışı arda

no kaynak, no güven.

49.04 Exceptionally, all yellow cards and pending yellow-card suspensions expire on
completion of the play-offs. They are not carried forward to the group stage. In
addition, all yellow cards expire on completion of the quarter-finals. They are not
carried forward to the semi-finals.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/46/71/38/2467138_DOWNLOAD.pdf

Yarı Finale kim öle kim kala :D Ligi koyalım ligi!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Alıntı
49.03 Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward either to
the next stage of the competition or to the UEFA Europa League in the current
season.

Diyor ki "Tek sarı kartlar (yani bir maçta görülen tek bir sarı kart) ve kesinleşmiş sarı kart cezaları mevcut sezon içindeki turnuvanın diğer aşamasına ya da Avrupa Ligi'ne taşınır."

Alıntı
49.04 Exceptionally, all yellow cards and pending yellow-card suspensions expire on
completion of the play-offs. They are not carried forward to the group stage. In
addition, all yellow cards expire on completion of the quarter-finals. They are not
carried forward to the semi-finals.

Diyor ki "Buna istisna olarak, tüm sarı kartlar ve sarı kart cezaları play off aşamasında tamamlanır ve grup aşamasına taşınmazlar. Ek olarak tüm sarı kartlar çeyrek final aşamaasından sonra geçerliğiliğini yitirir, yarı finale taşınmazlar."

Kaynak : UEFA Şampiyonlar Ligi 2017/2018 Kural ve Düzenlemeler Kitapçığı
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/46/71/38/2467138_DOWNLOAD.pdf

Benim anladığım play off'tan grup aşamasına çıkarken ve çeyrek finalden yarı finale çıkarken siliniyor.. Bunun da amacı oyuncuların sarı kart cezası yüzünden final maçını kaçırmamasını sağlamakmış.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 14:02:06 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bayern gelmesin yeter.

Bir de şu gelsin bu gitsin için erken, çünkü maçlar 2.5 ay sonra oynanacak. Şimdi çok formda olan bir takım o dönem formsuz olabilir ve iyi ki gelmiş diyebiliriz. Tersi de olabilir tabii.

Tabii bu dediklerim Bayern ve Real dışındakiler için geçerli, onların formsuz halleri bile sıkıntı.

Çevrimdışı İhsan

Bir de şu gelsin bu gitsin için erken, çünkü maçlar 2.5 ay sonra oynanacak. Şimdi çok formda olan bir takım o dönem formsuz olabilir ve iyi ki gelmiş diyebiliriz. Tersi de olabilir tabii.

Tabii bu dediklerim Bayern ve Real dışındakiler için geçerli, onların formsuz halleri bile sıkıntı.

Bizi bütün ikinciler isteyecektir. Avantajamiz bu olacaktir. Basel Moskova felan gelirse, biz havalari girip sikinti yasayabiliriz.
Come to Beşiktaş

Etiketler: