Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780823 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Bakın senelerin CL gediklisi ve Avrupa'nın en formda takımlarından birini bu hale getirdik işte. Bu lider çıkmak kadar önemli.

Aynen.2 senedir daha bir güvenle oynuyoruz.Gol yiyor dağılmıyor 30 dk içinde hemen buluyoruz.Evet üstelik çok iyi oynamasak bile gol buluyoruz.Rakipler de eski güçlerinde olmasalarda formda olmasalarda Monaco-Porto falan Avrupa arenasında bizden daha üst seviyedeler.Porto zaten malum 2.sınıf takım , Monaco da çoğu zaman kaybolsa da çeyrek finaller yarı finaller görmüş bir takım.

Bugün kim çıksa PSG-Barca hariç biz yine oynarız.Real için bilmiyorum çünkü adamlar çok formsuz tam kaos ortamında.Bu bir şans olabilir belki de ? PSG çıkarsa bizim ister istemez tamamen kontra oyunu oynamamız gerekecek.

Yani ayağımız Avrupa da sağlam basıyor.Eskiden bulduğumuzu atamaz yer ve kaybederdik.Şimdi bulduğumuz atıyoruz bitiyor. :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı mylife1903

Ne geceydi be! Maç başlamadan önce görüntüye bakarak tribünler dolmayacak diyordum ama ne ara olduysa başlama düdüğüyle her yer ful oldu. Taraftar ilk yarı gayet iyi 2. yarı vasattı. Yeni açık için söylüyorum top rakipteyken tezahüratı anlık kesip ıslığa geçiş olayını yapmalılar ama kafalarına göre takılıyorlar. Amaç takıma faydaysa ıslık laylaylomdan bin kere daha etkili.

Takım içinse söylenecek tek şey Avrupa arenasında bu takım kolay maç kaybetmez. Özellikle Adriano ve Pepe çok büyük tecrübe. Hele dünkü maçta 2. yarı adrianonun bir ters kademesi vardı ki o pozisyonda herhangi bir Türk futbolcusu olsa elleri belinde bekler biz de golü yerdik. Tecrübe işte böyle bir şey. Pepeye gelince bence sene sonunda 2 yıl daha uzatsınlar. Bu kalite ve zekayı yakalamak kolay değil.

Ve son olarak kendi tribün kariyerimde Avrupada namağlup yola devam ediyorum :bandit: Legia Warşova, Levski Sofya, Lokomotif Moskova ve Porto  Sıradaki gelsinnnn lütfen :bandit:
Pepeyi reale satacaz geri 50milyon yuro :money:

Çevrimdışı İhsan

Yok, oyuncu alırken hocaya danismayalim. Eren Derdiyok, Serdar Aziz, Volkan Sen diye tutturuyor sonra. Biz yine oyunculari alip onun tedrisatina verelim.

TD nin transfer yapmasi cok yanlis.
3-4 senelik kontrat yapiyorsun, ama TD nin ömrü 1-2 sene.

Bir kulübün bir taktik anlayisi olmali ve ona göre Transfer akli olmali.
TD ye göre takim degil, Takima göre TD degil Kulübe göre takim VE TD bulunmali
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 11:43:09 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Neo Nesil

Bir de kötü haber, UEFA Gençlik Ligi'nde Porto'ya 1-0 yenilmişiz. Kazanabilseydik, gruptan çıkma şansını son maça taşıyacaktık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de alt yapı olmadıkça bu sonuçlar normal.

Çevrimdışı mylife1903

Takımı şl de nağmalup lider çıkmayı garantilemiş son maçta Almanya deplasmanında rotasyon yapacak arkadaşlara günaydın diyorum. :ok:
Laypsik subyanlari son mac kivransin dursun canakkale gecilmez

Erman gardasimiza da volverin reyizden gelsin amerigalilarin unutulmaz atasozudur yani

Çevrimdışı İhsan

Cenkin bütün maç boyu sol açık oynadığını bir benmi düşünüyorum :alala:
asist yaptığı için seviniyoruzda o asist bile sol açık oynadığı için oldu.
forvetimiz sol açık oynayacaksa golümüzü kim atacak. Beyler adam ceza sahasına girmedi nerdeyse hiç
bilmem farkındamısınız sol açıkta babel bile duramadı onun yüzünden onuda püskürttü.
Herkes mükemmel diyorda kanat oynuyorsa evet mükemmel oynadı ama forvet oynadıysa berbat oynadı.
forvetin yapması gereken hiç bir şeyi yapmadı bilmem farkındamısınız.

Cenk ten korkuyorlar.
Cenkin sola kaymasiyla defansi pesinden götürdü. Sagda bosluklar acildi. Yön degistirerek (genelde Tolgay ile) tehlikeli ataklar olusturduk. Q7 bu sayede vasat Telles le bas basa kaldi. Q7 dün cok iyi oynadi bu arada. Gol atmayi hak etmisti
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Cevabı o kadar açık ki, 90+1 in içindeyiz ve grupdan lider çıkmamıza 1.5 dakika kalmış, bir kaza golü riskini düşürmek için o 20 saniye çok değerli, süreden yiyorsun, saat durmuyor orada.

Kimi sokacak? Negredo üzülmesin ya da yufka yürekli taraftarımız Negredo için üzülmesin diye kulübeden ısınmamış bir adam mı çağıracak?

:claps:
katiliyorum
aynisi düsündüm.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Trabzonspor'dan hemen ayrılmak isteyen adam, Trabzonspor'da kadro dışı kalıp 6 ay oynamamayı kabul etmez abi.

1.5-2 milyon imza parası için kendini harcadı.

Bence bizim planımız 2018'de soslesmesi bitecek olan Tolgay Oğuzhan ikilisinden arıza çıkaranı satmak ve yerini Ekici ile doldurmaktı. Neyse ki olmadı, Ekici'den bir yol olmaz.

Nazireni anladım, bence hocanın en büyük faydası Bursaspor başkanına laf sokup Ozan'ı Fener'e kakalamasıydı.

Ben 1 milyona bile kendimi harcarim  :evillol:
Bizde oynayamacagini biliyordu EKici. Bu  yüzden parayi secti. Mantikli hamle idi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydın dostlar  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Öncelikle her Şampiyonlar Ligi maçından sonraki klasik olasılık hesabıma geleyim. Bugün biraz kısa sürecek  :sevinc

Dün gece yaşadığımız mutluluk için tüm teknik ekibe ve futbolculara teşekkür ediyorum.   :claps: :claps: :claps:

Artık son 5 maçta lige tam konsantrasyonla dönmemiz şart. 15 puan bekliyorum devre arasına kadar.. Çünkü ikinci devre son 16 maçları yine kötü bir fikstüre denk gelecek malesef.. Tabii kuralar çekilmeden tam yerini bilemiyoruz ama yaklaşık olarak şöyle olacak:

Beşiktaş - Karabük (21. Hafta) (10-11 Şubat Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ilk tur maçı--  (13-14 Şubat)
Konya - Beşiktaş (22. Hafta) (17-18 Şubat Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ilk tur maçı--  (20-21 Şubat)
Beşiktaş - Fenerbahçe (23. Hafta) (24-25 Şubat Hafta sonu)
Trabzon - Beşiktaş (24. Hafta) (03-04 Mart Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ikinci tur maçı--  (6-7 Mart)
Beşiktaş - Gençlerbirliği (25. Hafta) (10-11 Mart Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ikinci tur maçı--  (13-14 Mart)
Başakşehir - Beşiktaş (26. Hafta) (17-18 Mart Hafta sonu)

Ben bordo ile işaretlediğim tarihlere denk gelmesini tercih ederim. Kırmızı ile işaretlediğim tam da Fener ve Başakşehir maçları öncesine geliyor..

Ha söyle ya. Tam bu oranlari bekliyordum. Artik emin olabiliriz  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Pepeyi reale satacaz geri 50milyon yuro :money:

sonra o parayı medel'i stoper yapmaya harcarız. dün en azından bek olarak girmedi, ama terse yattım resmen, zorunlu da olsa hiç beklemediğim bir değişiklikti. malum pozisyonu saymazsak günahsız bitirdi maçı. porto'ya nefes aldırmadığımız bölümün sebebi medel değişikliği olabilir, adamları ikinci yarı başında sindirdik, kalemize medel'e bulaşacak kadar yaklaşmaya cesaret edemediler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gruplara baktım, eger ikinci bitirirse bir dahaki tur Chelsea ihtimali çok yüksek.

Çünkü diğer 4 grupta lider İngiliz takımı. Kendi grubundan Roma ile eşleşemiyor.

3'te 1 ihtimal bize düşecekler, diğer ihtimalleri Barcelona ve PSG.

Kısacası bugün Atletico Roma'yı yenerse ve Chelsea'ye liderlik yolunu açarsa iyi olur.

Çevrimdışı underworld

pasla oynamaya başladığımız anda rakibin beyni dönüyor.
bu konuda atiba ve adriona çok kilit.

Çevrimdışı tangaz

maçın 2 yarısı cidden grubun abisi benim oyunu oynadık yaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Gruplara baktım, eger ikinci bitirirse bir dahaki tur Chelsea ihtimali çok yüksek.

Çünkü diğer 4 grupta lider İngiliz takımı. Kendi grubundan Roma ile eşleşemiyor.

Kısacası bugün Atletico Roma'yı yenerse ve Chelsea'ye liderlik yolunu açarsa iyi olur.

:bigstar:
zekice bir tespit. 
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

poziyonun en başında indirişi , boğuşması,kazanıp devam etmesi sonraki götürüş pas falan üst seviye :steamed:

Çevrimdışı İhsan

Fark ettinizmi bilmiyorum ama taraftar olarak Dünya deviyiz. Belki su anda ilk siradayiz.
Mesela Tolgay ne dedi?
Real gelsin, onlarda bizim taraftarimizi görsün.  :icool:
Yani biz Reali degil, real bizi görmeye gelecek  :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Ha söyle ya. Tam bu oranlari bekliyordum. Artik emin olabiliriz  :D

ağabey özellikle sen sakın gardını düşürme, leipzig maçı önümüzde engel değil; ama o maça gitmek isteyecek gurbetçiler soru işareti hâlâ.

leipzig, birkaç yüz türk vatandaşına aynı bölgeden bilet satıp stada girerken de aramayı unutursa üst tura çıkıyor. oralarda olursan stat etrafını dolaş "döner burger alana meşale bedava" gibi bir kampanya yapılıyorsa bil ki bu adamlar niyeti bozmuş.

Çevrimdışı mylife1903

Fark ettinizmi bilmiyorum ama taraftar olarak Dünya deviyiz. Belki su anda ilk siradayiz.
Mesela Tolgay ne dedi?
Real gelsin, onlarda bizim taraftarimizi görsün.  :icool:
Yani biz Reali degil, real bizi görmeye gelecek  :tabe:
Ronaldo gelsin stadi tesisleri gorsun
Quaresma ile pepeye misafir olsun evlerine falan baksin
Mac sonu ilacli gazoz dolmakalem ve boskagit

Çevrimdışı Neo Nesil

bir de dün akşam forumu okurken, şampiyonluğa ulaştıran ve bugünlere gelmemize vesile olan gomez hakkında alaycı ifadeler içeren birkaç mesaj gördüm. gruptan çıkma başarımızın arkasından kutlamak varken, bu tarz saygısızlık biz Beşiktaşlılara yakışmaz.

Hayır yani gruptan çıkmışsın, gomez ne alaka?  :) bırak gomez'i. gomez momez yok artık, 2 sene önceydi o. dün akşam tarihinde ilk kez cl grubundan çıkmışsın; eğlenmene, sevinmene bak.

şuna bir açıklık getirelim; gomez takımımızın şampiyonlar ligi kadrolar oluşturulmamasından dolayı değil, 15 temmuz olayından dolayı gitti. o olay yaşanmasa halen bizim futbolcumuzdu.

adam kendince bir seçim yapmış. wolfsburga transfer olmuş. wolfsburg'a gitmesi iyi/kötü tartışılır ama eleştirirken de kulübümüze yaptığı katkıları da göz ardı etmeyin.

ismaile bakarak "şampiyonlar liginde sıfır çekmek istemiyorum" lafını söylemişmiş de kulübümüzü küçük düşürmüşmüş. sadece ismail'e bakarak değil, tolga, rhodolfo, alexis, tosic, beck gibi oyunculara bakarak da söyledi lafı ki haklı da. o defans ve kale sayesinde ztk, uel'i kaybetmiştik. gomez de normal olarak çıldırır tabi. o kadar gol at, emek ver. arka 5 li'nin hatalarında emeğin sülfür olup havaya karışsın.  o defansı aynen bu ve geçen sezonki şampiyonlar ligi maçlarını koy, puan alamazdık puan.

maradona da 80 lerin sonunda napoli başkanına "ya taraftarlar tarafından yuhalanan oyuncuları takımdan postalarsın ya da beni kaybedersin" demişti. kadroları yeniledikleri sezon uefa kupasını kaldırmıştı.

o değil de beyler, lider çıktık lider. Türk futbolu bir süre daha böyle olay göremez  :)

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 13:47:33 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

real ya da sevilla'nın da bize gelmeleri yüksek ihtimal.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 12:23:26 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı mellfred

Tolgay sarı göreydi eydi

Çevrimdışı Neo Nesil

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 12:08:54 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Ronaldo gelsin stadi tesisleri gorsun
Quaresma ile pepeye misafir olsun evlerine falan baksin
Mac sonu ilacli gazoz dolmakalem ve boskagit
Ahahahhaa ya abi alem adamsınolur mu olur burası Türkiye 🦅🦅🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

real ya da sevilla'nın da bize gelmeleri yüksek ihtimal.
Az yüksek, lider Barcelona dışındaki 6 takımla eşleşebiliyor onlar. Shaktar'dan Bayern'den falan hafif yüksek.

Etiketler: