bir de dün akşam forumu okurken, şampiyonluğa ulaştıran ve bugünlere gelmemize vesile olan gomez hakkında alaycı ifadeler içeren birkaç mesaj gördüm. gruptan çıkma başarımızın arkasından kutlamak varken, bu tarz saygısızlık biz Beşiktaşlılara yakışmaz.
Hayır yani gruptan çıkmışsın, gomez ne alaka?

bırak gomez'i. gomez momez yok artık, 2 sene önceydi o. dün akşam tarihinde ilk kez cl grubundan çıkmışsın; eğlenmene, sevinmene bak.
şuna bir açıklık getirelim; gomez takımımızın şampiyonlar ligi kadrolar oluşturulmamasından dolayı değil, 15 temmuz olayından dolayı gitti. o olay yaşanmasa halen bizim futbolcumuzdu.
adam kendince bir seçim yapmış. wolfsburga transfer olmuş. wolfsburg'a gitmesi iyi/kötü tartışılır ama eleştirirken de kulübümüze yaptığı katkıları da göz ardı etmeyin.
ismaile bakarak "şampiyonlar liginde sıfır çekmek istemiyorum" lafını söylemişmiş de kulübümüzü küçük düşürmüşmüş. sadece ismail'e bakarak değil, tolga, rhodolfo, alexis, tosic, beck gibi oyunculara bakarak da söyledi lafı ki haklı da. o defans ve kale sayesinde ztk, uel'i kaybetmiştik. gomez de normal olarak çıldırır tabi. o kadar gol at, emek ver. arka 5 li'nin hatalarında emeğin sülfür olup havaya karışsın. o defansı aynen bu ve geçen sezonki şampiyonlar ligi maçlarını koy, puan alamazdık puan.
maradona da 80 lerin sonunda napoli başkanına "ya taraftarlar tarafından yuhalanan oyuncuları takımdan postalarsın ya da beni kaybedersin" demişti. kadroları yeniledikleri sezon uefa kupasını kaldırmıştı.
o değil de beyler, lider çıktık lider. Türk futbolu bir süre daha böyle olay göremez