Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779674 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence şenol hoca o anda gelmesini kabul etseydi durum değişik olabilirdi. Trabzondan hemen ayrılmak istiyordu. Taşı şenol hoca koydu.
Nazire yapıyorum zaten. Hani hiç anlamıyordu transferden birde hoşunuza gidebilecek şey yapmış, onuda yazın diye.
Trabzonspor'dan hemen ayrılmak isteyen adam, Trabzonspor'da kadro dışı kalıp 6 ay oynamamayı kabul etmez abi.

1.5-2 milyon imza parası için kendini harcadı.

Bence bizim planımız 2018'de soslesmesi bitecek olan Tolgay Oğuzhan ikilisinden arıza çıkaranı satmak ve yerini Ekici ile doldurmaktı. Neyse ki olmadı, Ekici'den bir yol olmaz.

Nazireni anladım, bence hocanın en büyük faydası Bursaspor başkanına laf sokup Ozan'ı Fener'e kakalamasıydı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Neo Nesil

Gunaydin clde gruptan lider cikan takimin lider taraftari.

Bugun herhangi bir aksilik, olumsuzluk bizim moralimizi bozamaz.

Çevrimdışı tangaz

way be şl.de grup son maçları oynanmadan liderliği garantiledik rüya gibi defalarca alkışlasak azdır :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

kutuya girme sorunsalımız olmasa idi 5de 5 yapmıştık muhtemelen

rakip kalecide dün 3 tane efsane kurtarış yaptı babelin direkte patlayan şutunda da çok iyiydi top az aşağıdan gitse onu da muhtemelen çelecek ve golü önleyecekti refleksleri baya iyi, casillas oynasa idi dün 5lik yapardık portoyu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

45-60 arası topa sahip olma oranımız %78  :claps:

Çevrimdışı emre_1978

Lider bitirmenin en güzel yanı sonraki turda ilk maçı deplasmanda oynamak bence.

Diğer türlü olunca içerideki maç bittiğinde sonuç iyi mi kötü mü bilemiyor insan. Maçın ilk yarısı bitince stattan çıkmışsın gibi, o yüzden nefret ederim eleme maçlarında ilk maçı içeride oynamaktan :)

Medel bir hatası dışında çok iyiydi bu arada, ikinci yarıdaki pozitif oyunda büyük katkısı var bence.
Tosic iyidir hoştur, sahada her şeyini vermesi, mücadelesi takdir edilmeli ama menzili 10 metreyi geçen paslarının %80'i rakibe gidiyor maalesef.

Liderlik çok yakışıyor Beşiktaş'ıma , darısı lige diyelim

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Günaydın dostlar  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Öncelikle her Şampiyonlar Ligi maçından sonraki klasik olasılık hesabıma geleyim. Bugün biraz kısa sürecek  :sevinc

Dün gece yaşadığımız mutluluk için tüm teknik ekibe ve futbolculara teşekkür ediyorum.   :claps: :claps: :claps:

Artık son 5 maçta lige tam konsantrasyonla dönmemiz şart. 15 puan bekliyorum devre arasına kadar.. Çünkü ikinci devre son 16 maçları yine kötü bir fikstüre denk gelecek malesef.. Tabii kuralar çekilmeden tam yerini bilemiyoruz ama yaklaşık olarak şöyle olacak:

Beşiktaş - Karabük (21. Hafta) (10-11 Şubat Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ilk tur maçı--  (13-14 Şubat)
Konya - Beşiktaş (22. Hafta) (17-18 Şubat Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ilk tur maçı--  (20-21 Şubat)
Beşiktaş - Fenerbahçe (23. Hafta) (24-25 Şubat Hafta sonu)
Trabzon - Beşiktaş (24. Hafta) (03-04 Mart Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ikinci tur maçı--  (6-7 Mart)
Beşiktaş - Gençlerbirliği (25. Hafta) (10-11 Mart Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ikinci tur maçı--  (13-14 Mart)
Başakşehir - Beşiktaş (26. Hafta) (17-18 Mart Hafta sonu)

Ben bordo ile işaretlediğim tarihlere denk gelmesini tercih ederim. Kırmızı ile işaretlediğim tam da Fener ve Başakşehir maçları öncesine geliyor..

Çevrimdışı kyiv

Ne geceydi be! Maç başlamadan önce görüntüye bakarak tribünler dolmayacak diyordum ama ne ara olduysa başlama düdüğüyle her yer ful oldu. Taraftar ilk yarı gayet iyi 2. yarı vasattı. Yeni açık için söylüyorum top rakipteyken tezahüratı anlık kesip ıslığa geçiş olayını yapmalılar ama kafalarına göre takılıyorlar. Amaç takıma faydaysa ıslık laylaylomdan bin kere daha etkili.

Takım içinse söylenecek tek şey Avrupa arenasında bu takım kolay maç kaybetmez. Özellikle Adriano ve Pepe çok büyük tecrübe. Hele dünkü maçta 2. yarı adrianonun bir ters kademesi vardı ki o pozisyonda herhangi bir Türk futbolcusu olsa elleri belinde bekler biz de golü yerdik. Tecrübe işte böyle bir şey. Pepeye gelince bence sene sonunda 2 yıl daha uzatsınlar. Bu kalite ve zekayı yakalamak kolay değil.

Ve son olarak kendi tribün kariyerimde Avrupada namağlup yola devam ediyorum :bandit: Legia Warşova, Levski Sofya, Lokomotif Moskova ve Porto  Sıradaki gelsinnnn lütfen :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Günaydın beyler. Nasılsınız? ben işte böyleyim  :sevinc :ishock:

:) :) :) Günaydın  :) :) :) :

Çevrimdışı tuncaboylu

Günaydın dostlar  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Öncelikle her Şampiyonlar Ligi maçından sonraki klasik olasılık hesabıma geleyim. Bugün biraz kısa sürecek  :sevinc

Dün gece yaşadığımız mutluluk için tüm teknik ekibe ve futbolculara teşekkür ediyorum.   :claps: :claps: :claps:

Artık son 5 maçta lige tam konsantrasyonla dönmemiz şart. 15 puan bekliyorum devre arasına kadar.. Çünkü ikinci devre son 16 maçları yine kötü bir fikstüre denk gelecek malesef.. Tabii kuralar çekilmeden tam yerini bilemiyoruz ama yaklaşık olarak şöyle olacak:

Beşiktaş - Karabük (21. Hafta) (10-11 Şubat Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ilk tur maçı--  (13-14 Şubat)
Konya - Beşiktaş (22. Hafta) (17-18 Şubat Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ilk tur maçı--  (20-21 Şubat)
Beşiktaş - Fenerbahçe (23. Hafta) (24-25 Şubat Hafta sonu)
Trabzon - Beşiktaş (24. Hafta) (03-04 Mart Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ikinci tur maçı--  (6-7 Mart)
Beşiktaş - Gençlerbirliği (25. Hafta) (10-11 Mart Hafta sonu)
--Olası ŞL Son 16 ikinci tur maçı--  (13-14 Mart)
Başakşehir - Beşiktaş (26. Hafta) (17-18 Mart Hafta sonu)

Ben bordo ile işaretlediğim tarihlere denk gelmesini tercih ederim. Kırmızı ile işaretlediğim tam da Fener ve Başakşehir maçları öncesine geliyor..
Süper

Çevrimdışı ozankarakoc

Sonunda ben de 'bölünür senin için uykular'ı layıkıyla söyleyebileceğim :D Yeni Malatya maçı, buranın saatiyle sabah 5:30'a denk geliyor. Mecbur, 5'te kalkıp tribündeki yerimizi alacağız.

Sana adanmış bütün hayatlar,
haydi bastır Ka-ra Kar-tal! :icool:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

ŞL grup birinciliği

çok fiyakalı be  :eyes

Çevrimdışı emre_1978

Ne geceydi be! Maç başlamadan önce görüntüye bakarak tribünler dolmayacak diyordum ama ne ara olduysa başlama düdüğüyle her yer ful oldu. Taraftar ilk yarı gayet iyi 2. yarı vasattı. Yeni açık için söylüyorum top rakipteyken tezahüratı anlık kesip ıslığa geçiş olayını yapmalılar ama kafalarına göre takılıyorlar. Amaç takıma faydaysa ıslık laylaylomdan bin kere daha etkili.

Takım içinse söylenecek tek şey Avrupa arenasında bu takım kolay maç kaybetmez. Özellikle Adriano ve Pepe çok büyük tecrübe. Hele dünkü maçta 2. yarı adrianonun bir ters kademesi vardı ki o pozisyonda herhangi bir Türk futbolcusu olsa elleri belinde bekler biz de golü yerdik. Tecrübe işte böyle bir şey. Pepeye gelince bence sene sonunda 2 yıl daha uzatsınlar. Bu kalite ve zekayı yakalamak kolay değil.

Ve son olarak kendi tribün kariyerimde Avrupada namağlup yola devam ediyorum :bandit: Legia Warşova, Levski Sofya, Lokomotif Moskova ve Porto  Sıradaki gelsinnnn lütfen :bandit:

Tribünler artık neredeyse santrayla birlikte doluyor, son 5 - 10dk içeri giren çok sayıda insan var.
Lig , Avrupa her maç böyle.

Eskiden 2 saat kala kapıların kapatıldığı bir dünya maç hatırlıyorum, kombine satışının olmadığı gişede bilet bitti bitiyor stresleri , yılan gibi kuyruklar, karışıklık çıkınca polisin sırayı dağıtması ve en arkadayken kendini bir anda en önde bulman ya da tam tersi :)

Böylesi daha güzel tabi, tek dezavantajı takım ısınmaya çıktığında tribünlerin boş olması.
Gerçi o da rakibin ortama alışamaması açısından iyi, maça başlarken görüyorlar ancak gerçek ortamı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünkü maçta Porto kaybetseydi, gruptan çıkma şansı sıfıra inecekti.

Maç 0-0'a bağlama şansları varken gol atıp leoparın kuyruğunu tuttular. Sonra yarım saat kum torbasına döndüler, 2-1'i yakalasak maçı kaybederlerdi. Sonra da beraberlik için göbek atmaya başladılar.

Bakın senelerin CL gediklisi ve Avrupa'nın en formda takımlarından birini bu hale getirdik işte. Bu lider çıkmak kadar önemli.

Çevrimdışı scarfright

Cenkin bütün maç boyu sol açık oynadığını bir benmi düşünüyorum :alala:
asist yaptığı için seviniyoruzda o asist bile sol açık oynadığı için oldu.
forvetimiz sol açık oynayacaksa golümüzü kim atacak. Beyler adam ceza sahasına girmedi nerdeyse hiç
bilmem farkındamısınız sol açıkta babel bile duramadı onun yüzünden onuda püskürttü.
Herkes mükemmel diyorda kanat oynuyorsa evet mükemmel oynadı ama forvet oynadıysa berbat oynadı.
forvetin yapması gereken hiç bir şeyi yapmadı bilmem farkındamısınız.
Abi bu maç bence güzel top indirdi. Ayrıca hızlı ataklarda sol tarafa geçti. Zaten bence cenk 4.3.3 ün sol forveti olarak en iyi hissedeceği yere geçmiş olur. Rahat hissediyor kendini. Ve golde topu sürüşü ve forvet olarak vurmak yerine pas tercihi.. bence mükemmeldi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scarfright

Napoli Shakhtar a göre daha yumusak bir takim, yetenekli ayakkarini kitle cozersin. Nitekim gecmiste cozmusluklerimiz de var :) ukrayna rusya bunlar uzak olsun bize
Bence de kesinlikle. Ben daha bu ukrayna rus takımlarını ezdiğimizi hatırlamıyorum. İtalyan olsun ispanyol olsun rus olmasın. Hele ki maçın oynanacağı zaman ki soğuğu düşünürsek.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Maç 0-0'a bağlama şansları varken gol atıp leoparın kuyruğunu tuttular. Sonra yarım saat kum torbasına döndüler, 2-1'i yakalasak maçı kaybederlerdi. Sonra da beraberlik için göbek atmaya başladılar.

Bakın senelerin CL gediklisi ve Avrupa'nın en formda takımlarından birini bu hale getirdik işte. Bu lider çıkmak kadar önemli.

'İnşallah zaman geçirmeye başlamayız' diye düşünüyordum. Bir baktım, Porto zaman geçiriyor, Beşiktaş önde basıp top kapmaya çalışıyor. Porto kazansa büyük avantaj yakalayacak, Beşiktaş için beraberlik altın değerinde... Zamana oynayan, maç bitsin diye dua eden Porto...

Tam anlamıyla 'biz sizden daha iyi takımız' diye haykırdı Beşiktaş maç boyunca...
Porto da son 15 dakikada 'evet öylesiniz' deyip kabullendi.

Umarım Şampiyonlar Ligi'ndeki bu müthiş iştahımızın sebepleri arasında maç primleri yoktur da, Avrupa trafiğinin azalması lige ciddi şekilde olumlu etki eder.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

Özellikle 2. yarının ortalarında Porto orta sahayı göremedi. Şampiyonlar liginde böyle tecrübeli bir kulübü bu şekilde boğmak her babayiğidin harcı değildir.

Çevrimdışı sametbagan

Takımı şl de nağmalup lider çıkmayı garantilemiş son maçta Almanya deplasmanında rotasyon yapacak arkadaşlara günaydın diyorum. :ok:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Lider Takımın Lider Taraftarı ... :pes

Madrid gelsin Madrid. Dişli bir mücadeleyle geçelim çeyreğe daha iyi olur  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de kötü haber, UEFA Gençlik Ligi'nde Porto'ya 1-0 yenilmişiz. Kazanabilseydik, gruptan çıkma şansını son maça taşıyacaktık.

Çevrimdışı yoruk

Kura çekimi bugün mü ?

Aaa pardon ya daha maçlar bitmemiş gruplar tamamlanmamış idi değil mi ?  :halay: :halay:

Çevrimdışı yoruk

@atalay yanindaki ortalama stoperi bile cok kaliteli gosteriyor, bu kadar olaganustu bir adam. Dunyada Pepe kalitesinde az defans var, Ispanyol olsa kesinlikle emekliligine kadar Real'de tutarlar kulubun sembollerinden biri olurdu. Bir de yanina Vida gelince cok rahatlayacagiz, Medel de artik yas emareleri gosteren Atiba'yla donusumlu oynar sene sonuna kadar. Biyonik falan bos laf benim gordugum ozellikle 60-65'ten sonra cok yoruldu Atiba. Umarim hoca bu haftasonu Atiba'yi Medel'le degistirip dinlendirir. Akhisar macinda da yorgun gorunuyordu.
Atiba'nın bu durumu daha çok Talisca kaynaklı.Adam artık ileri bile koşu yapıyor.Hem kendi işini hem hücuma çıkarma boşa aralara kaçma işini yapıyor.2.yarı Tolgay daha sağlam seri oynadı,Adriano da orta alana tam destek verdi yükü azaldı.Zaten o anlarda da pas yapıp çıkmaya başladık.

Kanat bekleri orta alana destek verdiğinde özellikle Adriano hep olumlu oluyor zaten bize.Daha seri oynamaya başlıyoruz.

Dün neden ilk yarı boyunca şişir dur oyunu oynadık aklım almıyor.Daha doğrusu biz genel oyun olarak neden böyle oynuyoruz bilmiyorum.Evet Talisca sahada diye ama başka bir plan denemek lazım artık.Zaten Pepe'nin tek vasat noktası bu bir de onunla başlatıyoruz oyunu .

Çevrimdışı İhsan

macın 45 60 arasının tekrarını nasıl ızleyebılırım ? yardımcı olabılecek var mı

Bosver izleme.. Basin Döner, nefes nefese kalirsin.   :evillol:
Böyle bir tempoyu daha önce hic görmedim Besiktas'ta
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

günaydın herkese...

cenginho nun gol pozisyonundan önce uzun topu indirişi, 2-3 kişiyle mücadele edip topu kazanışı, devamında beklemeyip boş alana koşuşu... mükemmellll...

Etiketler: