Ne geceydi be! Maç başlamadan önce görüntüye bakarak tribünler dolmayacak diyordum ama ne ara olduysa başlama düdüğüyle her yer ful oldu. Taraftar ilk yarı gayet iyi 2. yarı vasattı. Yeni açık için söylüyorum top rakipteyken tezahüratı anlık kesip ıslığa geçiş olayını yapmalılar ama kafalarına göre takılıyorlar. Amaç takıma faydaysa ıslık laylaylomdan bin kere daha etkili.
Takım içinse söylenecek tek şey Avrupa arenasında bu takım kolay maç kaybetmez. Özellikle Adriano ve Pepe çok büyük tecrübe. Hele dünkü maçta 2. yarı adrianonun bir ters kademesi vardı ki o pozisyonda herhangi bir Türk futbolcusu olsa elleri belinde bekler biz de golü yerdik. Tecrübe işte böyle bir şey. Pepeye gelince bence sene sonunda 2 yıl daha uzatsınlar. Bu kalite ve zekayı yakalamak kolay değil.
Ve son olarak kendi tribün kariyerimde Avrupada namağlup yola devam ediyorum
Legia Warşova, Levski Sofya, Lokomotif Moskova ve Porto Sıradaki gelsinnnn lütfen 
Tribünler artık neredeyse santrayla birlikte doluyor, son 5 - 10dk içeri giren çok sayıda insan var.
Lig , Avrupa her maç böyle.
Eskiden 2 saat kala kapıların kapatıldığı bir dünya maç hatırlıyorum, kombine satışının olmadığı gişede bilet bitti bitiyor stresleri , yılan gibi kuyruklar, karışıklık çıkınca polisin sırayı dağıtması ve en arkadayken kendini bir anda en önde bulman ya da tam tersi

Böylesi daha güzel tabi, tek dezavantajı takım ısınmaya çıktığında tribünlerin boş olması.
Gerçi o da rakibin ortama alışamaması açısından iyi, maça başlarken görüyorlar ancak gerçek ortamı.