Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786271 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Biz de ne nankör adamlarız. Daha düne kadar ozi süper ozi maestro vs vs derken adam bikaç maç kötü oynadı diye pektemek, koybaşı, rvp muamelesi görüyor. Sebebi de güçsüz olması, fizik gereken yerlerde yetersiz olması vs. Ben ozinin şimdiye kadar bu konularda iyi olduğu dönem hatırlamıyorum bile. Ee ozi hep böyleyken bizim fikirlerimiz nasıl böyle değişebildi? Ozi beşiktaş değeridir. Sözleşme uzatsın uzatmasın bu böyledir.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç maç dediğin 50 maç kadar oldu. iki senedir iyi oynadığı maç yok sadece iyi olduğu anlar var
en iyi oynadığı maçı aç iyi oynadığı an bir kaç dakikayı geçmez bir iki pozisyon gösterebilirsin onun dışında maçta
olmadığını görürsün. eskidende büyük maçlarda kaybolurdu şimdi küçük maçlardada yok. milli takımda yok
5 senedir burda sanırım sadece faydalandığımız bir sene var. iki yıldırda o bir senenin mirasını yiyor ama bitti o miras
yeni birikimlerde bulunması lazım. şimdi tepki nerden çıktı deniyor nerden çıkacak aldığının iki katını istiyormuş o nedenle
imzalamıyormuş şimdi bu performans 3M verilecek performansmı o maaşa orda Fellaini oynatırsın biraz az uçsun
o maaşı ödedikten sonra bizim orda oziye ihtiyacımız yok o maaşla orda kimleri oynatırız. çıksın orta sahayı maestro gibi yönetsin bizde o maaş hakkı diyelim. ben gol atsın asist yapsın falanda demiyorum merkezde işini doğru yapsın iş yapıyormuş gibi görünmesin
kimseyi kandıramıyor orta sahada kimse yana geriye top versin diye ona 3M maaş vermez. yok imzalamayıp gitmeyi tehdit olarak
gösterip bizi köşeye sıkıştırma derdindeyse şimdiden yolu açık olsun Beşiktaşda oynayacak oyuncu önce burda kalmaya
oynamaya gönüllü olacak.

Çevrimiçi Necmi

@martin40  bu taraflara gelde fransada basın Beşiktaş hakkında ne diyor tarafsız bir gözle anlat
ne zamandır bunu sormak için seni bekliyordum :D

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcu formsuz olabilir, gol kacirabilir, kotu oynayabilir ama kotu kosamaz. Bu oyuncu hele kaptansa ornek olmalidir adam besiktas camiasinin amiral gemisi besiktas a takiminin kaptani, donanmanin gozbebegi olmasi lazim, topa kosamiyor.

3 sene once demistim bu cocuk cok kasinti, yolu yol degil, diye

Sanki real, siti, napolide falan oynadi da kasiliyor.

Oguzhan toparlanmali, derhal ama derhal
Oguzhanin toparlanmasi uzun vadede borclari azaltir.

Oguzhan bir ismail degil, gonderelerek cozulecek bir sorun degil o cocuk.

Ismail bu kadsr elestirilmedi onu anlayamiyorum ben. Kiz takiminin sagbekini oynatalim, dedigimde ismail yerine adim gomucuye cikmisti yahu herif fbde ilk11 oynayamiyor.

Çevrimdışı Neo Nesil

Aşşağıda iki t.d 'nin son çalıştırdığı 4 takımın maç ve maç başına puan istatistiği var. 34 maçın olduğu ligimizde Daum maks. ortalamasını tuttursa 66, Jesus 77 puan topluyor. Minumuma girmiyorum Daum küme düşürüyo bizi çünkü  :D Daumun son Türkiye şampiyonluğunun üzerinden 12 yıl geçmiş, pek bi tanışıklığının kaldığını zannetmiyorum. Bir argüman sunarken desteksiz sallamayı ne seviyoruz be  :)

Daum

Romanya 10   1,20
Bursaspor   34   1,56
FC Brügge   31   1,94
E.Frankfurt 7   0,43

Jesus

Sporting CP   117   2,06
SL Benfica     319    2,28
SC Braga    47           1,74
CF Belenenses   62   1,48

sizin mantığınızla bakacak olursak;

mustafa denizli şenol güneş'ten daha başarılı td :) puan ortalaması olarak da şenol güneş'ten önde ne de olsa.

ben puan ortalamasına değil, winner / loser olarak bakıyorum. aralarındaki fark bariz ortada.

biri elinde harika kadrolar varken son 6 senede ligde başarı yüzü görememiş yüksek egolu, burnu havada loser. diğeri ise fb'de üst üste kupa kaldırmış mütevazi ve sempatik kokainman winner .

not: daum 2010 sezonunda son şampiyonluk maçında malum anonsun kurbanı olmasaydı(2-2 mi?), fb'de 3. süper lig şampiyonluk kupasını kaldırmıştı (neyse ki fener rezil rüsvay oldu  orası ayrı  :D)
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2017, 05:59:13 Neo Nesil III ]

Çevrimiçi Necmi

Futbolcu formsuz olabilir, gol kacirabilir, kotu oynayabilir ama kotu kosamaz. Bu oyuncu hele kaptansa ornek olmalidir adam besiktas camiasinin amiral gemisi besiktas a takiminin kaptani, donanmanin gozbebegi olmasi lazim, topa kosamiyor.

Ismail bu kadsr elestirilmedi onu anlayamiyorum ben. Kiz takiminin sagbekini oynatalim, dedigimde ismail yerine adim gomucuye cikmisti yahu herif fbde ilk11 oynayamiyor.
real sti napolide oynamadı ama Beşiktaşın kaptanı buda kasılması için yeterince iyi bence
Beşiktaşı ezmişsin burda olmadı :D
dediğin gibi ozi ismail değil o nedenle zaten eleştiriliyor ismailden ne bekliyordun verebileceğini veriyordu
daha iyisi olması için nesini eleştirecektin ozi öylemi onun kötü performansı insanların canını yakıyor
olması gerektiğinin yüzde yirmisi değil bunu bilende eleştiriyor. Burda eleştirilen ozinin formsuzluğu falan değil
formsuz olur sabredersin bir gün düzelir dersin bir kaç maç sabredelim ama böyle bir şey değilki sahada
yeteneklerine ihanet ediyor gram hırsı yok. Başka yerlere gitmesini geçtim Beşiktaşda oynama hırsı bile yok
adam koşmuyor ya geçtim iyi oyununu koşmuyor. Tam anlamıyla ruhsuz hiç bir hırsı olmayan çabalamayan
bir profil çiziyor daha eleştirmeyelimde ne yapalım. Böyle bir oziyi Beşiktaşa yakıştıran varmı. Ben yakıştıramıyorum
daha iyisini verebileceğini biliyorum vermiyorsa buna isyan etmekte hakkımız. hocanın sakat tolgayı oziye
tercih etmesi beynime kan toplattı. insan biraz rahatsız olur tolgay sakatken neden o sahaya sürülüyorda ben sürülmüyorum der.
beni rahatsız ediyor ama onun rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş yarışmacı rekabetci bir takımsa
her oyuncusununda böyle olmasını beklerim. Olmayanında kim olursa olsun Beşiktaşda işi olamaz
formayı giyen hakkını verecek. kötü oynar iyi oynar demiyorum ısıracak topu işini sevmeyen insanın işe gitmesi gibi
çıkmayacak sahaya. milyonları alırken kimsenin koşmama lüksü yok. kaçak dövüşmeyecek

Çevrimdışı Neo Nesil

bir karar verin artık  :lol:

biri bayern münih gibi takım der.(gomez)

öbürü la liga'da oynasa real/barça/atletico'yu zorlar der.(sevilla, valencia ayarında takım) (negredo)

bir de bu:
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2017, 06:08:52 Neo Nesil III ]

Çevrimiçi Necmi

mustafa denizli şenol güneş'ten daha başarılı td :) puan ortalaması olarak da şenol güneş'ten önde ne de olsa.

ben puan ortalamasına değil, winner / loser olarak bakıyorum. aralarındaki fark bariz ortada.

biri elinde harika kadrolar varken son 6 senede ligde başarı yüzü görememiş yüksek egolu, burnu havada loser. diğeri ise fb'de üst üste kupa kaldırmış mütevazi ve sempatik kokainman winner .

not: daum 2010 sezonunda son şampiyonluk maçında malum anonsun kurbanı olmasaydı(2-2 mi?), fb'de 3. süper lig şampiyonluk kupasını kaldırmıştı (neyse ki fener rezil rüsvay oldu  orası ayrı  :D)
yakında bu performansla boboyu holoskoyu falanda isteyeceksin diye korkmaya başladım.  :o_o:

Çevrimiçi Necmi

bir karar verin artık  :lol:

biri bayern münih gibi takım der.(gomez)

öbürü la liga'da oynasa real/barça/atletico'yu zorlar der.(sevilla, valencia ayarında takım) (negredo)

biri de bu:
adam barçadan geldi ondan iyimi bileceksin. :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Başarılı savunma oyuncusu "Şampiyonlar Ligi'nde maçlarını takip ettiğim ve beğendiğim üç takım var. M. City, M.United ve Beşiktaş." açıklamasını yaptı.

Brezilyalı oyuncu daha önce de instagram'dan paylaştığı bir videoda oğluna 'Beşiktaş' demeyi öğretiyordu.

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2017, 06:41:30 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı mylife1903

real sti napolide oynamadı ama Beşiktaşın kaptanı buda kasılması için yeterince iyi bence
Beşiktaşı ezmişsin burda olmadı :D
dediğin gibi ozi ismail değil o nedenle zaten eleştiriliyor ismailden ne bekliyordun verebileceğini veriyordu
daha iyisi olması için nesini eleştirecektin ozi öylemi onun kötü performansı insanların canını yakıyor
olması gerektiğinin yüzde yirmisi değil bunu bilende eleştiriyor. Burda eleştirilen ozinin formsuzluğu falan değil
formsuz olur sabredersin bir gün düzelir dersin bir kaç maç sabredelim ama böyle bir şey değilki sahada
yeteneklerine ihanet ediyor gram hırsı yok. Başka yerlere gitmesini geçtim Beşiktaşda oynama hırsı bile yok
adam koşmuyor ya geçtim iyi oyununu koşmuyor. Tam anlamıyla ruhsuz hiç bir hırsı olmayan çabalamayan
bir profil çiziyor daha eleştirmeyelimde ne yapalım. Böyle bir oziyi Beşiktaşa yakıştıran varmı. Ben yakıştıramıyorum
daha iyisini verebileceğini biliyorum vermiyorsa buna isyan etmekte hakkımız. hocanın sakat tolgayı oziye
tercih etmesi beynime kan toplattı. insan biraz rahatsız olur tolgay sakatken neden o sahaya sürülüyorda ben sürülmüyorum der.
beni rahatsız ediyor ama onun rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş yarışmacı rekabetci bir takımsa
her oyuncusununda böyle olmasını beklerim. Olmayanında kim olursa olsun Beşiktaşda işi olamaz
formayı giyen hakkını verecek. kötü oynar iyi oynar demiyorum ısıracak topu işini sevmeyen insanın işe gitmesi gibi
çıkmayacak sahaya. milyonları alırken kimsenin koşmama lüksü yok. kaçak dövüşmeyecek
Besiktasi ezmek degil @Necmi abi durum tespiti, besiktas bizim icin dunyada tektir ama iki adim geri atip resme baktigimizda dunyada anca ilk25e gireriz.
Hedef ilk 10 olmalidir, potansiyel var dogru yonetilirse bu camia kalici olarak ilk10da yer bulabilir besiktas buyuklugunun temeli saglamdir.

Oguzhan konusunu buraya baglarsak kaptanlik bu cocuga verildi kendisi alamadi o kaptanligi. Sorumluluk da boyledir verilmez, alinir. Gotun yiyorsa alirsin sorumlulugu ve karsiligini verirsin. Sorumlulugu alacak yuzun varsa karsiligini verecek gucun olacak.

Profesyonel futbolcunun gucsuz, halsiz olmasini kabul edemiyorum ben. Koca koca herifler sahada domuz gibi adriyano, pepe, quaresma, atiba bu adamlar oguzhandan 10 yas falan yasli. Yakinda negredo ile medel de pabucun pahali oldugunu anlayip fit duruma gelecekler, tosic, tolgay ve babel zaten iyi calisiyor, cenkin ozel hocasi var cocuk devre arasinda terminator gibi olur, gg alternatifsiz taliska alternatifsiz. Oguzhan bu 35 yasinda yolun yarisini gecmis adamlari bile kesemeyecek gibi duruyor gun itibariylen.

Calismayana forma yok, avm avm gezecegine calisacaksin cocuk bence yolunu kaybetmis durumda, iki tane odunu sokusturup tekrar rayina oturtacaksin.
Daha tore gelecek, kendisini futbola veren bir gokhan bize cok faydali olur.

Zaten hollandalisin be cocuk git takil babelle iste ne bilem cenkin hocasina sor bir tanidigi vardir git karijma ile pepe ile takil biraz sikar tabi sikici olur o adamlar antreman-salon-ev-salon-antreman yasiyor, sen selcuk ile takil ne bilem burak yilmaz da olur antreman-avm-nusret-avm-antreman

Oguzhan boyle gucsuz olursa zorladigi bir mac sonrasi bir taraflarini yirtAr, bizden uyarmasi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kararlar yanlıştı da sürekli geriye gidip imzadan kaçan bir oyuncu var. Ayiklanacak bir şey varsa onu Oğuzhan ayiklayacak.

Hem de ne geriye gitmek..

Su baskisiz Romanya macinda bile oyle yavaş ve isteksiz oynadı ki kac defa top ezdi pozisyonlari yedi...

Ne derdi var bu oglanin anlamadik gitti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Daum' 'a winner, Jesus'a lider demek için ya futboldan uzak olmak lazım, ya da Daum'un kokain arkadaşı.

Winner dediğin Daum Fenerbahçe ile 2 kere sampiyon olmuş, biri zaten malum 2003-04 sezonu. 2 kere son hafta sampiyonluk kaybetmiş, biri leş Galatasaray'a öteki tarihinde ilk 3'e girememiş Bursaspor'a. Fenerbahçe o senelerdir diğer 2 takımın 3 katı gelir elde ederken oldu bunlar.
Avrupa kupalarında da başarısızdı, finalde kaybettiği için loser dediğin Jesus'un kupası'nda son 16'ya bile kalmadı. Onu geçtim, herif 8 senedir yarışmacı bir takım çalıştırmıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2017, 09:19:30 tuncaboylu ]

Çevrimdışı scarfright

burda ozi gömülmüyor performansı eleştiriliyor arada fark var kimse gitsin demiyor düzeltsin kendini diyor
kimse köpek muamelesi yapmıyor yakıştırmaya dikkat et bence kötü performansı varsa ve devam edip gidiyorsa
eleştirilecek elbet alkışlayacak halimiz yok. yarın başarılı olursa elbette alkışlanacak çünkü ondan istenen bu
kimse oziye düşman olduğu için eleştirmiyor. kötü oynadığı için eleştiriyor düzeldiğinde alkışlamayıda bilirler
herkes Beşiktaşın başarısı için konuşuyor.
Cenk için ben büyük övgü içinde falan değilim hatta geçen seneden bile kötü olduğunu düşünüyorum
gol falan attığı yokki ligde kaçak dövüşüyor geçen seneden farkı çalışmış güçlenmiş en çok eleştirdiğimiz
dokununca düşen cenk gitmiş ayakta kalan cenk gelmiş ama bu seferde stoperlerden kaçan köşelere saklanan bir cenk var
nesini öveceğiz. ligin başından beri millet davul çalıyor negredo oynamalı diye bas bas bağırıyoruz kutuya
girmeyen bir forvetimiz var nasıl gol atacağız diye taliscayı rakip stoperlerle tek başına bırakıyor kendi ortada olmadığı
gibi taliscayıda düşürüyor oyundan sanki leblebi gibi gol atıyorda övgü yapalım ne alaka kaç gol atmış
kaçı penaltı kaçı oyun akışıyla olmuş son iki maç attıda biraz olsun istatistikler düzeldi. yoksa tosiçle yarışıyordu
o 3 tosiç 2 gol atmışdı 3 golden biride penaltıydı yani 9 haftada tosiç kadar atmıştı bunumu öveceğiz.
Necmi abi ben buraya çok yazmam ama 3 yıldır da takip ederim. Oğuzhan eleştirilsin ama haddince eleştirilsin. Bi denge olsun bu işte. Bir ismail köybaşı kadar değeri olsun lütfen. Burada henüz takımı satan bi adam yokken sanki hainmiş gibi düşünülüyor. Ben bunlara kızıyorum. Oğuzhan türkiyenin en çok koşanı değil ama en iyi 3 orta sahasından birisidir abi belki de en iyisi. Misal ismail oynamadan senin gözünde kredi sahibi olabildiyse bence oğuzhan için de biraz olmalı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın,

The Sun'da " Oguzhan'ın Özil'in yerini alınıp-alınmaması ile ilgili anket yapıyorlar "

https://www.thesun.co.uk/sport/football/4856530/arsenal-transfer-news-oguzhan-ozyakup-mesut-ozil/

% 58- Hayır     -   % 42 Evet

Çevrimdışı scarfright

Abicim oğuzhan 5 sene önce de çok koşmadı 2 sene önce de şimdi de. Evet senin mantığına göre koşmalı, olabilir. Ama demek ki yönetim ve teknik ekip olaya bu şekilde bakmıyor. Koşmak mevzu ise 10 tane pektemekten koyalım takıma oynasın. Bu sezon ekstra az koşuyor ama o konuda haklısın. Ve bir de topa girmekten çekiniyor. Eleştirme konusuna da kesinlikle aynı fikirdeyim seninle.

Çevrimdışı tangaz

ya akşam başından beribenmi yanlış anldım diye CB yi sizin yüzünüzden kaçıncuya dinlemek zorunda kaldım
bir şey dememişki tam tersi yabancı kuralı gelsin diyenlere kapayın çenenizi demiş ortada işleyen bir kural var ve bu kurala göre transfer yapan takımlar var geçerli sözleşmeler varken bu konu tartışılmaz tartışılacağı zaman 2019 sonrasıdır şimdi boşa gürültü
yapmayın demiş aslında gündem yaratıp CB yi bu işin içine itip oldu bittiye getirmek isteyenlere  logar kapağını geçirmiş
bu saatten sonra kimse yabancı kuralı değişsin kelimesini ağzına almayacak çünkü yapmak istedikleri ters tepti.
onların istedikleri CB yi gazlamak oda değiştirin diyecek onun sözüne kimse muhalefet edemeyeceği için hemen değişecek
bu işden biz büyük zararla çıkacağız tabi sadece biz değil gs biter bu durumda fenerin elindeki tek koz buydu ve geri tepti
ben CB nin konuşmasını olumsuz değil olumlu görüyorum. zaten değişsin falan dememiş bunun konuşulacağı tarih 2019 demiş
ve bunu federasyonla kulüpler konuşup karar vermeli demiş bence herşeyden bahsetmiş hiç bir şey dememiş söylenen tek
şey olmuyacak işe amin demeyin bu konu 2019 a kadar kapalı demiş ne planlanacaksa bu tarihden sonra konuşulacak demiş
bu emin olun kimsenin işine gelmez. amaca ulaşamadılar tam tersi ellerinde patladı şimdi susup oturacaklar konu kapandı artık.

sadece bu açıklama bazlı düşünme konuyu ortaya atmasından tut halen konuşuluyor olması dahi saçma. nihayetinde cb yabancı sınırı kelimesini telaffuz etti mi etti. gelinen noktada yok sözleşmeymiş yok 2019muş öncesiymiş sonrasıymış hava civadır. hiç dile dahi almasına gerek yoktu dile aldıysa sebebi aziz efendi ve şam şeytanının planıdır. 2019da tekrar kuralın değişmesi demek 7 senede 3 defa kural değişikliği anlamı taşır ve bunun doğruluğunu tartışmam dahi. akıllı insanların oldugu yerde bir kural 7 senede böyle git geller yaşamaz, yaşamamalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu takımın gördüğü en kazma kaptanlardan biri sanırım tayfur havutçuydu ama yemesinden içmesine giyimine kadar belki de 1 numaralı kaptanımızdı. antrenmana en erken gelir son oyuncu antrenmanı terkedince antrenmandan ayrılırdı ve giyim kuşamı ile de örnekti.

(takımdaki diğer oyuncuların açıklamalarından alıntıdır)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Besiktasi ezmek degil @Necmi abi durum tespiti, besiktas bizim icin dunyada tektir ama iki adim geri atip resme baktigimizda dunyada anca ilk25e gireriz.
Hedef ilk 10 olmalidir, potansiyel var dogru yonetilirse bu camia kalici olarak ilk10da yer bulabilir besiktas buyuklugunun temeli saglamdir.

Oguzhan konusunu buraya baglarsak kaptanlik bu cocuga verildi kendisi alamadi o kaptanligi. Sorumluluk da boyledir verilmez, alinir. Gotun yiyorsa alirsin sorumlulugu ve karsiligini verirsin. Sorumlulugu alacak yuzun varsa karsiligini verecek gucun olacak.

Profesyonel futbolcunun gucsuz, halsiz olmasini kabul edemiyorum ben. Koca koca herifler sahada domuz gibi adriyano, pepe, quaresma, atiba bu adamlar oguzhandan 10 yas falan yasli. Yakinda negredo ile medel de pabucun pahali oldugunu anlayip fit duruma gelecekler, tosic, tolgay ve babel zaten iyi calisiyor, cenkin ozel hocasi var cocuk devre arasinda terminator gibi olur, gg alternatifsiz taliska alternatifsiz. Oguzhan bu 35 yasinda yolun yarisini gecmis adamlari bile kesemeyecek gibi duruyor gun itibariylen.

Calismayana forma yok, avm avm gezecegine calisacaksin cocuk bence yolunu kaybetmis durumda, iki tane odunu sokusturup tekrar rayina oturtacaksin.
Daha tore gelecek, kendisini futbola veren bir gokhan bize cok faydali olur.

Zaten hollandalisin be cocuk git takil babelle iste ne bilem cenkin hocasina sor bir tanidigi vardir git karijma ile pepe ile takil biraz sikar tabi sikici olur o adamlar antreman-salon-ev-salon-antreman yasiyor, sen selcuk ile takil ne bilem burak yilmaz da olur antreman-avm-nusret-avm-antreman

Oguzhan boyle gucsuz olursa zorladigi bir mac sonrasi bir taraflarini yirtAr, bizden uyarmasi

napoli demeyeydin iyiydi onunla aynı ligde sayılırız. şimdilik ve bizim büyüme hızımızla onları geçeceğimiz kesin gibi
tabi önemli olan geçmek değil bunu koruyabilmek
Ben bundan sonra avrupada Beşiktaşın belli seviyenin altına düşeceğini sanmıyorum ilk on için daha zaman var
ama ilk yirmi içinde olacağız. ilk on içinde olmak sadece takım olarak iyi olmakla olmuyor şl kaldırmadan
ilk onun içine girmek oldukça zor ilk 16 nın içine girmemiz kafidir bence şu anki puanla 19. sırada oluyoruz
önümüzdeki sene iki galibiyet daha alabilsek 16 nın içine gireriz büyük ihtimal
ozi konusuna gelince bekleyip göreceğiz artık hoca ve yönetim gerekeni yapar en doğru kararı verir
şenol hoca başarıya aç üçüncü şampiyonluğuda dördüncüyüde avrupayıda emin ol bizden fazla istiyordur.
bizi şampiyon yapıyor ama diğer taraftan ülkeyede rüştünü ispat ediyor. Bunu Beşiktaşdan başka yapabileceği takım yok
onun kafa yapısına uyan takım biziz. Bizdeki uyumu ts de bile yakalayamadı. bu yoldada kimsenin gözünün yaşına bakmaz.
başarıya aç bir hocamız var işte takımıda başarıya aç tutmak gerekiyor. doyan oyuncuyu satmak gerekiyor.

Çevrimdışı cagdas44

Az gündemi değiştirelim, Lemi Çelik'in Twitter'da denk gelen yazısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı martin40

@martin40  bu taraflara gelde fransada basın Beşiktaş hakkında ne diyor tarafsız bir gözle anlat
ne zamandır bunu sormak için seni bekliyordum :D

Vallaha abi, aklimda pek taze yorumlar yok ama söyle özetleyim. Bu seneden itibaren, süper lig maçlari beIN sport fransada yayinlandigi için, ligimizede ilgi artti, bunu forumlarda yada face'de görebiliyorum.

Kisaca özetleyim,

Herkes Besiktasi sonuncu, yada 3. görürken, ilk iki maç'dan sonra, sasirdilar.

Besiktas - Monaco maçindan bir hafta önceden farkli maglubiyet yasamamak için dua edenler, beraberligi mücize olarak yorumladilar.

En çok begeni toplayan oyuncularsa :
- Ilk siraya süpesiz Babel yazabilirim, herkes hayran kaldi
- Cenk Tosun ise, kimse bu oyuncudan bu kadarini beklemiyordu
- Son olarak, Quaresma'nin, ilerleyen senelere ragmen, hala bu kadar oyuna etkisi bahsediliyor

"Tosun, bu oyuncu çok seviyorum"

Son olarak, Lyon'daki olaylar sonrasinda, Besiktas taraftarlarin imaji önemli anlamda bozulurken, Vodafone'da yarattigi ortami gördukten sonra, herkesten begeni topladi.

Sunu'da belirtmek istiyorum, yorumcular olsun, internetteki izliyiciler olsun, Besiktas'in güncünün farkindalar, ama yinede, bizim için çok güzel gözüken, bizi heyecanlandiran oyun, onlar için gayet normal ve yada kalitesiz bile gözükebiliyor ve bu ligimiz için genel anlamda söylüyorum. Bu seneki Galatasaray'in formda takimi için bile kimse abartmadan, iyi takim kurdular ama bizimkiler kadar abartmiyolar çünkü kendi ülkelerindeki takimlariyla kiyasladiklari zaman, yinede bir tik alttayiz.

@Necmi ;)
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2017, 13:26:47 martin40 ]

Çevrimdışı mylife1903

Az gündemi değiştirelim, Lemi Çelik'in Twitter'da denk gelen yazısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Besiktasli gecinip besiktastan gecinen hasbel kader besiktastan gecerken besiktaslimsi olan parazit besiktas yazarlari oturup tartissin bu yaziyi ama once utansinlar.

Çevrimiçi Necmi

sadece bu açıklama bazlı düşünme konuyu ortaya atmasından tut halen konuşuluyor olması dahi saçma. nihayetinde cb yabancı sınırı kelimesini telaffuz etti mi etti. gelinen noktada yok sözleşmeymiş yok 2019muş öncesiymiş sonrasıymış hava civadır. hiç dile dahi almasına gerek yoktu dile aldıysa sebebi aziz efendi ve şam şeytanının planıdır. 2019da tekrar kuralın değişmesi demek 7 senede 3 defa kural değişikliği anlamı taşır ve bunun doğruluğunu tartışmam dahi. akıllı insanların oldugu yerde bir kural 7 senede böyle git geller yaşamaz, yaşamamalı...
bu politik dilde talebin reddedilmesidir aslında bir şey sonraya atılıyorsa
bu o konuda değişim istenmediğini gösterir. Değiştirecek olsalar emin ol kulüp sözleşmesi
falan takmazlar takvimi yapar önüne koyarlar CB nin konuştuğu muğlak ortada olan şeyler kamudan böyle bir talep var
bunun tersi bir talepte var değişsin dese olmayacak değişmesin dese olmayacak söylediği basit
sonra bakarız şu anda yürürlükte olan bir kural var ve değişemez bundan kulüpler zararlı çıkar
iki sene sonra bakarız dedi iki sene sonra değişecek demedi iki sene sonra konuşulması gereken bir konu bu dedi
yabancı oyuncular ülke futbolunun gelişmesi için gerekli dedi. yani işin özeti pok yemeyin oturun oturduğunuz yere
dere geçerken at değiştirilmez dedi. politik cevap diye bir şey duymadınmı sen neden böyle bir kelime var
işte böyle durumlar için sonraya at konuyu soğut bu bir şey yapmak istemiyorsan soğutma yöntemidir.
şimdi iki sene konu kapandı kim öle kim kala iki sene sonra bakalım kulüpler isteyecekmi orda söylediği bir
şey daha var buna biz değil kulüpler oturur tff ile birlikte karar verir. Attı topu kulüplerin üstüne aslında
yani bana gelmeyin ben karar vermem dedi. emin ol herkesin çenesini kapattı. ondan yüz bulmaya çalışıyordu
fener kanadı aradığı yüzü bulamadı bu proje bir fenerin istediği proje olabilmesinin tek koşulu
CB yi ikna edip ona yaptırmaktı aldıkları cevap nah oldu. şu anda yabancı sınırının konmasını isteyecek fener dışında kulüp
olmaz anadolu kulüpleri yerli sattıkları gibi yabancıda satarlar fenere gsye nitekimde satıyorlar işde
hemde yerliden daha kaliteli olanı bulma ihtimalleride fazla yerliyi bedava bulamıyorlar çöplere para ödüyorlar
ama çok ucuza veya bedavaya çok yabancı bulurlar ffp kıskacındaki fener dışında kimsenin menfatine değil gs
bir iki ay sonra ffp gelecek kadrosunu bunun için kurdu 4 yıl transfer sorunu var ne olacak iki sene sonra bu kadroyu
nasıl eritsin bu sene aldı hepsini ve 4 yıllık anlaşma yaptı iki sene sonra ne yapacak gönderecekmi yarısını birde yerlerine
hangi parayla ffp yi delerek yerli alacak bizim kadrodada bütün oyuncuların sözleşmesi 2020 2021 gibi bitiyor
bizde boşaltamayız. fenerinde farklı değil bu sene aldı oyuncularını hepside 3-4 yıllık kontratlar yapıldı
ts ninde aynı o nedenle 2019 da değişmesi mümkün değil yabancı sayısı düşürmek arttırmaya benzemez
bu tazminatlarla kulüpleri batırır. kontratlar yasal yükümlülüktür bunu tffde onaylamış lisans vermiş
ülkede yaptığı gibi geriye dönük ben yaptım oldu diyemez işin içine uluslar arası hukuk girer işin içine fifa girer
artık federasyonların iç işlerine fifanın karışma yetkisi var bir anda yasaklayalım derken sınırlar tamamen kalkar.
yani işin özeti bu kural ben aldım oldu bitti diyebilecekleri bir şey değil fifa yabancı kelimesini zaten tanımıyor
uefada öyle o nedenle yabancı yerine ülke alt yapısı takım alt yapısı olarak detaylanıyor. Yabancı kelimesini kullandıkları anda işin içine
ırkçılık giriyor. tek bir oyuncu bile fifaya ırk ayrımı yapılıyor diye başvursa tff nin başı çok ağırır. o nedenle mevcut
sözleşmeleri fesih edecek hiç bir karar alamazlar takımlar 2019 a kadar yabancı oyuncu almaya devam edecekler
bu sözleşmeler nasıl fesih edilecek bu karar alınır ama tff nin elindeki en uzun sözleşmeden sonrası için işletmek üzere alınır
buda en az 4 yıl demek kaldıki rıdvanın lafıyla bu işler olmuyor milli takımı koz olarak sunuyorlar ama kimse sonrasında ülke puanları ne olur demiyor
yerle bir olur milli takıma bir şey kazandıramadıkları gibi ülke sıralamasınıda aşağılara çekerler CB aptal biri değil
bunların hepsini görüyor niyetide görüyor. o nedenle verdiği cevap çok politikti. olur demedi aslında olmaz dedi
bunu insanların anlayacağı dilde söyledi buyursunlar bundan sonra konuşsunlar.

Çevrimdışı tangaz

bu politik dilde talebin reddedilmesidir aslında bir şey sonraya atılıyorsa
bu o konuda değişim istenmediğini gösterir. Değiştirecek olsalar emin ol kulüp sözleşmesi
falan takmazlar takvimi yapar önüne koyarlar CB nin konuştuğu muğlak ortada olan şeyler kamudan böyle bir talep var
bunun tersi bir talepte var değişsin dese olmayacak değişmesin dese olmayacak söylediği basit
sonra bakarız şu anda yürürlükte olan bir kural var ve değişemez bundan kulüpler zararlı çıkar
iki sene sonra bakarız dedi iki sene sonra değişecek demedi iki sene sonra konuşulması gereken bir konu bu dedi
yabancı oyuncular ülke futbolunun gelişmesi için gerekli dedi. yani işin özeti pok yemeyin oturun oturduğunuz yere
dere geçerken at değiştirilmez dedi. politik cevap diye bir şey duymadınmı sen neden böyle bir kelime var
işte böyle durumlar için sonraya at konuyu soğut bu bir şey yapmak istemiyorsan soğutma yöntemidir.
şimdi iki sene konu kapandı kim öle kim kala iki sene sonra bakalım kulüpler isteyecekmi orda söylediği bir
şey daha var buna biz değil kulüpler oturur tff ile birlikte karar verir. Attı topu kulüplerin üstüne aslında
yani bana gelmeyin ben karar vermem dedi. emin ol herkesin çenesini kapattı. ondan yüz bulmaya çalışıyordu
fener kanadı aradığı yüzü bulamadı bu proje bir fenerin istediği proje olabilmesinin tek koşulu
CB yi ikna edip ona yaptırmaktı aldıkları cevap nah oldu. şu anda yabancı sınırının konmasını isteyecek fener dışında kulüp
olmaz anadolu kulüpleri yerli sattıkları gibi yabancıda satarlar fenere gsye nitekimde satıyorlar işde
hemde yerliden daha kaliteli olanı bulma ihtimalleride fazla yerliyi bedava bulamıyorlar çöplere para ödüyorlar
ama çok ucuza veya bedavaya çok yabancı bulurlar ffp kıskacındaki fener dışında kimsenin menfatine değil gs
bir iki ay sonra ffp gelecek kadrosunu bunun için kurdu 4 yıl transfer sorunu var ne olacak iki sene sonra bu kadroyu
nasıl eritsin bu sene aldı hepsini ve 4 yıllık anlaşma yaptı iki sene sonra ne yapacak gönderecekmi yarısını birde yerlerine
hangi parayla ffp yi delerek yerli alacak bizim kadrodada bütün oyuncuların sözleşmesi 2020 2021 gibi bitiyor
bizde boşaltamayız. fenerinde farklı değil bu sene aldı oyuncularını hepside 3-4 yıllık kontratlar yapıldı
ts ninde aynı o nedenle 2019 da değişmesi mümkün değil yabancı sayısı düşürmek arttırmaya benzemez
bu tazminatlarla kulüpleri batırır. kontratlar yasal yükümlülüktür bunu tffde onaylamış lisans vermiş
ülkede yaptığı gibi geriye dönük ben yaptım oldu diyemez işin içine uluslar arası hukuk girer işin içine fifa girer
artık federasyonların iç işlerine fifanın karışma yetkisi var bir anda yasaklayalım derken sınırlar tamamen kalkar.
yani işin özeti bu kural ben aldım oldu bitti diyebilecekleri bir şey değil fifa yabancı kelimesini zaten tanımıyor
uefada öyle o nedenle yabancı yerine ülke alt yapısı takım alt yapısı olarak detaylanıyor. Yabancı kelimesini kullandıkları anda işin içine
ırkçılık giriyor. tek bir oyuncu bile fifaya ırk ayrımı yapılıyor diye başvursa tff nin başı çok ağırır. o nedenle mevcut
sözleşmeleri fesih edecek hiç bir karar alamazlar takımlar 2019 a kadar yabancı oyuncu almaya devam edecekler
bu sözleşmeler nasıl fesih edilecek bu karar alınır ama tff nin elindeki en uzun sözleşmeden sonrası için işletmek üzere alınır
buda en az 4 yıl demek kaldıki rıdvanın lafıyla bu işler olmuyor milli takımı koz olarak sunuyorlar ama kimse sonrasında ülke puanları ne olur demiyor
yerle bir olur milli takıma bir şey kazandıramadıkları gibi ülke sıralamasınıda aşağılara çekerler CB aptal biri değil
bunların hepsini görüyor niyetide görüyor. o nedenle verdiği cevap çok politikti. olur demedi aslında olmaz dedi
bunu insanların anlayacağı dilde söyledi buyursunlar bundan sonra konuşsunlar.

gene çok iyimsersin sonra biz polyanna deyince kızıp bozuluyorsun :D

konuyu birkaç ay evvel şam şeytanının lafıyla dolduruşa gelip açması dahi abes yahuu.

Çevrimiçi mayguntr

Günaydın,

The Sun'da " Oguzhan'ın Özil'in yerini alınıp-alınmaması ile ilgili anket yapıyorlar "

https://www.thesun.co.uk/sport/football/4856530/arsenal-transfer-news-oguzhan-ozyakup-mesut-ozil/

% 58- Hayır     -   % 42 Evet

And Fotomac say that he is willing to splash out upto £10m - 25 times the amount they flogged him for - to land the ace.

Çevrimdışı ask1903

:ok: :ok: :ok:
Ben beğendim açıkçası.

Etiketler: