@Necmi, bazı oyunculara(!) yapılan eleştirilere 10 kaplan gücünde cevap verirken, ne kadar kötü oynasa da takım kaptanına "kız gibi koşuyor" demek hangi yapıcı eleştirinin ürünü çok merak ettim?
eleştiriyle başka şeyleri karıştırma derim. koşmuyorsa kız gibi koşuyorsa bunu
söylerim bunu düşünürüm sadece düşünen bende değilim hocada böyle düşünüyorki
yedek bırakıyor. Bu arada kızları aşağılık bir varlık olarak görmediğim için bu yaptığım eleştiriyide
hakaret olarak görmüyorum. sadece yetersizliğini gösteren bir benzetme diyeceğimde bizim kadın futbol
takımımızdaki kızlar daha iyi koşuyor. ozi küçük kızlar gibi yalpalayarak koşuyor. Bu bir eleştiri
bir eleştiri daha nasıl olmalı. çalışmayan birine ne diyeyim şöyle iyi böyle iyimi diyeyim mesela ağzımdan
ozi kötü futbolcu kelimesi duydunmu her zaman yeteneklerini taktir ediyorum ama çalışmadıktan sonra
yetenekli olması hiç bir şey ifade etmez diyorum Beşiktaşın 11 ine adı yazılması için yaptıklarından çok daha fazlasını
yapmak zorunda diyorum bu form durumuyla bırak 11 i Beşiktaş kulübesinde bile yeri olmamalı diyorum.
Bir eleştiri daha nasıl olmalı.
Benim için öncelik her zaman Beşiktaşdır bu ozi 11 de olduğu sürece Beşiktaş şampiyonluğu verir.
bundan daha farklı bir eleştiri nasıl yapılır. Yaşa paşam deyip şampiyonluğumu feda edelim ne kadar zararı olduğu açıkça belli oluyor işte
böyle olursa yok olur gider diyoruz. ya çalışacak formunu zirveye çıkaracak yada 11 i göremeyecek
Beşiktaş hiç bir oyuncunun idare etme yeri değildir. Formasını terleten necipinde tosiçinde başımın üstünde yeri var
hata yaparlar hoş görüyle bakarım ama mücadele etmeyen hiç bir oyuncunun benim gözümde bir değeri yoktur.
Atiba böyle yapsa aynısını atiba içinde söylerim ama hemen değil belli süre bekler öyle söylerim tıpkı ozide bunca zaman beklediğim gibi.
yoksa bu güne kadar hiç bir oyuncuda anlık performans eleştirisi yaptığımı gördünmü. Bir oyuncunun performansı
takıma ciddi zarar vermeye başladığında eleştiriyide hak eder.
Ben kolay kolay bir oyuncuya hakaret ölçüsünde konuşmam o nedenle böyle yakaladım seni pozuna girme derim.
bir oyuncuyada sert girdiğimde bilki altı doludur. Belki burda açık söyleyemiyorumdur ama boş konuşmam bazıları gibi
bu güne kadar en sert konuştuğum töredir. Ben ilk söylediğimde kimse konuşmuyordu şimdi herkes konuşuyor.
oziyede hakaret falan etmiyorum böyle olmasın toplasın diye eleştiri yapıyorum böyle devam ederse yakında eleştirinin
fazlasını sosyal medyadan yemeye başlayacak zaten bir an önce toparlamalı Beşiktaşın forması o kadar basit değil
onu hakeden giyer. Bunu bilmeli.