Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786646 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Yordun beni vallahi !
Messiyi ozzy-tolgayla tam olarak nerede bir tutmuşum ?
İhtimaller üzerinden performansı düşer ya da sakatlanır endişesiyle elindeki iyi oyuncuları satmazsın diyorum anlamakta sıkıntı mı çekiyorsun
Kaldı ki Tolgay Cenk ozzy benim adıma Messi kadar kıymetlidir bunlar bu ülkenin en kıymetli oyuncuları bizim seviyemizde ki bir takım için bu F/p aralığında varsa bildiğin yaz dedim geçiştirmişsin
Tolgay’ın transfermarkt değeri 6m.
hadi diyelim 10’a sattın ki nerdeyse değerinin 2 katı kimi koyacaksın yerine ?
Anlamadığınız şeyler var
Bu oyuncular takıma ciddi uyum göstermiş durumda, yerini metal akşam değiştirir gibi değiştiremiyorsun
Yine bunlatın değerleri piyasa fiyatlarının çok altında reelde.
Bugün Tolgay Oğuzhan Cenk ya da diğerleriyle grupta piyasa değeri 250m bulan takımların içinden geçiyoruz
Tolgayın muadilleri Avrupa’da 60-70 milyonlara el değiştiriyor
Sen Tolgayı 15’e verip mutlu olacaksan yazık derim.
Yine yerine buluruz diyorsun
Geçen sene lens’i alıp sağ kanatta yardırırız diyenler nerede ? Her oyuncu her Defasında her takımda aynı performansı gösterir sanıyorsun
Dediğim gibi konsol oyunu sanıyorsunuz bu işleri.

İhtimaller üzerinden performansı düşer ya da sakatlanır endişesiyle elindeki iyi oyuncuları satmazsın diyorum anlamakta sıkıntı mı çekiyorsun

ben de size iyi teklif geldiğinde elbette satılır diyorum. bir takım için yenilenme ve değişim çok önemli. hep aynı oyuncularla oynaya oynaya gs, fb, milan gibi revir kulup oluruz. velev ki satılmadı, bir oyuncu sakatlanır, uzun süreli sakatlıklarla boğuşur, sakatlıktan sonra uzun süre performansı gösteremez, ozi gibi kendini salıverir vs. ne olacak? o zaman gelen iyi teklifin altında elden çıkarırsın. bunu da sizin anlamanız lazım. veli'ye, pektemek'e bile teklifler geldi fakat onları satmadığımız için başımızdan defetmekle uğraşıyoruz. gs örneğini verdim size. gs gelen iyi teklifleri elinin tersiyle itti iyi oyuncuları için, sonra da iyi tekliflerin altında sattı. 

Bugün Tolgay Oğuzhan Cenk ya da diğerleriyle grupta piyasa değeri 250m bulan takımların içinden geçiyoruz.

ozi hariç Tolgay ve Cenk bu sezon iyi performans gösteriyorlar kabul. ama cenk haricinde tolgay'a ozi'ye geçen sezonlarda gelen teklifler yoktu. şampiyonlar ligi sayesinde değerleri artıyor.

250 m olan takımlar ligin kalitelerine göre oluyor. bu gruptaki 250 milyona varan takımlarının oyuncularını alın, aynen türkiye ligine koyun; o kadar etmezlerdi. Avrupalı scout ekipleri sadece takımın oyuncularının cl oynadığına bakmıyorlar.

Tolgayın muadilleri Avrupa’da 60-70 milyonlara el değiştiriyor
Sen Tolgayı 15’e verip mutlu olacaksan yazık derim.

üstte yazdığım gibi ligin kaliteleri bu fiyatları fahiş konumuna getiriyor. siz ligimizi bunlarla bir tutuyorsanız asıl size yazık derim.

Tolgay-ozi-cenk falan satılmasın diyelim, gelecek sezonlar geçen sezon ki gibi sakatlanırsa / sakatlık sonrası performansı düşerse / kendini salıverirlerse vs. o değeri de bulamazsınız, veli gibi, pektemek gibi, aras gibi elden çıkarmaya çalışırsınız. tam renkli düşüncesi bu.

Geçen sene lens’i alıp sağ kanatta yardırırız diyenler nerede ? Her oyuncu her Defasında her takımda aynı performansı gösterir sanıyorsun

adamın önünde q7, babel gibi rakip var. düzenli oynatılırsa elbette fb'deki oyunun aynısını bizde oynar. geçen sezon 6 gol 13 asistle oynamış oyuncudan bahsediyoruz.

bir de birşey öğrenmişsiniz "konsol oyunları, bilgisayar oyunları vs." diye sürekli tekrarlayıp duruyorsunuz.

oyuncuların her sezon aynı performansı göstereceklerini sanıyorsanız, konsol oyunu / bilgisayar oyunundan başınızı kaldırın derim. :ok:

bu da size son cevabım. belli ki anlaşamayacağız sizinle. selametle. :by2:

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2017, 21:06:57 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı bordele

Yemez
bugün ülke taraftarının %95’i kısıtlamaya karşı. Asla böyle bir riske girmez hükümet
Peyderpey düşürecekler ama öyle 5’e 6’ya çekemezler

Valla abicim ben de senin gibi düşünmek isterdim ama C. Başkanını ikna etmişler. Mesela takımların yabancı oyuncularla 2019'a kadar sözleşmesi olduğundan değişikliğinde bu tarihten sonra olacağını bizzat kendisi söyledi C. Başkanı.

Ama hep yalan yanlış bilgiler vermişler. C. Başkanı devşirme sporcuların başarılarını överken doping yaptığı gerekçesiyle 2 yıl atletizmden men edilip bütün başarıları geri alınan Elvan Abeylegese için Etiyopyalı atlet de ülkemizi zamanında çok mutlu etti falan dedi yanlış anlamadıysam.
Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

2019'a kadar 2 şampiyonluk daha sığdırmak lazım şampiyonlar liginde de görüp görebileceğimiz en top noktayı görmek lazım.

2019'dan sonra 5+2 kuralı filan gelir.Yine döneriz erkan kaşlara,gökhan süzenlere,gökhan zanlara.

Devşirme oyunculara döneriz yine mehmet aurelio,kazım kazım filan.

Pepe gibi dünya yıldızları hayal,Avrupada başarı böyleyken bile çok uzakken hayallerimize bile giremez artık.Beinsports yayıncılı kuruluşu olmaktan çekilir.

Yine maçlarımızı sadece kendimiz izlemeye devam ederiz tabi ki kim izler orası ayrı konu.

Güle güle  :by2:

Hoş geldin  :uyucam:

Ben gidiyorum satranç oynucam biraz günaha giricem.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı cursedofdragon

C.Başkanı: "Kulüpler birçok oyuncularla sözleşme yapmış. 2019'a kadar. Bu zamana kadar yapılacak bir şey yok. 2019'dan sonrası değerlendirilmeli."

2019'da ki seçimler düşünülerek verilmiş bir cevap.

Çevrimiçi levitate

C.Başkanı: "Kulüpler birçok oyuncularla sözleşme yapmış. 2019'a kadar. Bu zamana kadar yapılacak bir şey yok. 2019'dan sonrası değerlendirilmeli."

Lucescu'nun halt yemesi var ya sırf bunun için getirdiler bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Necmi, bazı oyunculara(!) yapılan eleştirilere 10 kaplan gücünde cevap verirken, ne kadar kötü oynasa da takım kaptanına "kız gibi koşuyor" demek hangi yapıcı eleştirinin ürünü çok merak ettim?

Çevrimdışı Egos

Ben oyuncu satarak para kazanmaktan bahsetmedimki sürekli sürkülasyon olmasından
bahsediyorum biri gider yerine daha iyisi gelir bazen iyi olanda gider değişim için
gomezinde sosanında yeri doldu merak etme bazen yerine gelen aynı işi yapmaz bu dolduramadığı
anlamı çıkartmaz daha öncede söyledim oyuncunun büyümesi değil takımın büyümesi aslolandır.
hep baktığınız şey gomez o kadar gol attı yerine gelen atamadı mantığı peki gomez kalsaydı
atabilecekmiydi. çünkü oyun kimliğimiz değişti gomez kalsa gene değişmek zorundaydı. Siz
o sene ozinin iyi olduğunu söylüyorsunuz ya iyi değildi o nedenle sürekli topa sahip olmak ileri oynamak
zorundaydık o takımda orta saha direnci ve savunma anlayışı yoktu avrupadada bu nedenle çuvallıyordu
Türkiyede iş yaptı ama görmek istemediğiniz şey ligin sonuna doğru artık burdada iş yapamıyordu
kalsaydı o takım bir sonraki sene çökerdi. bunu o zaman şampiyonluğa giderkende söyledik
takım baskın oynuyor ama kesinlikle iyi oynamıyor dedik avrupada bir şeyler yapmak için çok daha iyisine
ihtiyaç olduğunu söyledik o takım ozinin iyi oynadığını söylediğin takım şimdiki takımın yarı gücünde bile değildi
geçen sene şampiyon olan takım çok daha oturaklı bir takımdı bu seneki takım çok daha iyi aslında
kötü olan ozi ve caner olduğu için ligi sürkalese edemedik bunu göremiyorsun. Bu takım şlde baskın oynuyor
iki sene önceki takımın avrupada ezildiğini çok gördük geçen sene daha iyi bir takım varken sürekli beraberlikle götürüyorduk bu sene çok daha iyi bir takım var yerini dolduramadı dediğin talisca mesela bana bir tane sosanın aldığı büyük maç söyle ama talisca alıyor taliscamı dolduramadı sosanın yerini işte merkezden ileri top çıkmayınca maç boyu iki üç pozisyona giriyoruz zaten onlarıda atıyoruz. Gomez olsaydı farklımı olacaktı pozisyona girmezsen gomez neyi atacak siz bunları görmüyorsunuz sen orta sahadan üçüncü bölgeye topu yeteri kadar taşı o golleri cenkde negredoda atar gomezin yeride dolar. iki sene önceki oyun şeklimize bakıp yerleri dolmadı demek kesinlikle bu işi bilmemektir.
bütünü görememektir. takım daha iyi daha dirençli daha dominant bir oyun oynuyor eksik olan merkez orta saha
bunu düzelttiğin an zıplarsın biz iki senedir birinci bölgede oyunu kabul etmek zorunda kalıyoruz geçen sene sürekli yan top yapmaktan illallah gelmişti bu senede öyle ya yan top yap yada caner topu ileri vursun mantığı
ve bunun tek sorumlusuda ozinin kötü oyunu
oziyi 15 e vermek porto olmak değildir alakası bile yok ne zaman porto olursun gidip genç yetenekleri toplar palazlandırır satarsın porto olursun birde portonun arpa boyu yol almadığını söylemişsin 20 yılda benim bildiğim adamların müzesinde iki şl bir uefa kupası var böyle yol almamaya ben razı olurum bu arada son 20 yılda 10 tanede portekiz şampiyonluğu var bunlar seni kesmiyorsa bilemem beni bu keser.
ederini bulan her oyuncu satılır bir oyuncuyla bir yere kadar gelirsin sonra durursun gelişmenin karşılığı değişmektir değişemiyorsan gelişemezsin bu kadar basit. sadece para kazanmak için oyuncu satılmaz bazen büyümek içinde satılır ozi ile tolgay ile vardığımız nokta bu daha ilerisi olurmu bence olmaz bunun için daha iyilerine ihtiyaç var.

ağabey tekrarın tekrarının tekrarı olacak, ama yine de yazayım: gomez kalsaydı, geçen sene devre arasında 2017-18 sezonunun şampiyonluğunu kutlardık. bu sezonun başında da 4. yıldızı teslim ederlerdi. deplasmanda oynadığımız çaykur rize maçını hatırlarsın, adriano'nun son dakikada kazandırdığı, o maçta gomez'in forması 3 gol atardı; boş zamanın olursa özetini izle, golleri gerçekten atılmış gibi göreceksin. gomez oynadı diye olumsuz sonuçlanabilecek tek maç da italya'daki napoli karşılaşması olurdu, onda da beraberlik alırdık en kötü ihtimalle.

ayrıca gomez bahsettiğin 2-3 pozisyondan 5-6 gol çıkarırdı, bunu da sadece dört işlem kullanarak yapardı, yoksa en az 8-9'u var.

ben kalp mario gomez kalp mylife1903

Çevrimdışı bordele

Fotoğrafın çekildiği 2008-2009 Turkcell Süper Lig Şampiyonu,

Fotoğrafın çekildiği gün feneri 4-2 yenen Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu,

Hem ligi hem Türkiye kupasını aynı sezonda kazanma başarısını tarihimizde gerçekleştiren iki takımdan biri olup,

Ertesi sene lig öncesi 2 kupalı "GELİYORUZ" tişörtlerini gururla taşımamı sağlayan;

TAKIM GİBİ TAKIM, Saygı duyarım.

Av zamanı

Çevrimdışı mylife1903

ağabey tekrarın tekrarının tekrarı olacak, ama yine de yazayım: gomez kalsaydı, geçen sene devre arasında 2017-18 sezonunun şampiyonluğunu kutlardık. bu sezonun başında da 4. yıldızı teslim ederlerdi. deplasmanda oynadığımız çaykur rize maçını hatırlarsın, adriano'nun son dakikada kazandırdığı, o maçta gomez'in forması 3 gol atardı; boş zamanın olursa özetini izle, golleri gerçekten atılmış gibi göreceksin. gomez oynadı diye olumsuz sonuçlanabilecek tek maç da italya'daki napoli karşılaşması olurdu, onda da beraberlik alırdık en kötü ihtimalle.

ayrıca gomez bahsettiğin 2-3 pozisyondan 5-6 gol çıkarırdı, bunu da sadece dört işlem kullanarak yapardı, yoksa en az 8-9'u var.

ben kalp mario gomez kalp mylife1903
Maryo gomez kazmanin tekiydi vizyonuna turkurdugum bi kadin etegi altindan cikamayan bir kilibikti ama iyi ahciydi bea
Bi patates bi sogan veriyordun
Yogurtlu iskender servis ediyordu
Ismailin pasindan gol cikartabilen bir ahciydi herif

Gecen sene gomez olaydi kamyonla gol atardi, napoli macini gectim liyonun o subyan azgini futbolcularini sahada pataklardi gol manyagi yapardi onlari
Benfika macinda mac 3-3 olunca gidip son saniyede 4. Yu saplardi

Çevrimdışı mylife1903

Bahçeşehir stadındaki sinagogtan aldı İslam'da ırkçılık yoktur biz yabancıya karşı hoşgörülüyüzden devam etti sonra ama cincon 11 yabancıyla sahaya çıktı sayın haşmetlim ne diyorsunuz bu işe bence tiz kelleleri vurula diye bitirdi.
Suriyeli oynatsak yabancidan sayilacak mi?

Çevrimdışı mellfred

Lucescu'nun halt yemesi var ya sırf bunun için getirdiler bence
Aynen öyle
Lucescunun ülkedeki yabancı sınırıyla yatıp kalkması Türk aşkından değil
Adama abi bak sen çık böyle böyle de diye gazlıyorlar çok bariz.
Bu adamın 70’inden sonra umursayacağı şey değil bunlar.
Uzun vadeli bir plan dahilinde de değil burada. yaşı bile müsade etmez buna
Başkasının ağzıyla konuşuyor
Adama derler senelerce şahtarı çalıştırdın kulübü Brezilyalılarla ihya ederken niye ukreyn gençlerini bu kadar dert etmedin ?
Komikliği bol ülkeyiz vesselam

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Neo Nesil

Jose Sosa: "Avrupa, ligden daha zor bir süreç. Beşiktaş, son yıllarda hem ligde hem Avrupa'da iyi gidiyor. Önemli olan bunun sonunu görebilmek."

Jose Sosa: "Ben sadece eşimin değil, bütün ailemin isteğiyle Beşiktaş'tan ayrılmıştım. Asla Türkiye'ye 'terör ülkesi' gibi bir şey demedim. Bu konu beni rahatsız ediyor."

HaberKartalı
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2017, 21:35:36 Neo Nesil III ]

Çevrimiçi sozkul

Bak iki sene önce diyorsun peki iki senedir nerde bu ozi ölçüsüz eleştiri falan değil bu her sene üstüne
koyması gerekirken geriye gidiyorsa bu eleştirilir. Düşün işte ligin başından beri kazanmak isteyen hoca bile
pes etti. artık yedek soyunduruyor. Tolgay ne dedi sakatlığım devam ediyordu ama hoca yanıma geldi
oynayabilirmisin idare edermisin dedi bende idare ederim dedim oynattı dedi bu kelime oziyi 3. lige bile
gönderir hiç kusura bakmasın sakat tolgay hoca tarafından yerine tercih ediliyorsa artık konuşulacak
arka çıkılacak bir yanı kalmamışdır.

2 maç Tolgay tercih edildi diye arka çıkılacak hali kalmamıştır diyecek kadar büyük genelleme yapmak biraz abartı olmuş @Necmi , bir 10 maç bu kesme olayı devam etsin, takımda bu arada kazanmaya devam etsin, bu genellemeyi haklı çıkaracak durum oluşmuş olur. Bizde susarız.
3 lig ha.. vay vay vay...

Çevrimdışı bordele

Suriyeli oynatsak yabancidan sayilacak mi?

Şimdi efem Suriyeliler Türk futbolcu değeldir, Suriyeliler Arap futbolcu da değeldir. Binanaleyh suriyeliler futbolcu değeldir
Av zamanı

Çevrimiçi sozkul

Arkadaşlar CB kişisel fikrini söylüyor, bu işe karar verecek olanlar TFF ve ve kulüpler birliği, bu ülkede demokrasi var ve TFF özerk bir kuruluş, yasaya göre. 😈

Çevrimdışı Neo Nesil

Arkadaşlar CB kişisel fikrini söylüyor, bu işe karar verecek olanlar TFF ve ve kulüpler birliği, bu ülkede demokrasi var ve TFF özerk bir kuruluş, yasaya göre. 😈

tabi yersek  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Sandik demokirasisi abi o ,demokiro diyoruz ve biz deniyoruz, sizlerde denekler.

Bi ferman yaziyon, yaptim oldu ohh mis. Rahatlik super tabi, olsa da kodum olmasa da kodum.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi, bazı oyunculara(!) yapılan eleştirilere 10 kaplan gücünde cevap verirken, ne kadar kötü oynasa da takım kaptanına "kız gibi koşuyor" demek hangi yapıcı eleştirinin ürünü çok merak ettim?
eleştiriyle başka şeyleri karıştırma derim. koşmuyorsa kız gibi koşuyorsa bunu
söylerim bunu düşünürüm sadece düşünen bende değilim hocada böyle düşünüyorki
yedek bırakıyor. Bu arada kızları aşağılık bir varlık olarak görmediğim için bu yaptığım eleştiriyide
hakaret olarak görmüyorum. sadece yetersizliğini gösteren bir benzetme diyeceğimde bizim kadın futbol
takımımızdaki kızlar daha iyi koşuyor. ozi küçük kızlar gibi yalpalayarak koşuyor. Bu bir eleştiri
bir eleştiri daha nasıl olmalı. çalışmayan birine ne diyeyim şöyle iyi böyle iyimi diyeyim mesela ağzımdan
ozi kötü futbolcu kelimesi duydunmu her zaman yeteneklerini taktir ediyorum ama çalışmadıktan sonra
yetenekli olması hiç bir şey ifade etmez diyorum Beşiktaşın 11 ine adı yazılması için yaptıklarından çok daha fazlasını
yapmak zorunda diyorum bu form durumuyla bırak 11 i Beşiktaş kulübesinde bile yeri olmamalı diyorum.
Bir eleştiri daha nasıl olmalı.
Benim için öncelik her zaman Beşiktaşdır bu ozi 11 de olduğu sürece Beşiktaş şampiyonluğu verir.
bundan daha farklı bir eleştiri nasıl yapılır. Yaşa paşam deyip şampiyonluğumu feda edelim ne kadar zararı olduğu açıkça belli oluyor işte
böyle olursa yok olur gider diyoruz. ya çalışacak formunu zirveye çıkaracak yada 11 i göremeyecek
Beşiktaş hiç bir oyuncunun idare etme yeri değildir. Formasını terleten necipinde tosiçinde başımın üstünde yeri var
hata yaparlar hoş görüyle bakarım ama mücadele etmeyen hiç bir oyuncunun benim gözümde bir değeri yoktur.
Atiba böyle yapsa aynısını atiba içinde söylerim ama hemen değil belli süre bekler öyle söylerim tıpkı ozide bunca zaman beklediğim gibi.
yoksa bu güne kadar hiç bir oyuncuda anlık performans eleştirisi yaptığımı gördünmü. Bir oyuncunun performansı
takıma ciddi zarar vermeye başladığında eleştiriyide hak eder.
Ben kolay kolay bir oyuncuya hakaret ölçüsünde konuşmam o nedenle böyle yakaladım seni pozuna girme derim.
bir oyuncuyada sert girdiğimde bilki altı doludur. Belki burda açık söyleyemiyorumdur ama boş konuşmam bazıları gibi
bu güne kadar en sert konuştuğum töredir. Ben ilk söylediğimde kimse konuşmuyordu şimdi herkes konuşuyor.
oziyede hakaret falan etmiyorum böyle olmasın toplasın diye eleştiri yapıyorum böyle devam ederse yakında eleştirinin
fazlasını sosyal medyadan yemeye başlayacak zaten bir an önce toparlamalı Beşiktaşın forması o kadar basit değil
onu hakeden giyer. Bunu bilmeli.

Çevrimiçi Necmi

2 maç Tolgay tercih edildi diye arka çıkılacak hali kalmamıştır diyecek kadar büyük genelleme yapmak biraz abartı olmuş @Necmi , bir 10 maç bu kesme olayı devam etsin, takımda bu arada kazanmaya devam etsin, bu genellemeyi haklı çıkaracak durum oluşmuş olur. Bizde susarız.
3 lig ha.. vay vay vay...
sorun iki maç oynatmaması değilki @sozkul sakat tolgayı bile oziye tercih etmesi
bu tolgayın söylediği bir şey bizzat oynayabilirmisin diye soruyorsa bu ciddi sıkıntı.
bunu çok basit bir şeymiş gibi iki maç oynatmadı diye geçiştiremeyiz. on maç kesme işi falan gerçekleşmez
etmemelide zaten bir oyuncu on maç kulübede oturtularak kazanılmaz tam tersi kaybedersin.
bir iki maç keser kulağını çekersin sonra tekrar şans verirsin ikinci üçüncü şanslarını ne kadar
değerlendirecek ona bakarsın yoksa on maç kulübeye atacağın oyuncu gözden çıkarılmış oyuncudur.
on maç dediğin ligin üçte biri.

Çevrimiçi Necmi

Valla abicim ben de senin gibi düşünmek isterdim ama C. Başkanını ikna etmişler. Mesela takımların yabancı oyuncularla 2019'a kadar sözleşmesi olduğundan değişikliğinde bu tarihten sonra olacağını bizzat kendisi söyledi C. Başkanı.

Ama hep yalan yanlış bilgiler vermişler. C. Başkanı devşirme sporcuların başarılarını överken doping yaptığı gerekçesiyle 2 yıl atletizmden men edilip bütün başarıları geri alınan Elvan Abeylegese için Etiyopyalı atlet de ülkemizi zamanında çok mutlu etti falan dedi yanlış anlamadıysam.
aslında pekde öyle söylememiş her yene çekilecek yuvarlaklıkta konuşmuş
zaten 2019 a kadar bu konu hakkında konuşmak boş konuşmaktır demiş kaldıki 2019 da değil daha uzun vadeli sözleşmeler var
ve yapılmayada devam edecek. zaten daha öncede dedim 2019 dan önce müdahale edemezler bu sürede bize yeter
müdahalede bir anda asansör düşüşü olmaz bunu biz değil renkliler dert etsin onlar o tarihde ffp den çıkmış ve kadro güçlendirmek zorunda olacaklar ve karşılarında herşeye hazır güçlü Beşiktaş olacak yabancı sınırı bir bize değil herkese karşı olacak bundan en büyük zararı renklilerin göreceğini görmek için müneccim olmaya gerek yok. unutuyorsunuz daha en son şl maçına 4 yerliyle çıkan bizdik.
buyursunlar istedikleri kararı 2019 dan sonra alsınlar sadece 2019 dan sonrada bizim şampiyonluklarımızı garanti altına almış olurlar
yoksa ffp den çıkmış oyuncu transferine saldıracak renklilerle çarpışmak zorunda kalırdık.
bu güne kadar olan kısıtlama ve serbestlikten tek biz faydalandık bundan sonra olacaklardanda bizim faydalanacağımız açık olan bir şey
bu gün yabancı yasağı gelsin diyen kendisi ffp deyken bizi durdurmak isteyen kafa peki kural kendisi ffp deyken gelecekmi hayır öyleyse neyi dert ediyoruz. Biz önümüzdeki iki yılda şampiyon olalım kafi sonrası hodri meydan

Çevrimiçi Necmi

bence yabancı sınırından önce milli takıma oyuncu göndermeyenlere bir yaptırımda bulunsunlar
yarın yerlilerle oynadığımızdada çıkıp milli takıma göndermiyoruz denirse ne olacak. gerçi kulüp diyemez ama
oyuncunun böyle bir hakkı var.

Çevrimiçi Necmi

2019-2020 sezonunda sahada 5 ya da 6 (bence 5) yabancıya izin verecekler. Ama buna kulüpler kendi karar verdi gibi bir hava verecekler.

Bir de yabancılardan bazılarını devişirin Türk olarak oynatın diye emir gelecek. Durum bundan ibaret.
o dediğin olmaz bu kadar basit değil mecbur yumuşak geçiş yapılır zaten bunun bile yapılabileceğini sanmıyorum
yabancı yasaklamak serbest bırakmaya benzemez. Takımları batıracak bir uygulama zaten söylediğide bir plan yapılacaksa bile bu 2019 dan
sonrayı kapsayacak şekilde yapılır. 3-4 seneyi kapsayacak şekilde olur buda ffp den çıkan renklileri bitirir.
2019 da ffp si bitiyor bütün kadro yenilenecek yabancı alacaksa 3-4 yıllık anlaşma yapacak diyelim 2019da 11
yabancı 2020 de 9 yabancı 2021 de 7 yabancı kararı alındı şimdi 2019 da 11 yabancı alıp 3-4 yıllık anlaşma
yapabileceklermi bir sonraki sene kadro iki eksilecekken daha öncesinden yapılanamazlarda para yok ffp var :D
zaten 2019 dan itibaren başlayacak tüm kurala iki renklide karşı gelecek dertleri bizim yolumuzu kesmekken
kendi yollarını kestiklerini farkedecekler :D

Çevrimdışı bordele

aslında pekde öyle söylememiş her yene çekilecek yuvarlaklıkta konuşmuş
zaten 2019 a kadar bu konu hakkında konuşmak boş konuşmaktır demiş kaldıki 2019 da değil daha uzun vadeli sözleşmeler var
ve yapılmayada devam edecek. zaten daha öncede dedim 2019 dan önce müdahale edemezler bu sürede bize yeter
müdahalede bir anda asansör düşüşü olmaz bunu biz değil renkliler dert etsin onlar o tarihde ffp den çıkmış ve kadro güçlendirmek zorunda olacaklar ve karşılarında herşeye hazır güçlü Beşiktaş olacak yabancı sınırı bir bize değil herkese karşı olacak bundan en büyük zararı renklilerin göreceğini görmek için müneccim olmaya gerek yok. unutuyorsunuz daha en son şl maçına 4 yerliyle çıkan bizdik.
buyursunlar istedikleri kararı 2019 dan sonra alsınlar sadece 2019 dan sonrada bizim şampiyonluklarımızı garanti altına almış olurlar
yoksa ffp den çıkmış oyuncu transferine saldıracak renklilerle çarpışmak zorunda kalırdık.
bu güne kadar olan kısıtlama ve serbestlikten tek biz faydalandık bundan sonra olacaklardanda bizim faydalanacağımız açık olan bir şey
bu gün yabancı yasağı gelsin diyen kendisi ffp deyken bizi durdurmak isteyen kafa peki kural kendisi ffp deyken gelecekmi hayır öyleyse neyi dert ediyoruz. Biz önümüzdeki iki yılda şampiyon olalım kafi sonrası hodri meydan

4 Türk'le çıktık evet ama Gökhan G.  2019'da 34-35'i görüyor. Cenk-Tolgay-Oğuzhan da büyük ihtimalle 2019'u görmez abi
Av zamanı

Etiketler: