Abi ne alakasi var ya? Pepe kicini topluyor Tosic'in ne hata yapmasi? Su anda kapasitesinin uzerinde oynuyor, yaninda da Pepe oldugundan (gecen sene de Marcelo topluyordu) cok siritmiyor. Yani bu sene gecen seneden de iyi gozukuyorsa bunun sebebi Pepe'nin oyun zekasindan. Pepe tam bir KING, baska kimseyi boyle adlandirmadim, o kadar diyorum. Oynadigi her macta takimin en iyi 2-3 oyuncusundan biri, ben boyle bir defans daha izlemedim Turkiye'de. Bakin Cristiano Ronaldo arkasindan "gitme kal diyeydim" diye agliyor Pepe'nin, boru degil bu. Vida gelecek de Tosic'i kesemeyecek diye hayal kurmanin anlami yok. 8 milyon falan bir teklif varsa kesinlikle ama kesinlikle kacirilmamali ama inanmiyorum boyle bir durum olduguna.
Acaba kim kimin arkasını topluyor. Bahsettiğin oyuncu Beşiktaşın oyuncusu
Beşiktaş oyuncusunu kötülemekle eline ne geçecek istatistikler diyor şl nin en iyi stoperlerinden biri olduğunu ben demiyorum. Bir şeyi kesinlikle anlayamam Beşiktaşlıyım diyen biri Beşiktaşın oyuncusunu
kötülemek için elinden geleni yapmaz. Sadece sallıyorsunuz. Bir hatası varsa karşılığında 20 kritik kestiği top vardır. Asla formasına ihanet etmez mücadelesini son gücüne kadar verir. Her oyuncu hata yapar pepede yapıyor. pepe şöyle iyi böyle iyi deyipde tosiçle mukayese etmek gerçekten komik senin pepe ile mukayese edeceğin dünyada kaç tane stoper var. yok kötüymüşde pepe açıklarını kapatıyormuş yok geçen sene marcelo kapatmışmış hadi canım sende ben ligin başından beri pepenin tosiçin arkasını kapattığını yada sol tarafa desteğe geldiğini hatırlamıyorum ama tosiçin defalarca pepenin arkasını kapattığını sağ taraftan bir çok top kestiğini hatırlıyorum.
Burasının Beşiktaş forumu olduğunu sakın unutma renkliler gibi Beşiktaşın oyuncularına saldırma.
Burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaşın oyuncusuna saygı göstereceksin bunu yapmamak için elinde çok hakiki bir gerekçe olmalı formasını terleten iki şampiyonlukta payı olan bir oyuncu saygıyı hak ediyor. ilk şampiyonlukta tosiçin son bel altı maçlık performansı olmasa şampiyonluğu göremezdik unuttunuz galiba
gs maçında bizi ipten alan galibiyetin baş mimarı tosiçti. aç maç sonrası yorumlarını oku.
bugün bir çok oyuncudan daha fazla o formayı hak eden bir oyuncu ligin başından beri sol tarafında canerle oynuyor. yani beksiz oynuyor bilmem farkındamısın. seyret maçları kaç defa şapkadan tavşan çıkarmış canerin arkasını toplayabilmek için.
pepe arkasını topluyormuş bu çok çirkin çok kötü niyetli bir yorum ve haksız bir yorum dünyanın en iyi stoperi falan demiyor kimse ama Beşiktaşıda bayağı idare etti hiç başka oyuncu aratmıyor bu gün sakatlansa eyvah deriz. her kes ister daha iyisinin gelmesini ama sadece stoperde değil bütün her yerde daha iyisini isterim. sonuçta şlde na mağlup gidiyoruz ve bu na mağlup takımın sol stoperi tosiç
ne yaparsanız yapın bunu silemezsiniz uefa istatistiklerinde en iyilerden biri görünüyor herhalde uefada demiyordur bunun yanında arkasını toplayan pepe var diye yanlış bilmiyorsam şl de en fazla atak kesen stoper tosiç pepe arkasını topladığı içinmi bu atakları kesti.
nankör olmayın daha iyisini isteyebilirsin ama bu eldekini kötülüyerek çöp yaparak olmaz. bak bak teklif geldiğine inanmıyormuş geldimi gelmedimi bilmem ama neden Beşiktaşın oyuncusuna teklif geleceğine inanmıyorsun. bunu söylemek Beşiktaş oyuncusunu aşağılamak sana ne kazandırıyor. Bir Beşiktaşlı oyuncusunu aşağılamaya değil yüceltmeye uğraşmalı. tottenham teklif yapmamışdır bende sanmıyorum
ama bu kötü olduğundan değil 32 yaşında bir oyuncuya neden teklif yapsın böyle sağlam bütçeleri olan bir kulüp heleki zirveye oynayan bir kulüp çok daha iyi olan bir oyuncuya çok daha fazla para verebilir.
bu nedenle inandırıcı gelmiyor yoksa tosiç kötü olduğundan değil vida geldiğinde tosiçi kesermi yoksa kenarda beklermi göreceğiz. stoper değişikliği öyle kolayca yapılan bir mevki değil hemen gelip formayı alacağını hiç sanmıyorum. Şenol hocanın ilkelerine ters bir durum en azından hiç öyle bir beklenti içinde olmayın bence. Bu arada 3 yıldır burda vida isteyen benim. pepeye gelince ben onu porto dan beri takip ediyorum ve büyük hayranıyım Beşiktaş formasıyla görmeyi hayal ettiğim ender oyunculardan marcelo gidince burda herkes hava hakimiyetini kaybettik diye ağlaşırken ben kıs kıs gülüyordum kimse pepeyi alıcı gözle izlememiş adam avrupa şampiyonluğunu portekize nerdeyse tek başına getirdi. nerdeyse bütün maçları beraberlikle bitti tek başına savunmada başardı bunu. şu anda bizdede gerçek pepenin %20 sini belki gösteriyor daha takıma ısınamadı. şu anda bayılıyorsun ama çok fazla hata yapıyor bence bunu pepe standartında değerlendiriyorum.