Trabzonspor taraftarı ekşi sözlük yazarı dediyse tartışma orada kapanır da, ben de bir iki laf etmeden duramadım.
Rakibin kısa boylu hızlı hücumcularına karşı Mitrovic yanlış olmuş diyorsun da, neden tüm tehlikeli atakları yan toplardan geldi bu heriflerin?
Ya da takım 1-1'i yakalamış ve iyi top oynarken neden değişiklik yapsın, onu da anlamadım.
Neyse, cevapları bilmiyorssan eksisozluk yazarina da sorabilirsin.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-2005 öncesini hesaba katmazsak 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor'u çalıştıran Şenol Güneş'in oyuncu değişikliklerinden trabzonspor taraftarından başka en iyi kim haberdar olabilir? Bütün trabzonluları fıkralardaki adamlar gibi düşündüğün için ezmeye çalışıyorsun yoksa eksişözlük ironisi mi yapıyorsun anlamadım.
Monaco maçında rakibin ilk yarıdaki korner dışında havadan yan topu yok. Tehlikeli ortaları da Mitrovic'in aynı yerde aynı faulu 4-5 kere yapması yüzünden geldi git istersen bi daha izle maçı.
Yine Monaco maçında 1-1'i yakaladıktan sonra takım güzel hava yakaladı demek, Cenk ile Oğuzhan da iyi oynuyordu demek değildir. Cenk ne top indiriyordu ne de kutuya giriyordu, o havayı belki en iyi Negredo değerlendirebilirdi o dakikalarda veya aynısı Oğuzhan-Talisca değişikliği için de geçerli olurdu. Anladın?
Şenol Hoca'nın takımımıza oynattığı oyunla bir problemim yok, ortasahası Atiba-Veli olan iki defansif önliberolu Beşiktaşımızı Atiba-Oğuzhan, yerine göre Tolgay-Oğuzhan yaparak şampiyonluğa koşturmuştur zaten o ayrı. Ama oyuna müdahalelerinin genellikle geç ve yanlış oyuncu tercihine dayalı olduğunu söylüyorum sanırım bunu anlamadın.