Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771078 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ayküt gereğini yapcam falan diyor yönetimle görüşüp şeedecek sanırım :)))
Geregi sike iste abi
17de17 yapacaz falab

Çevrimdışı tangaz

Salih ve Isla'yi versinler, Medel'le takas edelim. Salih'i biz alsaydik su anda cok farkli seviyede olurdu Senol Hoca'yla. Ozan kazmasinin aksine potansiyeli iyiydi. Hem Turk futbolu iyi bir orta saha kazanir, hem bizim sag bek ihtiyacimiz cozulur hem de Fenerbahce'ye yeni bir defansif orta saha gelmis olur artik 5 defansif orta saha 5 defans oynayip hic mac kaybetmezler. Aykut da 5-5-0'i icat eden hoca olarak futbol tarihine adini plastik harflerle yazdirmis olur. Bence iyi fikir, win-win.

salih :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Sezon başı filan değil, 3,5 yıldır anlamıyorlar. @tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

ayküt uzatmayın işte gereğini yapıcm dedi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

açıkcası salih uçan tam şenol güneşlik oyuncu. yetenek var ama işte adam aykut kocaman, advocat, vitor pereira falan gördü :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

ayküt uzatmayın işte gereğini yapıcm dedi  :D

bizi bırakma aykut hocam :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

açıkcası salih uçan tam şenol güneşlik oyuncu. yetenek var ama işte adam aykut kocaman, advocat, vitor pereira falan gördü :evillol: :evillol:

şakacı seni

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şakacı seni
abi şimdi çok gömülecek yetenk yok çocukta. :evillol: :evillol:     abartılacak oyuncu değil tabiki ama iyi kumaş var bence çocukta

Çevrimdışı tangaz

abi şimdi çok gömülecek yetenk yok çocukta. :evillol: :evillol:     abartılacak oyuncu değil tabiki ama iyi kumaş var bence çocukta

sümük gibi oğlan kız gibi fizik vr ben fena gömerdim bizde olsa

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon başı filan değil, 3,5 yıldır anlamıyorlar. @tuncaboylu
Vitor laneti diyorlar da, asıl Ersun Yanal laneti bu.

Tam kimyası uyuşmuş bir adam buldular, ona da Aziz'in egosu izin vermedi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ngutlar daumu çok seviyorlar taraftara sorsalar hemen daum gelsin derler

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

salih :alala:

Bucaspor'dayken bize istemistim. Yetenek var, 20 yasinda Roma almazdi yoksa. Genc futbolcu ogutme fabrikasi FB'ye gitmekle hata yapti ama daha 23 yasinda Senol hoca faydalanabilir. Yine de 11 icin istemem, bize Oguzhan'in Atiba'nin uzerinde adamlar lazim diye dusunuyorum, Salih ancak yedek olur. 400-500 bin euro maasa gelecekse yedek olarak alinabilir risk bence.

Çevrimdışı tangaz

Bucaspor'dayken bize istemistim. Yetenek var, 20 yasinda Roma almazdi yoksa. Genc futbolcu ogutme fabrikasi FB'ye gitmekle hata yapti ama daha 23 yasinda Senol hoca faydalanabilir. Yine de 11 icin istemem, bize Oguzhan'in Atiba'nin uzerinde adamlar lazim diye dusunuyorum, Salih ancak yedek olur. 400-500 bin euro maasa gelecekse yedek olarak alinabilir risk bence.

titreme geldi

Çevrimdışı bordele

Atibayı çıkartıp taliscayı sokmasına ne diyeceksin peki

Golden sonraki ilk 5 -10 dk içince yapsaydı belki mantıklı olabilirdi. 83'te aldı taliscayı.

Komik olan maçtan sonra top class hocamızın "Kaybetseydik, belki de UEFA'ya bile gidemeyebilirdik" demesiydi. Oysa biz o maçtan önce Uefa'yı zaten garantilemiştik herkesin bildiği gibi. 
Av zamanı

titreme geldi

Niye?  :evillol:

Meseleyi anlamadiniz galiba. Medel'i verip Isla'yi aldim. Ustune de ya tutarsa diye gazeteyle verilen bedava Turbo sakiz gibi Salih aldik. Tutmazsa gondeririz Trabzon'a yerine Abdulkadir'i aliriz.  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Golden sonraki ilk 5 -10 dk içince yapsaydı belki mantıklı olabilirdi. 83'te aldı taliscayı.

Komik olan maçtan sonra top class hocamızın "Kaybetseydik, belki de UEFA'ya bile gidemeyebilirdik" demesiydi. Oysa biz o maçtan önce Uefa'yı zaten garantilemiştik herkesin bildiği gibi.
Kardeşim gol attıktan hemen sonra neden oyuncu değiştirsin takım?

basketbol mı yorumluyorsun, hentbol mu?

Çevrimdışı bordele

Trabzonspor taraftarı ekşi sözlük yazarı dediyse tartışma orada kapanır da, ben de bir iki laf etmeden duramadım.

Rakibin kısa boylu hızlı hücumcularına karşı Mitrovic yanlış olmuş diyorsun da, neden tüm tehlikeli atakları yan toplardan geldi bu heriflerin?

Ya da takım 1-1'i yakalamış ve iyi top oynarken neden değişiklik yapsın, onu da anlamadım.

Neyse, cevapları bilmiyorssan eksisozluk yazarina da sorabilirsin.

-2005 öncesini hesaba katmazsak 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor'u çalıştıran Şenol Güneş'in oyuncu değişikliklerinden trabzonspor taraftarından başka en iyi kim haberdar olabilir? Bütün trabzonluları fıkralardaki adamlar gibi düşündüğün için ezmeye çalışıyorsun yoksa eksişözlük ironisi mi yapıyorsun anlamadım.

Monaco maçında rakibin ilk yarıdaki korner dışında havadan yan topu yok. Tehlikeli ortaları da Mitrovic'in aynı yerde aynı faulu 4-5 kere yapması yüzünden geldi git istersen bi daha izle maçı.

Yine Monaco maçında 1-1'i yakaladıktan sonra takım güzel hava yakaladı demek, Cenk ile Oğuzhan da iyi oynuyordu demek değildir. Cenk ne top indiriyordu ne de kutuya giriyordu, o havayı belki en iyi Negredo değerlendirebilirdi o dakikalarda veya aynısı Oğuzhan-Talisca değişikliği için de geçerli olurdu. Anladın?

Şenol Hoca'nın takımımıza oynattığı oyunla bir problemim yok, ortasahası Atiba-Veli olan iki defansif önliberolu Beşiktaşımızı Atiba-Oğuzhan, yerine göre Tolgay-Oğuzhan yaparak şampiyonluğa koşturmuştur zaten o ayrı. Ama oyuna müdahalelerinin genellikle geç ve yanlış oyuncu tercihine dayalı olduğunu söylüyorum sanırım bunu anlamadın.
Av zamanı

Çevrimdışı Ersoy

gökhan gönül neden sürekli sakatlanıyor. ameliyat olma sebebi zaten sürekli sakatlıklarını önlemek için değil miydi? her maç acaba gökhan sakatlanacak mı korkusu yasıyoruz. yarın umarım oynayacak seviyeye gelmiştir. bir de medel' i stoper oynatmak gibi bir hata yapmaz umarım senol hoca. mitroviç şimdi oynayamayacaksa ne zaman oynayacak
Medel'i kazanmak çok çok daha önemli. Medel ve Negredo gerçekten kaliteli ve 11'i hakeden futbolcular ikisini de kazanmanın tam sırası.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

-2005 öncesini hesaba katmazsak 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor'u çalıştıran Şenol Güneş'in oyuncu değişikliklerinden trabzonspor taraftarından başka en iyi kim haberdar olabilir? Bütün trabzonluları fıkralardaki adamlar gibi düşündüğün için ezmeye çalışıyorsun yoksa eksişözlük ironisi mi yapıyorsun anlamadım.

Monaco maçında rakibin ilk yarıdaki korner dışında havadan yan topu yok. Tehlikeli ortaları da Mitrovic'in aynı yerde aynı faulu 4-5 kere yapması yüzünden geldi git istersen bi daha izle maçı.

Yine Monaco maçında 1-1'i yakaladıktan sonra takım güzel hava yakaladı demek, Cenk ile Oğuzhan da iyi oynuyordu demek değildir. Cenk ne top indiriyordu ne de kutuya giriyordu, o havayı belki en iyi Negredo değerlendirebilirdi o dakikalarda veya aynısı Oğuzhan-Talisca değişikliği için de geçerli olurdu. Anladın?

Şenol Hoca'nın takımımıza oynattığı oyunla bir problemim yok, ortasahası Atiba-Veli olan iki defansif önliberolu Beşiktaşımızı Atiba-Oğuzhan, yerine göre Tolgay-Oğuzhan yaparak şampiyonluğa koşturmuştur zaten o ayrı. Ama oyuna müdahalelerinin genellikle geç ve yanlış oyuncu tercihine dayalı olduğunu söylüyorum sanırım bunu anlamadın.
Eksisozluk dediğin platformda 10 sene yazdım, ortadaki hiç bir yazı referans olmaz. Orada iki dakika arayla bir kaleci ham kahraman ilan edilir, hem kova. Anladın?

Duran top pozisyonlarından bir tanesi hızlı Medel'in rakibi yakalayaması ile oldu, doğru mu? Ayrıca Mitrovic'in yaptığı o faulleri Medel'in de yaptığına şahit olduk, örnek Fenerbahçe maçı?

Çevrimdışı mellfred

Erman: çoluk çocuk artık beşiktaşlı oluyor 🤣

Erman: çoluk çocuk artık beşiktaşlı oluyor 🤣

En azindan GS'liler gibi karaktersiz, FB'liler gibi psikolojisi bozuk olmayan bir nesil olacaklar demek. :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Salih ve Isla'yi versinler, Medel'le takas edelim. Salih'i biz alsaydik su anda cok farkli seviyede olurdu Senol Hoca'yla. Ozan kazmasinin aksine potansiyeli iyiydi. Hem Turk futbolu iyi bir orta saha kazanir, hem bizim sag bek ihtiyacimiz cozulur hem de Fenerbahce'ye yeni bir defansif orta saha gelmis olur artik 5 defansif orta saha 5 defans oynayip hic mac kaybetmezler. Aykut da 5-5-0'i icat eden hoca olarak futbol tarihine adini plastik harflerle yazdirmis olur. Bence iyi fikir, win-win.
Bu yıl bitiyor sözleşmesi alınabilir aslında. Hala genç fenerle uzatacağını sanmam

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra 7 senenin 5'ini boş geçirmiş Daum'un adı geçiyor.

Çok komik olduğu için dayanamadım, konu dışı yaptım.

Çevrimdışı bordele

Eksisozluk dediğin platformda 10 sene yazdım, ortadaki hiç bir yazı referans olmaz. Orada iki dakika arayla bir kaleci ham kahraman ilan edilir, hem kova. Anladın?

Duran top pozisyonlarından bir tanesi hızlı Medel'in rakibi yakalayaması ile oldu, doğru mu? Ayrıca Mitrovic'in yaptığı o faulleri Medel'in de yaptığına şahit olduk, örnek Fenerbahçe maçı?

Ee o zaman baştan alsaydı Mitroviçi? Ben genel bir sorundan bahsediyorum, bundan sonraki her maç burada değerlendireceğim değişiklikleri itirazın olursa söylersin.

Benim referansım Beşiktaş maçlarında gördüğüm şenol hocadır zaten. Kendi gördüğümle oradaki kişinin söylediği uyuştuğu için belirttim o kadar.

Bilmediğin şey şu ki, 2015-2016 sezonunda buradaki imzası "Şenol Güneş.. sonunu getirebileceğine inanmadığım hocamız" olan kişiye kimse bir şey demezken kovulması için ilk sesini yükseltenlerden biri bendim. Hocamızın bu sene de sonunu getireceğine inanıyorum yeter ki şu Negredo'yu biraz erken alsın oyuna
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra 7 senenin 5'ini boş geçirmiş Daum'un adı geçiyor.

Çok komik olduğu için dayanamadım, konu dışı yaptım.

Diğer aday da Slaven Biliçmiş bu da komik
Av zamanı

Etiketler: