Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778777 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

onun vücudunun tipi biraz gayri-anatomik, çocuğun bi suçu yok.. :D
Bacaklar az kesme kalmis gibi
Acaba bacagindan assak bi oduna bu yastan sonra gelisir mi?

Çevrimiçi Necmi

O dediğin iki üç pozisyonu tahmin edebiliyorum, maç esnasında  bizde Talisca olsaydı dedik, fakat Talisca olunca ya o pozisyonlar olmuyor, oluyorsada bizim kalede çok daha fazla pozisyon oluyor.

Talisca topu çok kaptırıyor tamamda, kaptırdıkları hep tehlikeli pozisyon olarak dönüyor bize.
Adamda pozisyon seçiciliği yok,  hızlı topu kapmış giderken  kontratak sırasında kaptırsın, fakat biz oyunu sete çevirmişken, iki kişinin arasında feykini atıp kaptırmasına gerek yok, ve  o pozisyonlarda stoperlerimize 5-10 metre mesafede oluyor.  İlk hamleleri tehlikeyi önlemezse ayvayı yiyoruz.
daha fazlamı bizim kalede bence iki senedir en fazla pozisyon verdiğimiz şl maçını oynadık
kiev maçı dahil buna orta sahada gene çok top kaybı yaptık birde talisca avrupa maçlarında orta sahada gezmiyor
sağlam paslar atıyor daha fazla pozisyon vermezdik ama o girdiğimiz bir çok pozisyonun biri ikisi gole dönerdi
taliscanın birde pozisyon yaratma özelliği var.

Çevrimdışı mylife1903

yok loo kazanamaz
adamın en hızlı koşu mesafesi 5 metredir ben o mesafeyi tek adımla geçerim :D
Oguzhana takildik ama medelin bir geri kosusu vardi efsane

Halisahada senin yasitlarin maclarinda gobegi onde kosan eski futbolcu cikmalarini andiriyirdu

Fotofinishe girse fobek farkiynan gazanir yeminle

Çevrimdışı sametbagan

E o zaman usain boltu alalım ozi yerine @Necmi @tangaz @mylife1903

Nasılsa en hızlı o  :D

Hiç kimse toptan hızlı koşamaz topu da en hızlı zeki futbolcular koşturur ozi gibi tolgay gibi.

Ozinin bize hızı değil adam eksiltmesi ve final pasları lazım ikili mücadelede de sizinle aynı fikirde değilim.

Sonuçta amerikan futbolu oynamıyoz tabi ki güçlü olmasını ben de isterim sizin gibi ama olmaz

Maçlarda kaptığı toplara pas aralarına bakarsanız hiç de fena değil bence

Dün Babelin pasında  Q7 nin boş kaleye atamadığı pozisyonun başlangıcını bir daha izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Çevrimiçi Necmi

iki senedir avrupada attığımız gollerin içinde bir şekilde talisca var olmadığında görüyoruz işte
anca penaltı olursa gol atarız. pozisyona girmek marifet değil atamadıktan sonra her zaman diyorum elimizdeki net en sağlam gol ayağı taliscadır
futbolda gol atarak kazanılır. Gol atan oyuncun varsa o sahada olur. maçı o kazandırır çünkü orta sahada yokmuş defans yapmıyormuş 9 kişide bir kişiyi idare etsin bir zahmet adam atacakki biz kazanalım. diğer türlü tamam idare etme mecburiyetleri kalmıyor ama boş kaleye bile atamıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Oguzhana takildik ama medelin bir geri kosusu vardi efsane

Halisahada senin yasitlarin maclarinda gobegi onde kosan eski futbolcu cikmalarini andiriyirdu

Fotofinishe girse fobek farkiynan gazanir yeminle
zaten kart gördüğü pozisyonda koşamadığı için kart gördü medel.
tosiçe laf edenlerin kulağını çınlatmışımdır.

Çevrimdışı mylife1903

E o zaman usain boltu alalım ozi yerine @Necmi @tangaz @mylife1903

Nasılsa en hızlı o  :D

Hiç kimse toptan hızlı koşamaz topu da en hızlı zeki futbolcular koşturur ozi gibi tolgay gibi.

Ozinin bize hızı değil adam eksiltmesi ve final pasları lazım ikili mücadelede de sizinle aynı fikirde değilim.

Sonuçta amerikan futbolu oynamıyoz tabi ki güçlü olmasını ben de isterim sizin gibi ama olmaz

Maçlarda kaptığı toplara pas aralarına bakarsanız hiç de fena değil bence

Dün Babelin pasında  Q7 nin boş kaleye atamadığı pozisyonun başlangıcını bir daha izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Gelsin baslasin bolt da senol gunes ikinci yari basina kadar sans vermez

Çevrimdışı sametbagan

Sahi bi ara ozi ile şu arsenaldeki jack wilshere diye bi topçunun resimlerini karşılaştırıyorlardı

Hayvan gibi vücut yapmıştı ama bi türlü beklenen sıçramayı yapamadı.

Demek mesele salt fizikle alakalı değilmiş arkadaşlar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Süleyman abi; sadece antrenman yapmak örneğinden gidecek olursak  Ozan Tufan da diğer Fenerli futbolcular gibi antrenman yapmasına rağmen 90 küsur kiloları bulmuştu. Antrenman, beslenme, dinlenme hepsi bir disiplin içinde sürdürülmeden en verimli olacak biçimde netice almak mümkün değil. Oğuzhan ile alakalı  meseleyi genetiğe indirgemeden ortada birkaç aylık değil 5 küsur senelik verimsiz  geçen bir süreç var.

Ek: Örnek olması bakımından Cenk Tosun'un 2 senede geçirdiği değişim.    https://twitter.com/tffsuperlig/status/681461201491066880

Askeri de hazırlamış Goztepe macinda oynarsa saplayacak demek ki

Çevrimdışı mellfred

süt müt şu türkiye kupasını kazanalım artık :evillol: :evillol:
Hiç gerek yok. Hamallık yedeklerle gittiği yere kadar gitsin bana kalsa as oyuncuları bu maç için yola çıkarmak bile eziyet

Çevrimdışı mellfred

zaten kart gördüğü pozisyonda koşamadığı için kart gördü medel.
tosiçe laf edenlerin kulağını çınlatmışımdır.
Medel bu yılın kazığı oldu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hiç gerek yok. Hamallık yedeklerle gittiği yere kadar gitsin bana kalsa as oyuncuları bu maç için yola çıkarmak bile eziyet

aynen. son 5 yılda 5 kere kazandıgımız için gereksiz

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

gülhan ben 42 yaşında ailesinin yarısını 60ı görmeden kalpten kaybetmiş bir adamım dil altı hapımı almadan söylemeyin şöle pektemek kOybaşı falan gibi şeyleri.

Abi yaninda surekli 300mg Aspirin tasi. Yatagin yaninda da tut. Kalp krizi isaretleri belirirse hemen bir tane cigneyerek yut. Zaman kazandirir hastahaneye gidene kadar. Aslinda bu tavsiye herkes icin gecerli. Ayrica senin ozelinde her gun 1 tablet aspirin alman kesinlikle faydali olur, her gun 100-300mg arasi.

Çevrimdışı mellfred

değil son 5, 55 yıl almasak da olur
1 Türkiye şampiyonluğu 20 Türkiye kupasından evladır

Sahi bi ara ozi ile şu arsenaldeki jack wilshere diye bi topçunun resimlerini karşılaştırıyorlardı

Hayvan gibi vücut yapmıştı ama bi türlü beklenen sıçramayı yapamadı.

Demek mesele salt fizikle alakalı değilmiş arkadaşlar.

Beklentiler farkli. Oguzhan Wilshere'in yarisi kadar forma giyemez Arsenal'de. Tabii ki sirf fizikte bitmiyor is, ama fiziksiz olmadigi da kesin. Dunyanin en iyi futbolcusu Ronaldo'nun, Quaresma'nin fizigi ortada. Bu adamlari yavaslatmayan fizikleri Oguzhan'i mi yavaslatiyor? Bir de su var, Oguzhan 10 numara degil. Atiba'nin yaninda oynayacagim 8 numarayim diyorsa top kazanmasi sart. Bu fizikle de olmuyor iste. Yok paslari etkilenirmis falan bos laf. Calismasi lazim.

Son 5 yilin galiplerinin 3'unu sayabilir misin? Ben gecen senenin galibinden bile emin degilim. Konyaspor muydu? Evvelki sene hakkinda hic bir fikrim yok. Kimsenin sallamadigi bir kupa icin bosa aslari yormaya gerek yok. Gencler ve yedekler cikar oynar bu kadar basit.

Çevrimdışı tuncaboylu

anlam yüklemeye gerek yok tabiki
şl grubunu lider bitirmek zaten başlı başına anlam ifade ediyor heleki ucundan zar zor 3. torbaya girebilmiş
bir takım olunca. :bandit: birde alınacak galibiyetlerin bir önemi daha var 4-5 puan daha alırsak grupdan ve çıkınca 16 dan
5 de bonus geliyor seneye ikimci torbaya çıkma ihtimalimiz çok yüksek oluyor.
tepemizdeki bir çok takımın yüksek puanı siliniyor yerini dolduramıyorlar hep gerimize düşecekler
şu anda kaba hesapladım 28. sıradayız ve seneye bizim altımıza düşecek şu anda 11 takım var
biraz daha puan alırsak 16 içinde bir yer buluruz kendimize bu seneye bakmamak lazım ikinci torbalar güçlü
bizim kendimizi ikinci torbaya atmamız demek geleceğimizide kurtarmamız demek oluyor gelecek sene için ülke katsayısı kalkıyor
bu bize ciddi yarıyor bizim ülke puanımız doğru dürüst yok ama tepemizdeki takımlar 12-13 puan kaybediyor
30-35 puanı silinecek takımlar var bizim cezalı olduğumuz seneden dolayıda sıfır puanımız gidiyor ok gibi fırlıyoruz yukarı doğru
bunu bu sene iyi değerlendirmek gerekiyor 28 deyiz ama ülke puanını çıkartmaya başladı uefa dahada yukarı tırmanabiliriz şu halimizle
bonuslarla birlikte bir 10 puan daha yazdıralım haneye bu sene büyük iş yapmış olacağız.
İkinci torba imkansız gibi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Son 5 yilin galiplerinin 3'unu sayabilir misin? Ben gecen senenin galibinden bile emin degilim. Konyaspor muydu? Evvelki sene hakkinda hic bir fikrim yok. Kimsenin sallamadigi bir kupa icin bosa aslari yormaya gerek yok. Gencler ve yedekler cikar oynar bu kadar basit.
Burda benim istedigim hocanin tutarli olmasi.
Mesela maratona rotasyonla basladiysa finale ciksak bile ilk basladigi cocuklarla devam etsin yok yari finalde fb geldi aslari ciksrtayim falan demesin.
Ilk mactan tavrini koysun
Simdi anadoludaki vatandaslarimiz da quaresmayi pepeyi babeli gormeyi hakediyorlar iki ucu boklu deynek

Ben olsam bir tane yildiz futbolcumu gotururdum her maca kalanlari rotasyon kupa muhim bir organizasyon degil bir getirisi yok.

Bilemiyorum

Çevrimdışı mylife1903

İkinci torba imkansız gibi abi.

Imkansiz azicik zamanimizi alir onu da seederiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Cristiano Ronaldo: "Gerçeği konuşalım her takım büyük oyuncularını özler. Açıkçası Pepe büyük bir oyuncuydu. Bizi daha güçlü kılan isimdi Pepe. Takım halinde onu arıyoruz."

Burda benim istedigim hocanin tutarli olmasi.
Mesela maratona rotasyonla basladiysa finale ciksak bile ilk basladigi cocuklarla devam etsin yok yari finalde fb geldi aslari ciksrtayim falan demesin.
Ilk mactan tavrini koysun
Simdi anadoludaki vatandaslarimiz da quaresmayi pepeyi babeli gormeyi hakediyorlar iki ucu boklu deynek

Ben olsam bir tane yildiz futbolcumu gotururdum her maca kalanlari rotasyon kupa muhim bir organizasyon degil bir getirisi yok.

Bilemiyorum

Ben de oyle dusunuyorum. Ver yedeklerle genclere sansi iste gittigi kadar gitsinler. Burada sans bulamazlarsa nerede oynayacaklar? Belki 1-2 genc parlar, takimda kendilerine yer acarlar. Zaten kadro guclendikce ligde sans bulmalari ihtimali iyice azaliyor. Anadolu'da ise bir ton lig maci var, vatandaslarin bir kismi Osmanli Imparatorlugu oldugumuzu zannetse de esasinda Turkiye kucuk bir ulke, Elazig'daki Besiktasli'nin Malatya'da Besiktas'i izlemek icin gidecegi yol bir saat. Cogu Anadolu sehrinden Super Lig'de takimi olan bir sehre gitmek Istanbul'un bir semtinden digerine gitmekten daha kisa suruyor. Ligde izlesinler Pepe'yi, Quaresma'yi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Imkansiz azicik zamanimizi alir onu da seederiz
Barcelona ya da Real Madrid
Atletico Madrid
İngiltere ikincisi , üçüncüsü ve dördüncüsü
Napoli
Dortmund
Porto ya da Benfica
Kafadan 8 takım kapatıyor zaten 2. torbayı.
Anca işte İngiltere'den sürpriz bir takım ilk 4'e girerse minicik bir şansımız olur.

Cristiano Ronaldo: "Gerçeği konuşalım her takım büyük oyuncularını özler. Açıkçası Pepe büyük bir oyuncuydu. Bizi daha güçlü kılan isimdi Pepe. Takım halinde onu arıyoruz."

Ya anlatamiyoruz, burada Pepe'ye bile laf sokuldugunu gordu bu gozler. Adam efsane. Hakikaten net Turkiye'de izledigim en iyi defans oyuncusu da, Avrupa'da bile boyle adamlar cok yok. Baska mesajimda yazdim, kimse icin kullanmadigim bir tabiri Pepe icin kullanmak zorunda kaldim, king. Pepe tam bir King. Bu kadar akilli, dengeli defans oyuncusu az gordum. Rakiplerden tereyagindan kil ceker gibi aliyor toplari. Bir defans oyuncusunda olmasi gereken her sey ve fazlasi var. Her mac mukemmele yakin oynadigindan fark edilmiyor, ama hakikaten takimin belkemigi su anda. Tosic bile bayagi bayagi iyi gorunmeye basladi cunku kicini toplayan Pepe var yaninda. Bir de kendi kalitesine yakin birisi olsa dusunemiyorum o defansi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Barcelona ya da Real Madrid
Atletico Madrid
İngiltere ikincisi , üçüncüsü ve dördüncüsü
Napoli
Dortmund
Porto ya da Benfica
Kafadan 8 takım kapatıyor zaten 2. torbayı.
Anca işte İngiltere'den sürpriz bir takım ilk 4'e girerse minicik bir şansımız olur.

yav amma takılı kaldın şu 1.ci 2.ci olayına :)

Bırak tadını çıkart.

Çevrimdışı sozkul

daha fazlamı bizim kalede bence iki senedir en fazla pozisyon verdiğimiz şl maçını oynadık
kiev maçı dahil buna orta sahada gene çok top kaybı yaptık birde talisca avrupa maçlarında orta sahada gezmiyor
sağlam paslar atıyor daha fazla pozisyon vermezdik ama o girdiğimiz bir çok pozisyonun biri ikisi gole dönerdi
taliscanın birde pozisyon yaratma özelliği var.

Trabzon maçında o muhteşem golü attı, sonra onun sayesinde oyunu trabzona verdik.

Etiketler: