Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779615 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Bu hırvat çocuk çürüyecek kenarda :alala: üstüne vida da geliyor. Pepe vazgeçilmez, asla kesemeyiz. Tosic can siparane oynuyor ona da yazık olacak. Nasıl çıkacak Hoca bu işin içinden? Benim bildiğim Şenol Hoca Vidayı 2018 eylülünde oynatmaya başlar.
Öyle olacak zaten.Vida hemen oynamayacak.Zaten hakkı da değil.Önce bir alışması çalışması lazım.Defans ikilisi oturmuş ve başarılı ise bozulmaz.Üstelik Vida Avrupa da yok.Sadece lig de onu oynatıp Avrupa da Tosic'i oynatman zırt pırt değiştirmek olmaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bırakın Lider çıkalım hemde en yüksek bir  puanla.

2.ciler cok cok güçlü olabilir zaten bu arenada olma amacımız bu değil mi?

Güçlülerle oynamak lazım ki bizde o levele yavaş yavaş alışalım .

Yıllar sonra Beşiktaş- Chealse maçı cok iyi olmaz mı  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 15:29:02 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kötü senaryo
hem Porto-Hem Leipzig kalan maclarını kazanacak
Beşiktaş 2 maçı kaybedip,Leipzigden gol atamadan en az 3 fark yenilirse,
1 gol atıldığı takdirde Leipzigin 5 gol atması gerekecek..
% 0.001 bir ihtimal varmı var..
Halamın şusu olsa Amcam olurdu misali

Saygılar

Gruplarda ikili averajda deplasmanda golü uygulanmıyor, genel averaja bakılıyor.

Gerçi genel averaja göre de Leipzig'e 3 fark gerekecek gibi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 14:55:28 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle olacak zaten.Vida hemen oynamayacak.Zaten hakkı da değil.Önce bir alışması çalışması lazım.Defans ikilisi oturmuş ve başarılı ise bozulmaz.Üstelik Vida Avrupa da yok.Sadece lig de onu oynatıp Avrupa da Tosic'i oynatman zırt pırt değiştirmek olmaz.
Gruptan çıkarsak, CL'de oynayabilir Vida.

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın koridor açıp, Gönül'ün yaptığı iki bindirme var. Oğuzhan ve Tolgay'ın ikili oyunları ve transition üzerinden üretilen pozisyonlar var. İlk yarıda sağ kenarda de marke pozisyona çıktığı bir kanat hücumu daha var. Özellikle 6.dakikada köşe bayrağının yakınlardan başlayan atak olmak üzere birkaç derslik geçiş hücumu var. Yine alışılmış yüksek ortalar var. Fakat bu kez öncesindeki aksiyonların tamamı üçgenler ve temiz pas trafiği ile gelen final pozisyonları.

Tielemans'ın iki pozisyonu var: Birinde Oğuzhan diğerinde Tolgay geriden gelip, kalçayı ve vücudu dayayıp topu aldılar. Oğuzhan devamında çok net pozisyon yarattı, Tolgay ise sarı kartına rağmen hızlı hücumu kesip, hem dengesiz yakalanmamızı engelledi hem de topu üçüncü bölgede tutmamızı sağladı.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 15:23:56 atalay ]

Çevrimdışı atakan eraslan

Gruptan çıkarsak, CL'de oynayabilir Vida.

Çıkarsak kısmını Beşiktaşlı temkinine yoralım değil mi  :D

Çevrimdışı sozkul

Allahtan o günlere şahit olmadım :)

Olsanda acını yalnız yaşardın zaten, maçı radyodan dinleyebiliyorduk,  bizim mahallede bir tane televiyonu olan vardı, akşamları yayın yapıyordu, bizi ayda bir çağırırlardı star-trek izlerdik. çevrede kimsenin evinde telefon bile yoktu. Acılarını sosyal medyada paylaşamadığın ya da telefonla konuşamadığın için daha  bir ağır yaşıyorduk galiba.. Ama ülkeyi eleştirmekten  yada muhalif protesto yürüyüşünde polise yakalandığında başına gelebileceklerden bugünkünden daha az korkuyorduk.. O zamanlar polise FRUKO diyorlardı, kafalarındaki çelik şapka nedeniyle, ben portakallı FRUKO gazozunu çok severdim.

Çevrimdışı atalay

Bilinç akışı tekniğinde yazıyorsun. Oğuz Atay veya Yusuf Atılgan okuyor musun? @sozkul

Çevrimdışı cursedofdragon

kupada rakibimiz manisaspor oldu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

kupada rakibimiz manisaspor oldu :D
Kars ve Batman gibi saçma deplasmanlar varken iyi.

Kars ve Batman gibi saçma deplasmanlar varken iyi.

o uğursuz stada gidicez yine :D

Çevrimiçi Necmi

Uyuz oldum o raggiye butun mac, artik hocanin tercihimiydi karijma kendimi gitti bunun anasini belirlemeye bilemem ama azicik daha fazla ve daha sert vurmak lazimdi buna. Her fransiz takiminda biyle bir tane dallaylama dallibudakli oluyor.
Gecen sene liyon maclarinda da o beyisniz jileyt mi ne vardi ona uyuz olmustum
adamları şlden ettik biraz olsun bu kadar :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Yalnız şu anki durumda 2.sırada olan takımlar daha tehlikeli.Biz de lider olmasak mı acaba ?

bayern, real, juve dışında hepsi dişe diş. bu yazdığım üçlüden birinin bize gelme olasılığı düşük.

chelsea-shaktar/napoli-sevilla/spartak ve basel'den birinin bize gelme olasılığı daha yüksek.

fakat 2. olursak

psg-tottenham-city-barça-manu'dan birinin bize gelme olasılığı daha yüksek.

liverpool-roma gibi bize göre dişe diş olan takımlardan birinin bize gelme olasılığı daha düşük.

1. ile 2. arasındaki fark yok deniliyor, ama gördüğünüz gibi varmış demek. muhakkak 1. olup bize gelme olasılığın yüksek olduğu dişe diş takımlarla eşleşelim.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 15:42:29 Neo Nesil III ]

adamları şlden ettik biraz olsun bu kadar :D

daha belli değil :)

Biz portoyu yenersek monaco leipzig'i yenerse.

13
6
5
4

oluyor puan durumu.

son maç Monaco porto'yu yenip üst tura çıkabilir :)

Çevrimdışı sametbagan

Oğuzhan ve Cenk ile ilgili yazılanlar gerçekten akıl almaz boyutta.
Oğuzhanın yaptığını iniesta senelerdir barcelonada yapıyor ha keza fabregas benim gözümde ozinin ikisinden hiçbir farkı yok
Ama gel gör kibbizim taraftar adamdan her maç 2-3 gol 5 asist bekliyor o da yetmezmiş gibi rakibin bütün ataklarını kessin istiyorlar vallahi çok şımardık çok başımıza bişey gelmese iyi  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Quaresma taca doğru mu gidiyordu abi gole gidiyordu işte :D
Hakemde biliyor quaresma o golü atamaz işde o nedenle bariz gol şansı demedi :D

Çevrimdışı tangaz

birinci olalım birinci, ikinci olunca city çekmeyeceğimizin garantisi yok. biz birinci bitireli kim ikinci olursa olsun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

daha belli değil :)

Biz portoyu yenersek monaco leipzig'i yenerse.

13
6
5
4

oluyor puan durumu.

son maç Monaco porto'yu yenip üst tura çıkabilir :)
portoyla berabere kalsak dahi sanslari var :bandit:
Beşiktaş!

birinci olalım birinci, ikinci olunca city çekmeyeceğimizin garantisi yok. biz birinci bitireli kim ikinci olursa olsun  :bandit:

1.ci olalım 2.ci olarak çelsi gelsin :D

Sergen attı gudiccini elinden kaçırdı 2-0 :D

Çevrimdışı sozkul

Bilinç akışı tekniğinde yazıyorsun. Oğuz Atay veya Yusuf Atılgan okuyor musun? @sozkul

şimdiki zamanla konuşmak yanlış olur, son 15 yılda değil ama daha öncesinde çoğunu okudum, bir kaç yıl önce tutunamayanları yeniden okuyayım dedim ama hemen elimden bıraktım,  sanki ozamanlar üzerimde bıraktığı izden daha farklı birşey olacakmış gibi geldi kitapla aşayacağım duygu, geçmişime müdahale etmek gibi olacaktı sanki, bıraktım kitabı.. Geçmişimi seviyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

bayern, real, juve dışında hepsi dişe diş. bu yazdığım üçlüden birinin bize gelme olasılığı düşük.

chelsea-shaktar/napoli-sevilla/spartak ve basel'den birinin bize gelme olasılığı daha yüksek.

fakat 2. olursak

psg-tottenham-city-barça-manu'dan birinin bize gelme olasılığı daha yüksek.

liverpool-roma gibi bize göre dişe diş olan takımlardan birinin bize gelme olasılığı daha düşük.

1. ile 2. arasındaki fark yok deniliyor, ama gördüğünüz gibi varmış demek. muhakkak 1. olup bize gelme olasılığın yüksek olduğu dişe diş takımlarla eşleşelim.
Çok düşük değil, %43 ihtimal.

Çevrimdışı tangaz

şimdiki zamanla konuşmak yanlış olur, son 15 yılda değil ama daha öncesinde çoğunu okudum, bir kaç yıl önce tutunamayanları yeniden okuyayım dedim ama hemen elimden bıraktım,  sanki ozamanlar üzerimde bıraktığı izden daha farklı birşey olacakmış gibi geldi kitapla aşayacağım duygu, geçmişime müdahale etmek gibi olacaktı sanki, bıraktım kitabı.. Geçmişimi seviyorum.

@sozkul abi geçmişinin şu buyenos ayres v madrid kısmını bende sevdim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

dur allasen ırkçılık kiiim biz kim, beşiktaşlılar ırkçı olmaz. ben ki her milleti şeetmiş (bağrına basmış) insanım da olay totnımın kuruluşu kuruluş amacı vizyonu vb die irdelersen azcık ne demek istediğimi anlarsın :bandit:
Tottenhamın kuruluşunu amacını vizyonunu neden irdeleyim banane bunuda ingilizler düşünsün
epl takımını benmi dert edeceğim karşıma geldiğinde vurup geçerim. Geldi vurduk geçtik :D
sorun tottenham değil sadece orda yahudi yok birde insanları etnik kökenlere göre ayrıştırmak doğru değil
insan insandır. Ayrıştırmak bile çirkinken birde üstüne ayrımcı kötü tabirler kullanılması dibine kadar
ırkçılıktır. Belki o maksatla söylemedin eyvallah ama nihayetinde kullandığın kelime ağır ırkçılık içeriyor.
adama sıkıp sonra ben onu öldürmeyi düşünmedim bacağına sıktım adamın ayağı kaydı düştü kafasına geldi
ben suçsuzum demek gibi bir şey bu. :bandit:
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 17:08:21 Necmi ]

Çevrimdışı sozkul

Oğuzhan iki defa sol kanada koştu top istedi attılar ve koştu daha doğrusu pek koşamadı avantajını yitirdi orada, biraz ezik bir görüntü verdi,  orada çevremdeki herkes birer @tangaz birer @mylife1903 oldular ve Oğuzhan'ın güçsüzlüğüne kızdılar bağırdılar (bazıları küfrettiler) ve maçda diğer yaptıklarını anında sildiler, öyle hissettim.
Oğuzhan'ın genetiği önüne atılan hızlı topu koşup yakalamaya uygun filan değil,  çalışsa yüzde 5  daha hızlanır ama oda çok yavaş kalır yetmez. Ancak topla hızlanmada becerikli. Biraz akıllı olup kendini tanıması lazım, açığa kaçıp önüne top isteyince (koşup yakalaması gereken top)  hem takım hem kendi kaybediyor, harcamamalı kendini koşamayacağı yerlere top isteyerek.

Çevrimiçi Necmi

Geup sonuncusuna puan verdik te allam
her zaman grup sonuncusuna öpülmek bizim kaderimizdir :bandit:

Etiketler: