Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779680 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

dostum şl grup birinciliğine müsade ette azcık anlam yükleyelim yahuu  :D
Kurada faydası az abi, yoksa ben de istiyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

süt müt şu türkiye kupasını kazanalım artık :evillol: :evillol:
İmzami atıyorum

Çevrimiçi Necmi

vişneli olanı hatırlayamadım ihtiyarlar dökülüyor yavaş yavaş  :D
yedigün meyvalı güzel gazozdu çamlıca vişneli ve portakallıda çıkarıyordu
birde farklı tatda elvan gazozu vardı sinemalarda olurdu hep sinema dediğimde üstü açık
yazlık sinemalar.
bir kere sinemaya gitmişdim küçüktüm kurtadam filmi var. Bende sinemada bir ağaç var onun altına oturmuşum
bir sahne var filmin aksiyon başlangıçı bir ağaç alttan yukarı ağacı çekmiş bir dolun ay tepsi gibi yapraklar hışırdıyor
sanki ağaçtan bir şey atlayacak o sırada kafamı kaldırdım ağaç sahneye bakıyorum yukarı bakıyorum tepsi gibi dolunay
sahneyle bire bir anı yaşıyorum :D bir ürperti ve peşinden ok gibi fırlamam ve sinemanın diğer köşesine gitmem aynı hızla oldu :D
yazlık sinemaların böyle güzellikleride vardı. direk filmin içindesin korku filmi falan izlediğinde film bitince herşeyi dört duvar arkasında
bırakıp çıkmıyorsun eve gidene kadar seni takip ediyor :D zaten o dönemler hep korku filmleri popiler.

Çevrimdışı tangaz

Kurada faydası az abi, yoksa ben de istiyorum.

zikdir et be onur birinci olalımda gerisi mühim deel isterse city real barca gelsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

birde farklı tatda elvan gazozu vardı sinemalarda olurdu hep sinema dediğimde üstü açık
yazlık sinemalar.
bir kere sinemaya gitmişdim küçüktüm kurtadam filmi var. Bende sinemada bir ağaç var onun altına oturmuşum
bir sahne var filmin aksiyon başlangıçı bir ağaç alttan yukarı ağacı çekmiş bir dolun ay tepsi gibi yapraklar hışırdıyor
sanki ağaçtan bir şey atlayacak o sırada kafamı kaldırdım ağaç sahneye bakıyorum yukarı bakıyorum tepsi gibi dolunay
sahneyle bire bir anı yaşıyorum :D bir ürperti ve peşinden ok gibi fırlamam ve sinemanın diğer köşesine gitmem aynı hızla oldu :D
yazlık sinemaların böyle güzellikleride vardı. direk filmin içindesin korku filmi falan izlediğinde film bitince herşeyi dört duvar arkasında
bırakıp çıkmıyorsun eve gidene kadar seni takip ediyor :D zaten o dönemler hep korku filmleri popiler.

abi yazlık sinemaya bende çok gittim tahta sandalyeler vardı anneler babalar maaile giderdik zaten duygusal türk filmleri de çok olurdu kadınlar göz yaşını eşarbına silerdi  anne ağladın mı deyince yok çocugum gözüme toz kaçtı derlerdi :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

yok ya 2 gol 5 asist beklemiyoruz ona doğru atılan tıngır gibi toplara kız gibi koşmasın yeter :bandit:
sahada uzaktan en iyi tanıdığım oyuncu oğuzhan koşuşundan yada koşamayışından tanıyorum :D
Senin omerle yaristirsak abi belki omer kazanir

Çevrimdışı tangaz

ben parayı koşuda ömere basarım  :money:

Çevrimdışı mylife1903

yazlık sinemalar.
Kucuk sise sivepsler vardi abi hastasiydim ne lezzetti o portakallisi mandalina vardi hatta kolasi vardi yanlis hatirlamiyorsam. En sevdigim kucuk sise tiburk vardi tadi bi baskaydi
Yaslaniyoruz be

Acik sinemada tahta sandalyede gotumuz agrirdi

Çevrimdışı mylife1903

abi yazlık sinemaya bende çok gittim tahta sandalyeler vardı anneler babalar maaile giderdik zaten duygusal türk filmleri de çok olurdu kadınlar göz yaşını eşarbına silerdi  anne ağladın mı deyince yok çocugum gözüme toz kaçtı derlerdi :D
Toz dedim ustat aklima geldi
Leblebi tozu kaldi ki turkiyede iyi osurturdu

Çevrimiçi Necmi

Zaten birinci olacağız, Porto'ya yenilmezsek lider bitireceğiz.

Ama gereksiz yere çok anlam yükleniyor, kura açısından çok avantajlı olmayacak. Prestij ayrı tabii ki.

anlam yüklemeye gerek yok tabiki
şl grubunu lider bitirmek zaten başlı başına anlam ifade ediyor heleki ucundan zar zor 3. torbaya girebilmiş
bir takım olunca. :bandit: birde alınacak galibiyetlerin bir önemi daha var 4-5 puan daha alırsak grupdan ve çıkınca 16 dan
5 de bonus geliyor seneye ikimci torbaya çıkma ihtimalimiz çok yüksek oluyor.
tepemizdeki bir çok takımın yüksek puanı siliniyor yerini dolduramıyorlar hep gerimize düşecekler
şu anda kaba hesapladım 28. sıradayız ve seneye bizim altımıza düşecek şu anda 11 takım var
biraz daha puan alırsak 16 içinde bir yer buluruz kendimize bu seneye bakmamak lazım ikinci torbalar güçlü
bizim kendimizi ikinci torbaya atmamız demek geleceğimizide kurtarmamız demek oluyor gelecek sene için ülke katsayısı kalkıyor
bu bize ciddi yarıyor bizim ülke puanımız doğru dürüst yok ama tepemizdeki takımlar 12-13 puan kaybediyor
30-35 puanı silinecek takımlar var bizim cezalı olduğumuz seneden dolayıda sıfır puanımız gidiyor ok gibi fırlıyoruz yukarı doğru
bunu bu sene iyi değerlendirmek gerekiyor 28 deyiz ama ülke puanını çıkartmaya başladı uefa dahada yukarı tırmanabiliriz şu halimizle
bonuslarla birlikte bir 10 puan daha yazdıralım haneye bu sene büyük iş yapmış olacağız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oğuzhan iki defa sol kanada koştu top istedi attılar ve koştu daha doğrusu pek koşamadı avantajını yitirdi orada, biraz ezik bir görüntü verdi,  orada çevremdeki herkes birer @tangaz birer @mylife1903 oldular ve Oğuzhan'ın güçsüzlüğüne kızdılar bağırdılar (bazıları küfrettiler) ve maçda diğer yaptıklarını anında sildiler, öyle hissettim.
Oğuzhan'ın genetiği önüne atılan hızlı topu koşup yakalamaya uygun filan değil,  çalışsa yüzde 5  daha hızlanır ama oda çok yavaş kalır yetmez. Ancak topla hızlanmada becerikli. Biraz akıllı olup kendini tanıması lazım, açığa kaçıp önüne top isteyince (koşup yakalaması gereken top)  hem takım hem kendi kaybediyor, harcamamalı kendini koşamayacağı yerlere top isteyerek.
Oğuzhan'ın anaerobik kapasitesinde 5 seneden fazladır yeterli gelişim görmedik. Bu kadar süre içinde yeterli gelişimi göstermemesi genetiği böyleymiş diyerek geçiştirilecek bir mevzu değil. Sprint attığında 10 metre sonunda tükenmesi, omuz omuza mücadelelerde çabuk pes etmesi, şutlarının güçsüzlüğü, 2. yarıda tükenip oyundan çıkması anaerobik kapasitesinin, dayanıklılığının yetersiz olmasından. Yanlış giden bir şeyler var. Bunlar sorgulanıp çözüm yolları üretilmeli en azından gelecekte başka oyuncularda benzer durumların yaşanmaması için.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan'ın anaerobik kapasitesinde 5 seneden fazladır yeterli gelişim görmedik. Bu kadar süre içinde yeterli gelişimi göstermemesi genetiği böyleymiş diyerek geçiştirilecek bir mevzu değil. Sprint attığında 10 metre sonunda tükenmesi, omuz omuza mücadelelerde çabuk pes etmesi, şutlarının güçsüzlüğü, 2. yarıda tükenip oyundan çıkması anaerobik kapasitesinin, dayanıklılığının yetersiz olmasından. Yanlış giden bir şeyler var. Bunlar sorgulanıp çözüm yolları üretilmeli en azından gelecekte başka oyuncularda benzer durumların yaşanmaması için.
Spor salonuna gitsin babellen avm gezecegine, cenk gibi ozel hoca tutsun ne bilem quaresma ile calissin ekstra
Ekstra calis dese hoca oguzhana, oguzhan gidip taliska ile havuz basinda top sektirir

Çevrimdışı mylife1903

Taliska konusunda aslinda @Necmi abi hakli buyuk pencereden bakinca dunku oyun ozelinde.

Ilkyarida 3 tane cok iyi top geldi macin tekrarini sakin kafayla izleyince taliska olsaydi atardi diyor insan. Hatta son saniyelerde quaresma pepeye kesti ama pepe stoper iste etkili bir vurus yapamadi taliska onu da sokusturabilirdi.

Tercihler konusunda bir tek quaresmaya kizilmis, cimbizla cekmeyin diyoruz pozisyonlari mesela o noktaya gelene kadar cenk 35mden falan vurdu o tercihler gundeme gelmedi daha

Mimli oyuncular var ne yapsalar olmuyor, yuzleri eskidi

Mesela ggnin sagdan girip sut attigi pozisyonu kimse koymamis ayni hareketi quaresma yapsa 100tane ileti olurdu sikrinsatli.

Sut atan oyuncu fazla elestirilmemeli, sut atmadan gol gol atmadan 3 puan olmuyor.

Hakem de fazla gundeme gelmedi, turkiye liginde boyle yonetilseydi macimiz hakemi cogaltirdik. Herif ampul gibi golu yedi, monakolularin faullerine musamaga gosterdi cok ilgincti.

Sonuc benim icin onemli degil cl onemsedigim bir turnuva degil simdilik ama oyundan memnunum boyle oynarsak ligde gelene 5 gidene 7 cekeriz

Çevrimdışı mylife1903

Saatleri 85den baslatip 5 dakika kostursak pisikolojik ustunluk omere gecer abi

Çevrimdışı sozkul

Adanada, açık sinemada film seyrederken, buzların üzerine yatırılmış, elvan, fruko, başpınar gazozu, pepsi ve 33lük efes birası satarlardı. Sosyal anlamda demokratik zamanlardı, 1985e  kadar kafelerde pastanelerde meşrubat olarak bira içebiliyordun, Turgut Özal bozdu işi.. :)
Ama sokaklarda merdivenlerde bira içmek ayıptı, bir yere medeni biçimde oturmak gerekiyordu. Çünkü heryerde satılıyordu. Şimdi oturacak yer kalmadığından ya da paraları yetmediğinden gençler şehir merkezinde sokaklarda, merdivenlerde içiyorlar.

Çevrimdışı sozkul

Ben bu yaşımda bir ay onun yaptığı antremanları yapsam, bir ay sonunda onun kadar koşarım sende benim genetiğimi översin.
Üniversitede 6 aylık bir süre 2 -3 güne bir 8-10 km  amatörce koşmak dışında hiç spor yapmadım.

Çevrimdışı Neo Nesil

Taliska konusunda aslinda @Necmi abi hakli buyuk pencereden bakinca dunku oyun ozelinde.

Ilkyarida 3 tane cok iyi top geldi macin tekrarini sakin kafayla izleyince taliska olsaydi atardi diyor insan. Hatta son saniyelerde quaresma pepeye kesti ama pepe stoper iste etkili bir vurus yapamadi taliska onu da sokusturabilirdi.

Tercihler konusunda bir tek quaresmaya kizilmis, cimbizla cekmeyin diyoruz pozisyonlari mesela o noktaya gelene kadar cenk 35mden falan vurdu o tercihler gundeme gelmedi daha

Mesela ggnin sagdan girip sut attigi pozisyonu kimse koymamis ayni hareketi quaresma yapsa 100tane ileti olurdu sikrinsatli.

Sut atan oyuncu fazla elestirilmemeli, sut atmadan gol gol atmadan 3 puan olmuyor.

Hakem de fazla gundeme gelmedi, turkiye liginde boyle yonetilseydi macimiz hakemi cogaltirdik. Herif ampul gibi golu yedi, monakolularin faullerine musamaga gosterdi cok ilgincti.

Sonuc benim icin onemli degil cl onemsedigim bir turnuva degil simdilik ama oyundan memnunum boyle oynarsak ligde gelene 5 gidene 7 cekeriz
sonunda benim gibi düşünen biri.

talisca'yı terbiye etmek için fantezi kadro oluşturdu dün akşam şenol bey.

ama bu maç tam da taliscalık maçtı.

ha talisca'yı ille de adam etmek istiyorsan yerine negredoyu koyarsın 10 numaraya.

çünkü ozi-tolgay ikilisinden biri 10 numara oynamıyor. oynamıyor. oynamıyorrrrr.

kaybolup gidiyorlar, esameleri okunmuyor.

bu maçta 3 puanı alıp 2.turdaki 2.lerden kimlerin gelmesini izlemek varken;

beraberlik adına ve taliscayı adam etmek adına çıkardığı fantezi kadroyla az daha o aldığımız 1 puan da gidecekti.

neyseki monaco'nun mallığı üstündeydi de gelen fırsatları teptiler. mesela porto veya leipzig karşısısnda monaco maçının kadrosuyla çıksaydık NET MADARA OLACAKTIK.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 18:31:56 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı sozkul

O dediğin iki üç pozisyonu tahmin edebiliyorum, maç esnasında  bizde Talisca olsaydı dedik, fakat Talisca olunca ya o pozisyonlar olmuyor, oluyorsada bizim kalede çok daha fazla pozisyon oluyor.

Talisca topu çok kaptırıyor tamamda, kaptırdıkları hep tehlikeli pozisyon olarak dönüyor bize.
Adamda pozisyon seçiciliği yok,  hızlı topu kapmış giderken  kontratak sırasında kaptırsın, fakat biz oyunu sete çevirmişken, iki kişinin arasında feykini atıp kaptırmasına gerek yok, ve  o pozisyonlarda stoperlerimize 5-10 metre mesafede oluyor.  İlk hamleleri tehlikeyi önlemezse ayvayı yiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

sonunda benim gibi düşünen biri.

talisca'yı terbiye etmek için fantezi kadro oluşturdu dün akşam şenol bey.

ama bu maç tam da taliscalık maçtı.

ha talisca'yı ille de adam etmek istiyorsan yerine negredoyu koyarsın 10 numaraya.

çünkü ozi-tolgay ikilisinden biri 10 numara oynamıyor. oynamıyor. oynamıyorrrrr.

kaybolup gidiyorlar, esameleri okunmuyor.

bu maçta 3 puanı alıp 2.turdaki 2.lerden kimlerin gelmesini izlemek varken;

beraberlik adına ve taliscayı adam etmek adına çıkardığı fantezi kadroyla az daha o aldığımız 1 puan da gidecekti.

neyseki monaco'nun mallığı üstündeydi de gelen fırsatları teptiler. mesela porto veya leipzig karşısısnda monaco maçının kadrosuyla çıksaydık NET MADARA OLACAKTIK.
Ben macin tekrarini sakin kafayla izleyince ismaelin besiktastan gittigine bir kez daha sevindim. Tamam adriyano bombayi patlatti ama ters kademelerde orta alana ekstra cikislariyla super katki verdi.
O fabriye carpan topta hani pepenin feykiyle fabrinin tekrar yere dustugu pozisyonda adriyano harika sekilde rakibi bozuyor, orda ismael olsa topu aglardan cikartirsin

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben bu yaşımda bir ay onun yaptığı antremanları yapsam, bir ay sonunda onun kadar koşarım sende benim genetiğimi översin.
Üniversitede 6 aylık bir süre 2 -3 güne bir 8-10 km  amatörce koşmak dışında hiç spor yapmadım.
Süleyman abi; sadece antrenman yapmak örneğinden gidecek olursak  Ozan Tufan da diğer Fenerli futbolcular gibi antrenman yapmasına rağmen 90 küsur kiloları bulmuştu. Antrenman, beslenme, dinlenme hepsi bir disiplin içinde sürdürülmeden en verimli olacak biçimde netice almak mümkün değil. Oğuzhan ile alakalı  meseleyi genetiğe indirgemeden ortada birkaç aylık değil 5 küsur senelik verimsiz  geçen bir süreç var.

Ek: Örnek olması bakımından Cenk Tosun'un 2 senede geçirdiği değişim.    https://twitter.com/tffsuperlig/status/681461201491066880
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 19:12:31 Onur Küçük ]

Çevrimdışı sozkul

Süleyman abi; sadece antrenman yapmak örneğinden gidecek olursak  Ozan Tufan da diğer Fenerli futbolcular gibi antrenman yapmasına rağmen 90 küsur kiloları bulmuştu. Antrenman, beslenme, dinlenme hepsi bir disiplin içinde sürdürülmeden en verimli olacak biçimde netice almak mümkün değil. Oğuzhan ile alakalı  meseleyi genetiğe indirgemeden ortada birkaç aylık değil 5 küsur senelik verimsiz  geçen bir süreç var.

onun vücudunun tipi biraz gayri-anatomik, çocuğun bi suçu yok.. :D

Çevrimiçi Necmi

Kucuk sise sivepsler vardi abi hastasiydim ne lezzetti o portakallisi mandalina vardi hatta kolasi vardi yanlis hatirlamiyorsam. En sevdigim kucuk sise tiburk vardi tadi bi baskaydi
Yaslaniyoruz be

Acik sinemada tahta sandalyede gotumuz agrirdi
şveps dün çıktı daha :D bizim zamanımızda ne şvepsi biz onu karışımda kullanırdık ilerki yıllarda
özellikle tonik :evillol:

Çevrimiçi Necmi

yok loo kazanamaz
adamın en hızlı koşu mesafesi 5 metredir ben o mesafeyi tek adımla geçerim :D

Çevrimiçi Necmi

kaybedersin her zamanki gibi :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Ek: Örnek olması bakımından Cenk Tosun'un 2 senede geçirdiği değişim.    https://twitter.com/tffsuperlig/status/681461201491066880
30m den sikat fuzesi ile seedip atiyor sonra
Ronaldonun da var boyle fotolari

Robotpolis gibin

Etiketler: