Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5783704 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan'dan bahsediyor belli ki.

Bu elemanla sözleşme uzatma işi başımızı ağrıtacak gibi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gidecek kadar vizyonsiz değil, ama Avrupa'da kulüp bakacaktır menajeri.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozzi bu fizikle bu tempoyla bu hızla avrupad bi halt yapamaz giderse gitsin hiç üzülmem

arkasından ağlanacak topçu yok bizim takımda, ki dünyada hepi topu 2 tane war zaten...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı doganay

Oguzhandan baskası yok ki zaten abi.
İnsallah su saatten sonra aklını celmemiştir menejerleri. Hadi oldu bari Avrupa olsun , renkli felan olursa düşünmek istemiyorum :)

Tolgay da var ama bahsettigi kisi Oguzhan'dir tabi.
gecen gunlerde bende bu ikisiyle cok fazla daha isi uzatmadan sozlesme yenilenmeli demistim. yoksa elden bedava kacirma ihtimali dogacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol hoca "Bugün kaybetseydik belki UEFA'da bile oynayamayacaktık" demiş.

Halbuki geçen haftaki sonuçlardan sonra biz ilk 3'ü gatantilemiştik, son 3 maçı kaybetsek bile ilk 3 kesindi.

Bir de oyunu hiç soğutamadık demiş, takımda öyle bir çaba olmadı ki hiç.

Bal porsuğu gibi saldırıp durduk son dakikalarda, Fabri tuttuğu her topla kontra başlatmaya çalıştı. Kafayı yiyecektim, beraberlik bizim için fena değildi

Çevrimdışı ardiles

Bu maçta 1 milyon kaybettik.
Biz kendi maçımizi alip adamların beraberliklerine Salça olacaktik mis gibi ama yapamadık.

pochettino ve yapılanmaları hoşuma gidiyor diyorsun ama tottenhamın sana sempatik gelmesinin başka nedenleride var gözüküyor. yahudiler bile senin kadar ticaret erbabı değildir, senin kadar hesap kitap bilmezler

Çevrimdışı Egos

pochettino ve yapılanmaları hoşuma gidiyor diyorsun ama tottenhamın sana sempatik gelmesinin başka nedenleride var gözüküyor. yahudiler bile senin kadar ticaret erbabı değildir, senin kadar hesap kitap bilmezler

sakın kanma ağabey, onunki hesap kitap bilmek değil, düpedüz cimrilik.

Çevrimdışı doganay

ozzi bu fizikle bu tempoyla bu hızla avrupad bi halt yapamaz giderse gitsin hiç üzülmem

arkasından ağlanacak topçu yok bizim takımda, ki dünyada hepi topu 2 tane war zaten...

gitmesine uzulmeyizde abi, soyle 10-15m euro'ya bir yere kitlemek varken bedavaya kacirdigimiza uzulunur.

Çevrimdışı tangaz

gitmesine uzulmeyizde abi, soyle 10-15m euro'ya bir yere kitlemek varken bedavaya kacirdigimiza uzulunur.

katılıyorum ama kimse aptal değil bu ürün o kadar etmez en fazla 8 teklif edilir en fazla. ki her geçen gün düşecek bu rakam bu gidişle.

acı ama gerçek!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oguzhandan baskası yok ki zaten abi.
İnsallah su saatten sonra aklını celmemiştir menejerleri. Hadi oldu bari Avrupa olsun , renkli felan olursa düşünmek istemiyorum :)

Dun aklimdan gecmisti bu Oguzhan'a salca olur mu FB-GS diye. Acikcasi, Turkiye'de bizden baska hic bir takimda bu performansi gosteremeyecegini dusunuyorum Oguzhan'in. Yani ornek vereyim, Oguzhan su an FB ya da GS kadrosunda olsa bizden iyi mi olacaklar? Yok. Gidenlerin de hali ortada. Besiktas son bir kac sene belli oyunculari alip kapasitesinin uzerinde oynatti, bunda da Senol Hoca'nin ve takimin kalitesinin katkisi buyuk. Acik soyleyeyim, Oguzhan'in fazla abartildigini dusunuyorum. Ayrica sene sonunda FFP bitiyor ve SL'den super gelir elde ettik. Su sartlar altinda Pepe'yi, Vida'yi, Negredo'yu alan baskanin sene sonunda orta sahaya 1-2 Pepe tarzi adam alamayacagini mi saniyorsunuz? Ya kendisine ceki duzen verir Oguzhan ve Talisca, ya da kariyerlerinin altin donemleri burada yasadiklari olarak kalir. Besiktas kimsenin ayagina bakmiyor. Kiymetini bilen kazanir, bilmeyenler icin Sosa, Mario Gomez, Ismail Koybasi ornekleri orada.

Çevrimdışı ardiles

oğuzhan avrupadan geldi ve orada ne olduğunu da iyi biliyor. az para çok idman hiç işine gelmez. beşiktaştan ayrılacağını sanmam ileride iyi teklifler gelse bile gitmez. quaresma abisinden taktikler öğrenmiştir daha iyi sözleşme için sıkıştırıyordur.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Oğuzhan'ın bu haline kimse yüksek bonservis vermez kaldı ki Türkiye liginden oyuncu almak isteyen kulüplerin fiyat politikası hep düşük Avrupa da normal bir oyuncuya 15~20~25 verenler bizim lige gelince bu rakamları vermeye yanaşmıyor.

Oğuzhan'ın şapkasını önüne alıp düşünmesi gerekiyor.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

oğuzhan avrupadan geldi ve orada ne olduğunu da iyi biliyor. az para çok idman hiç işine gelmez. beşiktaştan ayrılacağını sanmam ileride iyi teklifler gelse bile gitmez. quaresma abisinden taktikler öğrenmiştir daha iyi sözleşme için sıkıştırıyordur.

Quaresma'nin calismadan kactigini sanmiyorum. Oguzhan'in da su yasinda Quaresma'nin yarisi kadar kendini bakmadigini dusunuyorum. Yas oldu 25 fizik ayni kaldi. 1.5-2 arasina imzalayacaksa kalsin. Tutup da starim ben 3-4 derse hic degmez.

Çevrimdışı Egos

quaresma'yı bilmem, yalnız belki şafak malatya ağabeyinden taktik ve teknik destek alıyor olabilir. yoksa "isimsiz" diye başlayıp son zamanlarda gösterdiği en izlenebilir performanstan sonra gündem olmamasına rağmen bu şekilde afişe edilmesi bayağı uyduruk.

Çevrimiçi Necmi

Herkese sıkmışlar biz şakşakçı olmuşuz banlanan yazmış banlanan yazmış birkaçı  belli oluyor mesajdan kim olduğu :D
Burdan şutlanan soluğu orda alıyor :D

Çevrimiçi Necmi

Tamam olm az sakin ol geçti gitti

Quaresmaya kizilmayacak tek pozisyon o kornerdi

Rakip savunma yerleşmemis ve ön direğe adam koymamış , kaleci de kaleyi tam ortalamiş düşüncesi çok güzel vuruşu kötü
hadi lennn karşı karşıya boş kaleye atamayan kornerdenmi atacak
düşünce güzelmiş böyle bir şeyi düşünmesi bile suç :bandit:
savunma yerleşmemişse sen kendi oyuncuna at.
ama bugün quaresma kesinlikle kötü oynamadı. tercihlerden dolayı bir oyuncu
suçlanmamalı tskımın genelinde durgunluk vardı Beşiktaş gibi oynamadı.
sanki maçdan korkmuş gibi halleri vardı.
cenk gene herzamanki gibi kötüydü. penaltı dışında ceza sahasında gören varmı
bir iki kere kenardan acık girdi o kadar. Babelin götürdüğü quaresmanın şutuyla
sonlanan atakta aslında babel değil cenkin o topu alması gerekirdi koşmadı bile cenk daha yakın ve müsaitti. yüklense kaleciyle karşı karşıya kalırdı ama koşmadı gene merkezden kaçtı.
orta açılsa ne olur kafayı vuracak oyuncu yokki sahada.
adamlar quaresmayı tanısa o penaltıyı yaptırmaz. Nasılsa atamazki zaten geride dönmüşdü :D

Çevrimiçi Necmi

Televizyondan nasıl göründüğünü tahmin ediyorum, aksiyon hareketlerini eleştiri getiriyorsunuz. Topsuz oyunda çok faydalı oldu, ilk defa geri gelmediği için küfür yemedi benden.

Ben bunların futbolu nasıl seyrettiğini anlamıyorum quaresma bana görede iyiydi bu gün
bir iki yanlış tercihi oldu ama oyun içinde görünmüyor o tv de bakarken görüyorsunda sahada o hızla
haraket ederken normal geliyor insana. Takım bugün resmen kendine oynadı her oyuncu gizliden kendi için oynadı. takım olma özelliğinden çok uzaktık. Bireysel oynadık ve böyle bir oyun sonunda bile
beraberliğe üzüldük nasıl bir seviyeye geldik biz. çok pozisyona girdiğimiz söyleniyorda çokta pozisyon verdik bugün maçın kahramanı fabri. Fabri büyük kalecisin sen
bir çok pas hatası yanlış tercihler yorgunluktan oldu. sakatlanan oyuncuyu sakatlanmadan önce sakatlanacağını hissettik. yorulan oyuncuları farkettik ilk defa sahada Beşiktaş oyuncusunun yorulduğunu gördüm. sakatlıklar nedeniyle oyuncuda değiştiremedik. GG de gidiciydi maçı nasıl bitirdiğine şaşırdım. Düşünün quaresma bile yoruldu. maçın sonuna doğru resmen git gel oldu maç tenis maçı gibi orta sahalar tamamen düştü oyundan. Taliscanın pas dağıtışlarını aradım oyunda ozi felaket kötüydü. koşamıyor adam ya.

Çevrimiçi Necmi

Kornerden kaleye vuran , deneyen ilk ve tek oyuncu Quaresma değil neden bu kadar taktın buna onu anlamadım

Es kaza girse yıkılırdi buralar
nereye giriyor es kaza :bandit: boş kaleye vursunda girsin ondan sonra
eskaza girer diyelim. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Tam 1 milyon gitti denemez.. UEFA her maç için 1.5 milyon euro ayırıyor.. Berabere biten maçlardaki artan 500bin Euro galbiyet sayılarına göre paylaştırılıyor..
Mesela şu an grupta 2 maç berabere bitmiş.. 500 bin + 500 bin = 1 milyon euro artık para var..
Grupta şu ana kadar 5 galibiyet alınmış 3ü bizim.. Yani şu an grupta başka maç oynanmasa 1milyon'un 5'te 3'ü de bize ekstradan gelecek 600 bin euro yapar bu da..  :ok:
galip gelenleremi yoksa bütün takımlaramı bölünüyor o para :alala:

Çevrimiçi Necmi

koşmuyor ki adam ayağınıda sokmuyor kelebek gibi sekiyor :D

Sanki papatya toplamaya çıkmış :D
dağda papatyaların arasında dolaşan heidi gibi diyecektim sonra vaz geçtim o oziden hızlı koşuyordu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Monaco çok kırılgan bir takım. 2-1 i yakalasak farka giderdik.
Bu monaco mümkün değil puan alamaz leipzig ve porto dan.
porto ve leipzigi 9 7 olarak düşünün onlardan bir biz alırsak puan alırız.
portodan alınacak bir beraberlik bizi grup lideri yapar.
Portoya kesinlikle kaybetmemek lazım o zaman leipzig maçının bir önemi kalmıyor.

Çevrimiçi Necmi

bundan sonraki maç monaco-leipzig.

Leipzig'i yener bence yenmek zorunda 3.cülük için :)
portoyla ilk biz oynuyoruz yener yada berabere kalırsak savaş çıkar grupta
biz kenara çekilir patlamış mısırımızı alır izleriz :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Beraberlik taktiksel oldu bir anlamda
Monocoya umut verdik uefa için kalan maclarına
Asılacaktır

Saygılarımla
yeneydikte hiç umuda kalmayaydı daha iyi değilmiydi. :bandit:
bizde lige dönerdik.

Çevrimiçi Necmi

Abi Ozzy leş dedik inandıramadık maalesef.
Beşiktaşın oyuncusundan bahsederken üslubuna dikkat et.

Çevrimiçi Necmi

Mitrovic'i kenarda görünce bi hoş oldum yav yeterince iyi oynadı bence
şampiyonlar ligi olmasa çocuk forma yüzü göremeyecek :D

Çevrimiçi Necmi

Maçın bitmesine daha çok var
Umarım berabere biter ama biz Porto’yu yenince ya da garantilersek alamanyaya rotasyonla gideriz zaten

biz portoyla berabere bile kalsak grup birinciliğini garantiliyoruz. o maç kıran kırana geçer çünkü beraberlik bile portoyu sıkıntıya sokar. ama grup şekillendi artık bence biz ve porto üst tura çıkar leipzig uefaya gider. Monaco annesinin ligine döner. Grupta birinci torba takımını dışarı attık leipzigi yenmesi bir şeyi değiştirmez portoyu yenemez. leipzigde bize  yenilmez büyük ihtimal garantileyip gidersek yenebilirde

Çevrimiçi Necmi

Direk 1,5 almak varken
kayıp 1 milyonu oyunculara bölmek lazım onların suçu :bandit:

Etiketler: