Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778623 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Monaco çok kırılgan bir takım. 2-1 i yakalasak farka giderdik.
Bu monaco mümkün değil puan alamaz leipzig ve porto dan.

Çevrimdışı cursedofdragon

bundan sonraki maç monaco-leipzig.

Leipzig'i yener bence yenmek zorunda 3.cülük için :)

Çevrimdışı Doğukan E.

İnşallah tolgay'ın birşeysi yoktur.
Açıklamasının sonuna yetiştim umarım pazar günü olan maça yetişirim diyodu

Şenol Güneş: "Sakatlıklar var ama Şampiyonlar Ligi feda etmeye değecek bir yer. Burası çok önemli bir turnuva, çok güzel bir müziği de var."

:D

Çevrimdışı mellfred

bundan sonraki maç monaco-leipzig.

Leipzig'i yener bence yenmek zorunda 3.cülük için :)
Yenemez
Liepzig grubu 1. Bitirirse şaşırmam

Çevrimdışı abdusta

Beraberlik taktiksel oldu bir anlamda
Monocoya umut verdik uefa için kalan maclarına
Asılacaktır

Saygılarımla

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Monaco'yu da kucuk takim yaptiniz pes. Kalan iki macin ikisini de kaybedeceklerini sanmiyorum. Hala UEFA sanslari var.

Yenemez
Liepzig grubu 1. Bitirirse şaşırmam

şuan yeniliyor.

Sonraki maç monaco deplasmanı ve bizle oynuyacaklar nasıl grubu 1.ci bitiriyorlar :)

Çevrimdışı Alper1903

O kadar pozisyon bulmuşken kaçırmamamız gerekiyordu. Yine de  1-1 kötü sonuç değil.

Çevrimdışı Dr.Zeck

şuan yeniliyor.

Sonraki maç monaco deplasmanı ve bizle oynuyacaklar nasıl grubu 1.ci bitiriyorlar :)
su mac berabere bitsin baska bişey istemiyorum

Çevrimdışı underworld

Tam 1 milyon gitti denemez.. UEFA her maç için 1.5 milyon euro ayırıyor.. Berabere biten maçlardaki artan 500bin Euro galbiyet sayılarına göre paylaştırılıyor..
Mesela şu an grupta 2 maç berabere bitmiş.. 500 bin + 500 bin = 1 milyon euro artık para var..
Grupta şu ana kadar 5 galibiyet alınmış 3ü bizim.. Yani şu an grupta başka maç oynanmasa 1milyon'un 5'te 3'ü de bize ekstradan gelecek 600 bin euro yapar bu da..  :ok:
Direk 1,5 almak varken

Çevrimdışı mellfred

şuan yeniliyor.

Maçın bitmesine daha çok var
Umarım berabere biter ama biz Porto’yu yenince ya da garantilersek alamanyaya rotasyonla gideriz zaten

Çevrimdışı Alper1903

şu takımda  teknik heyete  birilerinin  oguzhan ve tolgaya  şut çalışması yaptırmaları gerekiyor, 25  26 yaşına gelmiş avrupa piyasasında istenen topçular ama gel gör ki şut atmayı beceremiyorlar şaka gibi, bu kadar zayıf etkisiz  şut atmayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum, orta saha oynuyorsun bol bol şut opsiyonu geliyor  ama vurmayı beceremiyen 2 orta saha oyuncumuz var

Katılıyorum abi.

Çevrimdışı matias_27

Sezon boyunca Q7 nin kutuya en fazla girdiği maçtı benim için maçın en sevindirici tarafı umarım özellikle şenol hocanın uyarısı vardır tabi rakibin açık oynaması da bi etken.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi levitate

Ben aboubakar i özledim ya. Onu farklı forma ile görmeye dayanamıyorum. 

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Mitrovic'i kenarda görünce bi hoş oldum yav yeterince iyi oynadı bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Cl liginin parolası bulduğunu atmaktir.
Bundan önceki 3 maçta yaptigimiz gibi.

Es kaza sonlarda adamlar atsa dertsiz başı derde sokacaktik.

Bir diğer noktada vodafone da büyük maçları kazanma yuzdemiz çok düşük .
(Tek leipzig galibiyeti)

Maçın bitmesine daha çok var
Umarım berabere biter ama biz Porto’yu yenince ya da garantilersek alamanyaya rotasyonla gideriz zaten

leipzig yenilcek bugün.

porto yenicek.

BEŞİKTAŞ 10
Porto 6
Leipzig 4
Monaco 2

Böyle olucak bence benim tahminim :)

Sonraki hafta

Beşiktaş - Porto
Monaco - Leipzig

BEŞİKTAŞ 13
Porto 6
Monaco 5
Leipzig 4

Leipzig - Beşiktaş
Porto - Monaco

Beşiktaş 14
Porto 9
Monaco 5
Leipzig 5

Çevrimdışı tangaz

yazık oldu kazanılacak maçtı beraberlik beni üzdü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

yazık oldu kazanılacak maçtı beraberlik beni üzdü

benide üzdü.

Hep benim totemi bozmamdan oldu :D

Quaresma maç sonunda Raggi ile tartışma yaşadı sonra gidip vatandaşı monaco'nun hocası Leonardo Jardim'e formasını verdi.

Raggi ise hocasının yanına giderek niye o formayı alıyorsun diyerek hocasını fırçaladı.

:D

Çevrimdışı underworld

İtalya iyi es geçti tekmeyi hiç q7 sağa sola kızmasın

Çevrimdışı sozkul

Besiktasarena.com yazda cok fena aslinda @Necmi den girip @sozkul abiden cikmislar

Benimle ilgili birşey yok, ama Necmi'ye ihtiyar demişler, okudum. 😈

Çevrimdışı sozkul

Bugünü ilk 70 ve son 20 diye ayırmak lazım. Bu son yirmiyi ne oyun ne de final pozisyonlarındaki tercihlerle bitiremedik. Fakat bugün son 20'den bahsetmemek lazım. CL'de karakter koyuyoruz, reaksiyon gösteriyoruz -öyle ki nabız çok daha yükseklere çıkıyor, adaleler sertleşiyor, ayaklar gitmiyor- ve bazı bölümler dışında büyük oynuyoruz. Bu maçta ligde haftalardır üretemediğimiz pozisyonları tek doksana sığdırdık. O sebeple yineleyeceğim ama ligde bu tek düze hücum aksiyonlarını tercih etmeye gerek yok. Takımı ve tüm ekibi dört maçlık performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Böylesine atlet ve dinamik takımlara karşı zaman zaman git-gelli oynamak kolay değil.

Çok güzel yorum, son yirmide ahhh dedim, şimdi abou olacaktı....

Etiketler: