Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789544 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı artena_condari

Caner'in kadroda olmadığı için antremana çıkmadığı haberleri doğru mu arkadaşlar?

Çevrimdışı mylife1903

Tapas deyince bizim mezeleri bekliyorsan o duyguya kapılabilirsin, ama deniz ürünleri seviyorsan başka bir duygu yaşarsın..96 da bir yıl Madriddeydim, deniz ürünü yapmayı, pişirmeyi bilmediğimizi orada öğrenmiştim, o yüksek ateşde az pişmiş sarımsakli gambaslar, haftada en az iki kez yediğim kalamarlı sandöviçler neydi öyle, akşamları birahanelerde çerez yerine verilen kabuklu karidesleri birayla yemekten kolestrol tavana vurmuştu,  Buenos Airesde geçirdiğim bir yılın üzerine bir yıl Madrid etden sonra balık üzerine doktoramı vermemi sağladı, ahçılığıma çok şey kattı.. Rahmetli peder zaten kasaptı, ayağı kırılan develeri kesip sucuk yapardı birde ondan öğrendiklerimiz var tabiiki..  :)
Sakatat olayina da girmisinizdir siz. Sakatatci vardi bizim mahallede at etinin lezzetini onlardan ogrenmistim. Vazgecilmezimdir, sakat falan beni ilgilendirmez kesip yiyon zaten

Çevrimdışı ardiles

Biz değerler manzumesiyiz.
Eyvallah
ne ki PFDK’nın verdiği ceza ile
Caner’in eyleminin ağırlığı eşit mi ? Bu kadar cezalandırılması makul değil. Maçta o Hakeme o pozisyonda ben de küfrettim.
Hangimiz etmedik ?
Dün Ozan’ın attığı gol ve öncesi tap taze dururken kasıtlı olarak atağımızı kesmedi mi Kalkavan ?
Federasyon renklilerle bir olmuş üstümüze gelirken ve oyuncumuz ligde bu denli ceza almışken ben takımın kendi oyuncusuna sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Pratikte de ceza’yı cl’de aşabiliyorken yapılmalıydı diyorum ben. Şimdi milli maçlar yapılıyor olsa aynı federasyon Caner’i çağırmayacak mıydı ?
Zaten takım olarak yıprandık.
Şu Başakşehirin Uefa’da yaptığı üçkağıt renkliler algısı federasyonun çifte standardı... topla tüfekle üstümüze abanırlarken biz köyün delisi miyiz?
Bu adamlarla çarpışırken kendi kurallarımızla kendimizi bağlamayalım derim. Caner’e kesilecekse para cezası da kesilebilir. Aksi durum Caner’e değil bize ceza olur

+1903

adrenalin / kazanma hırsı / kaybetmen için kasıtlı hakem tahrikleri / sonuç: öfke patlaması. canerin yaşadığı şu süreci beşiktaş değerleriyle yargılayamayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

devre arası lucas lima'ya çökmek lazım tam bizim takıma uygun adam.
Değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

futboldan uzak biri olsaydınız şu yorumunuza bir parça hak verebilirdim. konunun asıl faili olup sanki hiç ilginiz sorumluluğunuz bağlantınız yokmuş gibi çıkarımlar yapmanıza ve aziz nesine atıf yapmanıza kayıtsız kalamadım. terbiyesizlik yapıyorsam ağır tahrik indirimi talep ediyorum.

bursadayken yılda 100 bin kazanıyormuş yani ayda 8 bin tl. bu rakam çok çok düşük ozan haklı. diğer futbolcuların babası çalışmıyormuş bu konuda da haklı.  ayda trilyonlar kazanan futbolcu oğlu varken kimse asgari ücretle çalıştığı işine devam etmez.

futbolcuların astronomik ücretler kazanmasının nedeni sizin ve benim futbola aşırı düşkün olmamız gereğinden fazla anlam yüklememiz. gerçek sorumlu kendimiz iken konuyu baba-oğul ilişkisine indirgememiz hatta aziz nesine atıf yapmamız karşısında aziz nesin ne düşünürdü acaba?

Boşver @ardiles, ciddiye alma benim yorumumu, laf olsun torba dolsun diye konuşup yorum yapıyordum. Kendi çapımda beceriksizce algı yapmaya çalışıp tutturamamış olabilirim. Artık Aziz Nesin'e değinmem bu forumda, hiç bir Beşiktaşlıyı küçücükde olsa üzmeye gerek yok.  :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tapas deyince bizim mezeleri bekliyorsan o duyguya kapılabilirsin, ama deniz ürünleri seviyorsan başka bir duygu yaşarsın..96 da bir yıl Madriddeydim, deniz ürünü yapmayı, pişirmeyi bilmediğimizi orada öğrenmiştim, o yüksek ateşde az pişmiş sarımsakli gambaslar, haftada en az iki kez yediğim kalamarlı sandöviçler neydi öyle, akşamları birahanelerde çerez yerine verilen kabuklu karidesleri birayla yemekten kolestrol tavana vurmuştu,  Buenos Airesde geçirdiğim bir yılın üzerine bir yıl Madrid etden sonra balık üzerine doktoramı vermemi sağladı, ahçılığıma çok şey kattı.. Rahmetli peder zaten kasaptı, ayağı kırılan develeri kesip sucuk yapardı birde ondan öğrendiklerimiz var tabiiki..  :)

Efsane anlattin abi daha guzel izah edilemezdi herhalde :)

Çevrimdışı yoruk

biraz değil, bariz haksızlık. aynı mesajı yanlış olduğu ortaya çıkana kadar yüz kere yazmayı geçtim; küfrü, iftirayı analiz diye yutturmaya çalışanlar var; haklı olmaya değil, çoğunluk olmaya odaklanmışlar. 

bir de o yüz kere tekrarlanan şeyden tek piksel doğru çıksa "biz bunu en başından beri yazıyoruz!!!!!" tavrı tamamen ayrı konu. 100 kere yazmışsın, bravo; fakat bu konu dışında yazdığın üç bin mesaj tamamen saçmalık, onları ne yapalım? adam özgeçmişine "tolga'yı çıkarttım, yerine günay'ı boyko'yu fabri'yi soktum; talisca'nın form düşüklüğüne çareyi negredo ile buldum." yazacak neredeyse, tabii şenol güneş taş koymazsa. bu adam etrafta "şenol güneş çok karadenizli ya" diye dolaşıyor, "kesin bilgi, yayalım"cısı da eksik olmuyor.
Geçen seneden beri o goygoy var efem hoca Tolga'yı oynatıyordu da biz engelledik taraftar baskısı ile Fabri'yi oynatmaya başladı.Biz ses etmesek aklı halen Tolga'da aslında diye..Yani çıldırmamak elde değil bu tür sözlere yorumlara.
He arkadaş koca adam 40 yıllık futbol adamı kalkıp seni beni dinleyecek acaba Ahmet efendi ne diyecek diye düşünecek idi ?

Olcay için yerli sevici dediler durdular takımdan gönderen kendisi oldu hem de devre arasında.Tolga için hemşehri torpilli dediler adamı kesti sezon başında 2-3 maç sonra.Necip için altyapı torpilli dediler yerli sevici hoca oynatıyor dediler adamı çoğu maç oynatmıyor bile.Son 5 dk'ların adamı oluyor.Ama oynadığında da torpilli oluyor nedense ! Cenk için de laf ediliyordu neyse ki şu aralar fazla konuşan olmuyor konuşamıyorlar.Ama yine laf edecek şeyler buluyorlar.Caner 4 maç kötü gidince Caner üzerinden saldırılar başladı adama bu seferde.

Çevrimdışı underworld

devre arası lucas lima'ya çökmek lazım tam bizim takıma uygun adam.
Allah korusun !

Çevrimdışı Egos

Talisca nin olmadığına bende katılıyorum ama yerine uygun ikinci biri malesef yok.
Bu sıkıntıyi da geçen seneden beri dile getirdik.
Elimizde 10 numara mevkiinde oynayan oyuncu 9;5 ve onunda yedeği bile yok diye.

bir de şenol güneş'in geçen sene değindiği kiralık oyuncuyu parlatma faslı söz konusu; adamları parlatıp gönderiyoruz sürekli, geleceği belirsiz oyuncuyu oyunun merkezine koymak zorunluluğu, üstelik onun yerine oynayacak biri kadroda yer almazken sorunları bir sonraki güne ertelemek anlamına geliyor. form düşüklüğünde de gelecekten bazı sahneler görmeye başlıyoruz.

serhat bu konuya değinmişti, onun da adı dokuza çıktığından ne söylerse yanlış anlaşılıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Allah korusun !

niye bedava lucas lima oyunu bizim takım oyununu uygun onu almak varken.

Talisca'ya 20 milyon € mu bayılalım.

Çevrimdışı Ersoy

İyi yapmış, kafası karışık defans oyuncusundan fayda gelmez.

Aynen abi zaten normalde de defansif yönü iyi değil sıkıntı olabilir.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi sozkul

:steamed:
Sakatat olayina da girmisinizdir siz. Sakatatci vardi bizim mahallede at etinin lezzetini onlardan ogrenmistim. Vazgecilmezimdir, sakat falan beni ilgilendirmez kesip yiyon zaten

Sakatat'dan bahsetmedim çünkü oralara gitmeden eğitimli olduğum bir mevzuydu, bizde iyiyiz o konularda @mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

niye bedava lucas lima oyunu bizim takım oyununu uygun onu almak varken.

Talisca'ya 20 milyon € mu bayılalım.
Bitmedi şu bedava sevdanız. Futbolda hiç bir şey bedava değil, şunu kabullenin.

Ayrıca gol atamayan ve asist yapamayan bir 10 numara, en az ihtiyacımız olan şeylerden biri.

Çevrimdışı underworld

Talisca 20 milyon olayı çocuk masalı. ..
Maksat salmasin  ayagi...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Bitmedi şu bedava sevdanız. Futbolda hiç bir şey bedava değil, şunu kabullenin.

Ayrıca gol atamayan ve asist yapamayan bir 10 numara, en az ihtiyacımız olan şeylerden biri.

Bedavaya takılma o zaman daha iyi bir oyuncu hiç değilse kendini pazarlamak için maç seçmiyor.

maytap mı geçiyonuz ?

Lucas lima 1 gol 10 assist. Bu sezon

Talisca 4 gol 1 assist. Bu sezon

Çevrimdışı ardiles

Boşver @ardiles, ciddiye alma benim yorumumu, laf olsun torba dolsun diye konuşup yorum yapıyordum. Kendi çapımda beceriksizce algı yapmaya çalışıp tutturamamış olabilirim. Artık Aziz Nesin'e değinmem bu forumda, hiç bir Beşiktaşlıyı küçücükde olsa üzmeye gerek yok.  :)

:) yine usta işi polemik girişimleri, suya götürüp susuz getirme cümleleri.... seviyorum seni @sözkul abi. yaşını yansıtıyorsun süleyman demireli bizden daha fazla takip etmişsin belli.

geri durma değin abi. aziz nesinden de bahset diğerlerinden de. öğreniyoruz senden.

Çevrimiçi sozkul

bir de şenol güneş'in geçen sene değindiği kiralık oyuncuyu parlatma faslı söz konusu; adamları parlatıp gönderiyoruz sürekli, geleceği belirsiz oyuncuyu oyunun merkezine koymak zorunluluğu, üstelik onun yerine oynayacak biri kadroda yer almazken sorunları bir sonraki güne ertelemek anlamına geliyor. form düşüklüğünde de gelecekten bazı sahneler görmeye başlıyoruz.

serhat bu konuya değinmişti, onun da adı dokuza çıktığından ne söylerse yanlış anlaşılıyor.

Acaba zaten gidecek adam daha iyi bir yere gitmek için daha kolay mı parlatılıyor ya da parlıyor?

Hakikaten Serhat nerede arkadaşlar?

Çevrimdışı Sercan62

Oguzhan ile Tolgay'da hala sozlesme yenilemedi. 2 ay sonra baska takimlara imza atabilecekler. Sıkı pazarlik yaparken bedavaya elden kacirmayiz insallah.

Transfermarkt'ta Tolgay'ın sözleşme bitiş süresi 2022 yazıyor :alala:

Çevrimdışı underworld

"Lucas Lima hokkabazin tekidir. "
Via Ahmet Çakar

Çevrimdışı ardiles

@cursedofdragon un yüzünden  :evillol: forumda çete kurmuş. ayranım dökülmesin rahatım bozulmasıncılar grubu. geçen gün şikayet ediyordu iyi olunca kimse yazmıyormuş ama kötü sonuç alınınca foruma hücum ediliyormuş bir de koklamakla tehdit ediyor. ne renk olduğunu anlayacakmış  :evillol:

şaka bir yana mahalle baskısı (aklımıza gelmişken şerif mardine allah rahmet etsin) renkli mi trol mü bakışları yüzünden insan bir süre sonra "acaba ortamı mı bozuyorum" endişesine kapılıyor forumdan uzaklaşıyor.

işin bir de şu kısmı var; forumun gerçek trole de gerçek renkliye de ihtiyacı var. vücut antikor üretmeyince safları sıklaştıramıyoruz birbirimize saldırmaya başlıyoruz renklimisin trolmüsün... oysa en büyük trol beşiktaşın kendisi. olmadık zamanda olmadık işler yapar milyonlarca taraftarı troller. saç baş yoldurur. beşiktaş kanseri diye birşey varken trolde neymiş

Çevrimdışı ardiles

Geçen seneden beri o goygoy var efem hoca Tolga'yı oynatıyordu da biz engelledik taraftar baskısı ile Fabri'yi oynatmaya başladı.Biz ses etmesek aklı halen Tolga'da aslında diye..Yani çıldırmamak elde değil bu tür sözlere yorumlara.
He arkadaş koca adam 40 yıllık futbol adamı kalkıp seni beni dinleyecek acaba Ahmet efendi ne diyecek diye düşünecek idi ?

Olcay için yerli sevici dediler durdular takımdan gönderen kendisi oldu hem de devre arasında.Tolga için hemşehri torpilli dediler adamı kesti sezon başında 2-3 maç sonra.Necip için altyapı torpilli dediler yerli sevici hoca oynatıyor dediler adamı çoğu maç oynatmıyor bile.Son 5 dk'ların adamı oluyor.Ama oynadığında da torpilli oluyor nedense ! Cenk için de laf ediliyordu neyse ki şu aralar fazla konuşan olmuyor konuşamıyorlar.Ama yine laf edecek şeyler buluyorlar.Caner 4 maç kötü gidince Caner üzerinden saldırılar başladı adama bu seferde.

sorun zaten burada: 40 yıllık futbol adamı olması.
40 yıl boyunca kazanmak için çeşitli algoritmalar geliştirmiş. oyuncu yönetiminden taktik konularına kadar teknik direktörlük tanımı yapmış. bu tanımlar beşiktaşla tam olarak örtüşmedi. geçmişte beşiktaş gibi kulüpte çalışmış olsaydı mevcut algoritmalarda değişiklik yapma şansı olurdu. bize geldiğinde tam bir şenol hoca izlerdik fakat bugün bu değişikliği yapamaz 2 yıl önceki kendisiyle çelişir. oyuncuları karşısına alıp "ben şu konuda yanılmışım bundan sonra öyle değil böyle yapacağız" diyemez en başta oyuncular itiraz eder asayiş bozulur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bedavaya takılma o zaman daha iyi bir oyuncu hiç değilse kendini pazarlamak için maç seçmiyor.

maytap mı geçiyonuz ?

Lucas lima 1 gol 10 assist. Bu sezon

Talisca 4 gol 1 assist. Bu sezon
Biri 29 maç yapmış bu sezon, öteki 13 maç.

Biri Libertadores ve Brezilya Ligi gibi bol gollü yerlerde skor üretmiş, öteki Sampiyonlar ligi ve Türkiye ligi gibi yerlerde.

Lima aradığımız adam değil, Talisca'nın vermediği hiç bir şeyi sağlayacak bir adam da değil.

Bırakın şu menajer gazlaması boş beleş adamları.

Biri 29 maç yapmış bu sezon, öteki 13 maç.

Biri Libertadores ve Brezilya Ligi gibi bol gollü yerlerde skor üretmiş, öteki Sampiyonlar ligi ve Türkiye ligi gibi yerlerde.

Lima aradığımız adam değil, Talisca'nın vermediği hiç bir şeyi sağlayacak bir adam da değil.

Bırakın şu menajer gazlaması boş beleş adamları.

kimi alalım kimi istiyon ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sevilla' da ganso var. iyi topçu :ok:

Etiketler: